zsani,
nem baj, hogy rosszat (is) hallok/olvasok a kocsiról, nem baj, hogy neg kritit írtál róla!!
mindenképpen ilyen lesz, már megrendeltem. remélem ezzel nem lesz semmi baj, csilláék is pc kocsit használtak, nekik bejött. remélem nekünk sem lesz gond. az az igazság, először egy másikat akartam bébégo-t. megrendeltem, csak írtak, hogy nincs. akkor megrendeltem ezt a pc-t, szürke-pirosban. írtak, hogy abban a színben nincs. no, gondoltam hagyom ezt a céget, semmilyük sincs, ami nekem kellene
gondoltam megrendelem egy másik oldalról, mert ott is láttam ugyanezt a típust. megrendeltem. hívtak, hogy abban a színben az üzletben nincs. király. holnapig szólnak, hogy van-e raktáron. ha nincs, akkor is ez a típus lesz. sopronban is érdeklődtem, ott sincs piros-szürke, csak két másikban, azok kékesek. és azért lesz mindenképpen ez a típus, mert 30 fölött már nem akarok venni, illetve fontos, hogy ne legyen akkora, mint amit most adunk el. a többi az mind nagyobb, drágább is. pont azért veszünk másikat, hogy kisebb legyen. találtam, nem engedek belőle!
bocsánat, ha hosszú lettem!
örülök, hogy beust hazaengedték!!
minden itthon töltött nap jó!!
ha csak pár, akkor is!
csilla,
ebbe nem is gondoltam bele. mármint abba, hogy így úgy néz ki, mintha hozzánk beszélnél a képen!
mert végülis olyan. meg hát végülis "beszélsz" is...
zsani,
gratulálunk máténak, biztosan nagyon örül az ajinak!!!
örülök, hogy segíthettünk!
és természetesen köszönjük a bókokat dorkára!
imádom! meg fényképezni is!