Új privát üzeneted érkezett!

Reni,ez nagyon jó ötlet!Bár ahogy a Bencét ismerem,kb. 15 percig lenne ilyen állapotban!

Cajok,kinek van gyerekzár(így hívják?)a szekrényajtókon?És hol vettétek?A Bence újabban ezerrel pakolna a konyhaszekrényben :evil:

Kép

Kép
hajnus

Boldog névnapot Balázsnak! :wink:
az ajiról jutott eszembe, írtad, hogy arra adod neki... :P

KépKép
viol81

sziasztok!

nálunk gábor beteg... fáj a torka, köhög, lázas... :? délelőtt is aludt, most is. ritkán beteg, de akkor nagyon...

üdv, zília, nagyon szép neved van! és persze a kislányodnak is. :) lövőről ismered reniéket? ha tudsz, tegyél fel majd képeket, azokat mi naon-naon-naon szeretjük nézegetni! :lol:
nekem egy 9 hónapos kislányom van, dorka. hegykőn lakunk, korábban én is soproni voltam.

eszter,
ingyen van a házhozszállítás, az 5000 pénz arra vonatkozik, hogy annyiért minumum be kell vásárolnod.
igen, az ötleteket valóban a tulajnak lehet mondani, én is csak egy anyuka vagyok azok közül, akik nála vásárolnak.

erika,
én sem hozatnám mással a nagybevásárlást, de nem azért mert pl benne nem bízom. bízom benne. csak mi nem csak ezeket a dolgokat vesszük sopronban, amik az ő listáján vannak, hanem minden egyebet. kb havonta beszabadulnk és megvesszük a fél tesco-t. persze vannak szabályok, hogy miket nem veszünk soha a tesco-ban... :? :wink:
na a lényeg az, hogy mi rengeteg mindent veszünk és én is szeretek válogatni, nézelődni. igaz, ez együtt jár a több pénzköltéssel, de ez van.

reni,
nagyon jó az a kis házikó!!! :) jó ötlet volt dietertől! látni, hogy rendezkedik benne lara! te, és jól megfizeted az új takarítónődet? :wink: :P

katus,
ááá, szegény máté... de hol kapja el mindig ezeket a nyavajákat? ti jól vagytok?

csilla,
tetszik a kis fenekes zóra! :wink: kis guszta, ahogy ott sedrézik az okos járólapon! :wink:

gabó,
cocagyilok? voltatok? itt a változatosság kedvéért megint fújt a szél... most is... :?

KépKép
viol81

hajnus,
nekünk nincs gyerekzárunk, eddig (még) nem volt rá szükség...
de előbb-utóbb... itt hegykőn van egy mezőgazdasági bolt, na itt van minden, még a kiskutyafüle is, lehet, hogy van ez is. sopronban létezik még a jerevánon - ne röhögjetek, rég voltam arra :oops: :P - az az áruház? a IV. lászló kir. utca mögött, bútorbolt is van/volt ott. az egyik fele bútor, a másik fele, háztartás. lehet, talán ott? :roll: :?:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Szia Zília!!! Örülök, hogy egyre többen vagyunk!!! Mesélj magadról és a gyerkőcről!!! És a képeket én is nagyon várom!!!

Reni,
klassz lett a házikó! :D :D :D Áruld el: hogyan kell takarítás szeretetre nevelni?? :lol: :lol: :lol: na jó csak vicceltem! :wink:

Viol,
én most is Sopronban vagyok, de meg nem mondanám, hogy létezik e még az a bolt!!

:oops: :oops: :oops:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Szemizo,
képzeld délelőtt mutatom férjemnek a kislányodat, hogy nézze meg szegénykének balesete volt(szoktam neki mutogatni!! :oops: ) (...mármint titeket babaneteseket! :lol: ), erre elkomolyodik, valószínűleg magában megsajnálta, nyugtázta a dolgot, majd megszólalt: MILYEN JÓL NÉZ KI EZ A JÁRÓLAP!!! :lol: Mondtam neki, hogy ez már szakmai betegség!!! :shock: :evil: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok CAjok!!!
Szia Zília!!!Mindenkit nagyon szívesen fogadunk,ez egy nagyon szuper topic,jó cajok járnak ide,és gyönyörü babáink,gyerkőceink,kiskamaszaink vannak...
Nekem van egy az utóbbibol(aki néha jol kiakaszt),meg egy két éves kiscsaj. :wink: És 30 éves vagyok!!!
NAgyon várjuk a képeiteket!!!

Hajnus
nekem madzag gyerekzárjaim voltak.Azaz, a pakolos időszakot összemadzagozott ajtokkal vészeltük át!!!
Most már nem pakol...,asztalra mászik...És a székek rendszerint az asztal tetején vannak,hogy ne tudja a tudományát gyakorolni!!
:wink: :wink:

KAtus
jobbulást kivánok nektek!!

Reni
nagyon édes a csaj a kisházában.Ugy néz a képeken,hogy"ne merjetek ide bejönni!!Ez az enyém!!"
Nagyon ötletes apucija van!!!

Vero
merre vagy ismét???

Gabó
BAlázsnak én is gratulálok nevenapján!
Mit szolt az ajihoz?

Nitta
a Gyuéa detto ilyen...bizti nem igazán érdekli amit mutatok,mert mást vesz észre a képen!!!
Elviszed Te is akkor uszni a Zoét??Mikortól?

Csilla
gyogypuszi a kismanó bibijére!!!!
Fájlalja?
Tud enni rendesen?
Be lesz táblázva a heted!!!A sebészeten töltöd a napjaidat... :(
Vendég

Rik,
Na a GYULÁK!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajjjjjjjjj de jó, hogy szóba hozod az uszit!!!! Akartam kérdezni, hogy mikor van, mármint milyen napon??? Előre kell jelentkezni, vagy csak úgy odaállítok??? Mikortól mehetek vele, 2 hónapos kor után szoktak, vagy 3 hónapos után?? Tényleg belépővel meg mindennel együtt egy alkalom kb 2000 ft körül van?? :shock: Tudna nekem valaki pontos információkat adni?? Köszi!!! Úgy várom ám a jövő hetet!!! Vettem úszópelust és jövő héten délelőttös a Gyula, úgyhogy este itthon van, kipróbáljuk a nagykádas, sokvizes, lubickolós, együttfürdős....élményeket. :lol: :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

És még egy segítséget szeretnék kérni!!!!

HOGY A FENÉBE CSINÁLJAM AZT, HOGY KICSIT APADJON MÁR A TEJEM????? Próbálok keveset fejni, hátha apad, de azon kívül, hogy pár napja amióta csinálom bepisilek a fájdalomtól az állandóan feszülő kockás mellem miatt nem apadt semmit, sőt egy hete több tejem van mint eddig!! :shock: :shock: Mi a nyavaját kezdjek már vele?? És mit tudok tenni avval, hogy a bal mellemben sokkal több tejem termelődik mint a jobban? Pedig esküszöm egyformán szoptatok és fejek mindkettőből!! VALAKI ADJON MÁR TANÁCSOT LÉGYSZI!!! Tök röhely, hogy Zoé tegnap este 9-kor evett, utána meg reggel 5.30-kor, tehát végre kialudhattam volna magam, de álandóan a fájdalomra ébredtem. :cry: :cry: :cry:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Kicsit most összejött minden a két gyerekkel. Noel nyűgös, nem akar aludni, felkel éjjel...stb. Most vagy a foga jön mert nagy volt a szünet, 8-nál megélltunk kb.4 hónapja. Vagy ugye múlt héten kapta meg a 15 hós oltást és ez a 10.nap, lehet annak a következménye. Ma délután is csak nagy sírás után aludt el pedig álmos volt.

Mirának meg tegnap volt farsang, nagyon jól érezte magát semmi baja nem volt. Éjjel meg hányt, soha életében még nem. Nem lázas, nem rosszkedvű, szerencsére azóta nem is hányt. Viszont hasmenése van. Most vagy benyelt egy vírust vagy össze-vissza evett az ovifarsangon. Nem tudom melyik bár elég sok a beteg az oviban.

Rakok fel majd képet a farsangról.

KépKép
KépKép
mirama

Nitta!

Szerintem a fejést kellene visszafogni. Én Mirával fejtem minden szopi után és ugyanez volt mint Neked. Noelnél semmit nem fejtem, be is állt a cicim, nagyon ritkán feszült, de olyan szétrobbanó érzés nem volt. Esetleg felhívhatnál egy szoptatási tanácsadót, biztos tudják mit kell csinálni.

Szia Zília! Üdv. köztünk! :)
Tényleg, a múltkori harkai lány hova lett aki beköszönt? Elijesztettük?

Reni! Ügyes Dieter, ez az én gyerekeimnek is tetszene. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Köszi BAlázs nevében a köszöntést!
Az ajinak nagyon örült majd kiválasztja hova akar menni és oda megyünk!
Megvolt a disznóölés reggel kicsit csepergett az eső mikor írtam,de utánna el is állt és gyönyörű napsütéses idő volt,szal jól sikerült.Levi nagyon elfáradt a sok futkosásba délután 2-ő óta alszik!Ilyen is ritkán van!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni! Tényleg Nagyon szupi ez a házikó és remélem sokáig egyben is marad,mert ilyet Nálunk Levi is mint ahogy Hajnus írta secc-percc alatt tönkre vágna.Amit kapott házikót(öcsémé volt)már szakad el!Szal neki semmi sem való!De a lányok talán óvatosabbak!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És milyen felindulásból nem aludt a kisasszony éjjel?Érezte a frontot?Lara nem szokott ilyet csinálni ugye?

Nitta!Nekem nem volt olyan rengeteg tejem sőt két hét után a jobb cicimből el is ment a tej.Ebben én nem igen tudok neked tanácsod adni talán Viol asszem neii nagyon sok volt!!Ugye viol?
De addig örülj amíg van!!! :) :) :) :)

Zília!Én is üdvözöllek itt nálunk jobb helyre nem is tévedhettél volna!Én Nagykanizsán élek lassan 7-éve előtte 21-évet az én drága Sopimban tengődtem éltem a kis életem!Nekem egy 20-hónapos kisfiam van(Levente) én pedig 28-leszek nyáron!
Vendég

Mirama!Jó,hogy itt vagy már hiányoltunk!
Mírának jobbulást ha beteg (reméljük csak össze evett mindent).
Noelnek is,de lehet most jön ki rajt az oltás neki is mennek a gyógypuszik!!
Vendég

Sziasztok!

Én is lebetegedtem :( Bár csoda, hogy eddig bírtam a sok köhögő, prüszkölő diák között. Most mindenféle természetes gyógymódot bevetek, nehogy antibigyót kelljen szednem. Remélem sikerül.

Csilla,
szegény Zóra :( Ha van Bioptron lámpád, akkor lámpázd meg.
Ábinak is volt egyszer ilyesféle szájra esése, és a lámpa seb nélkül begyógyította kb. 2 nap alatt.

Kriszta,
gyógyulást Mirának!
Átvetettem neked az Almát, ha van időd, ugorj be érte, de szerintem csak pár nap múlva, addigra talán nem lesz semmi bajom.

Nitta,
bébiúszásra csak úgy nem mehetsz oda először kell a
gyerekorvostól egy papír, hogy egészséges, azzal viszont már odamehetsz.

Viol,
Dorka már megint tök helyes :lol:

Mindenkinek jobbulást, aki beteg!!!

Kép

Kép
ábibaba

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Nitta
szerintem se fejj,csak ha nagyon muszáj.A mellben mindenkinek az egyik kevesebbet termel mint a másikban.Ez természetes.Képzeld el,hogy 4-hotol a jobban már nem volt nekem semmi,a bal meg ontotta magábol,ugy hogy elég volt 6 hos koráig...Szal ez természetes.A mell is kisebb az egyik mint a másik,figyeld csak meg...
:shock:

Zsani
gyogyulgass csak szegénykém!!A hányinger már mulik?

Mirama
szerintem valami bacit kapott el a Mira.Nekm is volt két hete,egy nap alatt lement.Jobbulást neki!!! :!:

GAbó
és mikor mennétek?
Van már kábeltévéd?A 24 ora letelt a 48-bol még van vissza-... :wink:
Vendég

ábibaba!Jobbulást neked is ez senkit nem kerül el!Nagyon vigyázz magadra!

Mirama!Nagyon helyes/aranyos Míra képeken látszik,hogy élvezte a bulit!
Vendég

Kriszti
nagyon aranyos aranyos a csaj!!!Bizti jol érezte magát!!Végig ott voltál Te is?

HAjnus
kérdeztem anyum a Vasáruházrol...Azt mondja,Butorbolt van,meg valami,de szerinte már nem az mint régen...
Vendég

rik!Á apa most nézte és még mindíg nincs.Mondtam neki,hogy szerintem hétfőnél előbb nem is lesz!
Azt nem tudom még mikor megyünk,de még az előtt,hogy én elkezdjek melózni,mert onnan nem fogok tudni szabira elmenni!
Vendég

Viol
tegnap a buszra(ágfalvi lakotelep 21 jelzésü) felszált a sogornőd a Kossuth utcában,és vigyorgott rám!!!!Nem tom ismer-e?
Arra laknak valahol?
Vendég

GAbó
addig bizti találtok valami jót!!!Mondjuk a meloban is van szabi!!Azt is ki kell venni egyszer(vagy többször) :lol: :wink:
Vendég

rik!De a szabimat csak 3-év után vehetem ki!Legalább is nekem ezt mondták!
Vendég

Cajok!A fiacskám már 3-órája alszik!!!Még ilyet!!
Majd éjfélkor sem tudom majd leütni!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rik! Fél 9-től 10-ig volt nyílt a farsang az oviban, akkor ott voltunk, az egész család. :-) Utána még Mira maradt délutánig.

Gabó! Mira is több mint fél órát aludt, ez az idő tuti nyomja őket. Én már keltettem mert így is sokat aludt.

KépKép
KépKép
mirama

Gabó
nekem is két orát aludt(csak a baj az hogy 3-5ig)

Kriszti
jo lehetett a nyilt farsang,a mi ovinkba régen nem volt olyan :?

GAbó
a Rékával nekem is ugy volt,most meg szo se lehetett arrol hogy ne vegyem ki...Ki érti ezt?Mindegy,nekem csak jo!!
Vendég

kriszti,
á, szegény gyerekek!!!! :( sajnálom... dokinál is voltatok mirával?
a farsang azért látom jól sikerült, jó nézni a képeket! olyan aranyosak a gyerekek meg szépek. no de a legszebb a menyasszony! :P :wink:

nitta,
én is csak azt tom mondani, mint a többiek, ne fejj annyit. valszeg így is fájni fog pár napig, amíg beáll, de ha megvan mennyi kell zoénak, nem fog több termelődni. sztem.
na a járólap nekem is tetszett csilláéknál! :P és persze én is sajnáltam zórát.

erika,
hát, passz. fogalmam sincs, hova költöztek, de vmelyik lakótelepre, az biztos. de hogy az az ágfalvi vagy a józsef a. azt nem tudom. és hogy meddig... lehetséges, hogy találkoztál vele, ha a képről felismerted. most kicsit erősebb testalkatú :twisted: de hogy ő téges honnan ismer, nemtom. tőlem biztosan nem, mert nem tartom velük a kapcsolatot. ha beszélnénk, akkor sem a babanetről fogunk. :D

zsani,
jobbulást neked!!!
közben elkelt a babakocsim, szóval nem kellett kiakasztani a hirdetést. terhesgondozóban mi volt?

gabó,
olyan igen rengeteg tejem nemtom volt-e, legalább is nemtom mihez viszonyítani. :roll: :D de hogy volt/van, az tuti. még van, hogy most is ki kell fejnem, mert dorkának pár naponta előjön a "most hagyj békén, nem akarok szopizni" bónája és hajnalra/reggelre úgy megtelik, hogy fáj, mindenképpen le kell fejnem, mert meghalok, ha magamhoz ölelem a csajt... :?

KépKép
viol81

Viol
jaj,nem azért irtam,mert Te mondtad neki.Dehogy.Csak olyan kedvesen rámmosolygott.Elgondolkodtam,honnan ismer vajon?De ezt akkor is irtam Neked,hogy ismerem valahonnan.Bizti nem itt lakik nálunk,mert arrol én tudnék.Ez a lakotelep nem olyan nagy....HA a buszra felszáll valaki idegen akkor egyből tudjuk,hogy nem ismerős,nem itt lakik,csak jön valakihez!!
A babakocsid jo hamar elkelt!!!!Gratula!
Vendég

sziasztok cajok!
na,lehet nálunk is beteg lesz míra!lázas,nyűgös,majd holnap meglátjuk.
zsani
jobbulást neked is!!!sajna nincs bioptron-unk(nagyon szeretnék,de az anyagiak miatt nem fut rá :cry: )-pedig ennyi gyerek mellett....!jön a jó idő,az eleséséek,sebek!!
hajnus
nálunk is madzag és vastag gumi megoldás volt.a konyhában meg fakanál és gumi.az a bolt meg már csak gagyi-tényleg kicsi,félig bútoros(ha egyáltalán megvan még,sajna egy éve nem jártam arra :cry: :cry: :cry: :cry: )
nitta
én mindig fejtem,nagyon féltem,hogy begyullad.nekem kicsi cicim van,így kis helyre jött az a sok tejci,úgyhogy fejtem.így is zórával sokszor volt csomós-fájós:sokszor már szecsőt kértem meg,hogy szívja ki,legalábbis "kidugítani" a becsomósodott részt.szóval én a fejésre szavazok.mert van,hogy muszáj.pl zsani,aki olyan sokat le is adott.

jó éjszakát mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

katus
nem is gondoltam,hogy úgy értetted,hogy zóra kövér.én sem azt mondom hogy kövér,hanem olyan körte formájú :lol: :wink: és amúgy máté milyen súlyban van?és a fogai?kint van már mind?
kriszti
aranyosak,szépek a gyerekek!az indiánlány a míra barátnője(csak hogy egymás mellett vannak)?nálunk csak 2 hét múlva lesz a farsang,de akkor duplán:oviban is,iskolában is.a suliban csak délután,oda be is lehet menni,megnézni.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Viol-a címem: quito@freemail.hu, kösz, ha elküldöd. Mi sokat járunk oda, mert a ruhákat Kincsőnek náluk vesszük, kapunk kedvezményt is. Sajnos én imádok vásárolni, ezért nincs nálam sokszor készpénz.

Csilla-Zórának talán nem marad meg, biztos vigyáztak rá. Nagyon tündér volt a kövön, ahogy szaladgált! Szerintem édes kis formás, nem kövér!

Nitta- tényleg kell orvosi igazolás a babaúszáshoz. Szerdán van csoport 17 és 17.30-tól kezdve, szombaton is van, de annak nem tudom az idejét. Örülnék, ha jönnél-mi szerdán járunk-olyan jó az egész, a kicsik nagyon élvezik! Külön babaöltöző van a női öltözőn belül. Én már fél öt körül ott vagyok, mert aztán sokan leszünk egyszerre és könnyebb úgy vetkőzni-öltözni, ha folyamatosan cserélődünk.
A tejről nem tudok mit mondani, nálam szinte mindig annyi van, amennyi kell Kincsőnek. De úgy tudom, hogy a fejés szaporítja.
Picit irígyellek az átaludt éjszakák miatt, én már kezdek beletörődni, hogy Nyuszika felkel 1x-2x enni éjjel. Az a jó, hogy utána legalább gyorsan elalszik, így csak 15 percre zökkenek ki az alvásból.

Zília-szia, üdv közöttünk, nagyon szép neved van! Engem Anikónak hívnak, a kislányom, Kincső 5 hónapos lesz a jövő héten. Én szegedi vagyok, 6 éve élek Sopronban. Mesélj magadról és Alexandráról!

Reni-de szuper az a kisház Larának!!!

Mirama-Míra helyes volt a farsangon,Noelnek jobbulást kívánok!

Hajnus-a bolt mögöttünk van, Domus az egyik fele, a másik olyan szerelvényes. Ha gondolod, hétfőn megnézem neked, van-e olyan gyerekzár a konyhaszekrényedre.

Gabó-disznótor :D

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol!De azért tök jó,hogy még ennyi van biztos Dorka sokáig fog szopizni! :D :D :D :D :D

Nekem talán 3* durrant be a cicim,de akkor sem olyan durván és a Levi pillanatok alatt ki is szívta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Viol!De azért tök jó,hogy még ennyi van biztos Dorka sokáig fog szopizni! :D :D :D :D :D

Nekem talán 3* durrant be a cicim,de akkor sem olyan durván és a Levi pillanatok alatt ki is szívta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vendég

Vendég

Jó estét!

Köszönöm a tanácsokat és hozzászólásokat!!! Én nagyon igyekszem, mármint, hogy kibírjam a fájdalmat! Csak akkor fejek, ha már úgy érzem muszáj!! Ezt csinálom pár napja, de eddig nincs látszatja. És miután volt már mellgyulladásom, ahogy Szemizo is írta, én is nagyon félek, hogy megint begyullad.

Viol,
remélem én is tudom még ennyi idősen is szoptatni, mint amennyi Dorka!!! Érdekes, hogy itt kínlódok a rengeteg tejjel, ugyanakkor félek, hogy pofára fogok esni és egyszer csak elapad túl korán!
:shock: :shock: :?

Ábizsani,
köszi az infót!! Jó, hogy szólsz, hogy igazolás kell a dokitól a bébiúszáshoz. Úgyis megyünk 2 hónapos oltásra, fogok kérni igazolást.

Anikó,
elképzelhető, hogy szerdán fogunk menni néha úszni, ezt még párommal megbeszélem. Ő is szeretne jönni, de van hogy délutános. 2 hónapos elmúlik mehetünk? 2000 körül van egy alkalom a belépővel?
Lehet, hogy félreérthető voltam: Zoé alussza át az éjszakát nem én! :lol: És ez is tegnap egyszeri alkalom volt, egyébként a megszokott az, hogy este 9-kor, 12 körül, aztán reggel 5 körül eszik. Akkor még visszaszundít, de 7 után már gagyog, nekem dumál amíg fel nem kelt, mert unatkozik. Végül is ki tudnám pihenni magam, csak éjfélig minimum mindig fennt vagyunk Gyulával, meg hát a fejés, meg a fájdalom miatt nem sokat alszom utána se.

Gabó,
milyen volt a disznóölés??? Én úgy csípem az ilyent!!! :D 8)
Ha 3* durrant be a cicid, miért írod le 4*?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bocs nem bírtam kihagyni! :oops: :oops:

Kriszti,
örülök, hogy jól sikerült a farsang Mirának!! Nagyon helyes!! Jobbulást mind a két pöttömnek!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ha megengeditek teszek képet:

Annyit játszottam vele reggel, hogy teljesen kidőlt!!! :lol: :oops: :oops:
Kép
Kép

Kép

megnézegette mit cuppogtat ha nincs cumi :D , rájött, hogy neki is van keze :lol: :lol:
Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Este mikor megjött Gyula elfelejtettem elköszönni, gondoltam na majd jó bunkónak tartanak, erre jövök és én indítom a napot! :lol: :lol: :lol: Akkor most jó reggelt!! :lol: :lol: Vagy már napot! :roll: 8)

Ma olyan szépen süt a nap, olyan jó a kedvem, pedig Zoé éjjel éhenkórászt játszott, 2 óránként evett!! :shock:

Délután megyünk Görbehalomba a szüleimhez, jó lesz az erdő mellett egyet levegőzni. Úgyhogy majd csak este jövök.

Szép vasárnapot mindenkinek!!! :D :D :P

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok.

Köszi mindenkinek,a gyerekzáras dolgot egyenlőre megoldottam egyforma kék konyharuhákkal :D Lehet,hogy így is marad,míg kinövi ezt az időszakot.

Nitta,olyan jó képeket tudtok csinálni!Szép napot,biztos jó lesz a kirándulás!

Kriszti,jót bulizhattak a gyerekek,Mira édes volt.Kár,hogy ilyen rosszul végződött. :( Most már minden rendben?

Gabó,végülis voltatok a disznóölésen?Nem találom írtad-e?Nem értem,az ez évi szabidat se veheted ki?Vagy csak azt amíg otthon vagy?

Kép

Kép
hajnus

Nitta!Jé tényleg!!De hülye ez a babanet néha!! :!: :!: :!:
Érezzétek jól magatokat anyudékkal!

Hejnus!Igen voltunk,de mi már a végére értünk oda a Husival!Ettünk-itthunk finomakat jó volt!
Azt mondták,hogy a szabit a csak a 3-év lejárta után lehet kivenni ézért gondoltam én ha elmegyek GYES alatt melózni akkor nekem nem jár se szabi se táppénz!Vagy rosszul gondolom?
Vendég

sziasztok,
most csak nagyon rövid leszek.
amúgy jól vagyunk.
Beusról mi hír?

Nitta,
a babauszin 1 alkalom 1400 Ft + az uszibelépő 1 főnek + kisérő. A pontos árat nem tudom, mert Tamsá diák, így az ő belépője velem, mint késárővel kb. 500.- Ft. Magára a babaúszásra lehet bérletet venni, azt hiszem 4 alkalom 4200, 5 hétig érvényes - mi nem szoktunk venni, mert még sosem sikerült így menni.
Szerdán és szombatonként van.
Szombatonként 4 terminusban mennek a csoportok:
9.10, 9.40, 10.10, 10.40 - arra megy az ember, amire odaér.
Mi szombaton járunk általában vagy a 10.10-re vagy a 10.40-esre.
A babók valóban nagyon szeretik, de a mi gyerekdokink szerint 3 hónap előtt nem javasolt vinni. Orvosi igazolás valóban kell. Fürdőgatyót pedig tudsz ott a védőnőnél venni, mindenhol behúzható és bélelt, hoyg a kaki ne jöjjön ki rajta, de a Vince a vízbe bele sem pisil - és soha nem is kakilt, nem is akart - a pisilést onnan is tudom, hogyha kiveszem a vízből, mindig rögötn lepisil, pedig a gatyót levesszük. :lol:

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!

KépKép
KépKép
esztermami

cajok, akinek nem tetszett, most örülhet! :wink: kezdek visszatérni régi önmagamhoz! :wink:
majd jövök később csak gábor az ágyat nyomja, dorka az enyém és most kelt fel.
Kép
kicsit furi képet vágok, de nehezen bírom ilyenkor röhögés nélkül :D

KépKép
viol81

Sziasztok CAjok!!!
Nitta
annyira jo beállitásu képeket csinálsz!!!És mindegyiken olyan nyugalom van...Ilyenkor ugy kivánkozom én is a képre.. :wink: (érted hogy gondolom)

Nagyon buta szél fuj ismét,lementem az előbb a Petrussal,egy ora elég volt bőven. :!:
NAgyon várom már a tavaszt(bár akkor meg dolgozom :cry: )

GAbó
erről jut eszembe,nem értem akkor végülis miért adták ki nekem.Most szabin is vagyok,meg Gyesen is. :wink: :roll:
Vendég

sziasztok cajok!
csak olvastalak titeket,megyek készülődni:színházba megyünk(anyám,anyós,sógornőm+én),operett színház,mágnás miska(engem nem igazán érdekelt,de ajándék :wink: )

a fotók szépek(viol klassz a séród)!
szép további napot!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Kép Kép Kép

Sziasztok!

Csak par kepet akartam feltenni nektek a mai farsangrol. Majd jövök kesöbb es meselek. De addig is csak annyit , hogy Nagyon Nagyon jo volt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Reni,
Gondolom mennyire jó lehetett a farsang!!!! Csak úgy sugárzik rólatok a jókedv!!! :lol: :lol: Várom, hogy mesélj!!!

Rik, Hajnus
köszi a dícséretet a képekért, de igazából nem beálított képek! A titka, hogy tűrhetőre sikerednek az, hogy csinálok annyit mint a csuda és este mikor feltöltöm a gépre törlök egy csomót, a legjobbakat hagyom meg. Legtöbbszőr bele se nézek mit fogok fotózni, csak találomra irányítom és nyomom. Ezért imádom a digitális fényképezőt!!! Ingyen baromkodhatok!! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Viol,
NA VÉGRE!!!!! Ez vagy te igazán, éveket fiatalodtál!!! :wink: A másik is jól állt, de komolyított!!! 8) :roll:

Esztermami,
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!! Egyébként a páromnak a munkahelyén kb úgy fog kijönni, hogy el tudjon jönni velünk usziba, hogy Zoé akkor lesz majdnem 3 hónapos. Először mindenképpen vele szeretnénk menni!! És igaz, hogy már nagyon várom, de azért sem bánom, hogy nem most, mert talán az idő is jobb lesz addigra! REMÉLEM!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

erika,
óóó, tudom, hogy nem azért kérdezted, ne haragudj, ha úgy tűnt, azért írom! :P annak a nőnek sok ismerőse van vagyis sokan ismerik sopronban. :roll:

csilla,
mírának jobulást!!! ne keveredjen bele jobban!! ++++++++++
mik lesznek a gyerekek farsangon? vagy már írtad? :oops: vagy az andi volt? :oops: :P
hűű, én is mennék színházba!!! jó szórakozást! bár már ott vagy! mesélj majd milyen volt!!

anikó,
elküldöm neked is, ha végeztem a mondandóm bepötyögésével! :wink:
hány %-ot kaptok abban a boltban? mert dorka is bent van a gépben, de ruhát még soha nem vettünk ott. milyen árban vannak? drága? vagy középkategória?

gabó,
látom, nyomatékosítottad a véleményedet, 4-szer is átjött! :wink: :D

nitta,
nagyon jók a képek!!!! :P :P olyan kis zabálnivaló lányod van!! :) a kicsi szája!!! :D jajj!! :P

reni,
áááá, nálatok is de jó képek!!! :) jól néztek ki! :) lara meg akis huncut mosolyával! :) dieternek is olyan álarca van, mint amit a háttérben látni a többieken? ez így egységes?

én is had mutizzak még képet, ezek is ma készültek. kicsit dorka haja is rövidebb lett, de nem sokkal, nem akartam. :roll: :P
bocsánat, ha sok, de... :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

gáborom beteg, azért ilyen fájdalmas a tekintete... :roll: :wink:

KépKép
viol81

[quote="nitta"]a írta:nittannyit mint a csuda és este mikor feltöltöm a gépre törlök egy csomót, a legjobbakat hagyom meg. Legtöbbszőr bele se nézek mit fogok fotózni, csak találomra irányítom és nyomom. Ezért imádom a digitális fényképezőt!!!

na, én detto ugyanez vagyok!!! de tökugyanez! :D ha tudnád, mennyit kattogatok és mennyit törlök ki! :lol: ha nem én csinálom, akkor meg sokat csináltatok gáborral, mert magammal szemben iszonyat kritikus vagyok, nagyon jól kell sikerülni egy képnek, hogy azt mondjam, jól van viol, elfogadható a fejed! :lol: pl egy hajvágás után! :) amúgy köszönöm! :) igen, tudom, hogy ez jobb, múltkori kicsit túlzás lett. :D

KépKép
viol81

megyek, dorka bekasizott. pedig már fürdött... :? ma adtam be neki játékokat a kádba. eddig is üldögélt már de nem nagyon akart megmaradni, mindig hátracsapta magát. most lefoglaltam, kicsit több vizet is engedtem, stb. pancsolt, na! :wink: és te jó ééég! ezt is lefényképeztettem! :wink:

KépKép
viol81

kasizott=kaksizott :lol:

KépKép
viol81

Csak egy gyors!

Viol!Iszonyat jól nézel ki!!!Nagyon sokat fogytál ugye?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?