Új privát üzeneted érkezett!

Szeretnék még idén szülni, úgyhogy a márciust céloztam meg. :-)

A statisztika is azt bizonyítja jogy a 2. hónap a leggyakoribb. :-)

Rajta leszünk az ügyön!!! :lol:
toti77

Bodzi: nagyon szorítok a vizsgálatokhoz!!!!
szerika

A múltkor turiztam cuccokat, gondoltam, akkor azokat is felteszem.
Megmondanátok, hogy ezek használt cuccok??? vadiúj cimkék vannak rajtuk...

Kép Kép
Kép Kép Kép Kép
szerika

Köszönöm lányok a sok bíztatást.
Azért picikét izgulok ettől a találkozástól. De én már csak ilyen mindenen izgulós csaj vagyok.
A leendő kismamik nézzék már át a próbahókat, mert a Totié és az enyém tuti, de a többieknek nem kell módosítani????

Toti: de jó, hogy újra itt vagy.

Ide Neked az új táblát:
Kép Kép

meriann

De jók ezek a cuccok is. Az én kedvenceim az állatosok, főleg ha a fülük lobog. A nődokimnál ki vannak téve babafotók, gondolom akik nála születtek és van egy tündér kislány talpig rózsaszínben és az overál sapi részén két macifül. Meg tudnám zabálni. Nálunk majd kapóra jönnek az ilyenek, mert ugye vezetéknevünk Medve. :)

Erika abszolút nem látni, hogy turis cuccok. Ügyes vagy.

meriann

TOTI :)
De örülök, hogy "látlak".
Nagyon szép szöveget írtál, nem volt okoskodós egyáltalán.
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden a legjobban alakuljon nálatok.

Csajok,
állati édesek ezek a rucik. Főleg Arwen bocis rucija tetszik, de mindben jól fognak mutatni a csemeték.

Merike,
nekem is jó a hónap. ez a 8.
Remélem, sikerül jó szakembert kifognod és helyrejön hamar a lelkivilágod!

Fioona,
szegénykém nem lehet egyszerű Lillával. Sok kitartást kívánok, remélem rendeződik a dolog hamarosan.

Porsikám,
édes lehet a kutyid. Nekem is ez a fajta a kedvencem, de mire beszereztem volna egyet anyáék megjelentek egy tündéri németjuhásszal :) úgyhogy mi most őt imádjuk :lol:

Kép
bodzi

Totikám:D:D:D:D:D:D:D
De jó, hogy újra köztünk! Pikk-pakk jönni fog az a babó, hidd el! Szerintem is nagoyn szép, amit írtál, és egyáltalán nem "okoskodós". Egy ilyen trauma bölcsebbé teszi az embert, akáhogy is nézzük. Csak azt sajnéálom, hogy így kellett megszerezned ezt a tapasztalatot. Azt is elhiszem, hogy aki elvesztett már babát, sokkal nehezebben, félelmekkel, görcsökkel teli vág bele egy új várandósságba, sajnos a barátaink közt két lyen család is van, de már mindketten várják az "új" babát, és szerencsére minden a legnagyobb rendben.

Bodzikám:d
Nálunk is a németjuhász volt a másik befutó, a férjem szerint "csak az a kutya", ezzel én mélységesen nem értek egyet, dehát úgy voltam vele, hogy ha ennyire ezt akarja, akkor hát ha lesz kutya, az németjuhász lesz. Aztán meglepett ezzel a "kis" gyönyörűséggel :D

Szeri:D
Nagyon szépe a ruhák, egyáltalán nem látszik, hogy használtak! Nagyon ügyes vagy!

Meri:D
Az a sapi tényleg haláli, én a műltkor a boltban láttam olyat egy kislányon...és a Ti nevetekhez meg tényleg plussz poén:D

puszik

porsika

Toti: tényleg nem volt okoskodó. Átélem én is ezeket a dolgokat. De túl kell élni és talpra kell állni, mert nem tud az ember jobbat. Úgy tűnik nekem nem megy segítség nélkül. Szerdán már többet fogok tudni.
Gondolom nem egyszeri alkalom az ilyen. Szerintetek?[/img]

meriann

Sziasztok!

Magatoknak is vásárolgattok egy-két ruhát, vagy csak a Manóknak? Én már kellett egy nadrág, mert minden eddiginek szorosnak éreztem a derekát. Úgyhogy vettem egy laza, zsebes fekete nacit. Nagyon kényelmes, és még egy ideig biztos bele is férek. Ráadásul csak 2700 Ft volt. Ha lett volna más színben vettem volna még egyet.

Bébikém rengeteg ruhát örököl az unokanővérétől, dobozszám áll a padláson, kor szerint csomagolva. Titkon bízom benne, hogy nem a fiamra kell rózsaszíneket, fodrosokat, és szoknyácskákat adnom.

Búcsúzom erre a hétre, mindenki vigyázzon magára.
vivi79

Bocsi, kicsit értelmetlen lett a mondatom. Szóval: "én már kellett, hogy vegyek egy nadrágot" ...........
vivi79

vagyok én is már de most betömöm a finom főzit aztán jövök.

Bridzsi

Kép
esztora

Totiiiiiiiiiiiiiiii,
de jo,hogy ujra itt vagy!!!!!Nagyon orulunk Neked!!!!!Az biztos,hogy egy baba elvesztese soha nem torlodik ki az ember emlekezetebol,de a Joisten ad majd egy gyonyuro babat,aki mindenrt karpotol!!!!!!!!!

Fiona,
sajnalom ,hoyg Lillanak most eljott ez a korszaka,de sajan ez eljon :( Szornyu,ahogy dacolnak es csibeszkednek,de sajnos ezt tul kell elni.
Szerintem az a jo modszer,ha nem latja rajtad,hoyg felidegesit!!!Mert akkor csak annal jobban fog rosszalkodni!Probalj meg feleulkerekedni az idegessegen,hodd el,ha nem fogyelsz ra(ugy teszel :wink: )akkor mar nem is fogaj ot annyira izgatni a rosszalkodas...nekem ez bevalik Sogornomek 3 babyjenel...hidd el,eltem mar at en is kriziseket veluk!Nagyon sokat vigyzaom rajuk,es hat nagyo nehez neha :(
Remelem hamar visszater a jo Lilla :wink: :wink:

Meri,
de jo,hoyg ilyen szimpi a hangja a pszichomokusnak :lol: Azert azt ne feledjuk,hyog nagyon fontos,hoyg bizlamommal legyel majd iranta,es ehhez szimpatia kell,de nagyon!
Szerintem sem egy alkalom lesz,de nyilvan ezt o fogja megitelni,hoyg mennyi,meg Te is erezni fogod menet kozben :wink:

Szerika,
nagyon jok a turis cuccok!WOW!!!!!!!!Nagyon edik!En ugy el tudok olvadni a babaruhaktol!!!!!!!!!
Mi 56os es 62es cuccokat vettunk.
Igazsag szerint eloszor fel kellene hordani a garazsbol a Sogornomektol orokolt balanyi rucit,aztan vasarolgatni,de haaaaaaaaaat :lol: :lol:
Az az igazsag,hyog 4-5ezerert nem vennek csak ugy babaruhat,de ezeket par szaz forintert nem lehetett otthagyni :lol:
Azt nem tudom,hoyg a hatukat nem fogja e bantani,de soknak alul van a patent,meg felul,az tenyleg jobb!De mi vettunk hatul"gombolost".....majd meglatjuk hogy viseli a manocska :lol:

Porsi,
IMADOM a goldeneket!!!!A kedvenc kutyim!!!!!na meg a labrador :lol:
Elkepzeltem milyen edi lehet sarosan :lol: :lol:
Mi is tervezzuk a hazba majd akutyat,de az en ferjem detto ugyanazt mondta,mint a Tied!!!Kutya=nemetjuhasz :lol: :lol:
Ezen jol "ossze is vesztunk" perzse csak okorkodtunk,de igazabol o majd azt akar.... :?
na majd meglatjuk ki nyer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vivi,
en vettem meg kb 1 honapja 3 kismamanacit,es imadom oket,olyan jo kenyelmesek!!nekem addig nem igazan nott a pocim (illetve meg volt 1-2 regi nacim ami rajott a pocimra :wink: ),csak a 13-14.heten kezdett :wink:

Kép

Kép
arwen07

Toti jó hogy újra itt vagy!

megvolt a vérvétel 1 hét múlva lesz eredmény.megint a fiatal csaj vette és komolyan még a szúrást sem vettem észre nagyon ügyes.
hajfestés is kész levan a gond róla.

kár hogy nálunk nincs Cora nagyon édesek ezek a cuccok!
lefotózom én is a készletet.
hétfőn új árukészlet lesz a kedvenc turkálomban,megyek!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat, olyan jó, hogy velünk örültök!
Ha megérkezik a járgány jövök a képekkel.

Nem volt időm elolvasni mit írtatok, de ahogy áttekeretem az oldalt láttam a babaruhákat, és olyan sóvágás fogott el....jó lenne, ha előkéne szednünk a Máté pici ruháit:) Nagyon aranyosak a kisrugik. Szerintem is kilehet fogni turiba nagyon jókat.
Igyekszeik olvasni majd Titeket, aztán mikor kicsit képbe leszek, akkor írok én is.
Igaz már 2007 van, de a babaprojekt nálunk is aktuális....talán jövő hónap végén lesz a beülti.

Na szép estét mindenkinek!

Zsani
Vendég

Halihóóóóóóóóó!!

Hazaértünk tegnap este. :)
Jó volt hazaönni, de rossz volt otthagyni mindent. :roll:

Most visszaolvasok és jövök.

Puszi
Vendég

Na, 92. oldal végéig jutottam eddig. :lol:

Merike:
nekem sem adott a progit, de sztem a legegyszerűbb az lenne, ha elmennél vérvételre és megnézetnéd a progi szintet.
Én nagyon úgy érzem, h Neked nem a teherbeeséssel, hanem a megtartással van a baj, ami tényleg lehet a progeszteron hormon alulműködésétől. :oops:

Arwen:
gratulok a kukishoz. :lol:

Na, olvasok tovább, csak zsong a fejem. És reggel van, hányinger stb...
Szürcsölöm a reggeli kólám. :wink:
Vendég

Na, kész vagyok, átolvastam. :)

Merike:
látom közben voltál dokinál, örülök, h minden rendben.
Drukkolok, h minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. :wink:

Toti:
dejó, h újra itt vagy. :)

Minden poci és babaruci szépséges. :)

na, megyek pihenni kicsit.

puszik
Vendég

Jó reggelt Drágáim!

Hajnikám:D
Isten hozott itthon! Ezek szerint nagon jól éreztétek magatokat, ha van kedved, mesélj! Sajnálom a hányingert, de majd csak múlik...meg tudom, hogy ha az ember már nagyon akarta a babát, még ennek is örül ;):) Mikor mégy legközelebb uh-ra?

Zsani:D
Nagyon örülök, hogy hozzájárulhattunk Máté öröméhez! Ha tudsz és van kedved, tényleg nézz be hozzánk, örömmel várunk mindenkit, aki babaprojekt előtt áll! Úgyhogy hajrá azzal a belültetéssel! :D

Vivikém:D
Hogy van a hányingered? Remélem alakulgat! Ami a kismama-ruhákat illeti, én azt vettem észre magamon, hogy bár a 8-9 héten már nekem is kénylemetlen volt begombolt nacival leülni, tehát kellett volna vennem egyet, egyszerűen nincs türelmem a vásárláshoz, helyesebben inkább a próbálgatáshoz. Pedig régen imádtam!! Úgyhogy én a lehető legegyszerűbb megoldást választotam-nagyon be is jött: kismam-öv, vagy pocakmelegítő, ki hogy ismeri. Imádom!! De a múlt hétvégén megkaptam az első kismamanadrágam, a barátainktól, azt is nagoyn szeretem, bár még nincs túl nagy pocak, amit belerakjak, de fog az gömbölyödni hamarosan:D:D:D:D Amiket inkább szívesen vásárolnék, azok a kismama-felsők, tunikák...tavaly találtam egy szupi boltot, ahol gyönyörű pamut-lenvászon tunikákat kapni, már akkor sóhajtoztam, hogy bár várandós lennék, bevásárolnák...majd most, háháááá:D

Arwen:D
Igen, nekem is a labrador a másik nagy kedvencem, bár az összes kutymákot imádom... de annyira tündérek, olyan családcentrikusak és okosak!! Sütinek sem kellett eddig kétszer elmagyarázni semmit, egyből érti, és meg is jegyzi a tanultakat. Hááááát, nagyon édes így, csupa sárosan, majd ha tudok, teszek föl képet. :D

Millió puszi

porsika

Szép jó reggelt mindenkinek!
Most csak képet rakok föl, mert csak annyi időm van. (Vár egy pöttyöslabda...)

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

A pocim az előző képen a valóságosnál sztem nagyobbnak látszik. De úgy látszik, vmilyen szögből már ilyen.

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni: örülök, hogy szerencsésen hazaértetek. És köszi a bíztatást.

Porsika: már két éve én is találtam egy szuper boltot, ahol elverhetek egy halom pénzt. Már alig várom. Nálam is a lenes dolgok nagyon bejönnek.
Egyébként a kutyákról annyit, hogy nekem is sok fajta tetszik. Csak úgy gondolom, hogy mindenki előnyben részesíti a fajtatiszta ebeket. Talán jobb eséllyel indulnak az életben, mint a keverékek. A pici méretűek szintén. Épp ezért vannak nekem hatalmas keverékeim. Nem mondom, sok mindenről le kell mondani értük. Mert nem olcsó az etetésük, az ápolásuk, a szállításuk, az egész tartásuk épp a méretük miatt. Pl. az én macikutyám kaukázusi és bernáthegyi keverék. Egyszerre megtalálható benne a vadság és az önfeláldozás csodálatos keveréke. Ez a hatalmas maci, még van amikor megpróbál az ölembe ülni és hatalmasat tanyázunk, viszont a páromat hónapokig csak ölni akarta. Hozott neki kekszet, azt elfogadta, de utána vicsorgott. Az egyik haverunk megfejtette a titkot. Mit várunk egy medve ölőtől?! De mára szent a béke, hiszen ő is Medve Nimród lett :lol: .

Nán-dorka: nagyon szép a pocid. És a fotón már hatalmasnak tűnik. A csíkos rugikat is imádom. Nekem is rengeteg csíkos pólóm van. Nagy kedvenceim a csíkok. Ha lesz babánk csak csíkos, vagy állatos cuccai lesznek ha rajtam múlik

meriann

JO reggelt!

Hajni,
Isten hozzot itthon!!!Ha van kedved,meselhetsz am!!!!! :wink: Biztosan nagyon szuoer volt kettesben!!!!!!

Nandorka,
szep nagy pocak!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: A kis body is nagyon edi!

Meri,
nekunk Anyumeknal is keverek ebuk van,nem volt meg fajtiszta kutyank.A mi kutyink snauzer es vmilyen juhaszkutya kevereke.
Imadom4Olyan edi feje van!!!!
Meg anno en szeretem gimi alatt!Szegenykem mar 10 eves,de olyan kis lokott,mint egy kolyok :lol:
Nekem nem igazan szamit,hogy milyen fajta egy kutyi,hanem ranezek es megszeretem :lol:

Zsani,
en is gratulalok a nyeremenyhez!!!
Ha pedig indul a babaprojekt,itt a helyed :wink: :wink:

Valoszinuleg a babocank akarmilyen pici is meg,mar nyom neha vmit,mert hol a jobb oldala faj a pocakomnak,hol a bal...ejjel a hatam is tokre fajt meg a derekam..a holyagomrol meg ne is beszeljunk...szinte midig olyan erzesem van,mintha vmi nyomna :lol:
Mi lesz itt kesobb???????jaj...

Nagymamam korhazba kerult tegnap
:(

Pihizzetek sokat a hetvegen!!!

Kép

Kép
arwen07

Dorka:D
Nagyon szép poci!!! Nagyfiú hogy érzi magát?

Merikém:D
Igen, igazad van, méltatlanul hanyagolják a keverék kutyusokat, pedig épp annyi örömöt tudnak okozni, mint egy fajkutya, sőt. Nekem is volt keverék kutyim, németjuhász-vizsli, imádtam, amikor pedig a dalmatám összeállt a magyar agarunkkal, olyan bájos, szép, kiváló házőrző kutyák lettek belőle, hogy mindenki csodájukra járt. A nagyimé is két keverék kutyust nevelnek, nagyon helyesek, bár az egyik sajnos elég megbízhatatlan. Az időseb egy golden retriever-gordon szetter keverék, de teljesen gordonnak néz ki, csak egy kicsit alacsonyabb. Na, ez az édes, veszélyesnek igazán nem kinéző kutya úgy nekiesett minden idegen betolakodónak, hogy még!!! A család tagjait viszont imádja, tiszteli, és szót is fogad. A mási viszont egy nem tudom, milyen keverék kutyi, van benne is nématjuász, az fix, de nem tudom a többit beazonosítani. Na ő, annak ellenére, hogy rengeteget törődtek/ törődnek vele még a gazdiját is megtámadta, mikor rájött az ötperc. De egyébként aranyos, csak nagyon kiszámíthatatlan.
Nekem főleg a menhelyeken található keverékekért fáj a szívem, hisz néhán ynagy állatbarát (mint pl. Ti) kivételével szinte senki nem gondolkodik menhelyi kutyában, pláne nem keverékben. Én pl. a dalmatám után menhelyi kutyust szerettem volna, de a párom megelőzött...pedig a Ti Pacskeretek is milyen gyönyörű!!!
Szóval sajnálom őket nagyon, remélem egyszer még lesz lehetőségem örökbe fogadni gy ilyen kis árvát.

puszik

porsika

Arwen:D
Nem is olyan kicsi már ám az a Babóca:D:D Egyébként nekem is vannak bizonyos ülési módok, amikor érzem, hogy kényelmetlen, nyomja a méhem valami, pedig Bogyó még csak úgy 7-8 cm:D
Ó, sajnálom a Nagyidat, remélem azért nem túl komoly. Gyors gyógyulást kívánok Neki!

porsika

Arwen: jobbulást a nagyidnak? Mi baja lett?

Az én Nimród kutyám is 8 éves múlt, de ő is tisztára, mint egy kölyök úgy viselkedik.
Velünk élt már egy bernáthegyi és egy puli is, akkor még nem így láttam a dolgokat. Imádtam őket is. Sőt, még nemigen találkoztam csúnya, vagy ellenszenves kutyával. Pedig már párszor haraptak is meg. Igaz, mindig én voltam a hibás. Mert kurbliként használni a kutya farkát 1,5 évesen sem megbocsátható bűn. Szegény kutyim párszor rámvicsorgott, hogy hülyét kap tőlem, én meg olyan jó tekergetni, és hamm lett a vége. Ma is őrzöm emlékét a jobb karomon. Talán akkor oltott be valamivel. :lol:

Zsani: rakjalak be a táblába?

Arwen: nem lehet túl kellemes, hogy folyton nyomnak, de biztos megszokod, vagy arrébb helyezkedik a baba. Sokat is kell pisilned?

meriann

Porsika: semmi baj, hiszen ha mindenkinek menhelyi kutyija lenne, mi lenne a sok fajtatisztával?!
Tudjátok őszintén szólva a Nimród kutyám ő ajándékba kapott kutya. Számára természetes, hogy rendszeresen ehet, hogy senki nem veri, ha baja van mutatja, hogy nem kell félnie és rettegésben élnie. A Pacsker, aki egyébként már Matyi. Na, ő viszont minden falatért hálás és minden simogatásért egy-egy csatát kellett vívni. Hozzá nagyon-nagyon sok türelem és kitartás kellett, hogy normális kutya legyen. Ő félelemből támadt mindenkit. Szerencsére az egész család tudta kezelni és nem agresszívnek hitte.
Épp emiatt sok menhelyi kutya visszakerül gazditól újra menhelyre, mert feladják. Őszintén szólva nálunk is voltak rossz pillanatok, de makacs vagyok. Volt úgy, hogy irtóra lefejelt, vagy belémkapott, vagy leszedte a kimosott ruhát, vagy megette a papucsokat.
Szerintem ez nem döntés kérdése, vagy megy, vagy nem.
Porsika most nézem túl vagy a kritikus időszakon. Éljen!!! Vagy csak számomra ennyire kritikus ez az első 12 hét?! Ezeknek annyira tudok örülni, és egy megkönnyebbülés.

meriann

Matyi életútja a sintértől máig képekben:
Talán itt is látni lehet a változást:
Sintérnél:
Kép
Sintértől eljövet:
Kép
Karanténban:
Kép
Menhelyen:
Kép
2 napja nálunk:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 136.71.jpg[/img]
1 éve nálunk:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 158.29.jpg[/img]
Szóval nagyon meg kell gondolni, mert ezek a kutyik lelki sérültek és más sem hiányzik nekik, mint egy család, majd újra "jó" esetben a menhely, rosszban az utca, vagy terror, vagy sintér.
Láttam már visszakerült kutyákat, szívfacsaró dolog látni a szenvedésüket.

Más: nálunk hatalmas hó esett újra. A kutyik boldogok, egész nap ugra-bugra megy. A cicák csúszkálnak. Reggel 6-tól még az előbb állt el. Csak úgy ropog az ember lábai alatt.

meriann

2 napja nálunk:

Kép

1 éve nálunk:

Kép

meriann

Jól elvagyok itt.

Megmutatom a 4,2 kg-os babát. Egyébként fiú és 40-41 hét között hagyományos bejárón át érkezett.
Írtam, hogy első dolga amikor a mama hasára tették az volt, hogy már kereste a cicit a kezével?

Kép
Kép

(Két napos a fotókon.)

meriann

Merikém:D
Elsírtam magam a képektől, meg azon, amit írtál. Eleve mindíg érzékeny voltam erre a témára, mióta meg baábs vagyok....annyira jó lenne segíteni ezeken az állatkákon!! Ha egyszer megnyerem a lottót, egy csomót befogadok, az biztos! De legalábbis egy rakat pénzt adok menhelyeknek, hogy szépíthessék, élhetőbbé tegyék az életüket. Egyszer találtam egy cicát a munkahelyemen, és mivel előtte két nappal fogadtunk be egy másikat az utcáról, hazaq már nem vihettem. Akkor elkezdtem neki helyet keresni, a neten találtam egy pécsi állatotthont, ahol egy több ezer négyzetméteres telekn szaladgálhatnak, egy külön ház van a cicáknak, és egy külön a kutyuknak, vannak nekik pamlagok, heverők, pokrócok...olyan jó volt látni, hogy így is lehet, ha már sajnos gazdi nélkül maradtak! Aztán a cica szerencsére gazdára talált a barátnőm személyeében, a környező állatotthonokbna ugyanis bizti nem lett volna szívem otthagyni.
Hogy Pacsker-Matyin mennyire látszik, hogy szeretnik!! Egészen más! Olyan jó, hogy ilyen jó helyre került!
Jaj, gyönyörű az unokatesód kisfia!
Igen, engem is megnyugtat, hogy túl vagyunk a 12. héten, de azért izgalommal várom a jövő heti uh-t, remélem minden rendben lesz, mert ugye beteg voltam sokáig. De próbálok úgy hozzáállni, hogy miért nem lenne? :D

Többiek, merre vagytok?
puszi

porsika

Sziasztok!

Jaj de jók ezek a babarucik!!!!

Nándorka!

Igen ebben lehet valami,hogy tényleg mennék még egy kicsit emberek közé,vagy bulizni is bár a bulizási vágyam már enyhült. :)
De már tuti megyek dolgozni március végén...Szerintem pár hónap után már biztos elegem lesz a sok hü...e emberből és akkor megint összejön a baba.Emlékszem Domi is akkor fogant amikor már elegem volt a munkából és épp ott akartam őket hagyni.

Nagyon szép a pocakod!:) Lányos poci szerintem.:)

Szerika!
Nagyon szép cuccokat turiztál,és tényleg nem látszik rajtuk,hogy onnan vannak. Én is megyek majd egy turiba,ha végre megjön a fizu. :)

Meri!
Nagyon édes a kisfiú a képen! De jó nagy babák születnek manapság.Nekem elég nehezen jött világra a 3 és fél kilójával Domi.
A kutyuson nagyon látszik,hogy jól érzi magát nálatok,teljesen kivirult!

A táblában írd majd át légyszi,hogy a 9. hónap... :(

Toti!

Nagyon örülök,hogy újra itt vagy velünk!:)
Hajrá március!

Fioona!

Szeretnélek megnyugtatni,hogy szerintem elég hamar elfog múlni ez a korszak ami most Lillánál előjött. Tudod meséltem az állatkerti történetet Domiról...Pár hét múlva már eszébe sem jutott hisztizni.Az egészből annyi maradt meg,hogy sokszor mondja,hogy NEM. DE már nem csapja magát földhöz és nem ordít mintha ölnék.
Sajnos receptem nincs a hiszti ellen... magától elmúlik majd. Ja ami néha hatásos volt, hogy ráhagytam a dolgot úgy tettem mintha nem érdekelne,hogy éppen órdít és fetreng a szoba közepén.Na ilyenkor hamar megunta a dolgot.:)Viszont ha az utcán teszi ezt...hááát akkor passz:(

Hajni!
De jó újra látni!:)
Ha pihiztél,mesélj majd!:)

Arwen!
:( Remélem nincs nagy baj,és hamar hazajöhet a nagymami!

Porsika!
Ó hogy szalad az idő...Bogyóka is hatalmas már.:) Pocakkép?

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Arwen, mi baja van a nagyidnak? :(
Lilla nem hisztizik, azt könnyű kivédeni, és nem is idegesítene, simán ráhagyom. Viszont egyszerűen nem fogad szót. Kérek tőle valamit, és direkt az ellenkezőjét teszi. És mintha játék lenne neki ez az egész. :shock: Ez azért rossz, mert nem tudok 5 percenként leguggolni hozzá már. Vagy pl. este, szó szerint 5 percenként kijön az ágyból. És ezt képes este 11-ig csinálni. Nem "rosszalkodik" csak játékért megy, puszit ad, de ha kérem, hogy menjen vissza, azt mondja jó, de nem teszi. És közben bűbáj. Ezért nem is találom a módját annak, hogy hogyan kezeljem. Szerencsére ma tündér. Próbálok vele többet olvasni pl. remélem megnyugszik tőle. Igazándiból sztem hiányzik neki a vadulás. Kint nem vagyunk annyit mind nyáron, nagypapák nincsenek, :( apa meg ma is dolgozik, a szülinapján. Én meg nem tudom kergetni. :? Na, jól kipanaszkodtam magam.

Meri csodásak a kutyusok. Mondanom se kell, itt nem esik a hó. :x
Egyébként, ha szabad ilyet mondani, nekem a menhelyi kutyusod tetszik jobban! :oops: Bocsánat a másiktól, de lelhet ellenállni azoknak a keresztbe tett lábaknak!? Különben már a múltkor is akartam mondani, hogy bár ez tényleg babás, nem kutyás topik, de tudjuk, hogy a várandóság alatti kellemes vizuális élmény, milyen jót tesz a babáknak! Szóval képeket akarunk!!!!
Érdekes nekem is goldi meg labrador a kedvencem, de nálunk apának is a labrador, így az lenne. Egyedül a színében különböznénk, ő kimondottan feketét szeretne. Volt egy ilyen kutyája, azért. Viszont nekünk is mindig keverék kutyusaink voltak. :wink:

Hajni Isten hozott itthon, és Totit is! :D Remélem hamar jó híreket kapunk felőled.

A 4 kilós baba gyönyörű. Néha nekem is eszembe jut, mi lesz, ha egy ilyen óriás bébim születik! :shock: Én is 3970 súllyal születtem. A kórházban meg volt egy baba, aki 58 cm-el. Vehették is újra az egész ruhatárat, mert az 56-os kicsi volt rá. :roll:

Nán-dorka jó a poci kép! Nem lehet olyan kicsi az a poci az életbe se! Nekünk is egy csomó csíkos body volt. LeoPoldis azt hiszem. Szerettem az anyagát is, és a méretezése is pont jó volt az én hosszú, karcsú babámra.

Egyébként tegnap este levágtam a haját. :? Íme, ilyen lett:

Kép

Én is ilyen szép világos én narancsszíneket gondoltam fiú babának, mint amilyeneket feltettetek.

KépKép
KépKép
fioona

Orsikám:D
Igen, megy az idő....pláne ahhoz képest, hogy az elején nagyon lassan telt. Akkor márciustól tuti meló? Te a régi munkahelyedre mégy vissza? Ha Dominál bejött ez a stratégia, bizti most is be fog;) Pocakképet majd rakok, bár még csak egy kis gombóckám van, de azt nagy büszkén mutogatom mindenkinek :D:D:D

Fioona:D
Tündéri lett a Kisasszony haja! És az az édes, csibész mosoly...gondolom pont ilyen arccal szófogadatlankodik....lehet, hogy tényleg az hiáányzik Neki, hogy "kitombolja" magát, de így nehéz lesz, hogy szegény Apa ennyit dolgozik...remélem a mai olvasás bejön!

puszi mindenkinek

porsika

Porsi kérjük a fotót, ha pici akkor is, legalább tudjuk, miből lett a cserebogár!

Remélem én is, hogy elég leszek neki, most csak ennyit tudok nyújtani neki. Amólyan nyugdíjas szórakozásokat, ahogy olyan találóan megjegyeztétek.

Arwen, gondolkodom, hogy a moffinodat sütöm apának szülinapra. Ideje lenne tesztelni, ha már olyan kedvesen megosztottad velünk a receptet!

KépKép
KépKép
fioona

A helyesírásért ismét bocsi! Mindig utólag veszem észre! :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Bár most is dolgozom, de azért hétvégén tudok innen is netezni. Hétközben csak este lehetne, de addigra már nincs kedvem.

Valaki kérdezte, hogy ilyenkor meddig dolgozom, hát én 24 órát dolgozom és elvileg 72 órát pihenek otthon. Aztán a 72 változhat, többre és kevesebbre is.

Nagyon jók a kisruhák, már nekem is van pár, ezeket kaptam, remélem hamarosan én is vásárolhatok újakat. Én azt tervezem, hogy mindenképpen turiban nézek körül, ott olyan jó ruhákat lehet kapni, és nem jön szembe az emberrel ugyanaz. Sokszor jobb a minőségük is. Kisbaba korban meg aztán nem tudják a gyerekek tönkre tenni.

A pocakfotók nagyon tetszenek, csak irígykedem értük. Bár pocakom így is van, én is tehetnék fel :lol: , de hát nem babás pocak. Kicsit félek is, hogy mekkora lesz majd, de megpróbálok vigyázni majd az alakomra :D .

Meri, hogy nálatok mennyit esik a hó. Itt hát ágra süt a nap, fúj a szél, és éjszaka is csak az eső esett. Remélem jó lesz a doki, és hamar "kikezel". Nekem még jó a hónap, bár a vonalzóm, ha jól emlékszem 1-ét jelölte, de szerintem az túl korai. Bár még nem jött meg, a hasam fájdogál, mikor pisilnem kell, akkor meg aztán nagyon. Úgy gondoltam, hogy ha hétfő vagy keddig nem jön meg, akkor csinálok tesztet.

Majd az állatállományomról teszek fel én is képeket otthonról. :wink: 2 kutya, 4 macsek

Arwen, mi újság a mamáddal?

Meri, óriási a baba. Én őszintén szólva nem szeretnék nagy babát, én úgy 3, 3.2 kilóval lennék megelégedve :lol: . Majd így rendelem meg. :lol:

Gyerekkezelési ügyhöz nem tudok hozzászólni.

Jövő héten suli, már előre utálom :evil:

Most más nem jut az eszembe.

Kép
nikóska

Na átállítottam a vonalzómat egy kicsit, hogy ne legyen zavaró.

Zsani, gratula a járgányhoz, fényképet kérünk.

Kép
nikóska

Fioona: gyönyörű lányod. Leveszem a mintát, jó? Hát, szerintem én tutira elolvadnék, ha rám nézne ezekkel a szemekkel.
A párodnak boldog születésnapot! Biztos fog örülni, ha sütsz neki.
Nyugodtan lehet ilyet mondani. A képekről csak a külsejük jön le, de ha látnátok az egyéniségüket, na az aztán. Egyformán imádom őket.

Porsika: nekem is ha sok pénzem lenne, biztos menhelyre fordítanám. Szívesen megnézném én is a pocakfotódat.

Nikóska: biztos azért van nálunk sokat hó, mert látni lehet a Kárpátokat. Valószínűleg túl közel vagyunk. De már lassacskán olvad. Nekem is van így is pocim, remélem most megszabadulok tőle.

Most azt beszéltük meg a párommal, hogy 3 hónapig keményen diétázni akarok, meg a pszichológus, meg a hormonok, és úgy érzem időre van szükségem. Persze ő nem akart védekezni, de akkor tutira összejönne a baba. Muszáj összeszednem magam, tisztán kell hogy lássak, érezzek, különben könnyen megismétlődhet a vetélés.
Azért jövök, meg csinálom a táblát is, csak nem kell nézni a vonalzómat.

meriann

Arwen, gyors gyógyulást a nagymamádnak!

Toti, jó, h itt vagy!

Gyerekek, nekem teljesen szita az agyam! Már múltkor is volt ilyenem a várandóság alatt, most a pöttyössel való éjszakázás nem tett jót neki...
Á, de mégis eszembe jutott! Fioona, kérdeztél a rucikról. Nem vettem észre, h nagy gondot okozna a pelus a méretben, így is néha olyan összevissza a számozás. Az 56-os rugiba belekavarodott a lába a fenekéhez, olyan nagy volt, és volt 62-es, amit már piciként tudtunk használni. Meg majd felrakok egy képet egy csíkos bodyról, amit újszülöttkortól 8 hónapos koráig használtunk... Máig se tudom, hogyan, mert igen pufi baba volt 8 hónaposan. Ja, de eleinte még kukoricáztunk, tudod, tehát az első méretet nem tudom, h az 56-osokba hogy fért volna bele textilnadrápelussel. Lehet, h abban nem csónakázott volna szegénykém. Ált. azért engednek ezek a rucik, talán azért sem volt gond.

Szerika, az a farmer! Meg a kertészgatya! Meg az összes...! Nagyon édesek. Sztem sok tényleg vadiúj is, mi is kaptunk olyat, h máris kistesónak rakhattuk el.

Most megint megnézve a képet, mintha szülés előtt állnék. :shock: :D Pedig még cipőt is tudok kötni, meg minden, bár a lehajolásaim már kezdenek érdekesek lenni. :lol:

Minden aranyos képért hála. Tényleg, Fio, ez aranyos volt, ez a vizuális öröm, és közben milyen igaz is!

Kép

Kép
nán-dorka

Ja igen, Fioona, annyira szép ez a lány!
Mondtam már, h nekünk mi jött be? Lehet, h kicsit még korai, de kipróbálhatod. Az, h "mire nem lesz időnk, ha most nem csináljuk ezt vagy azt". No, a mese, olvasás, ilyesmi csábítja annyira, h hajlandó kezet mosni, elindulni stb.

Kép

Kép
nán-dorka

Jóhogy gyere, Meri, remélem, ez nem kérdés, és számolj be arról, ami Veled történik!!!

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok lányok,

Vagyok én is, csak nem volt időm írni eddig. Tegnap végre hazajött este a párom :D :D :D Nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz egyedül...

Nagyon édik a babacuccok!!!!! Mi kapni fogunk rengeteget a ker.fiaméktól, már ide is akarták adni, de leállítok mindenkit, egyelőre, babonából...

A pszichés dolgokról jutott eszembe, hogy nekem kicsi korom óta visszatérő rémséges gondolatom, hogy mi lesz, ha nem lehet gyerekem...

Voltam spinningen tegnap, aztán szauna, pezsgőfürdő - nagyon jól esett testileg, lelkileg :) :)

Marietta, te hogy állsz a fitnessprogrammal? :)

Hajni, üdv itthon, mesélj majd bővebben :)

Meri, a táblában írd át nekem légyszi 8.-ra :( :( :(
Esetleg csinálhatnád úgy, hogy azt írod be, ki mióta (pl. én 2006 július), és akkor nem kell havonta átírni.

Nagyon édi a kutyi! Én is szeretnék egyszer kutyákon segíteni, a szívem szakad meg értük, annyira őszintén tudnak szeretni és ragaszkodni.

Puszi mindenkinek!
V.

Kép
vickybabe

Nándorka! Írtad, hogy kíváncsi vagy, hogy hogy tudnak a sérültek jobban szeretni. Én konkrétan a tesómról tudok írni, aki 28 éves. Kicsi gyereknek nem annyira emlékszem rá, mert akkor hetes iskolába járt, és csak hétvégén voltunk együtt, akkor meg rendszeresen veszekedtünk, de ő őszintén szeret, nem köti feltételhez, még magában sem, a mai napig, ha telefonon beszélünk, mielőtt lerakjuk a telefont küldi a puszikat /cuppog/ a telefonba, ha úgy gondolja, odajön, közli, hogy szeretlek, ad egy puszit, és megy tovább játszani. Amúgy olyan, mint a kismacska. Akin érzi, hogy elfogadja, ahoz dugja a fejét, bújik mint egy kismacska, hogy simizzék meg. Őbenne nincs rosszindulat, mint sok ép értelmű emberben. Ahova jár foglalkoztatóba, ott is ilyen aranyos a legtöbb "gyerek", mindig megkérdezik, hogy vagyok, megjegyzik, milyen régen láttak, érzem az odafigyelésüket, és közöttük is van egy-két "kismacska".

Remélem érthető, hogy mire gondoltam.

Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok!

Nálunk nagyon szép az idő, olyan tavaszias a hangulatom. Nekem ennyi tél elég is volt, most már jöhet a meleg.

Nán-dorka: nagyon nagynak tűnik a pocid, biztos jól számolták az időt? Vagy lehet hogy nem egy baba van? :wink:

Nekem is a golden a kedvencem, de sajnos még nem lehet kutyusunk, majd csak ha családi házban lakunk. Mindketten úgy gondoljuk, hogy lakásban nem jó egy kutyinak, vagy csak akkor ha sokat tudnak vele foglalkozni, sétálni stb. A reggel elmegyünk, este hazajövünk élethez nekik sem könnyű hozzászokni.
Apukám tart két kutyust és ő is menhelyről hozta ki őket.
Anyósoméknál is van, úgyhogy ha kutyázós kedvem van, akkor akad alany :-).

Fioona: Nem olvastam vissza, de Lillácska tudja már hogy kistesója lesz? Szoktál vele erről beszélni? Lehet hogy az a fura neki, hogy megváltoztál és nem tudja kezelni a dolgot. Nehezebben mozogsz, lehet hogy néha sírdogálsz is és ezért nem tudja hogy most mi van.

Arwen: jobbulást a Nagymamidnak. Remélem semmi komoly.

Küldök egy kis tavaszt mindenkinek:
Kép
toti77

Kép Kép Kép
toti77

A vonalzóm nem jó, véletlenül maradt csak benne .
toti77

Most jut eszembe, hogy már 3 kilót fogytam!!!

Rendszeresen járok edzésre és odafigyelek kicsit a kajára is.

Vickybabe csak nem az oxygénbe jársz? Csak azért gondoltam mert ott is van spinning, sauna meg pezsgőfürdő.
toti77

Basszus, már megint fent maradt a vonalzóm.

Hogy kell kitörölni? Lszi segítsetek.

Köszi
toti77

SIKERÜLT! :)
toti77

Nikóska, nagyon kedves, amit a tesódról írtál. Köszönöm, h megosztottad velem/velünk. Biztosan ő is sok szeretetet kapott, azért is van neki is miből adni. Megkérdezhetem, h a hetes iskola speciális iskola volt, messze a lakóhelyetektől? Milyen jó, h idővel jól alakult köztetek a kapcsolat. Mondjuk sokszor a tesók között így van, h eleinte sok a veszekedés, aztán felnőttkorban jön a megbékélés. :) Hány év van köztetek?

Toti, a fénykép csal, úgy, mint ahogy a fotózással különböző effekteket lehet elérni az ember alulról vagy fölülről fotózásával. :D A férjem ült, alacsonyabban volt, mint a pocim, ettől lehet. De tény, h az utóbbi pár hétben nagyon elkezdett növekedni. Amúgy a baba mérete eddig mindig nagyon szépen megfelelt a korának. Picit most meg is ijedtem, nehogy túl sok legyen a magzatvíz, de majd uh-on megmondják.

(Arwen, Neked azóta se válaszoltam az uh-gal kapcs., ha jól haladok a munkámmal, ma megteszem. És bocs. :oops: )

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?