Kedves babára vágyó és váró lányok!
Higgyétek el, más is van úgy, hogy évekig vár a babóra, és tényleg pl. én is voltam nagyon depis, mert évekig hiába próbálkoztunk, mégsem sikerült. Aztán végre eljutottunk a meddőségi centrumig, de hála az égnek, addigra azért összejött a baba.
Tudom, úgy érzitek, hogy nektek úgysem sikerülhet, hogy a sorozatos kudarc tönkreteszi az életet. És ez tényleg így van, sajnos nagyon felemésztődik emiatt az ember. De igenis sikerülhet!
Ugye mindjárt itt van példának a másik topicból Áfonya, aki nem hitt a csodákban, mondván ő is, hogy az mindig csak másokkal esik meg, és lehetetlen, hogy spontán babás legyen, hiszen majdnem 100%-ban el volt záródva mindkét petevezetéke. És előtte hőmérőzés, gyógyszerek, stb, stb. Szóval ő is végigjárta a dolgokat. És egyszercsak megtörtént az, amire azt mondta addig, hogy ez lehetetlen. Babás lett.
Szóval tudom, mennyire nehéz, és minden egyes ciklus csalódás, ha megjön, vagy egy negatív teszt, vagy a hosszú várakozási idő, hogy egyátalán nekikezdhessetek a babagyártásnak. De pont azért csináljátok még mindig, hosszú éveken át, mert van értelme, hiszen van esély arra, hogy babátok lesz! Mert időről időre mindig úgy érzitek, mégiscsak van értelme az egész hercehurcának, mert sikerülhet!
Bocsi a hosszú írásért, de nem szeretném, hogy letörjetek ennyire, mert ti is tudat alatt hisztek a csodában, különben nem szuriznátok, stb. magatokat!
Okr, az LH teszt akkor teljesen pozitív, ha totál erős 2 csíkot látsz, és maga a teszt is (a csíkok alatt) elszineződik! Remélem, sikered lesz, hajtsatok rá a pároddal!
Puszka