Cas
Nem tudom, hogy hol van a Kerék utcai.
Kori a hegy közepéről hazáig vetetett egy opel combot. A kanyar a legjobb, meg a vészjelző, meg a duda, meg a ....
Solymári játszó, mivel tegnap korán értem oda érte, és ezer ágra sütött a nap, ezért benyitottam a játszóra, ahol már karton papíros kiírás sincs, de zárt ajtóba ütköztem.
Szóval még semmi hír, arról hogy mikortól lehet menni.
Amúgy egyre lepusztultabb! A múltkori nagy szél "szép" képet ad.
Kíváncsi leszek az új motorra.
Myra
A tegnapi máltain is ki volt írva, hogy 3 éves kor alatt használhatóak a motorok, de ezt a gyerekek nem tudják elolvasni, a szülők meg inkább trécselni mennek oda, mint a gyerekre figyeljenek! (Tisztelet a kivételnek!) Én tegnap igencsak elképedtem, aztán inkább haza is jöttünk. (Kiscsaj megáll velünk szembe, majd a tenyérnyi kavicsot a szemünkbe dobja, mondtam, hogy ilyet nem szabad csinálni, de nem egy nyelvet beszéltünk. (Nem szoktam más gyereket oktatni, de az erre megfelelő személy jóval odébb volt!
) És csak csacsogott egy másik anyukával. Majd egy másik gyerek a csúszdát nem megfelelően használta – vagyis lentről szaladt felfelé... tovább nem sorolom.)
Laga
Én voltam nálatok, de akkor vittek minket, a békás busztól pedig nagyon-nagyon sokat kellene gyalogolni. Akkor inkább hév, vagy busz, ezek ugye közelebb vannak (Flóriántól mennék)? Hol kell leszállni?
Hmmc
Köszönöm az elismerést, ez jól esett!
Bár azért sok kézügyes mögött nagyon elbújhatok!