zel, mi ez a hozzáállás, szülinap baba nélkül! Hiszen most volt az inszemed, lehet ez a szülinapi ajándék, most találkoznak apaáéi és a tieid. Nahát fel vagyok teljessssen háborodva
Egyébként meg az Isten éltessen sokáig egészségben, 9 hónap múlva ikrek társaságában!
Katata, kicsiboris, andi, mindenki köszönöm a kíváncsiskodát, tündérek vagytok. Nem volt túl meggyőző az orvosom, de hétfőn inszem, fogalmam sincs mekkorák a tüszőim, de az arckifejezését látva nemigen nőttek. No de sebaj talán lesz egy érett petesejt, több nem kell nem vagyok telhetetlen
odry, csúcs egy érzés lehet. Most a kórházban arra léptem be az ajtón, hogy egy lány a telefonba kiabálja, hogy "sikerült és lehet hogy ikrek", hát szuper érzés volt. Ez is ilyen, kicsit irigykedek, de fantasztikus lehet, és hogy milyen jó kis meglepetés lesz ez a családnak
sapé, úgy látszik sínen vagytok, szurkolok.
kicsiboris, katata hát hogyne szurkolnánk, veletek kelek gondolatban holnap reggel. Nagyon klassz lenne!
Kedden jövök újra, remélem mindenki összekapja magát és tele lesz a topik zebrákkal!
Szép hétvégét lányok!
Ja kicsiboris a felnőttek már nem rágják a körmeiket! Hogy mutatsz majd példát a gyerekeidnek?