Új privát üzeneted érkezett!

Ancsúr!

Ez tényleg nagy lett! :lol: :lol: :lol:

Mi a Microsoft Office Picture Manager-t használjuk!
tvera

kicsiben Kép

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Tessék! :lol: :lol:

Kép
tvera

AncsúR!

Megelőztél! :lol:
tvera

Ancsúr!

Az ágynak csak ezt a részét fényképeztétek? Ez is szép. Jó az ajtón a dekoráció.

Babakocsi milyen?

Timi
latimi

Kép

KépKép
ancsúr

Ide várjuk a Gólyát nagyon!

Kép

KépKép
ancsúr

Kép

KépKép
ancsúr

Kép

ilyen közelről az öltöztetőnk :lol:

KépKép
ancsúr

Kép

A bátyám és a soginőm nagyon gondolkoztak, mit hova tegyünk. :lol: :P A család többi tagja, a háttérben drukkolt. :lol:

KépKép
ancsúr

Persze nagyon aktívak voltak, és már reggel fel is jöttek megnézni megint a művüket. :lol: Meg hogy lefeküdtem-e, vagy a kiságyba bújtam bele. :lol: Tiszta dinnyék! :lol: :P Azt hiszem most már a túltengésemből elegetek van. :lol:

Ja, és azt még nem írtam, hogy a babakocsi tetején egy gólya van, és lóbázza a gyerekünket! :lol: :P

KépKép
ancsúr

Ancsúr! Szépek vagytok, szuper a bútor! A szemeteken látni, hogy mennyire örültök neki! :P Mi pont ilyenek voltunk! :lol: Ha már otthon lesz a kis manó, még ennél is jobban fog csillogni a szemetek. Mióta Szabolcska van, minket totál kicseréltek. Azóta nem sírtunk, pedig mindennapos volt elötte. :lol: :lol:
Kép

Kép
vivi1

Sziasztok!

Tvera: Küldöm priviben az msn elérhetőségemet!
:D

Jiny: Továbbra is drukkolunk! :D

Ancsúr: Csodás a babaszoba! :lol:
csöpke

Ancsúr!

Nagyon szép lett a babaszoba. :D

Timi
latimi

Sziasztok lányok!

Péntek este megcsörrent nálunk is a várva várt telefon. Gabika telefonált, hogy lenne egy család, akik örökbeadnák a gyermeküket.Március 5-ére van kiírva a hölgy, anyukám szülinapjára. El sem akartam hinni, annyire de annyira boldog lettem. Meg persze elő jött a félsz is egyből, hogy vajon milyenek, hogy lesz ez az egész. Gabika mondta, hogy kellene találkozni az életetadóval. Addig nem akartam írni, hogy mi lesz. Ma megtörtént a találka is. Nagyon izgultunk mindketten, akárcsak a pár ők is nagyon idegesek voltak. Szerencsére Gabika átsegített a nehézségeken. Olyan hihetetlen minden. Kavarognak bennem az érzések. Egyrészt nagyon örülök, hogy eljött ez a pillanat, másrész meg nagyon izgulok, hogy nem-e gondolják meg magukat. Minden rendben lesz-e. Nagyon drukkoljatok nekünk.

Ancsúr!
Nagyon szép a kiságy, meg az ágynemű.Szép lesz a babaszoba. Látszik mennyire boldogok vagytok. Mostmár jöhet a gólya.

Jiny!
Drukkolunk Dórikának. Reméljük hamarosan rendbejön a pici lány is, és az apukája is. Jobbulást kívánunk.

Zsu
nagyzsu

Nagyzsu! Ez szuper hír, megy a drukk! :wink:

Kép
vivi1

Nagyzsu!
De jó, de jó!!! Szurkolunk ezerrel!!!! :D :D :D :D :D
steiff

Nagyzsu!

Szuper hír!Drukkolunk!

Csöpke!
Nagyon élveztem a dumcsinkat!Folyt.köv! :lol:
tvera

Nagyzsu, nagyon örülök :D , és drukkolok nektek!

Kép
Kép
emike

Nagyzsu, mi is drukkolunk nektek. Kislány vagy kisfiú érkezik? Neveken gondolkodtatok már?

Kép
Kép
koko

Nagyzsu!
Nagyon-nagyon szorítunk nektek. Minden rendben lesz, ne aggódj és egyébként is, addig már nincs sok idő, csak egy kicsi, hamar itt lesz. :lol:

Ancsúr!
Ebben a babaszobában igen csak boldog lesz a baba... nagyon szép.

Móncsi!
Sajnálom a dolgot Csabikával, sajnos én mondtam, hogy ez lehet, nálam is így kezdődött... :(

Lányok!
Láttátok az esti híradót? Egy pár megint boldog lesz! Örökbe adják azt a babát aki a Schöpf-Mérei inkubátorába tettek 6 nappal ezelőtt. Olyan szép, egészséges kislány! :D
kanga_mama

Sziasztok!

Nagyzsu:Nagyon drukkolunk!

Tvera: Remélem hamarosan tudjuk folytatni! :lol:

Kanga-mama: Kórháznak vége? Remélem otthon vagy már végleg! :lol:

Jiny: Kitartást és gyors gyógyulást kívánok!!++++++++++

Puszi mindenkinek!
csöpke

Csöpke!
Vége és itthon vagyok már végleg! :lol:
Este MSN? Fenn leszek... :lol:
kanga_mama

Dóri végre itthon van!

Még lázas, de nem megy a hasa, nem hány. És szépen eszik is.
Gábor meg én nem vagyunk túl jól, de a lényeg hogy Dóri végre itthon van. Smile

Mindenkinek köszönjük hogy szurkoltatok nekünk!!!

Nagyzsu!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :)

KépKép
jiny

Nagyzsu!

Megy a drukk egy kamionnal. :D :D :D :P

Timi
latimi

Jiny: Nagyon örülök,hogy Dórika otthon van ! Nektek jobbulást!

Kangamama: Kilenc után leszek csak itthon! Ha ma nem jó,akkor holnap,oké?
csöpke

Jiny!
Ez azért egy fokkal jobb hír, hála az égnek, hogy jobban van a kis picur!!! Sajnálom, hogy ti nem vagytok túl jól, de kitartás, csak nehogy visszafertőzzétek Dóri babát.

Csöpke!
Meglátjuk, ha apa addig nem ér haza, akkor jó... :D Tudod, ha ő itthon van, akkor ő a soros.
kanga_mama

Nagyzsu: Kezem-lábam csuriban! :lol: :P

Jiny: Jaj, de jó, hogy otthon vagytok végre! :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok lányok!

Nagyon szépen köszönjük a drukkolást mindenkinek. Aranyosak vagytok. Most jött el igazán a nehéz időszak. Nagyon izgulunk, hogy minden rendben menjen és az örökbeadó se gondolja meg magát. Nehéz hónap lesz, de majdcsak eltelik.

Koko!
Még a nemét nem lehet tudni, mert nem mutatja magát a pici, pedig többször is volt az életetadó ultrahangon.
Kérdezted a neveket ha fiú Zoltán Gábor, ha lány Renáta Barbara.

Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Jiny, nagyon-nagyon sokat gondoltam Rátok! Örülök, hogy Dóri most már otthon van, gyógyuljatok meg Ti is minél hamarabb!!! Millió puszi! ++++++++++++++++

Nagyzsu, hatalmas gratula itt is!!!! Ugye nem is gondoltad volna (csak remélted), hogy a várva-várt telefon ilyen hamar megtalál… :lol: :lol: :lol: Tiszta szívemből kívánok minden jót, egészséget, boldog egymásratalálást, és kellemes izgalmakkal teli készülődést!!!

Ancsúr, Petyaanya, Latimi meglássátok Ti lesztek a következők… :P :P :P Kitartás!!!!

Csöpke, nagyon édes vagy, hogy engem is a sor baba-közeli vége felé soroltál, de mi még nem vagyunk olyan nagyon közel sajnos… :roll: :oops: De nagyon örülök, hogy Te is túl vagy a mélyponton! :lol: :lol:

Ancsúr, nagyon szép lett a babaszobátok!!! De tudod mi a legszebb? A szemetek büszke csillogása, amely elárulja, hogy hatalmas szeretettel várjátok a kicsinyeteket! :lol: :lol: :lol:

Kanga mama, milyen nyelvből vizsgázol? Bocsi, de lemaradtam, korházban voltál? Jobbulást kívánok!!!

Napsugi, olyan régen láttunk „kiscsibész” Noriszról képeket, kérhetünk? :P

Mirosz, gratulálok a „Kismackó”-tokhoz!!! Meglásd minden rendben lesz! Pihenj sokat, később már nem lesz időd… És kétszer is történnek csodák, majd meglátod! :wink: :wink: :wink:

Kizsó, Te is olyan rég meséltél, hogy vannak a lányok??? :P

Tvera, hogy áll a vidéki projekt? Sikerült döntenetek?

És az elmaradásaim:
Gabszi Balázsának boldog névnapot!
Gilice kicsi Sárája és pici Jankája! Isten éltessen Titeket első születésnapotok alkalmából!
RKata, Boldog születésnapot!
réce

Ancsúr, nagyon tetszik a babaszobátok, remélem hamarosan megérkezik a lakója is. :lol:

Jiny, örülök, hogy Dóri újra otthon van, nektek is mielőbbi jobbulást kívánok. :lol:

Nagyzsu, gratula a jó hírhez, gyorsan eltelik ez az egy hónap, szorítok nektek. :D :lol:

Ma mi is hazahoztuk a kiságyat, és Peti közölte, hogy ő kicsi baba és a kiságyban akar aludni. :lol:

Megpróbálok feltenni képet, remélem sikerült lekicsinyíteni. Az oviban volt fényképész, akkor készült a kép.
Kép

Rvanékról nem tud senki semmit? Gondolom nagyon elfoglalt a két baba mellett, de már régen nem jelentkezett, jó lenne hallani róluk.

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Villámolvasás,villámbekukucska:-)

Ancsúr!
Nagyon szép a babaszoba!Reméljük mielőbb megérkezik a kis lakó!

Nagyzsu!

Futkározott a hátamon a hideg miközben olvastam soraidat!
Fiút vagy kislányt vártok?
Gratulálok előre is!Nagyon szorítok hogy minden a legnagyobb rendben menjen!
Elkezdtek vásárolgatni?vagy az utolsó napokra hagyjátok?
Kellemes várakozást!

Dóri!
Jobbulást!

Most megyek mert a gyerkőcöm balhéba kezdett!
Sziasztok!
kavicska

Sziasztok!

Réce: Tudod,számon tartalak ám benneteket! :D Olyan jó drukkolni, mi még messze vagyunk a céltól. Abból a társaságból,akiket Süni listázott áprilisban,már nagyon sokan anyukák!Úgyhogy hamarosan meglátod, ti is sorra kerültök! :lol: :lol: :lol:

Atan: Gyönyörű a kisfiad!
Én is hiányolom Rvanékat, de biztosan nagyon el van foglalva a fiúcskákkal. :D

Nagyzsu: Megy a drukk! Kitartás,hamar itt lesz a március és anyuka és apuka lesztek! :lol: :lol: :lol:
csöpke

Köszönöm Réce, már minden rendben van. :D
Angolból vizsgáznék, ha tudnék... :oops: Jól lemaradtam 4 hónap kiesett... lehet, hogy halasztok.
kanga_mama

Sziasztok!

Zsu: Ha van valami, akkor írjál, nagyon sokat gondolok ám rátok! Egyfolytában rólatok meséltem, drága páromnak, anyunak... :lol: :P :lol:

Atan: De jó ez a kép! :lol:

Lányok: Mindenkinek köszönöm a szép szavakat. :lol: :P :lol: Képzeljétek, ma a mamitól kapott a kis drágám egy gyönyörű szőnyeget, micimacisat. :lol: :P

KépKép
ancsúr

Réce!

Köszi szépen a drukkolást. Hát izgalom az van rendesen.

Atan!
Köszi szépen. Milyen nagyfiú lett Peti.Veletek mi újság?

Kavicska!
Köszi. Hát egyenlőre még nem tudni, hogy fiú-e vagy lány. Ez meglepi lesz, mert nem mutatja magát a pici. A vásárolgatást mi már korábban megkezdtük már csak pár dolog van hátra. Nem szeretek az utolsó pillanatra hagyni semmit.

Csöpke!
Köszi szépen. De szépen hangzik ez a két szó, hogy anyuka, apuka.

Ancsúr!
Köszi szépen nagyon aranyos vagy. Nagyon izgulunk párommal. Bármi hír lesz természetesen szólok azonnal.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Atan!

Nagyon helyes a kisfiatok ezen a képen!

Nagyzsu!

Nekünk is nagyon sok mindenünk megvolt amire megjött Márk,csak kiskádat vettünk az utolsó napokban,és pár darab 50-es rugit,mert 3000 g alatti volt a csöppünk.Most meg 6400 g-os a kicsike:-)

Jó éjt mindenkinek!

Megyek követem Márk példáját!....aludni fogok :lol:
kavicska

Sziasztok!

Nagyzsu!
Ez csodás hír! Drukkolok!!!
Kép

Balázs, Csenge, Dórikák és minden szülinapos!
Sok boldogságot!!!
Kép

Lányok!
Napok óta próbálom elérni a Dégázt, de sem emailben, sem telefonon nem megy!!! Hihetetlen, hogy nincs egy ügyfelesük sem soha!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kajla

Kajla!

Köszi szépen. Most nagyon ránk fér a drukk. Nagyon izgulunk.

Zsu
nagyzsu

Nagyzsu: Drukkolunk is rendesen! :lol: :P

Kajla: Anyu tegnap reggel 8-tól ált sorba fél négyig, és elhajtották, már nem fogadták. Telefonon egy hete hívják és nem sikerül. :twisted: Mert ugye a nagymamám elhunyt, és küldik a részszámlákat neki. :evil:

KépKép
ancsúr

Elkészült a dekoráció is: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

KépKép
ancsúr

Kép

és a szőnyeg:

Kép

KépKép
ancsúr

Most már csak a kis gyöngyszem hiányzik a kagylóból. :oops:

KépKép
ancsúr

Ancsúr! Nagyon klassz lett a babaszobátok!!! :D :D :D
A nagy képek a falon matricák?
steiff

Ancsúr!

Nagyon klassz lett a babaszoba. Nagyon tetszik. Szép a micimackós szőnyeg, és amiket csináltál képek. Nagyon jók. Ügyi vagy. Márcsak a kis lakója hiányzik. Na de nemsokára megérkezik.
Nagyon drukkolok nektek.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Ancsúr!

Szuper lett a babaszoba. :D

Timi
latimi

Köszi csajok! :lol: :P

Steif: Nincsenek matricák. :lol: :P Mindet én rajzoltam, és festettem. :lol: Aztán kivágtam és gyurmaragasztóval felragasztottuk. :lol:

KépKép
ancsúr

Ancsúr! Én is arra tippeltem, hogy nem matricák (de túl klassznak tűntek a saját gyártáshoz :wink: ,ezek szerint te nagyon ügyi vagy- persze ebben sosem kételkedtem :D ). A nagyok szobáját nekünk is át kell alakítanunk, mivel kitört a parasztlázadás. Ha a kicsiknél volt változtatás, náluk is kell! Arra gondoltam, hogy dinos lesz a szobájuk (a kicsiké halacskás),csak még finomítani kell az ötletemen.
steiff

Ancsúr

nagyon klassz lett a szoba :):):):)
Nagyon ugyes vagy :):)
És most jutott eszembe ( a tieteket nézve ) hogy én meg sem mutattam (akkor a férjem baba nélkül nem engedte babonából ).
Igaz én csak más tollával tudok ékeskedni (férjem uncsitesója műve) és sajnos baba nélkül még mindig ugyanis az anyakönyv nem akar megérkezni :(
Szóval itt alukál Zalán :)
Kép
Remélem nem sokára babástól tehetem fel :)

NAninga
naninga

Sziasztok lányok!

Megjöttünk a nászútról. Gyorsan jelentkezem. Bocs, de nem volt még időm visszaolvasni, mert olyan jó sokat írtatok. :lol: Ígérem hétfőig pótolom a lemaradást. :oops:

Feltettem néhány képet az aktuális történtekről a következő webhelyre: www.freestart.hu/album/januar27

Puszi mindenkinek!

dnkata
dnkata

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?