Jiny, nagyon-nagyon sokat gondoltam Rátok! Örülök, hogy Dóri most már otthon van, gyógyuljatok meg Ti is minél hamarabb!!! Millió puszi! ++++++++++++++++
Nagyzsu, hatalmas gratula itt is!!!! Ugye nem is gondoltad volna (csak remélted), hogy a várva-várt telefon ilyen hamar megtalál…
Tiszta szívemből kívánok minden jót, egészséget, boldog egymásratalálást, és kellemes izgalmakkal teli készülődést!!!
Ancsúr, Petyaanya, Latimi meglássátok Ti lesztek a következők…
Kitartás!!!!
Csöpke, nagyon édes vagy, hogy engem is a sor baba-közeli vége felé soroltál, de mi még nem vagyunk olyan nagyon közel sajnos…
De nagyon örülök, hogy Te is túl vagy a mélyponton!
Ancsúr, nagyon szép lett a babaszobátok!!! De tudod mi a legszebb? A szemetek büszke csillogása, amely elárulja, hogy hatalmas szeretettel várjátok a kicsinyeteket!
Kanga mama, milyen nyelvből vizsgázol? Bocsi, de lemaradtam, korházban voltál? Jobbulást kívánok!!!
Napsugi, olyan régen láttunk „kiscsibész” Noriszról képeket, kérhetünk?
Mirosz, gratulálok a „Kismackó”-tokhoz!!! Meglásd minden rendben lesz! Pihenj sokat, később már nem lesz időd… És kétszer is történnek csodák, majd meglátod!
Kizsó, Te is olyan rég meséltél, hogy vannak a lányok???
Tvera, hogy áll a vidéki projekt? Sikerült döntenetek?
És az elmaradásaim:
Gabszi Balázsának boldog névnapot!
Gilice kicsi Sárája és pici Jankája! Isten éltessen Titeket első születésnapotok alkalmából!
RKata, Boldog születésnapot!