Új privát üzeneted érkezett!

drága kata, nagyon jó érzéseim kezdenek lenni veled kapcsolatban :lol: iszonyatosan szorítok neked reggel,
nyugodtan írj, én is szoktam bolondságokat írni és a lányok itt olyan türelmesek hihihi :P

én is nagyon izgulok, ma este hazafelé veszek gábrielt 3-mat!!!!
kicsiboris

Kata!
Igeretesnek tunik nagyon!!!
babszi

Andi :)
Biztos, hogy kijelölted? Kijelölöd az url-lel kezdődő szöveget a nem tudom hány közül, aztán Szerkesztés/másolás és utána bemész a profilba bekattintasz az aláíráshoz és akkor klikk a Szerkesztés/beillesztésre. Elvileg ebben az esetben aktívnak kell lenni a beillesztésnek.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Kata!
Nyáron nekem is így volt ahogy neked most! :lol: Az tényleg tuti ha reggel csinálsz egy másik tesztet. Én úgy vagyok vele hiába írják rá hogy a nap bármelyik szakában meg lehet csinálni , az a bizti ha reggeli a teszt. Szorítok neked!!!!!!!!!

Kicsiboris!
Te mikor tesztelsz?

Most értem haza a Klinikáról. Jók lettek az eredményeim és ezzel megkezdtük az inszemre való felkészülést. Írt a doki nekem Puregont és Clostylbegitet.Majd 12-én kell ismét vérvételre és ultrahangra mennem.Akkor derül ki mikor is lesz az inszem.

Szép hétvégét mindenkinek!
sapé

Még valami!
Láttátok a tegnapi "Házon kívül" c. műsort az RTL-en?
Nem volt semmi?
sapé

Sziasztok!

Huuuu, volt mit utánna olvasnom. Látom nagy izgalmak vannak erre fele :shock: Csajok!!!! Nagyon jó ez a sok pozítiv energia és lelkesedés, így tovább :!: Mi jól vagyunk és 2 nap és 12 hetesek leszünk :wink: nagyon jó érzés. A családunk tagjai még nem tudják és 8.-án megyünk bejelenteni.... izgi.

Katata!
Én is csíknak látom, de nekem is a Gabriell jobban mutatatta, már a 33. napon! Reggel itt kezdem a napom munka előtt, mert szét izgulom magamat
:lol: EZ VONATKOZIK KISBORISRA IS nagyon-nagyon drukkolok

Sapé!
Örülök neked is! Remélem a 13. neked is oly szerencsés lesz mint nekem!

Tiza!
Hogy bírod? Kerekedik szépen a hasikád? El sem tudom képzelni, milyen lehet. Hamarossan majd tapasztalom. :lol:

Zel!
Kép

Odry
odry

zel, mi ez a hozzáállás, szülinap baba nélkül! Hiszen most volt az inszemed, lehet ez a szülinapi ajándék, most találkoznak apaáéi és a tieid. Nahát fel vagyok teljessssen háborodva :wink: Egyébként meg az Isten éltessen sokáig egészségben, 9 hónap múlva ikrek társaságában! :D

Katata, kicsiboris, andi, mindenki köszönöm a kíváncsiskodát, tündérek vagytok. Nem volt túl meggyőző az orvosom, de hétfőn inszem, fogalmam sincs mekkorák a tüszőim, de az arckifejezését látva nemigen nőttek. No de sebaj talán lesz egy érett petesejt, több nem kell nem vagyok telhetetlen :D

odry, csúcs egy érzés lehet. Most a kórházban arra léptem be az ajtón, hogy egy lány a telefonba kiabálja, hogy "sikerült és lehet hogy ikrek", hát szuper érzés volt. Ez is ilyen, kicsit irigykedek, de fantasztikus lehet, és hogy milyen jó kis meglepetés lesz ez a családnak :D

sapé, úgy látszik sínen vagytok, szurkolok.

kicsiboris, katata hát hogyne szurkolnánk, veletek kelek gondolatban holnap reggel. Nagyon klassz lenne!

Kedden jövök újra, remélem mindenki összekapja magát és tele lesz a topik zebrákkal!
Szép hétvégét lányok!

Ja kicsiboris a felnőttek már nem rágják a körmeiket! Hogy mutatsz majd példát a gyerekeidnek? :D
bbilona

sziasztok!
mazsola!!!
ugye megmondtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hogy sikerülhet elsőre!!!!
katata,k.boris szorítok nektek!tudjátok,először nekem is negatív volt a tesztem.csak később mutatta ki!

Kép

manó!!!!!!!!!!
gratulálok!!!!!!mi vagyunk az élő példák arra, hogy spontán sikerülhet!!!
én sem merem elhinni!!!

Kép

Én is szeretnék vonalzót :wink: tud nekem segíteni valaki!?

Odry
odry

Odry,
http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... ers&type=v itt nézd meg.

Boris,
holnap reggel teszteléskor fogok gondolni rád, hogy együtt tesztelünk. :wink: Nagyon szorítok!

Lányok, köszi a drukkokat, ránk fér!

Puszi!
katata

Ilona,
miért nem kérdezted meg mekkorák? Egyébként biztos elég nagyok lesznek hétfőre, különben nem csinálna inszemet, nem? Meg egyébként is, tudják ők, hogy mekkorák legyenek. :wink:
Szorítok a hétfői inszemedre!

Jó hétvégét!
katata

Katata!

Sikerült, megkaptam emailben, de hogyan tovább?
Kicsit béna vagyok .... :oops:

Köszike a segítséget!

Odry
odry

Zel! :D

Nagyon sok boldogsagot kivanok Születesnapod alkalmabol!
Kép

Boriska! :D Kata! :D

Nagggyyon nagyon szurkolok Nektek a holnapi teszthez!

Ilona! :D

Neked is mennek a drukkok a hetföi inszemhez!

Kép
Kép
jucmuc

Odry,
a profile-odban kell az aláírásba bemásolni azt a kódot, ami url-lelkezdődik. Nem vagy béna, csak még nem próbáltad,ennyi. :wink:
katata

Sziasztok!

Tesztelők! Hogy' fogom kibírni reggelig?! Szorítok nagyon!
Veletek fogok kelni....

Bbilona, remélem. igazad van és teljesen feleslegesen depiztem a szülinapom alkalmából az inszem után.

Köszönöm a köszöntéseket!

Jó éjt!
zel

Nagyon szorítok a tesztelős csajoknak!!!!! :wink:
málna79

Na mi van már a tesztekkel?
ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!!! :roll:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Jó reggelt!!!???

Katata Kisboris???? Értetek izgul a topik :!:
odry

sziasztok, nekem - lett. de még reménykedem hiszen kb ilyenkor szokott megjönni, most vagyok a 34. napon, hátha...
de na :!: :!: gyon köszönöm mindnyájatoknak a lelkesedést és az izgulást, nagyon-nagyon jól esik :!: nem is tudom mit csinálnék nélkületek.

lola neked hányadik napon mutatta ki?
kicsiboris

kataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???
kicsiboris

Nekem sajnos megjött. :( Nem értem a tegnapi tesztet. Na mindegy ez van, sajnos nem úszom meg a lombikot.

Köszönöm nektek, hogy drukkoltatok,nagggggggyon jól esik ám! :wink:

Boris,
neked remélem nem jön meg most már!!! Nagyon szorítok!

Még egyszer köszi mindent, most egy kicsit vacak, de túl leszek rajta. 3 év után, már rutinom van ebben. :roll:

Puszi!
katata

Sajnálom Kata! :( Remélem hamar kárpótol a sors! Próbálj egy kicsit másra koncentrálni, tudom könnyű ezt mondani, de ilyenkor csak ez segít! Mozduljatok ki egy kicsit a pároddal, romantikus vacsora és hasonlók a legjobb gyógyír ilyenkor. :wink:
Boris!
Továbbra is szurkolok!
Én meg egy merő depresszió vagyok, állítólag ez ilyenkor norhális. Szerencsére holnap kettesben elmegyünk moziba, 26 hónap óta először!!! Ráadásul a párom hajlandó megnézni velem egy romantikus filmet! Mire képes egy szerelmes férj! :wink:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

kata, drága kata :!: hát ilyen a mi sorsunk, másnak könnyedén, nálunk baromi nehezen történik meg a csoda, de nagyon klassz,
hogy így viseled! tuti nekem sem jön össze most. valahogy érzem beül. és megyek inszemre!!!!!!!!!nem kísérletezgetek itt már.

sapé. a puregon meg a tüszőrepi injekció az ami az inszemben költséges? kb. mennyibe kerülnek ezek, meg ami még kell?
mert el kezdenem gyűjteni a pénzt...
kicsiboris

Jó reggelt!

Szasz Boris!

PUREGON 50 NE POR INJ.HOZ 1X 2915.0 Ft
PUREGON 50 NE POR INJ.HOZ 5X 12934.0 Ft
PUREGON 100 NE POR INJ.HOZ 1X 5442.0 Ft
PUREGON 100 NE POR INJ.HOZ 5X 25423.0 Ft

Tüszőrepi kb. 5-10.000.- Ft

Szerintem érdemes átkukkantani a Megmaradt gyógyszerek topicba, mert bontatlan cuccokat lehet megkaparintani akár féláron.

Kép
zölddisznó

Boris,
még ne add fel kérlek!!! Nagyon szorítok!
katata

Sziasztok!
Kicsiboris!
Tegnap amit kiváltottam nem volt teljesen 25Eft.(CLostilbegyt és a puregon)A puregon amit nekem felírtak tollhoz való, így az ára attól függ milyen mennyiséget írnak fel neked. (én 300-as kaptam)Sajnálom,hogy negatív lett.

Kata!
Sajnálom, hogy nem jött össze!Fel a fejjel előbb utóbb sikerülni fog!
sapé

most sirdogáltam kicsit, pedig reménykedem még...bánatomban benyaltam egy jó pohár rozébort, és lám vidámabb lettem:o)
kata köszi!!!! te is önts fel kicsit a garatra, engem megnyugtatott...

sapé, hát nem olcsó játék akkor az inszemezés...
kicsiboris

kicsiboris!sajnálom,ne add fel!
31 napon halványan kimutatta
kata!
sok lány vérzik,mégis terhes!szerintem tesztelj újra!2 nap múlva!

Kép

Kata, Boriska!

Sajnalom nagyon! Ne adjatok fel! Sikerülni fog mindenkinek!!! :D

Kép
Kép
jucmuc

na megjött a pirim... :evil:
kicsiboris

Sziasztok!

Sajnálom csajok, de nem feladni!!!!

Katata!
Beírta, de nem jelenik meg a vonalzóm!?

Kép

Kép
odry

Mivel látom a szöveget, de nem a képet, most egy kicsit bénázok, amíg a vonalzó kép nem lesz :oops:

Kép

Kép
odry

Akkor még mindig én..........
odry

Még mindig nem jó.

Kép

Kép
odry

Odry,
mikor a Babafalván megcsinálod a vonalzót, rákattintottál, hogy Vonalzólétrehozása, utána ott megjelenik két sorban 2 db vonalzólink. Abból az ez után Vonalzó link (PHPBB): levő kis keretben ami van összes karaktert jelöld ki, és azt másold be ide az aláírásodhoz. Akkor működni fog! :wink:
katata

kicsiboris, kata:
alig mertem görgetni az oldalt, annyira izgultam értetek! Nagyon sajnálom, de kitartás! Meg sem járjátok, és a végén még ikreitek lesznek. Hármasok! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Valamit megnyomtam és minden, amit írtam, eltűnt.

Kezdem újra!

Kata és Kicsiboris! Sajnálom....

Bbilona! Tök jó lehetett másnak az örömét hallanod. Nekem a második inszemem közben az asszisztens és a doki Tiza babájának örült. Hát még én!
Ne aggódj, igyál jó sok ásványvizet, az jó a nyálkahártyának, a tüszőid meg megnőnek még, hiszen van rá még 1 1/2 napjuk. Ha meg stimuztál is akkor minden rendben lesz. Márpedig stimuztál.
Tudod, kicsi a bors..

Kicsibé! Árakat szedsz össze? Én Gonal -f szurit böktem a tüszőkért potom 26.000.-, aztán az Ovitrelle, amivel még el is durrantottam őket 4.800.-, meg a Clostybegit kb 800.- . Nem olcsó mulatság ez! De a pénz már nem számít!

Puszika! Jó éjt!
zel

Katata :!:

Köszi, de nem egy :shock: nem értem. Ha a saját profilomba bemegyek, nekem azt írja ki, hogy HTML kikapcsolva, holott én bejelöltem a megjelenítést. Nem lehet, hogy azért nem a rajz jelenik meg? Esetleg, ha írok neked Privit és ott egadom a belépési adataiat és a vonalzóhoz szükségeset, akkor megprobálnád ?
Köszike....

Odry

Kép

Kép
odry

köszi lányok!!! már túlvagyok a nehezésn, képzeljétek megyek másik dokihoz! holnap 10 órakor találkozunk, telefonon elmondtam neki, hogy inszemet szeretnénk, mert már nem hiszünk a spontánban. és azt mondta, rendben van!!!újjjé!!!
csajok 6 inszemet támogat a tb? és tök mindegy melyik kórházba megyek?

zel igen, köszi, szeretném tudni hogy mi mennyi lesz:o))) ezt a puregont, meg gonal-f-et mindenkinek felírják? vagy lehet, hogy elég a closti is?
kicsiboris

Borcsa!

Tok mindegy hova mesz, es 6-ot tuti tamogat. De ez atveres, mert en boven tul vagyok a 6-on, es a dokim azt mondja O nem is tud arrol, hogy csak hatot szabadna elvegezni...
En mondtam mar neked, hogy vagjatok bele! Sokkal jobb, ha pontosan tudod a tuszok meretet, hogy mikor van pé-d, meg ilyesmi.
Es a masik, hogy itt szamokkal "dobaloztok". Orvostol, es egyentol fugg, hogy kinek mire van szuksege. Pl. korabban nekem is Gonal-F-et kellett vennem, es kerult kb. 9000 forintba. + tuszorepeszto 4500 Ft.
Most pedig csak clostyt szedek, 2 es felet 5 napig, ezert 2 dobozzal kell vennem, ami kb. 1200 Ft. Es mas nem kell. Szoval egyentol, orvostol, korhaztol fugg, hogy kinek mit irnak fel. Vagy rosszul tudom?

Betegen fekszem egesz hetvegen :( Valami nyavaja nagyon elkapott, mert 38.8 a lazam. Remelem holnap tudok menni dolgozni.
babszi

Boris!
Nagyon sajnálom! :cry:
Azért remélem nem vagy nagyon kiborulva, és kívánom, hogy az első inszem sikerüljön! :wink:
Odry!
Én dettó ilyen béna vagyok, csak már feladtam. :oops:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Köszi Lányok minden együttérzést! Mára kicsit jobb már. Vannak előnyei is. Tegnap végre vehettem egy jó forró fürdőt! :wink: Na meg a lombikkal mindjárt egyszerre két babám is lesz! :lol:

Ilona,
még mindig szorítok a holnapra!!! :wink:

Puszi!
katata

Boris,
sajnálom, hogy neked sem jött össze. Remélem holnap jó híreket hallotok a dokitól!

puszi
katata

Sziasztok!
Na szombat estétől elkezdtem köhögni, meg minden, ma délben megyek a körzetimhez, és eldöl lesz e ebben a hónapban inszem. Van egy olyan érzésem hogy ez a hónap is kimarad. :cry: DE inkább most mondják meg mint amikor az injekciókat badtam magamnak.

Kicsiboris!
Nem akarlak letörni, de éppen most van állítólag terítéken, hogy úgy mint a lombiknál itt is csökkentsék a támogatott beavatkozásokat.Tehát 6 helyett 3 szeretnének támogatni, SAJNOS!Ez még egyenlőre nincsen elfogadva, de az események amilyen ütemben haladnak szerintem hamarosan el lesz!
sapé

Sziasztok!

Sapé, Babszi!
Pihenjetek és minél hamarabb gyógyuljatok meg!

Babszi!
Én is clostyt szedtem, de én kaptam tüszőrepesztő szurit és a szuri útán volt 2 napon inszem. Tényleg orvosa válogatja.

Katata!
Remélem sikerült elküldenem priviben a dolgokat. minden reményem benned van :lol: esetleg ha nem menne akkor ne foglalkozz vele. Köszike!

Kisboris!
Remélem szipi a doki és tényleg nem kell szívbajosnak lenni, tessék elmondani, mit szeretnél... Majd írjál, hogy mit beszéltetek meg!

Odry

Kép

Kép
odry

Kata, K.boris :)
Nagyon sajnálom, pedig úgy szurkoltam.

Kata :)
Szerintem a múltkori pozitív teszted igazából nem volt az, mert nem véletlenül van ráírva, hogy ált. 10 perc után már nem értelmezhető az eredmény. Sokaktól hallottam ilyet, hogy fél-egy óra múlva pozitív lett, mert átszivárog a reagens anyag. Nekem mondjuk soha nem lett pozitív még két óra múlva sem. Az első nagyon halvány csíkom is megjelent kb. 3-5 perc múlva.

K.boris :)
Jól tetted, hogy dokit váltottál és szupi, hogy bennevan az inszemben. Hol dolgozik? A gyógyik szerintem a dokitól és a szervezetedtől függnek. Én ugyanazt kaptam, mint Zel, csak kisebb adagban, ezért valamivel olcsóbb volt, de most ugyi mindennek felment 50 %-kal az ára.

Odry :)
Szerintem nagyon hamar elkezdesz gömbölyödni. Nekem már a kabátban is látszik egy kicsit, de valahogy a fényképek nem adják vissza.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Tiza!
Én sajnos amúgy is túl súllyal kezdtem, mert az inszemektől röpke 15 kg.t híztam. :cry: De nem érdekel, csak ne legyen belőle bajunk....
Nekem szerintem 2-3 hét és vennem kell nadrágot, mert már kezd kényeletlenné válni a mostani.

Csajok!
A hétvégén bejelentettük a babát. Nagyon jó már végre megosztani a szülökkel a hírt!
Szerdán megyek uh.-ra, már nagyon várom, hogy mekkorák vagyunk és remélem minden rendben lesz!

Odry

Kép

Kép
odry

Sziasztok!
Kata, Kicsiboris nagyon sajnálom, hogy most sem sikerült. De ne adjátok fel!!!
Odry hogy vagytok?
Mit szóltak a szűlők az örömhírhez?
bgyöngyi

Sziasztok!
Na megjöttem a dokitól, sajna légcsőgyulladásom van. Így az inszemnek lőttek :cry: :cry: . Írtózatosan fáj köhögésnél a mellkesom, úgy érzem mindjárt kiszakad!
Hát ez az év eleje valahogy nem akar össze jönni. Ha meggyógyultam jövök, mert most emésztenem kell ezt az egészet! :cry:

Azért mindenkinek nagyon szorítok!
sapé

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?