Új privát üzeneted érkezett!

Cajok!
Köszönöm a Szonja gyógyulására küldött bíztatásokat!Remélem most már a gyógyulás útjára lép.Holnap azért visszaviszem a Csóka bácsihoz(dokink)mert a köhögés miatt aggódom.Nehogy tüdőgyuszi legyen.

Rik!
Holnap itthon maradok vele de pénteken már dolgoznom kell. :cry:

Gabóca!
Most akkor mi van a házzal?Nem vagyok képben.Bocsi! :oops:

Viol!
Szeretgessed is azt a jó pasit! :D :D

Cajok!Van valakinek IWIW meghívója?Fontos volna!

KépKép
eszti76

Hajnus, Viol, Szemizo
Köszönjük Nektek is a szavazatokat, rendik vagytok...ez már a véghajrá.

Ma sajna nem tették fel az akutális állást, szóval már csak 5-én lesz végeredmény hírdetés.
Nem felejtem el, hogy segítettetek és jelentkezni fogok!

Még majdnem 3 óra van hátra a szavazásból, aki még akar szavazni, gyors megteheti, tényleg fél pillanat alatt megy az egész.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html
Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönjük mégegyszer a segítséget!

Máté és Zsani
Vendég

Eszti
Van egy meghívóm, ha gondolod. Jobban mondva a férjemnek. Hova küldjük el?
Cserébe légyszi szavazz egyszer a Mátéra...légyszilégyszilégyszi:)

Zsani
Vendég

Eszti!
Nincs meghívóm...
Gyógyítsd csak Szonját! :wink:

Katus,
köszönjük a dobozokat. Épp jók voltak konyhai törékeny holmiknak!

Csilla,
ruccanj át, még van elől csokink is :lol:

Rik,
én úgy tudom, hogy használt lakásnál félszocpolt lehet igényelni, de azt nem, hogy hány gyerekkel. Mire nálunk a dolog érdekessé vált hárman voltak így a kétgyerekes verziót nem kutattam.

Kép
Kép
Kép
amica

Zsani!
Örök hála köszönet!
a cí: ivan666@freemail.hu

Ird meg hol szavazhatok és megteszem azon nyomban!
Köszi:Eszti

KépKép
eszti76

Na Zsani,
még én is szavaztam :lol:
mehet Esztinek a meghívó :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Amica
Köszi a szavazatot!

Eszti

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html
Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönjük mégegyszer a segítséget!
Küldöm a meghívót most.

Máté és Zsani
Vendég

Eszti
Elküldtem....bár a freemailes címekre nem mindig mennek át sajna.
Azért légyszi jelezz vissza, ha megkapta az ismerősöd.

Zsani
Vendég

Viol!Én nem szoktam nézni nem tudom mi volt a múlt hetibe csak apa ma rám parancsolt,hogy Szökést nézünk és így is lett!
Ma a barátokat sem láttam csak a reklámban,hogy volt pussz-pussz Zsótikával!!
Az adóbevallás könnyű mi tavaly csináltuk először magunknak itthon a számítógépen és tök egyszerű!Kicsit fostam én is,de nem lett semmi gond vele!

rik!ÉS akkor így igényelhetem?Mert tavaly kaptam vissza holott kapta minden hónapban!!Vagy ez most,hogy is van?
Hülye vagyok ehez!

Eszti!HÁZ!Meg van hírdetve az ingatlanosnál.Eldöntöttük a Balázzsal,hogyha szeptemberig nem megy el akkor mi megvesszük.Erre szombaton telcsizett a szomszéd lánya(rokon),hogy neki sürgősen kell a ház.Vasárnap a fiúk lementek tárgyalni megeggyeztek az árban minden oké volt!A Balázs mondta ennek a köcsög kurvának,hogy azért aludjon rá egyet és szóljon ha mégsem kell,mert akkor a sógorom hétfőn leszedeti a táblát és a házat a hirdetésről!Még este rácsörögte a Balázsra,hogy az ügyvéddel mi van mikor lehet menni!Erre kedden telcsizett ez a baromarcú,hogy őneki mégsem jó azért az árért meg így meg úgy szal most nem kell neki!Alig lettem ideges mikor ezt meghallottam szóval ne talizzak vele,mert kitekerem a nyakát,hogy itt szivatja az embert!Annyiból lenne jobb nekünk ha eladnánk,mert akkor nem kéne közel 6 millás kölcsönbe verni magunkat!Röviden ennyi!Holnap megy valaki megnézni meglátjuk mi lesz!
Vendég

Zsani!
Ment a szavazás a kis Mátéra.Írtó helyes fiúcska!
Ha megérkezett a meghívó írok.
Te fent vagy az IWIW en?Jelölnélek ha megadnád a neved.
Mégegyszer köszi és holnap is szavazok Mátéra!

KépKép
eszti76

Viol!Na lesz ennek még folytatása! :) :) :) :) :) :) :) :)
Vendég

Na megyek hozok be fát meg megkötöm a Doriskát kihozom Levit azt megyek bújni apához ma elment a piroska!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti
Mauerné Nagy Zsanett néven vagyok fent a wiwen.
Holnap már nem kell szavazni, köszi...ma éjfélig tart a szavazás.
Köszi a dícséretet a MÁté nevében:)
Vendég

Jó éjt!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti
Ment üzi a freemailedre.
Vendég

Zsani!
Olvastam a freemailt és írtam is ahogy az IWIWedre is.
Elhittem elsőre. :D :D
Kép

KépKép
eszti76

sziasztok!!

eszti,
ááá, remélem én is, hogy nem lesz tüdőgyulladás belőle!!!!!

gabó,
ááá, de ideges voltam szökés után!! :evil: tudtam, hogy lesz még folytatás, na ilyen b@lf@szul befejezni!! :? :evil:

KépKép
viol81

[quote="viol"] írta:violáá, remélem én is...

[quote="viol"] írta:violáá, de ideges voltam

mit kiabálok én itt?? :shock: :D

KépKép
viol81

teszek fel pár pillanatképet, jó? :oops: :D

megint szereti a zsiráfját
Kép
Kép

a bort is szereti :wink:
Kép
Kép

a nyuszit is szereti
Kép

megkérdeztem, milyen nagyra fog nőni...
Kép

hűha, ez vajon mi lehet
Kép

a labdáját is szereti
Kép
Kép

és akkor az emlegetett hiszti :wink:
Kép
Kép
Kép

és a végére egy kis duzzogás
Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!
Viol!Ugyanilyen babakocsink volt.Nem jó ,elferdült a tolókarja és a járdára egyik oldalról alig lehetett feltenni.Bocsi ez csak az én véleményem róla :oops: :oops:
Eszti!Szonjának jobbulást kívánok!
Hajni!Beust hazaengedték,pénteken megy nst-re,és jövő kedden már mindenképp bekell feküdnie.
Anikó!Jók az uszis képek :P
Zsani!Remélem nyer Máté :P

KépKép
kola2

Sziasztok cajok!

viol
igen,épp beszélek,apa pont ezért választotta ezt a képet,mert így azt hiszitek,nektek dumálok épp :lol: :lol: :wink: !
andi
jajjj,de mennék én!!!!!és még csoki sem kéne!épp felidéződött bennem a kép,hogy bizony tavaly mi is úgy pakoltunk ki a IV.lászlón,hogy zóra egész nap ott volt velünk az autós hordozóban,néha ölben,cicin,a porban,koszban,sürgés-forgásban!!!akkor zoli most mégsem dolgozik?vagy egyedül pakolászol/csomagolsz napközben?hogy fognak örülni a nagyok,ha a jövő héten hazajönnek az új kuckóba!!!hogyan lesznek elhelyezve?külön lány,meg külön fiú szoba,vagy együtt alszanak és külön játszószoba?és szombaton lesz segítségetek felpakolni(mármint erős férfi kezek)?sajna nem tudunk menni segíteni,mert jönnek anyósomék,aztán vasárnap este négyen lányok(anyós,sógornőm,anyám,én) színházba megyünk :!: végülis szombaton nem megyek haza,mert az ügyvédnek már e gyerekei is betegek,így nincs még adás-vételi szerződés.majd talán a jövő héten...
gabó
igen,marha hosszú ez az eladás,pedig szerintem tök jó hely.olyan,mint sopronban a fűzfasoron a sorházak(andi,régi sétáink-álmodozásaink helye:emlékszel még...?),épp annyi kerttel,ahova a kölköket ki lehet rakni,két szintes a lakás,lent mosókonyha,konyha,étkező,nagyszoba,fönt fürdő,kis és nagyszoba.csak kell azért rákölteni,de nem vészesen(pl:festés,esetleg járólap)
anikó
megirigyeltem a lubickolást,így a fotókat nézve.viol,ne ijedezz!szeretik a babák a víz alatti világot!majd meglátod,ha dorka már egyedül fürdik és belenyomja az arcát a vízbe :wink: :roll: :shock: :lol: :twisted:

szép napot!pusz

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

eszter
jó volt a hangodat hallani!!!gyertek,mihamarabb!!!és gyógyuljatok,vigyázz magatokra!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

és viol
nagyon cuki dorka!!!kis okos és szép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol
aranyos nagyon ez a csajszi!!!Olyan szeretetre mélto,kicsi lány.
Én el nézegettem őket,Petra meg ülta z ölemben,és mondta:Dojka ,mi az??? :lol:

Irt a ZSani iwiwi-en,hogy megnyerték a járgányt,és majd ir!!!!!NAgy gratula innen is,megérdemli Máté ,olyan helyes kisfiu!!!

Gabó,Csilla
itt megint akkora a szél,hogy Petrust majdnem elvitte :!: :o
Vendég

Sziasztok

Látom Rik már elmondta a jó hírt :)
Igen, sikerül sikerül sikerült!!!
Köszönjük Nektek! Mikor elküldtem az első üzit, nem godoltam, hogy ennyien fogtok szavazni. Ez egy szuper topic!
Ha megérkezik a járgány, teszek fel ide képet róla a Mátéval.
Mutattam neki itt a neten, mondtam nézd csak mit nyertünk. Egyből mondta, hogy mo (mindenek csak az elejét mondja még) és csüccse....láttam, hogy örül neki és ez számít igazán.

Még jelentkezünk majd.
Puszi mindenkinek

Máté és Zsani
Vendég

Sziasztok!

Zsani!

Örülök, hogy sikerült megnyerni az autot! :) Varjuk a kepet!

Viol!

Es megint csak gyönyörü es gyönyörü DORKA! :lol:
Ilyen hiszti rohamok nalunk is egyre gyakrabban elöfordulnak, de ha raszolok abbahagyja. Egyenlöre legalabb is!
Es igazad van, rohantam a gyerekszobaba, hogy megpuszilgassam. :)

Aniko!

Nagyon jok a kepek az usziban. Megkerdezhetem, hogy mennyibe kerül egy alkalom? En is annyira szerettem volna vinni Larat, de sajnos a magas költsegek miatt nem inditottak ott ahova szerettem volna vinni.

Eszter!

Mi volt a dokinal? Remelem mar Szonja jobban van.

Kép
Kép
reni76

zsani,
nem baj, hogy rosszat (is) hallok/olvasok a kocsiról, nem baj, hogy neg kritit írtál róla!! :P mindenképpen ilyen lesz, már megrendeltem. remélem ezzel nem lesz semmi baj, csilláék is pc kocsit használtak, nekik bejött. remélem nekünk sem lesz gond. az az igazság, először egy másikat akartam bébégo-t. megrendeltem, csak írtak, hogy nincs. akkor megrendeltem ezt a pc-t, szürke-pirosban. írtak, hogy abban a színben nincs. no, gondoltam hagyom ezt a céget, semmilyük sincs, ami nekem kellene :? :P gondoltam megrendelem egy másik oldalról, mert ott is láttam ugyanezt a típust. megrendeltem. hívtak, hogy abban a színben az üzletben nincs. király. holnapig szólnak, hogy van-e raktáron. ha nincs, akkor is ez a típus lesz. sopronban is érdeklődtem, ott sincs piros-szürke, csak két másikban, azok kékesek. és azért lesz mindenképpen ez a típus, mert 30 fölött már nem akarok venni, illetve fontos, hogy ne legyen akkora, mint amit most adunk el. a többi az mind nagyobb, drágább is. pont azért veszünk másikat, hogy kisebb legyen. találtam, nem engedek belőle! :evil: :D
bocsánat, ha hosszú lettem! :oops: :D

örülök, hogy beust hazaengedték!! :) minden itthon töltött nap jó!! :) ha csak pár, akkor is!

csilla,
:) ebbe nem is gondoltam bele. mármint abba, hogy így úgy néz ki, mintha hozzánk beszélnél a képen! :wink: mert végülis olyan. meg hát végülis "beszélsz" is... :P

zsani,
gratulálunk máténak, biztosan nagyon örül az ajinak!!! :) örülök, hogy segíthettünk!

és természetesen köszönjük a bókokat dorkára! :) imádom! meg fényképezni is! :wink:

KépKép
viol81

reni,
köszi neked is! :)
mennyi nálatok egy babaúszás-tanfolyam?

KépKép
viol81

Viol!Remélem jó lesz a babakocsi :P És nektek beválik :P

KépKép
kola2

Zsani!Én is had gratuláljak ügyik voltatok!!

Viol!Jó csaj ez a Dorka tudja mi a jó(borosüvegre gondolok)ha az az!! :lol: :lol: :lol:
Az alsó képeken már álmos?Nagyon nyüginek látszik a kis drága!
Egyre szebb ez a csaj!!Mondjuk az anyja meg az apja sem piskóta!! :D :D :D :D :D

Szemizo!Pedig ahogy írod szuper nagy ház lehet anyudé és csendes, nyugodt környezetben!Ami késik nem múlik talán idén elmegy! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

zsani,
köszönöm! :) csak még ide kell érnie. és ha nincs színben, akkor meg kell még szülni, hogy milyen legyen... :? kék-fekete vagy kék-szürke...

KépKép
viol81

Viol!Én a kék-szürkére voksolok!!
Vendég

rik!Most itt is tombol a szél közben meg apa pacalt csinál!!! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok.

Ezt most olvastam,ti tudtátok?Nagyon kiakadtam.

A kórházakban mától térítési díjat kell fizetniük a gyermeküket ápolni kívánó szülőknek, ugyanis a továbbiakban az országos egészségpénztár ilyen jellegű költséget nem térít az intézmények számára. A soproni Erzsébet-kórházban a szoptatós kismamáknak napi 1500, a nem szoptatós édesanyáknak napi 2500 forintot kell fizetniük a kórházakban a napi háromszori étkezésért és a szállásért. Az összegek kórházanként eltérőek lehetnek, Szombathelyen például a gyermekükkel bent maradó anyák egységesen 3500 forintot fizetnek naponta.

Kép

Kép
hajnus

Na mennyenek a fenébe!!! :evil: :evil: (kórházi térítési díj) Nem hallottam még, és remélem nem is lesz rá szükségem, hogy tisztában legyek evvel a dologgal!!

Ja bocsi, egyébként Sziasztok!!

Örülök, hogy Zsani és Máté megnyerte a járgányt!! :D :D Gratulálok!
Én is szavaztam többször is ám! :wink:

Anikó,
olyan kedvet kaptam tőled az uszodáztatáshoz, hogy most már tutira fogunk menni babaúszásra. Itthonra meg vettem eldobható úszópelust, már alig várom!!

Viol,
Félre ne értsd, imádom én Dorka nevetős fényképeit, de valahogy baromira tetszik ahogy pofikat vág!! :P :lol: :lol: És van ízlése a csajszinak!! Borocska!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonjának jobbulást!!!!!

Szemizo,
szerintem is jó a kép rólad!!! Arról azért szívesen olvasnék ha megosztod velünk hogy veszekszik a két csajod??? Hisztis,bunyós,kiabálós, mindent bele, csak azért is, enyém az utolsó szavas?????????? :D :lol:
Szerintem biztos jól forr össze Szecső keze!! :wink: Gondolom már nagyon elege van a gipszből, és alig várja, hogy csak a sín maradjon.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Köszi az uszis dicséreteket, nagyon örülök, hogy Kincső szereti. Jó találkozni más anyukákkal és gyerkőcökkel. Nyuszinak komoly udvarlója akadt ám! Egymás mellett öltöznek a 7 hónapos fiatalemberrel és fogják közben egymás kezét! Meg kell őket zabálni! Bár Kincső szerdán a tartózkodó stílusát vette elő és az anyósjelöltet méregette egész végig, a pasira ügyet se vetett. Erre a srác elvette a kisasszony csörgőjét, mire Kincső sértődötten hasrafordult és a másik oldalon lévő kislánnyal beszélgettek, aki ugyanolyan bodyt viselt, mint ő. Vannak ám drámák, közel 5 hónaposan! :shock: :roll:
Nitta- nagyon jó az úszás, gyere majd. Én nem bánom, hogy vártam eddig, de lehet 2 hónapos kortól menni.
Reni-1 alkalom 1400Ft, 4 alkalmas bérlet 4200Ft+belépő(520 a babaúszós, 140 a kísérő, aki a padon ül és fényképez). Szoktak papák is úszni, úgyhogy Kálmán se fogja ezt kihagyni!
Zsani-gratulálok Máté nyereményéhez. Szép kisfiú, én is szaveztam, csak nem írtam akkoriban ide, csak olvastam. És ez egy tényleg szuper topik!!!

Kórházi térítési díj? Én azt se tudtam, hogy be lehet költözni a beteg babával a kórházba. Külön szoba van és ellátás? Ezért kell fizetni? És miért drágább a kaja a nem szoptatós anyának, mint a szoptatósnak, nem ugyanazt eszik? Vagy butákat kérdezek?

Anikó

Kép[/url]
quito

Hajnus!Ezt hol olvastad és mennyire komoly?Mert a vérnyomásom a 200-at veri!Most akkor ha megyek szülni fizetem a napi vizitdíjat+ha szoptatok 1500ft ha nem ennél többet?
Akkor mi a fasznak fizetem a TB-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor majd azért és fizetni kell ha a halálom vagyok és meghalok?
Vendég

Csajok,
nekem mikor Mártonnal bent voltam az ebéden kívül ami tudjátok milyen jutott egy tojás és két zsemle egész napra :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
de legutóbb nyers tojást adtak, közölte a nővér, hogy elfelejtették megfőzni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobozolok!!!!!!!!!!!
Csilla, itt is ez megy. Ágnes mindenhol velem, ha itthon akkor még jobb, de a másik lakásban még le sem lehet tenni. napközben egyedül csinálom, délután Zolival és anyu meg eljött vigyázni a nagyokra ovi után.

Kép
Kép
Kép
amica

HAjnus
én is olvastam,és azt is amit a Toth Péter reagált rá.Én zt mondom nektek(mint volt ott dolgozo nővérke)hogy jol teszik ha kérnek,mert ami ott folyik az tarthatatlan.Mindenki ott akar aludni a gyerekével,és a nővérek még az ágyhoz sem férnek oda a rácsra ráborulo alvo anyuka miatt.Nehezitik a munkát csak,vagyis,hogy hamarabb elvihessék a gyereküket.
Tudom már ezen egyszer vitáztunk.Én látom külsősen is ezt meg dolgoztam is bent.Higgyétek el,jol van ez igy!!!
JA és Aniko,GAbó!Ez a csecsemő és gyermekosztályrol szol,nem a gyermekágyas osztályrol.Tehát a gyerek beteg,Neked meg nem kell ott lenned.Ágyat sem kapsz!!!!!!Csak a szoptatos anyák,és sajna ők sem mindig.
Bocs ha durván hangzik amit irtam,de higgyétek el,,jol van ez igy!!
Vendég

Rik!Ne haragudj nem értek veled egyet.Akinek nem volt ott a kórházba szülő vele ,magasról le szarták :x Eleget voltam mostanába ott,láttam mi zajlik :evil: De inkább személyessen majd elmondom.Mért Te talán Petrát otthagynád egyedül?Bocs ha én is durva voltam :oops:Ja és a kedves nővérkéknek mindig nehezükre esett dolgozni,mert a számítógépnél ültek.Azt hiszem egy hónap allatt láttam eleget.

KépKép
kola2

Rik!Nem ám megsértődtél!De én egész másvéleményen vagyok.Sokat voltunk 3 év allatt kórházba. :cry:

KépKép
kola2

sziasztok!

örülök hogy Máté nyert! én is szavaztam mindkét nap.
majd várjuk a képeket!

Eszti,
Szonjának jobbulást!!

Viol,
irtó helyes Dorka! Nagyon elevennek néz ki!
Bocs, hogy még egy kis negatív vélemény a PC babakocsikról, de a miénk ma szétesett - Tamás meg tudta végül csinálni, mert kiderült egy anyacsavar, aminek nem lenne szabad letekerednie, elveszett, ezért esett szét. Igaz, mi minden nap használjuk és elég sokat, meg bevásárolni is szoktam vele. Re mélem, Nektek nem lesz ilyen gondotok. - Végül is mi sokat irándultunk is vele...

KépKép
KépKép
esztermami

Amica, Rik, Zsani, Hajnus,
nekem szerencsére még nincs ilyen tapasztalatom, de elviekben azt gondolom, hogy a kórházaknak kötelezővé kellene tenni, hogy, ha a szülő kéri, biztosítani tudjanak neki fekhelyet és ellátást a gyermeke mellett. Biztos vagyok benne, hogy a kicsik könnyebben gyógyulnak, ha szeretteik közül valaki velük lehet. Mondjuk ezt a megkülönböztetést, hogy szoptatós, meg nem szoptatós elég furcsának tartom, igaz, a szoptatós anyukákat, ha tehetik alapvetően a babájuk mellé rendelném, hiszen, evvel a nővéreknek is kevesebb munkát kell elvégezni, hiszen az anyuka, ha nem olyan baja van a babónak, hogy nem szabad neki, minden bizonnyal, szoptatná, etetné, be is pelenkázza picit és egyáltalán mindent elvégezne körülötte, amit lehtővé tesznek a számára.
AMúgy arról nem a kórházak tehetnek, hogy a TB ezt nem fizeti. Erre lenne jó a többiztosítós rendszer, hogy ha fizeted azta bizonyos biztosítsást, ami ezt fedezi, akkor azt is "ingyen" meg kell kapd a kórházban. Ausztriában pl. azt láttam, hogy ez elég jól működik - bár a jogérvényesítéshez - tehát pl., hogy másféle ételt és egyebet kapjál ott is határozottan fel kellett lépni - ez a szobatársnőm esetében volt, amikor szültem.

KépKép
KépKép
esztermami

jó éjt mindenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

jó reggelt! :)

eszter és zani,
:P :P :P nem és nem tudtok eltántorítani!!!!!!! :D :D :D jó, csak vicc volt ám, tom, hogy nem is akartok! vagy igen? :wink:

anikó,
hűha, a kiscsak bepasizott? na de kérem, anyuka tessék vigyázni a kicsi lány erkölcsiere, már együtt is öltöznek?? :wink: :lol:

hű, a kórházi dologban nemtom kinek adjak igazat. tom, hogy erikának is igaza van, de tom, hogy ha én lennék ilyen helyzetben, én is ott akarnék lenni a gyerekem mellett és a mai politikai helyzetben én is húznám a számat, ha ezért még pénzt is kérnének... de ami még durva, az a vizitdíj. azért külön fizetni, hogy megvizsgáljanak? akkor tényleg mire fizeted a tb-t?? mi az amit ma ingyen kapsz az eü-ben? semmi. fizetsz a vizsgálatért, fizetsz, hogy a gyereked mellett lehess. durva.

nitta,
nem értettem félre, örülök, ha tetszik a nyüsszögi lányom is! :wink: látod akkor mosolygok picit, amikor ilyen formában van. :)

gabó,
tulképp nem volt álmos, csak elkapta valami bóna. az igaz, hogy késő du. készült a kép, no de kérem, ez még nem ok arra, hogy hisztizzen! :wink:
a babakocsi, ha kékes színben kell választani, asszem a fekete-kék lesz, mert a másik nagyon-nagyon kék. megmutatom.

Kép
Kép
szóval a felső lesz valszeg. de még nem tuti. :roll:

KépKép
viol81

Zsani
hogy sértődnék meg?Viccelsz?
Az enyém más vélemény,én máshonna látom az egészet.JA és amikor én dolgoztam még nem volt számitogép,és a gatyámat elhagytam mindig a meloban.Sok gyerek egy nővérre,és ha valakinek ott volt az anyukája az jo volt,mert segitett nekem.DE CSAK NAPPAL!!!!!!!!!
Éjjel komolyan mondom a nem fértünk odaa gyerekhez az anya miatt...(meg azt mondták nem ébreszem fel...majd reggel megkapja/szurit/,könyörgöm,aminek többszöri beadása van azt be kell adni a gyogyulás miatt.Végülis azért van ott a gyerek nem??
Én kérnék igen az anyáktol....DE A SZOPTATOSOKTOL NEM!!!!Annak ott kell lennie az etetés miatt.VAgy menjen haza 3 oránként??Szal ezt nem igen értem....rászoktatják akkor a tápszerre?
A kérdésedre válaszolva:Igen én otthagynám éjjelre.NAppal nem bizti,de éjjelre igen.Az anyának is pihenni kell,hogy nappal a gyerkőccel lehessen...(persze ezt arr a példára irom ami "szokványos betegség ,egy olyan minta tietek az más kalap alatt
van)

Megkaptam a fizut és tényleg levonták az adokedvezményt....
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Viol
ha szavazhatok akkor az első nálam a befutó!!! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Viol!Az első tetszik nekem :P
Rik!Éjjel sem hagynám ott a gyereket :? Volt velünk a szobába egy kisfiú egyedül éjjel,rosszul volt 3/4 óra allatt került elő nővérke....hát jobb ha nem mondok semmit rá,mert durva lennék. :evil: Na mindegy mindenkinek más a véleménye erről.
Jó korán keltek.Petra is felkel ilyenkor?Nálunk Viri még nagyba alszik.

KépKép
kola2

Zsani
ma fél 7-kor keltünk.....
De már 8-kor aludt mindkét gyerek. :shock:
Menni akarok be a városba a köv.busszal,remélem Petra nem alszik be nekem a buszon(szokott) :?
Vendég

jajaj dorka itt van az ölemben és nyomkod

óóó, szavazhattok :wink: nekem is az első jön be

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?