Új privát üzeneted érkezett!

csak a büdös nem akart gábor felé tekinteni :? :P
és épp egy homokozókészletet kapott unokatesóméktól, azt adtam oda neki :oops: :D
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

gabó,
csak egy gyors! köszi, de iszonyat nem! :oops: :lol: még mindig ott az a plusz 2 kg. csak nem a fejemen, hanem lejjebb, az meg nincs rajt a képen! nem véletlenül! :wink:
de a képemmel én is elégedett vagyok! :lol: lejjeb meg majd ledolgozom még nyár előtt! :lol:

KépKép
viol81

sziasztok, jó éjt!!

KépKép
viol81

Viol!Cukik a képek!!!2-kiló!!Az semmi!!
Lesz ez még annyi se!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Levi is homokozó szettel fürdik!
A képemmel én is így vagyok mint te!Rohadtul nem vagyok fotogén főleg fejre mindíg vágok valami pofát alig egy-két kép ami elfogadható!!Jó egy sincs!
Talán az az egy amit írtam mikor Levike nagyon picike volt!

rik!Ezt én sem értem,de majd utánna járok!
Vendég

Reni!Tényleg nagyon tutik a képek én kíváncsian várom az élmény beszámolót!!!
Vendég

Viol,
Nekem a tapsikolós kép tetszik nagyon!!!! Egyébként nem egészen értem miért írod ezt a "képedről", akárhány képet láttam rólad, igenis fotogén vagy!!! :wink:

Gabó,
Na meghalt az a disznó vagy nem???? Írtad és elkerülte a szemem, vagy tényleg nem írtál a gyilkolászásról??? :roll: :D

Én is mutatnék mait is: :oops: :oops: :)
Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ja és Gabó:
Azon az esküvőis képen az iwiw-en mintha nem is te lennél!!! Nagyon durva!!!!! Ami kinnt van most kép az tök jó rólatok Levivel!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Mi csak a végére értünk oda már végeztek mindennel!!
Annyira rossz az a kép?
Neked mindíg olyan jó képeid vannak!! :lol: :lol:
Vendég

Nem rossz!!! Csak te olyan belevaló csajos, dögös, szókimondós, odavágós vagy szerintem, azon a képen meg olyan kis finom nőies. Jó az a kép! Csak mintha nem te lennél, aztán lehet csak az egyenes haj változtat meg ennyire. :)

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Nitta- Eszter írta, de szerintem is jó, ha vársz Zoé 3 hónapos koráig. Én Kincsőt 4 hónaposan mertem vinni,miután minden oltást megkapott. Aki a vízben foglalkozik a babával, annak 520 Ft a belépő, a kísérőnek 160 Ft.

Viol- 10%-ot kapunk ruhavásárláskor. Olyan középkategóriás, de jó rucik vannak. Jól nézel ki a képeken!

Olyan szép volt a mai nap, csak ez a szél kavart be. Igazi családi sétán voltunk ma, hármasban! :lol: Élveztük nagyon.

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok cajok!

viol
mesélek,mlg most rögtön(bár hazaérés után először teát főztem):nagggyyyyon klassz volt,bár nem hittem benne.mágnás miskát néztünk,operett-nem igazán az én kedvencem,bajor imi,oszvald marika amit alakított az valami csúcsszuper.úgy táncoltak,ugri-bugriztak....!!!!!pedig megnéztük most hazatértem után,hogy már 55 éves az oszvald marika.de amit csinált,nem látszik rajta.szóval nagyon jó volt,tiszta kikapcs!!!csak a szünetben gondolkoztam azon,hogy zóra vajon hogyan alszik el cici nélkül.de ő már nagylány,azt mondta apa nem volt gond(meg ebéd után csak másfél órát aludt,bizti fáradt is volt).szóval sógornőmmel megbeszéltük,hogy megyünk majd minden hónapban(vagy 2 havonta).olyan sok darab megy itt,annyi színház van,hogy könnyű lesz válogatni.már meg is vannak a következő "áldozatok",most meg is nézem,mikorra lehet jegyet venni.bár nem olcsó mulatság,de...

szép napot,reggelt(jajjj,reggelébresztőőőőőő :cry: ) mindenkinek!
nekem még most kezdődik a harmadik műszak:amerikai foci döntő van a sport1-en,péter imádja,nézi,így én is,ugyanis itt van a tv is,ágyikó is(épp most volt az amerikai himnusz-valami hatalmas érzés volt hallgatni,nézni;nagyon értenek ott a hangulat-teremtéshez,szaladgált a hideg rajtam,még a bagdadban szolgáló amcsi katonákat is mutatták,ahogy felálltak a himnuszhoz+nézik a meccset.én szeretnék ott élni,sokkal nagyobb nemzeti összetartás van ott)

na jó hosszú lettem,jobb,ha el sem olvassátok! :wink: bár már csak most a végén szólok :lol: :twisted: :oops: :idea:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

és a foci eltart kb 4-ig,5-ig,fél hétkor csörög a vekker

a szalagokkal apa lepett meg,mire hazajöttem belevarázsolta a kölköket :lol:

és nitta,viol
szépek vagytok!!!
reni
nagyon szuper lehetett az a farsang,de ahogy látom nem hasonlít a miénkre itthon.az ott németo-ban miféle hagyomány?írnál róla pár szót?köszi
viol
az én kölkeim farsangkor:míra vámpír :lol: :oops: :roll: :shock: ,szecső gomba.és már hozzá is kell kezdenem lassan az elkészítéshez

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

jó reggelt!!

köszi mindenkinek! :)

nitta,
azért láthatsz olyan képeket rólam, metr azok már a "kiválasztottak"! :) mást nem is láthattál, nem tszek fel olyat, amivel nem vagyok kibékülve! :wink:
jók a te fotóid is! :)

csilla,
jajj, úgy irigykedek! én is úgy megnéznék vmit, de gábor nem egy színházkedvelő. meg hát ott nálatok tényleg nagyon sok lehetőség van, sőt, ott van a legtöbb. elhiszem, hogy élvezted, szuper lehetett!
és nagyon jók a képek, jó, hogy ilyenekkel lep meg párod téged és minket! :wink:

anikó,
akkor lehet, hogy majd mi is benézünk egyszer abba a boltba ruháért.
merre voltatok sétálni?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Petra itt ül az ölemben ughyogy rövid leszek!!!

Csilla
én végigolvastam,és nem aludtam el közbe!! :lol: :lol: :lol:
Én szeretem az operettet,ha ott lennék én is mennék veled!!!!

Viol
szerintem is jol áll ez a haj neked,a multkori val kicsit idősebbenk néztél ki!!!

Gabó
mi van a barcsinőddel?Megszült már?mikor jössz???Jo lenne már megint talizni!!!!!(akkor jönne Viol is,meg Anikó is,Nitta is,őket még nem láttam élőben!!!!!) :wink:
Vendég

Zília hova tüntél?ugye nem ilyesztettünk el??? :wink:

Reni
várjuk a beszámolot!!!Eszméletlen jo lehetett!!!!Mindannyian beöltöztetek,ez olyan muris lehetett!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!
gyors bekukk a régi lakásból...
már mindenki az újban ébredt, mennem kell. :D
szép napot!

Kép
Kép
Kép
amica

Andi
sok boldogságot az uj lakásban!!!! :!:
Vendég

Sziasztok!

Andi-Sok örömet és boldogságot az új lakásban!

Rik-én is szívesen találkoznék veletek.

Kincső nagy nehezen bealudt. Most akartam sétálni vinni, erre elaludt. Azt hiszem, én is szunyálok, éber éjszakám volt, pedig aludhattam volna, nyuszika csak fél 4 kor kelt, előtte-utána szépen aludt! Hű,nagyon az alváson jár az eszem, magyar szakos létemre szép kis szóismétlést produkáltam!

Jó éjt!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok Csajok!

Szoval a tegnapi nap csucs szuper volt. Elöször az idö is nagyon jo volt egesz du. csak egy pulcsi meg egy ing volt rajtam. Szoval minden tökeletesen összeillet.
Ilyen farsang SAJNOS tenyleg nincs nalunk mint itt. Bar azert ez sem jellemzö egesz Ne. területere, ha jol tudom meg Köln környeken van nagyon nagy hagyomanya.
Szoval tegnap volt 32 különbözö csapat akik felvonultak a faluban. A gyerekeknak csokit cukorkat osztogatnak az embereknek borzolgatjak a hajat, vagy rapecsetelnek az arcara vagy különbözö dolgokat dobalnak, mint madar toll , konfetti stb. Persze ezt elöszerettel a hajukba az embereknek. Zene, kaja, ital minden mennyisegben.
Ha van egy csoport akkor azok teljesen egyforma jelmezben vannak beöltözve.
Teszek fel meg ket kepet(ezek tavalyiak) csak , hogy lassatok milyen hangulat is van itt. :lol: :lol: Kép Kép

Kép
Kép
reni76

Nitta!Csak az egyenes haj teszi ám!!!Teljesen másképp érzem magam mikor egyenes a hajam!!Persze ez belülről mit sem változtat!Ugyan az a kis hülye vagyok úgy is!Csak van egy ilyen szolidabb énem is!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na,de ez a ritkább!! :D :D :D :D

Csilla!Meddig voltál fent?Tök tutik lettek a szalagok!! :D :D :D
Ügyi az apa!!!Amíg otthon laktunk és a mamám a színházba melózott sokszor voltunk előadásokon,mert mindíg kapott jegyet és nagyon élveztem!Hiányzik is!!
Ha teheted menj minél többször!!

rik!Még mindíg egyben szegénykém! :( :( :( :( :(
Anikót,Nittát még én sem ismerem!Mihelyst megszült jelzem és a következő héten már húzunk is haza a Husival!

Na van digink végre apa most szarakodik vele!
De azért a rohadtak kivárták a 48-órát és még így is be kellett telefonálni neki,hogy kapják össze magukat és aktiválják!!
Vendég

Reni!Hú,de marha jó lehetett én is élvezném!!
Ezt hiányolom innen magyarszkájából,hogy szar sincs.Van ez a hülye Valentin nap amit az amcsiktól vettünk át azt semmi!!!
Vendég

Es meg itt egy-ket kep(ezek is tavalyiak).
Ja, es elfelejtettem irni, hogy az en kislanyom milyen büszken ment az apjaval. Es abszolut nem felt a maszkoktot pedig latjatok, hogy milyenek is voltak. :) Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
reni76

Reni!Bazi jók a képek!!!Jól látom kaptál egy hálót magadra?
És ki hálózott be? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na végeztem a kézi mosással még mindíg nincs mosógépem és nem is lesz még egy jó darabig!Van olyan akinek már októbetben megrendelték az alkatrészt és még nem jött meg,mert ugye külföldről egy-két darabot nem hozatnak,mert nem éri meg nekik!
Ugyhogy már faszán több mint egy hónapja nincs mosóm!!
Vagyis van a két ici-pici kis kezecském!! :) :) :) :)

Ági,Eszter,Beus,Vero!Merre jár piciny kis testetek-lelketek,hogy nem jöttök ide hozzánk? :lol: :lol: :lol:
Vendég

andi,
de jó nektek, biztosan szuper lesz ott lakni! sok örömet kívánok hozzá! :)

reni,
basszus, de jó lehetett!!! :9 ezt hiányolom én is innen mo-ról. olyan jó kis hangulatos dolgokat lehetne csinálni. még az adventi vásár is csak néhány éve van. emlékszem mikor suliba jártam, mentünk át bécsbe az advetre, tátogattam mindenhol a számat, olyan szép volt.
tényleg az mi rajtad? "pókháló"? :P

KépKép
viol81

gabó,
milyen márkátok van, hogy ilyen sokára jön meg az alkatrész?
nekem is hiányoznak a többiek... :( ők szorgosan ténykednek, ki melóban, ki otthon, én meg olyan naplopónak érzem magam... :roll: :shock: :D de komolyan. na azért itt is rend van ám! :wink:

KépKép
viol81

Viol!ARDO a mosónk!!Állítólag nem is gyártanak már hozzá olyat amink tönkrement!
Hát Ágiéknál két gyerek Eszternek ott van Vince+a pocaklakó,Beus bármikor szülhet Veronak is két csávó szal van melójuk bőven!
Néha én is úgy érzem,hogy túl sokat jövök,de azért nálunk is rend van ám!!Na,de ha majd nekiállunk melózni győzzük egymást kergetni itt a neten! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

gabó,
nekem a melóhelyen is van net. szemben ülök a géppel... psszt... :lol:

KépKép
viol81

igazán te is tehetnél fel magadról az avatarba kis képet! :P a múltkori az jó lett! amit az ágyon hasalva csináltál. asszem.

KépKép
viol81

De én nem tudok olyat!!!! :( :( :( :( :(
Vendég

Ja tényleg neked "jó"világod lesz ott! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Esztermami,
Úgy sajnálom, hogy rohannom kellett ma mikor összefutottunk. Délre várt a dokim, hogy végre megírjuk az igazolásomat a tgyeshez és késésben voltam. Jó volt látni titeket!! Vince nagyon édesen vigyorgott rám mikor jöttem szembe, tisztára úgy örült nekem mintha megismerne, pedig csak egyszer találkozott velem amikor mentem a 33 hetes UH-ra. Vagy mindenkivel ennyire barátságos??

Reni,
marha jók a képek!!!!! Én úgy imádom az ilyeneket!!
Voltunk tavaly Szombathelyen a Savaria karneválon, talán az az egy Magyarországon ahol hasonló a hangulat mint ezeken a képeken. Érdemes megnézni, ajánlom mindenkinek!!! Mi biztos megyünk ha Zoé nagyobb lesz!!! El tudom képzelni mennyire élvezte Lara.

Amica,
Sok-sok vidámságot kívánok az új otthonotokban!!!

Szemizo,
Vámpír?????????????? Kemény a csaj!!! :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Gabó én szívesen segítek felrakni képet avatarba!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Gabo, Viol!

Tenyleg tök jo lenne ilyen farsang otthon is!
Tudjatok a karacsonyfakat szoktak haloba betenni, na ez is az. Egy olyan sz@r csövön huztak at engem is. A gaz csak az volt, hogy alul felül meg volt kötve es alig tudtam mozogni. Elöször alul kellett a labamnal szetszakitani, hogy egyaltalan mozogni tudjak benn. :roll: :roll:

Kép
Kép
reni76

Nitta!Oké akkor elküldöm a képet!!Mi a címed?

Reni!Nem semmin mentél keresztül baró lehetett!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok cajok!

Viol!
Annyira aranyos vagy, hogy irtal emilt! :) Nem vesztem am el, csak sosincs idom rendesen vegigolvasni a sok irast, aztan meg ugy nem akarok irni, ha nem tudok hozzaszolni mindenhez (nem tudom miert van kenyszerem, hogy MINDENHEZ hozzaszoljak? :D )
A kepeket azert meg szoktam nezni mindig, es tovabbra is gyonyoru minden baba!

Reni!
Tok jo lehetett a farsang!

Most lehet, hogy tok ossze-vissza irok majd, csak ahogy eszembe jutnak temak amiket itt-ott olvastam.

Csilla!
En is szivesen jarnek szinhazba, ha Pesten laknek. Ott tenyleg mindig megy valami jo darab valahol. Tavalyelott a hugommal az Operahaz Fantomjat neztuk meg a Madachban (azt hiszem ott megy ugye?) Nagyon jo volt!!! Csak marha nehez ra jegyet szerezni.

Gabi!
Ez a hazeladas az orrotok elol.... :? De amikor tudtak, hogy titeket erdekel a dolog, akkor miert adtak el masnak?

Aniko!
Tok jok a babauszos kepek! Nyaron en is ujra be akarom iratni a Bencet uszni, mert tavaly nem tanult meg vegul. Persze ez mar nem babauszas, hanem ovis uszotanfolyam.

Viol!
Ez a nem eves, hat tudnek meselni. Nekem a Balint pont ilyen, hogy egyszeruen eldurran az agyam meg mielott leulunk enni,mert SEMMIT nem szeret, mindenre fintorog, es nem tudom mitol no, mert szinte alig eszik. Az anyatej utan, amiota kap mast is, azota nem megy neki az eves. Csak szopizni szeretett. Meg 1 1/2 evesen is pepeset ettunk, mert a darabostol iszonyu sokaig oklendezett, aztan meg mindent kikopkodott, vagy mar eleve nem is lehet a szajaba belepaszirozni ugy osszeszoritja.

Nitta!
Az a kep tetszik nekem a legjobban, ahol Zoe a madarral szembenez. Nagyon jo!

Tudom most mar olyan temakhoz szoltam hozza amiket ezer eve megbeszeltetek, csak nekem ezek ragadtak meg az agyamban ahogy nagyjabol visszaolvastam.

Nalunk meg a Balint mindig taknyos!! Most mar a 4. hetet kezdjuk. Nem nagyon, de lefekves elott le szoktam szivni neki, es mindig van is mit. :roll: Mar nagyon unom. Kozben nekem is elkezdett fajni a torkom penteken, elkezdtem homeos bogyokat szopogatni, mar jobb, de nem teljesen. Olyan irritalosan kaparos, hogy nem jo sokat beszelni.

Na ennyire futotta, a Balint mar turelmetlen. Igyekszem jonni gyakrabban!

Kép
Kép
agi

Gabó:
nitta10@freemail.hu a címem, de nekem az is jó ha ide felteszed, majd én lelopom. :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ági!De jó,hogy jelentkeztél!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Először is jobbulást nektek!!!Örülök,hogy ennek ellenére jól vagytok és zajlik az élet nálatok is rendesen!
A melózással te,hogy állsz?
A sógiék sürgetik nagyon a ház eladást(Aki megvette volna az két napra rá visszalépett),mert Júliusban felujítás lesz náluk és nem akarnak kölcsönt felvenni!Valahol őket is megértem nem mindegy,hogy fizetnek havi 40.000ft-ot vagy épp semmit,mert az örökségből futtya a felujítás!Ez még idő kérdése ha elmegy hát elmegy így jártunk.

Nitta!Mindjárt küldöm a képet és köszke!
Vendég

Gabó,
itt a kép lekicsinyítve, ha nem tudod betenni vagy add meg a belépési jelszavadat vagy leírom pontról pontra hogyan kell.

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

cajok, gors bekukk, mert mindjárt barátok én meg most jutottam ide!

ági!!
jajj, nincs mit! te, ne azért ne írjál, mert nem tudsz mindenhez hozzászólni!! nem is kell!! nem fog haragudni senki, ha nem írsz mindenhez, ez nem hiszem hogy probléma lenne. engem legalábbis nem zavar, van hogy nekem se megy. meg aztán most hogy dorka többet mozog, figyelem, kevsebbet tudok majd jönni...
az evésre még visszatérve, dorka már most is ilyen. a darabos-pépes nem megy neki, öklendezik tőle. ma is össze kellet még turmixolnom a tökfőzeléket, csirke is volt bent. viszont ha kap zsemlét meg virsli falatkákat, azokat szépen elcsócsálgatja. de ha nagyon megmakacsolja magát akkor ő is összeszorítja a száját, forgatja a fejét, hisztizik. pedig aztán aliog megy bele vmi egész napon át. de ezek szerint neki elég. viszont alig hízik.
jobbulást bálintnak és neked is!!!++++++++++++++

gabó,
na, ez az a kép!! sztem tök jó!!

megyek basszus, kezdődik! :oops: :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol, kösz a listát!

Reni, de jó hangulat van ott! És hova lett a tél és a hó????

Ági, gyógymanókat nektek is küldök!!! A babauszit nagyon élvezzük, remélem, "megússzuk" betegség nélkül. A védőnénim szerint az antibiotikumok árát fizetem ki az uszis bérletre. Ha igaza van, nem sajnálom!

Ábibaba, ma pakolásztam és találtam egy 1-1 tubus krémet és olajat, amiket én a terhességi csíkok ellen használtam. Szívesen odaadnám neked, ha elfogadod. (Nekem segítettek.) És vannak homeós bogyóim is a vajúdáshoz, gátmetszés vagy császár utáni sebgyógyuláshoz, meg málnalevélteám is, és tejképzéshez is homós bogyó. Mind odaadnám, nekem beváltak mind!

Megyek, fürdés és ágy. Kincső kissé foglalkozásigényes volt ma, ilyenkor már jöhet fog vagy a mensi kavar be? Ilyen sokszor nem kellett galagonyáznom, bóbitáznom és száncsengőznöm még soha, mint ma!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!Virág még vagyis megint beteg :(
Reni!Jók a képek :P Nagyon jó lehetett a farsang.
Rik!Remélem jövő hétre jól lesz Virágom.
Beus holnap fekszik be a kórházba,amúgy holnapra van ki írva.

KépKép
kola2

Nitta!Köszi,de be tudtam rakni!!!Ugyike vagyok ugye??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kola!Jobbulást Virágnak!!Akkor nemsokára gyarapodunk egy újszülöttel!De jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!

Aniko!Kettős front jön lehet ezt érzi a csajszi!A Levi ma tiszta hülye hisztis!
Vendég

Nitta!Köszi,de be tudtam rakni!!!Ugyike vagyok ugye??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kola!Jobbulást Virágnak!!Akkor nemsokára gyarapodunk egy újszülöttel!De jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!

Aniko!Kettős front jön lehet ezt érzi a csajszi!A Levi ma tiszta hülye hisztis!
Vendég

sziasztok,
megint rövid leszek, mert millio dolog vár rám.

Anikó, ne haragudj, nem szeretnék Ábibaba elől semmit elhappolni, csak meg tudod mondani, hogy hol vetted a málnalevél teát? ma kerestem az állomás patikában, de ott nem volt. Sopronban vetted? Ha igen, melyik gyögynövényesnél?

Köszi előre is.

KépKép
KépKép
esztermami

Szia Eszter!

Bocsi, valamiért az hittem előrébb vagy, azért nem neked írtam! Holnap viszem neked a teát, ha megírod, hova. Úgyis autóznom kell Kincsővel. Szerintem már ne vegyél. A többi bogyó nem kellene? Annyi van, marad Ábibabának is!

Anikó

Kép[/url]
quito

Jaj Csajok ez a kölök az agyamra megy!!!Teljesen kiidegel főleg most este!Mint a kullancs nem bírom levakarni magamról!!Szörnyű!Még sz..ni
sem tudtam tőle elmenni nyugodtan fel akart mászni az ölembe!Rég csinált már ilyet!!Lassan "leütöm",mert ugye van már digink és nemsokára kezdődik a felnőtt adó azt rosszalkodunk egyet apával!
De pssszt!!!!!
Vendég

Na én lépek elaltatom a Husit most végeztem ki az uccsó szem ZiZI-ét már jól vagyok!!!

Jó éjt!!!
Vendég

Ügyes vagy Gabó, hogy betetted a képet!! :lol: :lol:

Ma megvolt az első közös pancsi!! Olyan jó volt!!! :lol: :lol: :lol:

Csak gyors meg akartam mutatni, aztán itt se vagyok!!
Szép álmokat mindenkinek!!

Kép Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

gabó,
fúúj, felnőtt adó! :lol: te inkább csináld, ne nézd! :wink:

nitta,
hűű, de jó nektek, együtt pancsi volt!! :) mekkora kádatok van? sarok? élvezte a kislányka? :)

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?