Új privát üzeneted érkezett!

Megnéztem a tegnap este felvett Házon kívül-t, hát teljesen kivagyok rajta akadva, jó felidegesítettem magam:(
Nem semmi:( De a kisbabó nagyon édeske vot:) És Vicuska nagyon szimpatikusak voltatok:)
És egyébként most már jól vagy?
baby.81

Judit,
na látod:) gratulálok:) Akkor most már majd csak úgy peregnek az események:)
baby.81

Sünike,
hol vagy már? Izgulunk értetek:)Most elmegyünk a Corába, majd este még benézek, remélem akkor már látom a jó hírt:)
baby.81

Sziasztok Lányok!

Én sajnos nem láttam a tegnapi műsort, de talán jobb is. A leírtak alapján biztosan tiszta ideg lennék tőle. Utálom azt a nőt. Tönkreteszi az egész eü-t és még büszke is rá! Még hogy elsőre sikerül???? Látszik, hogy fogalma sincs semmiről! Ne legyen igazam, de szerintem most elhíresztelik, hogy csak kettő lombik lesz finanszírozott, aztán majd három mellett döntenek és a vége az lesz, hogy még nekünk kell hálásnak lennünk, hogy ők milyen "nagylelkűek"!!! :evil: :evil: :evil:
Inkább nem folytatom, mert felrobbanok, az én rosszkívánságaim is tudják már, hogy kit találjanak meg.

Gica!

Gratulálok! Annyira örülök, hogy sikerült! Remélem, hogy minden rendben lesz és kiegyensúlyozott, boldog 9 hónap vár rád! :D

Gabi!

Kár, hogy nem sikerült Bükfürdő, szerintem nagyon jó hely! De a másik is biztosan klassz lesz. Hogy vagy?

Gil!

Már jól vagyok, köszi. Nekem sokat segített ez a fórum. Én sokáig még a közvetlen családomnak se mertem beszélni róla, azt hiszem cikinek tartottam. De itt őszinte lehetek és ez nekem segített. És olyan jó látni, hogy sokaknak sikerül, remélem én is sorra kerülök veletek együtt.
sharon

Kedves GICA!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!
Nagyon örülök nektek!!!!! :D
Két babó is csúcsszuper!!!

Gil
gil

Sharon!

Én se láttam a tegnapit, de teljesen osztom a véleményed!! És az a nő!!!!
Hozzád hasonlóan én is cikinek érzem ezt a problémát, és tényleg nagy szükségem van rá, hogy legalább itt őszintén beszélhessek róla. Írtam már erről itt, de sokan máshogy vannak ezzel, én őket csak irígyelni tudom. Sokszor nem tudom kezelni ezt a helyzetet... Persze a közvetlen környezetem, legjobb barátnőim tudják, mi a gond, de én nem szeretek, nem tudok róla beszélni, úgyhogy nem téma. Azt se mondom el, hol tartok a vizsgálatokkal meg egyebek.
De itt köztetek ez természetes, és csak most érzem, mennyire nagy szüksége van az embernek, hogy "kibeszélje" ezt a problémát.
Örülök, hogy jól vagy! :)
gil

Judit!

Örülök a jó híreknek!!! :D
Hétfőn megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!
Hát a ma éjszakához kitartás!!!!

Gil
gil

Gabi!

Köszi a cickafark tippet, én még nem hallottam róla, de akkor megpróbálom beszerezni. Gyógyszertárban kapható, nem? Vagy ezt előbb kellett volna??? Tényleg vajon a ciklus során mikor szívódik fel??? Folyamatosan talán?
A fürdő nekem se az esetem, nem bírnék a kádban ücsörögni hosszasan. Egyébként tanár vagyok. És te?
Tényleg kb. mikor mész legközelebb a BMC-be?

Gil
gil

Kriszti
most néztem meg,hát bögtem rajta,tündéri,aranyos,imádnivaló amit küldtél.puszi érte :D :D

Jucicuki
csúcs szuper,gondolom nagyon várod már,drukkolok hogy sok tüszőt tudjanak leszivni.
én ott fogok a sorban állni,majd kukkolom a soron kivül bemenöket,hátha megismerlek,én már 7 kor ott leszek :D :D

bibar

Sziasztok!!!
Gica, gratulálok!!!!! De jóóóó!!! :D
Mi is ikrekkel jöttünk haza!!!

A 7-ből végül 4 maradt. Mind a 4 szép 8 sejtes, sőt az egyik már annál is fejlettebb. MOndta is Rita (biológus), hgoy nagyon ügyesek.
Kb. 10 perc volt a transzfer. Ment mint a karikacsapás. Szűcs doki nagyon rendes, ügyes volt.

Picit ledőltem, miután hazaértünk és ettem sok bableves, hogy tudjak rá inni. 1 óra alatt meg is volt kb. 1 liter :D

Február 13-án vérvétel!!!!

Köszi a drukkokat!!! Nagyon szeretlek benneteket!!

Juci, tök jó, hogy találkoztunk ma, és nagyon örülök, hogy hétfőn ti is kezditek!!!!
süni76

Ja, és beültetés után kaptam Róluk uh felvételt :D
süni76

Süni
ennyi jó hirt ,nem semmi,nagyon örizd a picurkákat :D :D :D kivánom hogy veled legyenek a pocidban még 9 honapig :D :D drukkolok

Lukrécia
hazaértél már drágám??????irjál nekem ha igen,már nagyon hiánnyollak :D :D :D

bibar

Lányok!

MINDENKINEK nagyon-nagyon köszönöm a gratulációt! Annyira jól esik. Hát igen kicsit szomorú voltam, hogy ilyen hamar kirakott a dokibácsi, de remélem ez azért van, mert minden rendben talált és mivel ismeri a nőgyogyimat, nyugodtan rá mer bízni.

Süni!
Nagyon örülök a kisbabáidnak! A 8 sejtes az nagyon jó! Látszik, hogy jó erőben vannak. Nemsokára megágyaznak maguknak és jól befészkelődnek, hogy 9 hónapra kellemes helyük legyen. Pihengess, és gondolj rájuk sokat! Hogy tetszett a férjednek a kép róluk? VAgy még nem tudtad megmutatni neki? Biztosan nagyon fog örülni!

Lexi!
Nekem úgy volt, hogy 5 petécskét sikerült leszívni, amiből 3 termékenyült meg, és mind a hármat visszakaptam. Na ebből a háromből úgy tűnik, hogy kettő babóca tapadt meg és indult meg a fejlődés útján.
Sajnálom, hogy a jövő héten nem nagyon lesz alkalmad nyugodtan pihenni, de próbálj nem idegeskedni. Ez az év mostantól a tiétek lesz, hisz már annyira megérdemlitek. Nem lesz semmi gond sem a férjeddel, sem a kicsikkel. Higgy benne! Szorítok nektek!

Baby!
Örülök, hogy jól telt a napod a munkahelyen! Nagy szerencséd van, hogy rendes munkatársak vesznek körül.

Gil!
Látod, ki gondolta ott a transzfernél, hogy eddig nálam minden rendben megy. Persze az lett volna az igazi, ha ma is együtt lehettünk volna és akkor együtt számoltunk volna be a jó hírekről. No de legközelebb már te is örömmel fogod megosztani velünk a jó híreket!

Judit!
De jó! MÁr hétfőn leszívás! Szuper! Látod, csak eljött ez az idő is. Szorítok!

Gabi!
Én azt hittem, hogy most hétvégén mentek... :oops:

Gica
gica1

Süni!

Gratulálok, kedves ikres kismami!
Vigyázz magadra és a kicsikre, nagyon szorítok, hogy rendben legyen minden! Tudod, sok pihenés, semmi idegeskedés...

Gil!

Hogy vagy?
sharon

Süni!

Ez nagyon jó hír!!!!!!! :D
Vigyázz magadra nagyon!! Mind a négyet kisbabót visszakaptad? Az nem semmi!
gil

Süni!

Ez nagyon jó hír!!!!!!! :D
Vigyázz magadra nagyon!! Mind a négyet kisbabót visszakaptad? Az nem semmi!
gil

Sharon!

Köszi megvagyok, hiszen itt a hétvége!!! A munkahelyemen nagyon kibuktam, próbálok lazítani. Több-kevesebb sikerrel.
Láttam, hogy Balatonlelléről jársz a BMC-be. Az nagyon kemény lehet!! Hogy tudod megoldani a munkahelyeden a vizsgálatokra való feljárást?? Nekem még így Bp-n belül is néha nehézkes.

Gica!

Hát igen, nem lett volna rossz együtt feküdni a szülőszobában is, de erről lecsúsztam :( . Talán legközelebb! De nagyon örülök nektek!! És megint a tünetkérdéseim :oops: , melyekre nem kötelező válaszolni: Tényleg nem éreztél eddig semmit??? Hányingert se? Magadon se láttál változásokat?? Én azt hittem, azért érez valamit az ember lánya ilyenkor. Bár előfordul, hogy valaki több hónapig nem is tudja, hogy babát vár. Ez is igaz.
Remélem, jól vagytok!!! :)
És hol rendel a régi dokid? W megkérdezte, hogy ki az? Vagy hogy derült ki, hogy ismeri? Szerintem ne búsulj, hogy W-től el kellett búcsúzni! Már nekem is mehetnékem van!!! Óh, de vágyom a régi dokimra :wink: ! Ha már ott tarthatnék!!!
gil

Gica, nem a férjem még nem látta a képet, mert ugyebár még az anyukájánál gyógyulgat, de sokat gondol ő is rájuk. Én is már 2 napja beszélgetek velük :) A fotójukat pedig kiraktam az esküvői képünk mellé.

Most megyek, pakolom magamba az Utro-t :( Úúúúúúgy neeem szeeereeteeem! (de muszáj)

Még jövök!
süni76

Jucicuki
Decapeptyl miatt kell éjjel 3-kor felkelned???? Ez biztos??? Nekem valami egészen más szurit kellett adnom éjfélkor.

Gica
Annyira jó, még most is örülök Nektek. Nevettem, mikor kérted a másik szivecskét is. Olyan jó tudni, hogy van ilyen és reményt ad, hogy egyszer talán én is eljutok idáig.

Ma megint rájöttem mennyire igazságtalan az élet. Találkoztam egy általános iskolai osztálytársammal, aki tavaly elvetette a babáit, mert ikrek voltak és ő nem akart kettőt. Most ismét terhes. Ő megérdemli, mi meg nem? Van valaki közülünk, aki elvetetné az ikreket??? Nem hiszem. HOl itt az igazság??? Már annyira utálom a sok igazságtalan dolgot, hogy az nem kifejezés.

Csajok
Szerintem nem kell szégyellni, hogy a meddő párok statisztikáját gyarapítjuk. Persze az emberek idióták és ezért érezzük sokszor kellemetlennek, de én mindig azt mondom szégyelljék magukat odafent, én (mi) tudjuk, hogy nem ezt érdemelnénk. Ezt be is bizonyítjuk azzal, hogy küzdünk és nem hagyjuk magunkat. Húúúú, már tisztára olyan a dumám, mintha a Kossuth téren lennék:) :oops:
Vendég

Lexi!

Hát az biztos, hogy nem hagyjuk magunkat! A miért??????? viszont nyugtalanító. Mindig töröm a fejem, miért kell így lennie. Az odafentiekre próbálok nem neheztelni, csak ők tudják, miért van így, mi meg nem. Nekem tetszik ez az amazoni hangvétel!
gil

Na, hellóka!
Süni,
gratulálok, de jó neked:) Pihenj sokat és igyál:)Minden ok lesz!!
A férjed, gondolom ő is nagyon örül nektek:) És mikor mehet haza, még mindig beteg?
Szép álmokat:)

Lexi,
nincs igazság:(
baby.81

Gil!

Szia! Kiborítottak a gyerkőcök vagy a kollégák? Olvastam, hogy tanárnéni vagy. Kicsiket vagy nagyokat tanítasz?

A kérdésedre válaszolva: nem egyszerű a Pestre járás. B.lelle 150 km-re va kb. Pesttől. Mindig kocsival megyek, mert soha nem tudnám kiszámítani, hogy mikor végzek és nem szeretnék a pályaudvaron ücsörögni órákat. Sokba kerül az út, messze van, másnapra hulla vagyok. Gondolhatod. De keményen helytállok, legalábbis próbálok. Nekem nincs főnököm, de így sem könnyű, a munka mindig megvár, nem csinálja meg helyettem senki.

Lexi "Amazon"!

Csak keményen a szavakkal! Tetszik a hangnem!

:D
Hogy miért kell így lennie, nem tudom, de már nem is töröm ezen az agyam, mert nincs értelme. Mindenki másban hisz, így legalább van mibe kapaszkodni.

Nekem is van egy ismerösöm, egy csapatban játszottunk. Kb: 25 éves, két gyereke van, kétszer vált el, a gyerekek soha sem a férjtől születtek. Apasági vizsgálaton 8 jelölt volt... és neki lehet gyereke. Én sem vagyok nála rosszabb ember... Nem értem, de már nem is akarom.

Néha bekukkantok a szomszéd topicba és látom a "végeredményeket" és már csak ez érdekel!
sharon

Gil
az amazoni hangvétel telitalálat, csak a hajam nem vörös, de volt...... Amúgy örök lázadó vagyok. :oops:

Estrella
Tudtam, hogy ügyi vagy. Mivel én nem boldogultam ezzel az iwiw dologgal, elküldenéd nekem a neveket. (persze ne itt) Mikor értetek haza?

Baby
Jó, hogy jófejek a kollégáid. Ez majd kicsit eltereli a figyelmed és úgy sokkal könnyebb. Már nemsokára le is jár az egy hónap.

Süni
MInden oké? Nem görcsölget a hasad? Olyan jó, hogy írtad Te sem szereted az Utrot pakolgatni. Azt hittem csak én vagyok gondban vele. Bár mikor panaszkodom a férjem mindig felhívja a figyelmemet a Progi szurira, így hamar meg vagyok győzve arról, hogy mennyivel jobb napi 9 golyócskát felgörgetni. Mondjuk tuti, hogy ezt a formát pasi találta ki, és életében nem próbálta a kis gyöngyöcskéket bárhova is begörgetni.
Vendég

Sharon
Húúúú, ez a csaj nagyon durva. Szegény gyerekek.
Vendég

Lexi!

Nincs igazság! Én is sajnálom a gyerekeit, ja és azt nem is mondtam, hogy 90%-ban a nagyinál vannak, anyuci pasizik, tehát nem ér rá a gyerekekre!
sharon

Lexi, nem, szerencsére nem görcsölgetek. Nagyon picit most szúr a hasam, de remélem, ez normális. Nem is gondoltam, hogy ennyire fogok aggódni :) Ha köhögési ingerem van, már akkor is pánikolok :)
Hát igen, ez az Utro... Alig bírom megfogni. Legalább lenne egy picit nagyobb vagy formásabb :) De már egyre jobban megy.

Ti milyen folyadékból isztok 3-4 litert? Ha felváltva iszom a gyümölcslevet, gyümölcsteát és buborékmentes ásványvizet, az jó? Bocs a buta kérdésekért, de most kezdek parázni. :) Igazság szerint nekem az ásványvíz jobban csúszik, csak félek, hogy abból meg nem annyira jó, ha túl sokat iszom...
süni76

Süni
Szerintem bármilyen folyadék játszik. Az ásványvíznél arra kell figyelni, hogy ne mindig uazt idd, mert akkor ugyanazok az ásványi anyagok halmozódnak fel a szervezetedben. Váltogatni kell őket. Én is parázok, ne aggódj. Félek elmenni pisilni is. Tudom, hogy hülyeség, de félek, hogy akkor "jönnek ki". Bár ha belegondolok, akkor erre azért van magyarázat. Volt egy spontán terhességem 3 éve. A 8. héten egy laza pisilés után ott volt a kisbabám a papíron. Szörnyű volt. Talán ezért nem szeretek wc-re járni mostanában. Elkerülni persze nem lehet, hiszen egész nap vedelek. :lol:
Vendég

Gica!

Hip hipp hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrá
:P :P :P :P :P :P :P

Sajna most nincs időm visszaolvasni, de mit csináltál a 12 napban? Dolgoztál, pihentél, ittál, ettél?

Bibar örülök, hogy megtaláltalak az iwiw-en!!!

Süni, Lexi nagyon szorítok :wink: :wink:
málna79

Süni,nagyon drukkolok nektek!Szerintem az ásványvíz jó,csak váltogasd őket,mert mindegyik más egy kicsit,és így nem halmozódik fel semmi összetevő a szervezetedben.Na ez jó tudományosra sikeredett!A lényeg cserélgesd a márkákat.
Egy kis extra babatapi+++++++++++++++++++++++++++++++++

A többieknek is küldöm,csak nem tudom már követni ki hol tart,de szorítok értetek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép estét!

Kép
taptau

Látom Lexi te is így tudod!

Puszi!

Kép
taptau

Köszi a tanácsot! Akkor váltogatom :)

Jó éjt mindenkinek! Holnap jövök!!
süni76

Sharon!

Hát nem a gyerekek borítottak ki, csak most összejött sok rendkívüli munka, szombaton is bent voltam estig, meg egész héten, ma értem csak haza előbb, tegnap 12 órát dolgoztam bent, értekezlet, szülői... A szülők nagyon hazavágtak... És ahogy hallod a híradókban az egészségügyön kívül ránk is jár a rúd, nem biztos az állásunk, nagyon sok a megszorítás, szivatás, fenyegetés, ami miatt a kollégák között is megromlott a hangulat. Oszd meg és uralkodj megint érvényesül!

Borzasztó lehet így bejárnod, el se tudom képzelni! Csodálom a kitartásodat!
Az az ismerősöd felháborító!! Mindig azt hiszem, ilyen emberek csak filmekben lehetnek... Én kis naiv...
gil

Süni!

Nyugi, minden rendben lesz, ők is ezt akarják odabent!!!! Gondolj bele!!! Kitartás az Utrohoz, szerintem is elég macerás, bár inkább öt Utro, mint egy szuri :wink: Nem? Az alakja tényleg lehetne kúpszerű, mert könnyen kiesik az ember kezéből :shock: , és tapasztaltam már, hogy nagyon jól gurul :(

Lexi!

Olvastam előbb a tragikus történetedet :cry: , nagyon durva lehetett, el is hiszem, hogy ez a rossz emlék befolyásol. Remélem, soha többet nem lesz részed semmi hasonlóban!!! Vigyázz magadra!!
gil

Gil!

Tényleg rossz heted volt. Én már sokszor attól is kivagyok, hogy a szülök mennyi baromságot tudnak összehordani, egyszer voltam a tesóm gyerekeinek a szülői ért-én, de többször nem vállalom. Sajnáltam szegény tanárt.
Kitartást kívánok a munkádhoz, szép hivatás, amíg tönkre nem teszik, mint mostanában mindent.

jó éjszakát mindenkinek! Ja és már hétvége van, hurrá!!! :D
sharon

Sharon!

Köszi az együttérzést, kedves tőled. Folyamatosan próbálják elvenni a kedvem, de még kitartok.
Jó éjt neked is!
Szép hétvégét!!!
gil

Lexi!

Én is félek a wc-től. De én sem a klotyómanó miatt.
sharon

Gil
Számításaim szerint 22.-én vagy 23.-án!Na persze ha nem hárman jövünkhaza jövőhéten.Megnéztem a Jónásnaptárat pont ezt a pár napot írja!Alapvetően nem hiszek benne,de hátha :wink:
Cickafarkfüvet drogériában,gyógyszertárban vagy akár a DM-ben is kaphatsz.Sosem késő és ártani meg nem árt.Múltkorinál zsúrlófüvet kaptam,leforráztam és gézbe csomagoltam.Ezt helyeztem a petefészek fölé.Hát ebben is hinni kell.Igaz felszívódott,de lehet a fogamzásgátlótól.

Sharon
Köszi jól vagyok!Dolgos hétköznapok,hétvégére programok így gyorsan telik az idő :)

Süni
Ez szuper!nagyon vigyázz magatokra!Meglásd gyorsan eltelik az idő a vérvételig :D

Naposoldal,Gica,Süni,Lexi,Vicuska
ezt az angyalkát nektek küldöm :D (remélem nem felejtettem el senkit)
Kép
gabicsibe

Juci!
Ez nagyon jó hír!!!!!Gratulálok!!!Mostmár tényleg nem sok választ el attól, hogy kismami légy!!!!Gondolok Rád hétfőn!!!
Lassan kelsz, és szúrod magad...Én meg itt ülök, éjszakás vagyok!!Küldöm az ébresztőt....

Süni!
Ez szuper hír!!!Vigyázz magyon magadra!!!!Magatokra!!Mennek a babaragacsok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibar!
Uracskám egyenlőre pihen otthon, de 24 órás készenlét van...Reménykedem csak....De aranyos tőled, hogy megkérdezted! :lol:

Lexi!
Tudod, mindennek oka van!!Ennek így kell lennie...És hidd el, eljön a mi időnk is!!!csak türelem!Fogjuk mi még együtt tologatni ababakocsit...Majd "meglátogatjuk" egymást! :wink: :roll: :lol:
Eza golyóssztori tetszik!! :lol: :lol:

Na, lassan lépek, csinálom a dolgaimat!!!
Mindenkinek szép álmokat kívánok!!!örzöm az álmaitokat!
Így holnap csak este jövök, és teszek is egy új táblácskát!
Valamint mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!!!
Vendég

A három órás Decaidő :roll:

Gica! :lol: :lol: :lol:

Süni! Én is örülök, hogy láttalak! Pihenj sokat!

Lexi! Deca miatt, 18 óránként( tegnap kilenctől, akkor volt az utsó 3 db), szerintem neked a tüszőrepi volt éjfélkor, azt nekem holnap 22:30-kor kell( -+5perc by Szűcs doki :lol: )

Puszi!

Judit
jucicuki

Jóóó reeeegeeelt!
Nálunk süt a nap!!!! Remélem nálatok is!

Lexi, nagyon szomorú a történeted. Szörnyű lehetett mindezt látnod. Remélem soha többet nem kell átélned!

Juci, én is megijedtem tegnap, amikor láttam, hogy 3-kor kell a Decá-t szúrnod. Azt hittem elírtál valamit :) Ha 22:30-kor nyomod a tüszőrepit, akkor szerintem kb. 9-kor fogsz sorra kerülni.

Mi jól vagyunk. Sétálgatok, olvasok, tévézek. Nagyon picit szurkálgat a hasam, de ilyenkor meghúzom az üveget :) Férjem is javulgat! Már csak abból is sejtem, hogy rengetegszer hív, és agyamra megy az aggódásával :)

Baby, gondoltam Rád reggel. Olajos halat reggeliztem :D

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
süni76

sziasztok!

5 percre ugrottam csak be, de este jövök. Annyit akartam csak mondani, hogy nézzétek a Babavilág-ot a TV2-n, 10.40 -kor kezdődik, mert a mesterséges megtermékenyítésről, a lombikról is lesz benne szó.

Amúgy mindenkinek szép napot kívánok, este még beugrom és visszaolvasom a tegnap este óta írtakat.

Puszi mindenkinek, Nelli
nellike

Nellike
köszi hogy irtad,meg is néztem :D :D :D

Süni
a szurkálgatás jót jelenthet :D :D hát nálunk hol süt hol elmegy a nap,de nagyon hideg van :cry: :cry: jó pihenést neked :D

Jucicuki
nekem annó képzeld éjfélkor kellett beadnom,olyan izgatott voltam hogy el ne aludjak :D :D izgalmas idöszakok ezek :D

bibar

Sziasztok!

Kész az ebéd, lányok olyan fincsit készítettem:)
Süni,
kösz, hogy gondoltál rám:) Jól vagy? Igyál, meg egyél sok fehérje tartalmú kaját:) Akkor nem soká mehet haza a férjed, de jó és együtt örülhettek:) Olyan klassz, hogy neked ilyen jól alakultak a dolgaid és reméljünk ezután is ilyen jól alakulnak majd:)
Olyan szar érzés, hogy akár neálamis itt lehetnének már:( na, bocsi,nem akarok búslakodni, csak hát...tudod...
Be majd egyszer talán én is vissza kapom őket:)
itt is süt a napocska:) Vigyázz magatokra:) Szia:)
Lexi,
hát ez elég rémisztő történet volt, de mos igazán nem szabad ilyenekre gondolnod, tudom könnyű ezt mondani, de ezek a gondolatok nem tesznek jót és örülj, hogy már ott figyelnek a kicsikéid a hasadban:) CSAK POZITÍVAN:)

Na, majd még jövök, csak megyek ebédelni:)
Mindenkinek jó étvágyat:)
baby.81

Gabi!

Én is azon a héten megyek szerintem.... De igazad van, hátha mégse úgy alakulnak a dolgok :wink: Sose szabad feladni!
Cickafarkfű már itt is figyel, most vettem, meg páromnak egy kis E-vitamint. Hátha...
gil

Baby!

Jó étvágyat!!! Ügyi vagy! Nekem ma ilyen szempontból jó dolgom van, anyukámhoz negyünk ebédre :D

Nellike!

Köszi a tippet, megnéztem a műsort, csak pont telefonált valaki, úgyhogy nem teljesen...

Nem tudjuk, kik szerepeltek benne? Nemi smeri valaki őket?
gil

baby
gondolj arra azért kaptad ezt a plussz honapot hogy a terhesség elött még el tudd végezni a fontos dolgaidat,utánna már csak a pihi és boldogság vár rád :D :D ne buslakodj,pikk-pakk elszalad az idő :D

bibar

Sziasztok
Sajna most léptem be először, így lemaradtam a Babavilágról. Nekem nem szurkál a pocim és nem feszül a mellem. A múltkor ezek a tünetek megvoltak. Most semmi. Jól beebédeltem, hogy a hasam legalább nagy legyen:) :lol:
Vendég

Baby, tudod milyen sokszor eszembe jutsz? 1 hete még arra gondoltam, hogy majd én jövök utánad :( De tereld el a gondolataidat. A picurjaitok jó helyen vannak és hamarosan beköltöznek a pocidba.

Én ma desszertnek kikevertem egy kis tehéntúrót gyümölcsjoghurttal és csináltam egy sajttálat is :D
süni76

Lexi,és aki még lemaradt a Babavilágról(többek közt én is)
Kedden reggel 6-kor ismétlik!

További szép hétvégét nektek! :lol:

Kép
taptau

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?