Lányok!
MINDENKINEK nagyon-nagyon köszönöm a gratulációt! Annyira jól esik. Hát igen kicsit szomorú voltam, hogy ilyen hamar kirakott a dokibácsi, de remélem ez azért van, mert minden rendben talált és mivel ismeri a nőgyogyimat, nyugodtan rá mer bízni.
Süni!
Nagyon örülök a kisbabáidnak! A 8 sejtes az nagyon jó! Látszik, hogy jó erőben vannak. Nemsokára megágyaznak maguknak és jól befészkelődnek, hogy 9 hónapra kellemes helyük legyen. Pihengess, és gondolj rájuk sokat! Hogy tetszett a férjednek a kép róluk? VAgy még nem tudtad megmutatni neki? Biztosan nagyon fog örülni!
Lexi!
Nekem úgy volt, hogy 5 petécskét sikerült leszívni, amiből 3 termékenyült meg, és mind a hármat visszakaptam. Na ebből a háromből úgy tűnik, hogy kettő babóca tapadt meg és indult meg a fejlődés útján.
Sajnálom, hogy a jövő héten nem nagyon lesz alkalmad nyugodtan pihenni, de próbálj nem idegeskedni. Ez az év mostantól a tiétek lesz, hisz már annyira megérdemlitek. Nem lesz semmi gond sem a férjeddel, sem a kicsikkel. Higgy benne! Szorítok nektek!
Baby!
Örülök, hogy jól telt a napod a munkahelyen! Nagy szerencséd van, hogy rendes munkatársak vesznek körül.
Gil!
Látod, ki gondolta ott a transzfernél, hogy eddig nálam minden rendben megy. Persze az lett volna az igazi, ha ma is együtt lehettünk volna és akkor együtt számoltunk volna be a jó hírekről. No de legközelebb már te is örömmel fogod megosztani velünk a jó híreket!
Judit!
De jó! MÁr hétfőn leszívás! Szuper! Látod, csak eljött ez az idő is. Szorítok!
Gabi!
Én azt hittem, hogy most hétvégén mentek...
Gica