Sziasztok!
Nagyon drágák vagytok, hogy ennyire aggódtatok értünk!
Nem is gondoltam volna, és nagyon jól esik!!!!
Sajnos elég sok gondom van mostanában Lillával. Tegnap is egy csomót sírtam, még apa is felébredt, pedig éjszakás. Rájött a drága, hogy nem tudom már úgy kordába tartani fizikailag, és ezt kihasználja. Ha hívom, nem hogy nem jön, de direkt elfut. A konyhába az asztal körül körbe pl. Esélyem sincs megfogni.
Ha apa alszik, vagy nincs itthon, nem bírok vele. Tegnap már Laci is kiabált vele, de az meg nekem fájt fizikailag, és azért is bőgtem. Tisztára átéltem, amikor velem kiabáltak gyerekkoromba.
Aztán a következő pillanatban megint tündér, és a kert katalógusba szimatolgatja a virágot.
A fotók nagyon szépek, Esztora te nem is vagy hájas, és én se! Punk-tum, vétó!!! Arwen a te fiacskád meg bámulatos!
Végre-végre, tudtam én, hogy valami nagyon szépet láthatunk!
Nán-dorka esetleg megpróbálhatnád a levendula illóolajat kenni a viszkető pöttyökre. Azért ha rossz is, minél előbb átesik rajta, annál jobb. Kicsit közelebb lennétek, összedugnánk őket Lillával!
Tőled még kérdezném, hogy a textil pelus miatt, kell e számítani arra, hogy nagyobb ruhák lesznek szükségesek? Igaz én BambinoMiozni akarok, az kisebb csomag, de mégse eldobható méretű. Képzeld már azt tervezgetem, hogy a belsőket magam varrom meg. Nagyon egyszerű, csak időm lesz e rá.
Milyen fajta pelusokat kaptál? Kissé irigy lettem, hogy ilyen ismerőseitek vannak.
Nekünk se ártana. Ránk férne. Bár úgy néz ki, apa kap a gyártól, meg a szakszervezettől is pénzt, a baba után, és most is kaptak 50.000 Ft ajándék utalványt. Azt hiszem még a héten lesz mellszívóm!
Közérdekű közleményként felhívom figyelmeteket, hogy az apának jár párnap plusz szabadság a szülés után! Ezt használjátok ki!
Takaró témához annyit, hogy a hűvösebb napokra talán a babakocsiba nem árt egy.
A ruhák nagyon jók, és ötlet is, hogy felteszitek. Jó nézegetni őket!
MI még csak 1 rugit vettünk, de hát van egy pár már Lilláról, igazán sok nem is kell. Ja, meg a tescóba volt 3 db r.ujjú body 800-ért. Abból vettünk, de az sima fehér.
Hát nem tudom mit akartam még írni. Megvan!!! Szeri hol vetted ilyen jó áron a kifogókat? Én azt is varrni akartam, (imádjuk az egyedi cuccokat
), de ilyen áron, inkább nem arra használom a drága időmet. Lillának sima törcsije volt/van, de ennél drágább volt. Szóval jól hangzik! Neked hol rugdos a baba? Tegnap este már a bordáim fölött rugdosott jóval!