Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Köszi a dukkokat, de sajnos ma 1 cn .... :cry:
Összedölt velem a világ mert annyira úgy éreztem hogy sikerült. El vagyok keseredve és nem is tudom érdemes-e egyáltalán bármivel is próbálkoznunk.
Ne haragujatok hogy nem reagálok semmire, de nincs kedvem élni sem jelen pillanatban. Majd valamikor jövök.

Tontica remélem te pozitívat tesztelsz ma reggel
kokusz

kokusz. :( a francba pedig nagyon szoritottam.tudom hogy nincs vigasz,de probalj meg talpra allni es elore nezni.nem tudok mast mondani,de bizni kell hogy majd sikerul.
megegyszer sajnalom.

Kép
monyo83

Kokusz

:(:(:( Direkt ezért néztem be... :(

Angel

Akkóóó jóóvan :D!
Rómába :).
Kérdéseket esetleg priviben :).

Bali

Édes ez a Nándi baba :).
És Gergő????
Jó volt olvasni rólad :)!

Puszi!!!!

anyapoc

bali nagyon edes a kisfiad.es milyen nagy mar,kesz legeny.
:lol:

tontikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????

Kép
monyo83

Sziasztok!

Kokuszkám!
Ó nem erre számítottam. Kicsit begubózni lehet, de egyéb nem megengedett! Lesz ez még máshogy.

Bali!
Kicsi fiadnak nagyon értelmes kis pofija vagy. Gyere már többször, boldogsággal nem fusztrálsz itt senkit!
Ó én is találkoztam már topikos lányokkal :wink: és én is nyúlbéla vagyok ilyenkor oda se neki.

Anyapoc!
Rómába?
Na ugye. Okos ember nem nyáron megy Rómába. Mi nyáron voltunk Firenzébe, Sienába stb. és majd beledöglöttünk a melegbe. Akkor határoztam el, Rómába ha egyszer eljutok, az csak ősszel-télen lehet!
Vendég

Monyó!
Te a Monyóka vagy? :shock:
Vendég

igen.ket nickem van es most a masikat nem engedte fel.valamit elnyomtam rajta es kaptam masik jelszot vagy mi.azota nemigazan baratsagos velem a rendszer.
neha az eredetinel kiirja hogy inaktiv,akkor ezt hasznalom.

Kép
monyo83

SZiasztok!

Kókusz,
:cry: :cry:
Sajnos a rengeteg hormonszuri át tudja verni az embert, disznómód gyanús tüneteket bír okozni :( :(
Gyere, ha összeszedted magad! :)

Bali,
nagyon édes ez a kölyök!!! :D :D
Krisztáról nem készítettél véletlenül egy jó fotót? :lol: Esetleg egy közös? :wink:

Anyapoc,
hú, akkor nektek nagyon jó lesz! :D
Érezzétek szuperül magatokat!

Junko,
2005 szeptemberben voltunk Rómában, és hallod elég hülye idő volt! :roll: Egyszer fáztam, másnap megsültem, egyik nap meg úgy szakadt ez eső, amilyet ritkán lát az ember + megéltem életem egyik legfájdalmasabb pé-jét! :shock:
angel37

Tontica :?:
angel37

Jo reggelt!

Bocsi, nekem meg le kellett ugranom tesztert mert nem vettem meg tegnap, csak akkor akartam ha nem megy le ma a hom, es nem ment le, 37,1 volt ma is, a mehnyak folment az egekbe es zart es a teszt POZITIV!!!
Koszike mindenkinek, irto boldog vagyok es egyben rettegek is hogy ne legyen semmi baj! Babaragacsos drukkokat kerek! :lol:
Kepet most nem tudok rakni mert elvitte a gepet Apa, majd du.

Kokusz: :cry: :cry: :cry: Azt hittem ma mindketten pozitivval jovunk ide! Nagyon sajnalom!!! Erre nem lehet mit mondani!!!

Bali: annyira orulok hogy boldog vagy, edes baba Nandika!!!

Ezer bocs de elsoszulottem itt vinnyog es halalra idegesit, nem hagy irni, bocsika!

KépKép
KépKép
tontica

tontikaaaaaaaaaaaaa ez szuper.babaonabol meg nem gratulalok,de ez nmagyon jo hir.

ugy orulok.teszel fel kepet?

Kép
monyo83

Tontica:
:P :P :P :P Gratulálok!!! Nagyon klassz!!!! Elso februari zebra!

Kokusz:
:cry: Nagyon remeltem, hogy ma jo hireket fogsz hozni. Sajnalom, hogy nem ez a Te honapod :(

Bali:
Hat ez a gyerek egy tunemeny! Nagyon dragak a kepecskek!

Anyapoc:
Róma az egyik kedvenc városom, már ketszer voltam, de imadtam mind a ketszer... :) Mondjuk en amugy is imadom az olaszok temperamentumat es a capuccino a palyaudvarral szembeni kavezoban orok elmeny maradt :)

Bee:
Nem T-vel kezdodik a nev, hanem L betuvel. :) Meg mindig Timea es a Tünde a nyerő, de bejött a Noemi is alternativakent :wink: Remelem tudok 144 napon belul donteni :lol: :oops:

baratodildi

Tonti!
Te aztán termékeny vagy! :) Gratulálok. Már akkor tudtam, hopgy babás vagy amikor írtad múlt héten, hogy mennyire, de mennyire feszült vagy. :)

Bee!
Miért is csapoltak meg téged?
Ó persze lesz ez döngetősebb, de legyen inkább eredményes. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kókusz, nagyon sajnálom éjjel eszembe jutottál és reménykedtem benne, hogy pozitív tesztet mutatsz ma nekünk! Küldök egy nagy ölelést neked!

Tontica, gratulálok! Nagyon örülök és minden a legnagyobb rendben lesz! :D Most már nyugi!

Bali, gyönyörű a kis-nagyfiad :D

Kép
Kép
robcsi03

Tontica,
gratulálok! :) Ez igen! Tényleg jó termékeny vagy!

Ezek szerint apának se kell levágnia... :mrgreen:
angel37

Sziasztok!

Tontica! Gratula! Látod megy ez mint a karikacsapás! Nem tom' mi mit totojázunk! :D

Bali! Édes kis gyömöszölnivaló a morzsátok!

Angel! Szomorúan hallom tőled, hogy ilyen hosszú a várólista! Nekem még két insemet is be kell iktatni előtte mert (átjárható vagyok :) ) és csak utána jöhet. Sztm még egy év. Főleg ezzel a várólistával. Csak az a baj,hogy nekem minden egyes mensi rosszabb irányba sodorja az esélyeimet. Na ezt jól megfogalmaztam, de mind a két dolog benne van. Probálj meg most egy kicsit kikapcsolni. Én is azt teszem.

Kriszti! Én már látom neked is olyan gyorsan fog menni mint Tontinak. Már látom a nyarat! Röpködnek majd a gólyák!

Kókusz! Sajnálom! Én is olvasgattam és beleéletm magam. Annyira olyan tüneid voltak. Mióta próbálkoztok?

Bildi! Hogy megy az idő! Már fele le is ment! Mikorra vagy kiírva?

Bee! Láttam a történetet! De ahogy Kriszta is írja "az ilyenek mindíg mással történnek" Remélem egyszer-kétszer-háromszor én is leszek más!!!

Monyó cseles vagy! Metformint szeded?

Anyapoc! Allergiás rá ha elbeszélünk egymás mellett. De én igazat adok neki. Milyen Róma??? Még vissza kell olvasnom.!

Junkó! Nálatok mizu? Tickered miért nincs? Vagy sose volt?
Vendég

Tlidi :)

Ja, hogy ez endo sunyi módon jövöget vissza :? :(

Írtam egy pü-t is! :wink:

Kikapcsolni kénytelen leszek, de a témát elfelejteni nem tudom, ahhoz komplett agymosás kéne! :lol:
angel37

Na sziasztok!

Monyoka próbálok talpra állni, mást nem nagyon tehetek.

Anyapoc, aranyos vagy .... :) azt írtad tegnap ha mégis rossz hírrel jövök akkor megversz minket :)

Junkó remélem tényleg lesz ez még máshogy is ... csak győzzük kivárni. Csak kicsit gubóztam be.

Angel, látom te is tapasztalt vagy már hormonügyileg. De nagyon igazad van ám ....

Tontica neked gratulálok! És minden jót kívánok! Ne haragudj de most nem tudok kitörően örülni ... sajnálom.

Bildi, Robcsi, Tlidi nektek is köszi hogy gondoltatok rám :) jólesik :)

Bali ez a kismanó olyan édes :)

Önző módon még kicsit rólam: Hívtam a dokimat reggel, és már voltam is nála. Csinált uh-t. Ciszta nincsen minden oké. Vasárnaptól emelt adagban megint megy a puregon. Kicsit lelket öntött belém. Ezért is szeretek hozzá menni. Kifelé már mosolyogva jöttem .... azt mondta hogy adjak időt a szervezetemnek, még nemrég volt a műtét. De ő biztos benne hogy sikerülni fog .... hát úgylegyen.
kokusz

Kókusz,
örülök, hogy jobb! :)
A gyors történés ilyenkor tud segíteni! :wink:
A dokidnak van ám igaza! :wink:

Na ja, hát gondolhatod, kaptam bőven! :shock:
Egy hormonkezelt ciklusban nagyon nehéz nem bedőlni, mert a szurik sajna gyártják a tüneteket (cicik ugye, akár émelygés, szédülés)! :roll: Nem a kedved akarom szegni, de igazából ilyenkor egy teszt dönt csak, vagy inkább majd az UH...
angel37

Angel

Hát ez jó tanulópénz volt mindenesetre. Ebben a ciklusban nem fogom beleélni magam a tünetek miatt. A vicc az hogy éjjel még hányingerem is volt :lol: ott örültem magamban, de azért ott bújkált ám a kisördög hogy kopp lesz.

És köszi a tanácsokat :) nem szeged a kedvemet. A dokim is azt modta ne teszteljek hanem ha késik a miki menjek. Úgyhogy ez lesz :)
kokusz

Sziasztok!
Ne haragudjatok a bepofátlankodásért, Tontinak szeretnék írni!

Tonti!
Olvasom, hogy pozitív lett a teszted! Nagyon-nagyon örülök neki és kívánok nagyon szép, probléma mentes 9 hónapot! :D :D Vigyázz magadra! (majd azért még olvasgatom a fejleményeket) :)

Timi
Kép Kép
timocska

Kép
Kép
Csak ennyire futja, majd jovok 4 utan, akkor megy a fiam bolcsibe.

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz!

Én ezt el sem tudom képzelni milyen szar lehet. Hogy vannak tünetek és így lesz negatív az eredmény. Legalább nekem sosincsenek tünetek. Így sose ver le a menzi. Azért ez így jobb.
Örülök, hogy ilyen hamar elmentél dokihoz. Máris látszik hogy jobban vagy.

Tildi!
Azért nagyon bízom benne, hogy nektek elég lesz az inszem. te hogy érzed? Tudsz ebben hinni, vagy már lelkiekben is inkább a lombikra készülsz?
Tickerem nincs, mert annyira szánalmasnak éreztem, hogy mindig újra és újra. A másik topikban a táblából is kivetettem magam. Így valahogy jobb. Az is hogy mások sem látják. Mert feleslegesen nem akarok senkit sem izgultatni. :)

Angyal!
Akkor ősszel se menjek Rómába? Nem tudom, mert engem Firenzébe a 40 C is kikészített. Végül is mindegy, mert egy római út engem most nem igazán fenyeget.

Tonti!
Ez bizony zebra. :)

Monyó/ka
Ja értem. Mert kcsit megzavarodtam, csak az aláírásod kezdett gyanús lenni.

Zsazsó!
Te merre? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Majd beledöglöttem, de nem tudtam jönni, mert tegnap óta nem volt netünk megint! :evil:

Tonti, iszonyúan örülök nektek, juhéééj, és dejó, és hippiájééé! :lol: Szóval óriási gratula!

Bali, annyira édibédi a bébi! Olyan jó látni ilyen cuki kiskrapekokat!

Kókusz, nagyon fájlalom, hogy nem sikerült, de a dokid jól mondta, pici türelem, és sikerülni fog. Én rosszul fogadtam, amikor a párommal voltunk andrológusnál, és a pasi megjegyezte, hogy adjak még időt a szervezetemnek, hogy a szülés-szoptatás után helyrebillenjen. Én meg mérges voltam, hogy ugyan mennyi idő kell még neki? De igaza volt!!! Tudom, a legrosszabb a szinte tétlen várakozás, de ha sikerül, bizony megéri, és miért ne sikerülne, hiszen minden rendben veletek! :wink:

Anyapoc, én amikor írtál nekem, bizony válaszoltam, és érdeklődtem. Csak vagy nem láttad, vagy nem tudom. Mindegy, jó pihit neked, habár már nem olvasod!

Magamról: nem vagyok jó passzban továbbra sem, valami betegség megint átjárja a családunkat, a szomszédságban ismét történt egy halálozás, és az autós iskolában beközölte az oktató, hogy nem fogok tudni gyakorlatra menni, mert a 6. hónaptól nem javasolják a biztonsági öv használatát, az órákon pedig kötelező, szóval majd ha megszületik a baba. De könyörgöm, ezt nekem miért nem mondták hamarabb, akkor bele sem kezdtem volna! :roll:

Mindenkinek további szép estét!
Vendég

Kókusz!
Sajnálom! De örülök, hogy a kedved már jobb. És az orvosod aranyos!

Bali!
Nagyon aranyos a babád! :)

Tontica!
Gratulálok!

Junko! :wink:
Aranyos vagy, hogy hiányolsz!
Nem is tudom, írtam-e, hogy 75%, hogy fiú lakik a pocakomban! :D

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Zsazso: gratula, miert csak 75 %? Te mit szeretnel?

Athiz: koszi, koszi, koszi, edes vagy! Jobbulast Nektek, a jogsit most ne sajnald, nem az a legfontosabb, en nem is mertem terhesen vezetni. :lol:

Timocska: koszike, nagyon jolesett hogy beneztel egy gratulaltal! Puszika!

Megyek folmosni.

KépKép
KépKép
tontica

Kókusz!

Ez az orvos nem is hagyná, hogy ne legyen minél előbb babád! Kitartást kívánok, drága!!! :)

Tontica!
Hipp-hipp-hurrá!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Ez csodálatos!!!!!
A párom is gratulál! :wink: Ő is nyomon követi, mi történik veletek... A múltkor, amikor megint találtak a megyénkben egy kisbabát (ezúttal a szénakazal alatt :cry: :cry: ), azt mondta: "Inkább odaadták volna Angelnek..." :( :(
Mióta megszületett a fia, mindenkinek ilyet kíván! :lol: ...sőt, szerintem magának is még egyet... :)

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Ja, igen! Mindenkinek köszönöm!! Szerintem is édes, és értelmesfejű, mint az apja... :lol:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali
Nem akartam írni semmi különöset,amíg nem jelentkezel.A hátad mögött nem illik!
Nagyon édes gyermek Putyika,de asszem ezt az egyet akkor mindjárt leírtam. [/size] Kép
Az embernek rögtön kedve támad babázni tőle!A férjemnek mondtam is,pönt úgy beszélget ,mint anno Ada,és mi ugye attól el voltunk ájulva.
Kár,hogy első szülöttedet nem láttam,de majd máskor!
Hogy szép vagyok ????Á,dehogy is! :oops: Neked meg miért is kellene csipesz,és csap???:shock:
Írjál gyakrabban,mert már megvallom,azt hittem azért nem írsz,mert jó nagyot csalódtál bennem! :oops: :?

Tontica Drágám!
Hatalmas gratuláció!!!! Kép Köszönöm a nagy betűt,rögtön szemet szúrt!Úgy örülök!
Akkor május felé én is számíthatok zebrára????Nagyon bíztató!
Ezelőtt is 3-4 hónap külömbséggel csináltuk dolgainkat ha jól emlékszem.Remélem most is követlek! :lol:

Kokusz
Úgy sajnálom! Kép
Azt reméltem két nagy piros pozitív szót látok majd a topikon!

Ne haragudjatok,hogy most másnak nem írok.Szeretnék nagyon,de most értünk haza,és rögtön ideültem,a családom meg rosszallóan néz már,mit írok ennyit.

KépKép

KépKép
okr

Jo reggelt!

Hom ma is 37 es holnap mar nem is merem. :D
A melleim mar most elkezdtek kemenyedni, mondta is az uram hogy huha, bogyos leszek. :lol:

Kriszti: szerintem is nagyon szep vagy, lattam a kepeken! :D En is szeretnelek latni az eletben!!! Varjal, hadd gondolkozzak, amikor en elvesztettem az elozot Te aznap jelentetted be hogy terhes vagy, ezzel most en egy honapot kestem tehat Te egy honapot keshetsz a bejelentessel, szoval a jovo honapban varjuk a nagy bejelentest!!! :lol:

Bali: annyira szuper hogy a ferjed ennyire odavan a fiaert pedig emlekszem nagyon durci volt az elejen, ugyanez tortent a hugom pasijaval is, most mindenkinek buszken mutogatja a fiat! :lol: Ezek a ferfiak!!!

KOkusz: fel a fejjel, csak elorre es meglesz az eredmenye meglatod, orulok hogy jo dokid van az nagyon sokat szamit!!!

Athiz: gyogyulj meg gyorsan es ne idegeskedj anyit mert kikapsz!!! :lol: Nem kell allandoan ultrahagra jarni, ne aggodj a baba jol van (amugy megjegyzem 4D-n mi is veszekedtunk az urammal, en akartam menni, O meg sirt hogy nincs penz) :lol:

Nem megy a tickerem pedig mar kemeny 4 hetes vagyok, oregszik a bebim.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, köszi, a fiam éjjel belázasodott, de olyan, mint állítólag az apja volt, fel sem ébred rá, nem sír, hanem a legnagyobb nyugiban csicsikál. Úgyhogy felkeltettem egy lázcsillapító erejéig, majd visszaaludt. Én meg egész éjjel aggódtam. Na ez az én formám, örökkék aggódhatok! :lol:
Hát persze, hogy magas a hőd, ez a baba akar téged és a családodat is, úgyhogy megszülöd, ha eljön az ideje! És a tickeredet valszeg rosszul állítottad be, azért nem megy időben. Az időzónákkal néha én is bajban vagyok. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Na én tuti nem szaporítom a zebrákat, se a csodákat! :wink:

Tegnap este megjött, sutty, minden pecsét v. előrejelzés nélkül! :shock: Na de ilyet! :roll: Végülis PÉ+15 volt! :lol:

Így még 6 vérzés, és máris itt lombik! 8)

Bali,
ez igazán nagyon aranyos :oops: :oops: :)

A szénakazal alatt talált kisbabához no comment :( :(

Athiz,
jobbulást Szili fiadnak!
Úgy látszik, jól tűri... az aggódás persze neked jut! :D
angel37

Azt meg lefejtettem,hogy Bali isteni húsos palacsintát tud csinálni!!!!Ha vki arra jár ,feltétlenül ugorjon be hozzá egyre. :D :lol:

Zsóka
Hurrá!!!!Grat a pucáshoz! :D Voltál mátr AFP-n?Nagy drukk+++++

Amúgy figyeltétek,hogy szinte mindenki fiút vár????? :shock:

Tlidi
Remélem első inszem sikerül.és akkor nem tolódik semmi sehová!Asszem Zsókának is első inszem babát hozott! :!:

Kokusz
Ilyen dokival hamar babás leszel!Bár ilyenkor jól elkenődik az ember ! :(

Angyalka
Nem is tudom,sírjak,vagy sem hogy megjött?!Egyrész milyen csodás lett volna ha.....már nem írom Neked,de tudod én mindig reménykedem helyetted is! :oops: Másrészt pedig egy ciklussal kevesebb,és kezdődhet az újabb lombik. :wink:

Anyapoc
Mit is csináltok Ti abban a szép városban?Milyen az idő?

Athiz
Jobbulás!!!!
Sajnos a baj mindig csőstül jön! :( :( :? Remélem a tavasz új erőt ad majd nektek,és kvesebb gondot!

Tontica
Akkor március elejére gondoltad??Nekem jó!Benne vagyok! :D
Mikor jöttök haza?Talizhatnánk már topikilag vmikor!
Egyébként ezzel a szépséggel ne őrítsetek már!Egyszerűen csak próbálom leplezni hiányosságaimat. :oops:
Most épp a hajamat festettem be,mert hát csupa-csupa ősz már jó ideje! :wink:

Timocska
Te anno írogattál a hőmérősbe is ,ugye?!Miért nem jössz gyakrabban?

Junko
A hsz-idtől mindig olyan jó kedvem lesz!:D :D Még akkor is ha nem a boldog életről írsz bennük,de olyan édes ironiával,hogy röhögök ,de a saját bajomon általuk.

Robcsi
12 hetes UH milyen volt?Kép???!!!!
Ritkán írsz :(

Remélem senkit sem hagytam ki,mert mindenkinek akartam írni! Kép
Most jön a saját bajom:Sztetek a fránya LH teszt mikor számít pozitívnak???Ha van egy árnyalatnyi külömség a két vonal között az milyen??????????

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
Aranyos vagy, köszi :) , na és sírdogálni semmiképp! :D
Komolyan nem vártam mást! :wink:
Legalább a ciklusom nem hagy cserben! :mrgreen: Nincs ciszta, és csigatempóval közeledem!!! :mrgreen:

LH tesztben nem nagyon tudok segíteni, az speciel kimaradt az életemből, de tudtommal u.olyan erősnek kell lenni a két csíknak! Egy árnyalat talán nem számít! :wink:
Ha ma ezt láttad, akkor ma, holnap, holnapután action-time! :lol:
angel37

Sziasztok

Junko hát eddig ez volt a legnagyobb pofáraesés, állati rosszul esett.

Athiz, igaza van a dokimnak persze. Viszont az erős túlzás hogy minden rendben lenne ... nem érzem átlagosnak azt hogy havonta 1,5-2 hétig szúrkálom magam, meg mindenféle bogyókat szedek mert máshogy még ciklusom sincs. Úgyhogy azért annyra nem rózsás a helyzetünk sajnos. Bocs nem bántásnak szántam, de sajonos ez van. Ti legalább tudjátok, hogy képesek vagytok teherbe esni .... bár tudom ez sem vigasz annak akinek a második, harmadik gyerek nem jön össze, de mégis más azért.
Sajnálom hogy nem tudod megcsinálni a jogsit a baba előtt ....

Zsazsóka, hát a dokimra ténleg nem ehet panaszom az biztos. Ez is sokat jelent.

Bali köszi, elég nehéz már ez az egész ... sajnos a mindennapjaimra is rányomta már a bélyegét.

Okr, bár úgy lenne .... de én egyre kevésbé bízom benne sajnos.

Tontica nem túl egyszerű optimistának lenni. De igyekszem.

Sajnos ma sincs túl jó kedvem, nem látom túl nag esélyét annak hogy most majd sikerül. Most olyan lesz....om hangulatom van. Bocs lányok!
kokusz

Kókusz,
ökörködöm én is itten, de közben kb olyan kedvem van legbelül, mint neked :roll:
Nem az, hogy most megjött, mert az most tök okés, hanem olyan igazán fos kilátástalannak bírom látni, ami még előttem van...

Na de nem adom alád a pacit! :wink:

Lesz ez még így se! :mrgreen:
angel37

Angel :) jó hogy ezt leírtad ....
Néha kezdek megijedni, hogy ez már nem normális, hogy ez már depresszió. Egyszerűen dolgozni sincs kedvem, legszívesebben a világ végén szeretnék lenni.

Nem kell alám add a pacit .... amúgy is ez van.

És a hab a tortán: ma mentünk sielni, már jól rákészültem, hog akkor kiadom magamból a keserűségemet, erre annyian voltak Szlovákiában Donovalyn hogy fel se jutottunk a sípályáig, mert annyi autó állt meg a rendőrök fordították vissza a népet. :evil:
kokusz

Ma már megjártátok Szlovákiát? :shock:
Na ez tényleg + pofon! :roll:

Ja, és ne ijedj meg, sajnos azt kell hogy mondjam vmennyire normális ebben a szituációban a fos hagulat. Ez nem depi! :D

Alapvetően optimista volnék (ami bizony lehet, hogy nevetséges, ha olvassátok), de az utóbbi 2 év bizony sokat tépázott rajta. Most sem vagyok pesszimista, csak látom a saját korlátaimat! :)
angel37

Kedves babára vágyó és váró lányok!
Higgyétek el, más is van úgy, hogy évekig vár a babóra, és tényleg pl. én is voltam nagyon depis, mert évekig hiába próbálkoztunk, mégsem sikerült. Aztán végre eljutottunk a meddőségi centrumig, de hála az égnek, addigra azért összejött a baba.
Tudom, úgy érzitek, hogy nektek úgysem sikerülhet, hogy a sorozatos kudarc tönkreteszi az életet. És ez tényleg így van, sajnos nagyon felemésztődik emiatt az ember. De igenis sikerülhet!
Ugye mindjárt itt van példának a másik topicból Áfonya, aki nem hitt a csodákban, mondván ő is, hogy az mindig csak másokkal esik meg, és lehetetlen, hogy spontán babás legyen, hiszen majdnem 100%-ban el volt záródva mindkét petevezetéke. És előtte hőmérőzés, gyógyszerek, stb, stb. Szóval ő is végigjárta a dolgokat. És egyszercsak megtörtént az, amire azt mondta addig, hogy ez lehetetlen. Babás lett.
Szóval tudom, mennyire nehéz, és minden egyes ciklus csalódás, ha megjön, vagy egy negatív teszt, vagy a hosszú várakozási idő, hogy egyátalán nekikezdhessetek a babagyártásnak. De pont azért csináljátok még mindig, hosszú éveken át, mert van értelme, hiszen van esély arra, hogy babátok lesz! Mert időről időre mindig úgy érzitek, mégiscsak van értelme az egész hercehurcának, mert sikerülhet!

Bocsi a hosszú írásért, de nem szeretném, hogy letörjetek ennyire, mert ti is tudat alatt hisztek a csodában, különben nem szuriznátok, stb. magatokat!

Okr, az LH teszt akkor teljesen pozitív, ha totál erős 2 csíkot látsz, és maga a teszt is (a csíkok alatt) elszineződik! Remélem, sikered lesz, hajtsatok rá a pároddal! :wink:

Puszka
Vendég

En erre a depressziora, fos hangulatra csak azt tudom irni hogy tokeletesen megertem es nagyon jo lenne segiteni de sajnos nem tudok, oszinten faj hogy igy szenvedtek, nagyon szeretnelek mar boldognak latni Benneteket is!!! :oops:
En is ugy hiszem hogy mindenkinek eljon az ideje vagy igy vagy ugy vagy elobb vagy utobb csak valaki evekig szenved elotte masnak pedig rogton jon! Irto kegyetlennek tartom hogy sokan megszakitjak a terhesseguket vagy ami meg rosszabb eldobjak vagy meggyolkoljak a gyermekuket mas pedig mindenet odaadna egy babaert, sajnos ezen nem lehet valtoztatni. :cry: :cry: :cry:
Nagyon szomoru lettem en is olvasva Titeket!

Kriszti: nagyon jo lenne egy gruppentalalka a topiktarsakkat marciusban megyunk haza, felek is tole rendesen akkor meg csak 10 hetes leszek es ugy tudom az elso trimeszterben nagyon veszelyes repulni, Tud valaki valamit errol?
Oszulsz? Hi-hi-hi, na persze! :lol:
LH tesztrol fogalmam sincs de ha csikos akkormindent bele, nagyon, nagyon izgasd fol Apat O pedig Teged aztan akcio es labakat az egbe! Mi igy csinaltuk! :lol:

Bali: kernenk szepen a husos palacsinta receptet!!! :D En meg sosem csinaltam.

Irto faradt vagyok ma egesz nap ez mar a terhessegtol lehet? Az etvagyam is megnott, sot tegnap du. mar rosszul is voltam akkora ehseg tort ram.

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz
Nekem spec már az sem vígasz,hogy teherbe tudok esni.Mondjuk most éppen nem áll ez sem,de a múltba visszanézve igaz. :wink:

Athiz
Köszike!Közben már nézelődtem a ferty is.Negatív volt a mai. :lol:

Tontica
Éppen azért izgultam,nehogy ma legyen pozitív,mert apa ügyel.Leghamarabb délben eshetünk egymásnak,ha Ada elaszik ebéd után. :oops:
Hazajövetel:Gondolom mennyire izgulsz,az előzményeket tekintve pláne,de ne félj,nem lesz baj!!!A légikisírők is biztosan repülnek a 12. hétig naponta! :lol:

Angyalka
Nálam az a baj,hullámzik a kedélyállapotom. :oops: Egyszer fenn,máskor lennt.Ezt elviselni....már apa is szóvátette a minap.
Na és elég egy ,számomra,rossz szó ,akkor aztán harapok,és duzzogok,esetleg sírok..vagy ami sikerül. :shock: :wink:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok

Sajnos ebben sem osztom a véleményt, mármint hogy mindenkinek sikerül. Elég sok példa van, hogy mindent végigjár egy pár és mégsem sikerül. A csodákról meg annyit amit már beszéltünk itt is talán, hogy mindig mással történik ... Én csak azért csinálom a kezeléseket, hogy ne hánytorgathassam fel magamnak, hogy nem tettem meg mindent az ügy érdekében. Ez messze nem jelenti azt hogy tudom, hogy sikerülni kell és én ebben nem is bízom 100%-osan.

Okr, nálad más a helyzet és megértem hogy nem vigasz hogy teherbe tudsz esni.

Bocs hogy ilyen negatív vagyok ... aszem inkább nem írok amíg ilyen a hangulatom, csak rontom a hangulatot.
kokusz

Sziasztok!

Kriszti, aranyos vagy, hogy hiányolsz, de egész januárban nem volt netünk azért nem jöttem, most már vagyok, de vannak olyan témák amikhez nem tudok hozzászólni.

Junko, Angel, Kókusz mivel megvígasztalni nem tudlak benneteket, csak sok-sok kitartást és erőt szeretnék küldeni nektek.

Tegnap volt a Liptainak a babás műsora a tv-ben és megnéztem, eddig is akartam már, de valahogy soha nem sikerült. Na mindegy, szóval a lombikról volt benne szó. Volt benne egy nő, akinek már megszületett a babája, a másiknak pár hete volt a beültetés. Én őszintén csodálom azokat a nőket, mert még így is ahogy elmondták, hogy mi mindenen mentek keresztül még hallgatni is sok, nemhogy átélni.
Őszintén bevallom nem tudom, hogy én képes lennék-e erre.

Tontica, a repülés előtt azért mindenképpen beszélj egy dokival. Ha meg úgy érzed, inkább próbáljátok meg kitolni a hazalátogatást pár héttel.

Én már azt hittem, hogy rókáék kezdenek elpártolni mellőlem, de tegnap mégiscsak sikerült összefutnom egyel. :shock:

És Kriszti, nem csak neked, de csak most a kép. Elég elmosódott mert szerintem nem tetszett neki az uh, ficánkolt össze-vissza.

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
A fotón én nem látok semmit :oops: ,bár egy fejforma mintha mégis kirajzolódna! :D Gratula!

LH tesztem kb uolyan,mint tegnap.Cicik fájnak,a fejem csupa patti,mint mensi előtt.Mi van ilyenkor????Most megint megjön?? :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
okr

Igen az a feje, pont itt mérte a doki a tarkóredőt :D

Hányadik napon vagy?

Kép
Kép
robcsi03

Akkor jól láttam! :D

13 cn asszem :oops:

KépKép

KépKép
okr

Akkor még nagyon korai lenne, hogy megjöjjön nem? Nem a peteérést érzed?

Kép
Kép
robcsi03

Hát nem tudom.Ilyen tüntekkel még sosem jelentkezett.
Lehet a prolaktin csökentő szerem hiányzik.holnap el is megyek,veszek egy üveggel.Aztán meglátjuk.

KépKép

KépKép
okr

Lányok ,most megyünk apával ,most még megtehetem.Puszika,jók legyetek!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Tontica, Robcsi,
köszönöm - többiekkel együtt - a vigasztalást! :)

Akkor az UH képen valszeg az a fejecske, amit én is annak vélek! :)

Kókusz,
hát sajnos igazat kell adjak! Az az ultraszar, hogy senkinek sincs borítékolva a siker :(
Megkérdeztem a dokimat, hogy lehet-e, hogy soha, és bizony azt felelte, hogy sajnos a nők 10%-ánál... Most berémlett, hogy ezt egyszer már leírtam ide a topicba, és ha jól rémlik nem nagyon akartak ezzel egyetérteni páran... Igen, lehet, hogy nem 10% az, de sajnos van ilyen, és ez tény :? Ha csak 3%, és abba beleesek, nem vigasztal a statisztika...

Persze messze még az, hogy ezt elkönyveljem! :D

Kriszta,
tényleg lehet, hogy a pé-t érzed! Ha tegnap volt az az LH teszted, és a 13. napon vagy... :)
Hova mentek apával?

Az esetleges hangultingadozást igyekszem kordában tartani, több-kevesebb sikerrel! Szegény páromat kímélendő, a rosszabbik csomagot sajnos ti kapjátok! :oops: Bocsi! :mrgreen:
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?