sziasztok!
nálunk gábor beteg... fáj a torka, köhög, lázas...
délelőtt is aludt, most is. ritkán beteg, de akkor nagyon...
üdv, zília, nagyon szép neved van! és persze a kislányodnak is.
lövőről ismered reniéket? ha tudsz, tegyél fel majd képeket, azokat mi naon-naon-naon szeretjük nézegetni!
nekem egy 9 hónapos kislányom van, dorka. hegykőn lakunk, korábban én is soproni voltam.
eszter,
ingyen van a házhozszállítás, az 5000 pénz arra vonatkozik, hogy annyiért minumum be kell vásárolnod.
igen, az ötleteket valóban a tulajnak lehet mondani, én is csak egy anyuka vagyok azok közül, akik nála vásárolnak.
erika,
én sem hozatnám mással a nagybevásárlást, de nem azért mert pl benne nem bízom. bízom benne. csak mi nem csak ezeket a dolgokat vesszük sopronban, amik az ő listáján vannak, hanem minden egyebet. kb havonta beszabadulnk és megvesszük a fél tesco-t. persze vannak szabályok, hogy miket nem veszünk soha a tesco-ban...
na a lényeg az, hogy mi rengeteg mindent veszünk és én is szeretek válogatni, nézelődni. igaz, ez együtt jár a több pénzköltéssel, de ez van.
reni,
nagyon jó az a kis házikó!!!
jó ötlet volt dietertől! látni, hogy rendezkedik benne lara! te, és jól megfizeted az új takarítónődet?
katus,
ááá, szegény máté... de hol kapja el mindig ezeket a nyavajákat? ti jól vagytok?
csilla,
tetszik a kis fenekes zóra!
kis guszta, ahogy ott sedrézik az okos járólapon!
gabó,
cocagyilok? voltatok? itt a változatosság kedvéért megint fújt a szél... most is...