Totiiiiiiiiiiiiiiii,
de jo,hogy ujra itt vagy!!!!!Nagyon orulunk Neked!!!!!Az biztos,hogy egy baba elvesztese soha nem torlodik ki az ember emlekezetebol,de a Joisten ad majd egy gyonyuro babat,aki mindenrt karpotol!!!!!!!!!
Fiona,
sajnalom ,hoyg Lillanak most eljott ez a korszaka,de sajan ez eljon
Szornyu,ahogy dacolnak es csibeszkednek,de sajnos ezt tul kell elni.
Szerintem az a jo modszer,ha nem latja rajtad,hoyg felidegesit!!!Mert akkor csak annal jobban fog rosszalkodni!Probalj meg feleulkerekedni az idegessegen,hodd el,ha nem fogyelsz ra(ugy teszel
)akkor mar nem is fogaj ot annyira izgatni a rosszalkodas...nekem ez bevalik Sogornomek 3 babyjenel...hidd el,eltem mar at en is kriziseket veluk!Nagyon sokat vigyzaom rajuk,es hat nagyo nehez neha
Remelem hamar visszater a jo Lilla
Meri,
de jo,hoyg ilyen szimpi a hangja a pszichomokusnak
Azert azt ne feledjuk,hyog nagyon fontos,hoyg bizlamommal legyel majd iranta,es ehhez szimpatia kell,de nagyon!
Szerintem sem egy alkalom lesz,de nyilvan ezt o fogja megitelni,hoyg mennyi,meg Te is erezni fogod menet kozben
Szerika,
nagyon jok a turis cuccok!WOW!!!!!!!!Nagyon edik!En ugy el tudok olvadni a babaruhaktol!!!!!!!!!
Mi 56os es 62es cuccokat vettunk.
Igazsag szerint eloszor fel kellene hordani a garazsbol a Sogornomektol orokolt balanyi rucit,aztan vasarolgatni,de haaaaaaaaaat
Az az igazsag,hyog 4-5ezerert nem vennek csak ugy babaruhat,de ezeket par szaz forintert nem lehetett otthagyni
Azt nem tudom,hoyg a hatukat nem fogja e bantani,de soknak alul van a patent,meg felul,az tenyleg jobb!De mi vettunk hatul"gombolost".....majd meglatjuk hogy viseli a manocska
Porsi,
IMADOM a goldeneket!!!!A kedvenc kutyim!!!!!na meg a labrador
Elkepzeltem milyen edi lehet sarosan
Mi is tervezzuk a hazba majd akutyat,de az en ferjem detto ugyanazt mondta,mint a Tied!!!Kutya=nemetjuhasz
Ezen jol "ossze is vesztunk" perzse csak okorkodtunk,de igazabol o majd azt akar....
na majd meglatjuk ki nyer
Vivi,
en vettem meg kb 1 honapja 3 kismamanacit,es imadom oket,olyan jo kenyelmesek!!nekem addig nem igazan nott a pocim (illetve meg volt 1-2 regi nacim ami rajott a pocimra
),csak a 13-14.heten kezdett