Cas
Nem tudom, hogy hol van a Kerék utcai.
Kori a hegy közepéről hazáig vetetett egy opel combot. A kanyar a legjobb, meg a vészjelző, meg a duda, meg a ....
Solymári játszó, mivel tegnap korán értem oda érte, és ezer ágra sütött a nap, ezért benyitottam a játszóra, ahol már karton papíros kiírás sincs, de zárt ajtóba ütköztem.
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Szóval még semmi hír, arról hogy mikortól lehet menni.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Amúgy egyre lepusztultabb! A múltkori nagy szél "szép" képet ad.
Kíváncsi leszek az új motorra.
Myra
A tegnapi máltain is ki volt írva, hogy 3 éves kor alatt használhatóak a motorok, de ezt a gyerekek nem tudják elolvasni, a szülők meg inkább trécselni mennek oda, mint a gyerekre figyeljenek! (Tisztelet a kivételnek!) Én tegnap igencsak elképedtem, aztán inkább haza is jöttünk. (Kiscsaj megáll velünk szembe, majd a tenyérnyi kavicsot a szemünkbe dobja, mondtam, hogy ilyet nem szabad csinálni, de nem egy nyelvet beszéltünk. (Nem szoktam más gyereket oktatni, de az erre megfelelő személy jóval odébb volt!
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
) És csak csacsogott egy másik anyukával. Majd egy másik gyerek a csúszdát nem megfelelően használta – vagyis lentről szaladt felfelé... tovább nem sorolom.)
Laga
Én voltam nálatok, de akkor vittek minket, a békás busztól pedig nagyon-nagyon sokat kellene gyalogolni. Akkor inkább hév, vagy busz, ezek ugye közelebb vannak (Flóriántól mennék)? Hol kell leszállni?
Hmmc
Köszönöm az elismerést, ez jól esett!
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Bár azért sok kézügyes mögött nagyon elbújhatok!
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)