Új privát üzeneted érkezett!

Na mit hoztam Nektek????Na miiiiiiiiiiiiiit?
Kepeket :lol:

12.heti Uh:

Kép

Kép

19.heti pocifoto:

Kép

Kép

Kép
arwen07

tuti képek!
kár hogy a dokim gépe nem ilyen szuper,majd a 4dn.

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen:D
Nagyon szép képek! Te már a 12. héten voltál 3D-n? Ez valahogy egészen ki is ment a fejemből :oops: Annnnnnnnyira édes!!
Nagyon helyes pocakod van, a Tied is igazi "fiús" :D
Már nekem is van egy kis gombóckám lent, a múltkor büszkén mutogattam Apósomnak, aki csak annyit mondott: egy zsömlével többet ettél? :D:D:D:D:D Én akkor is határozottan látom.:D

Esztora:D
Nekem is vannak ilyen napjaim (szerintem mindnekinek), a "legjobb" az, mikor megkívánok valamit, aztán 5 perc múlva már nem kell:D

A többiekkel mizu?

porsika

Porsi,
nem 3Dre mentunk,hanem sima 2Ds Uhra,csak mondta a doki hogy meg akarjuk nezni 3-4Dben is,mert csak egy kattintas???Es hat mi akartuk :lol: :lol: :lol:
De nem bantuk meg,olyan nagyon elerzekenyultem,hoyg egy par centis baba mennyire kesz emberke :lol:
Majd aztan kerunk am kepet Toled is!!babarol is meg pocakrol is!
Nekem kb a 14.hetig semmi nem latszott. Aztan kezdett noni,de hat most sem nagy :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenki nagyon hallgat ma,hol lehetnek????

Nalunk nagyon fuj a szel...tok felelmetes....
Es leginkabb csak hevernek......ugy bekajaltam...ettem csomo levest meg kortet utana..es most huuuuuuuu hat pihiznem kell.... :lol:

Kép

Kép
arwen07

2 napja nagyon nagy itt a csend..
hol vagytok?

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
pocakkepet nincs kedved feltenni? :wink:

Kép

Kép
arwen07

dehogy nem ,szégyellem is mert eddig egy sem készült róla kivülről.
de én hájas vagyok ám és a méret ezért nem mérvadó.na mindjárt csinálok képet.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
En is szegyelltem magam,mert eddig az en pocimrol sem volt foto,de igazabol alig par hete,hoyg valami latszik.
Nem hiszem,hogy hajas vagy!!! :wink: :wink: na muti azt a kepet!

A tobbiek meg igazan johetnenek!Hol jarnak vajon????

Kép

Kép
arwen07

Kép
ilyen "szép" idő volt Annabergben Kép
ez pedig én vagyok ma délután

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Annyi mindent írtatok, hogy mire végigolvastam már el is felejtettem mindent :oops:

Meri: nagyon örülök, hogy ilyen dokid van és hogy hirtelen nagyon közel kerültél a kisbabához. Azt mondják, hogy az már a gyógyulás, amikor sikerül megfogalmazni és elismerni a problémát. Nagyon drukkolok.

Arwen: nagyon szép pocid van. Nagyon jó a 4d-s kép. Nekünk is van ilyen. Annyira furcsa, hogy mégcsak 12 hetes, de már mindene megvan, egy kész emberke.

ESztóra: várjuk a pocis képet

Porsika: ez már csak ilyen. Én is mondogatom mindenkinek, hogy miket ennék, aztán amikor örömmel megcsinálják, akkor csak nyammogok, mert már nem kell :roll:

Én anyukámmal voltam vásárolni. Magának akart nadrágot erre vettünk 4 bodyt, 3 rugdalozót, 1 hálózsákot és 2 sapit :oops:
Szörnyű! Ha babaruhát látok, nem bírok magammal. :roll:

Apa, munkahelyi tréningen van a Balatonnál, most 3 napig egyedül vagyok :(

Kép
Kép
adrienna

Húúúúú, Esztóra neked is már hogy nő a pocid :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Húúú, micsoda képek :)
Arwen, ez valami gyönyörűséges.

Mindenkinek szépen nő a pocija, csak így tovább!

Merike, hogy vagy?

Kép
bodzi

Meri ezt neked fotóztam az előbb Velvet kutyám ébredés után (hülye lenne kint lenni a hidegben) Kép

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok lányok!
remélem mindenki jól van, nagyon régen jártam itt.
én a 20. héten tartok, nagyon nő a pocakom és kislányom lesz.
remélem már mindenki babásodott azóta :lol:
timea toszegi

Adrienna az hagyján hogy te nem birsz magaddal de én sem alig várom hogy vehesek valamit a lurkónak.(megyünk ma az intersparba jaj)

Bridzsi

Kép
esztora

Timi:D
De jó hallani Rólatok! Másik topicba írogatsz, vagy csak egyszerűen nem volt időd jönni? Akárhogy is, ha van kedved és időd, mindíg öröm hallani, hogy jól vagytok, úgyhogy gyere az élménybeszámolókkal! Gratulálok a kislányhoz! Neve megvasn már? Sokat ficánkol? 4D volt, vagy lesz?

A Te pocid is nagyon szép. Lehet, hogy hülye vagyok, de én nem látom azokat a hájakat...;) A kutyid pedig igazán helyes.

Arwen:D
Ez tök jó, hogy a dokidnak ilyen korszerű a gépe. Plusszban azért is nagyon meghatódtam a képektől, mert az én Bogyóm ugfye most pont ekkora...elvileg az én dokim is tud 3D-t, remélem jövő héten már én is tudok ilyen szépségeket mutatni.

Adri:D
Hát igen, ezek a vásárlások már csak ilyenek. Alig várom, hogy én is vehessek néhány babaruhát... ;)

Bodzikám:D
Hogy vagy mostanság? Hogy áll a tanácsadás?

Tényleg nagyon nagy a csend. Hová tűnt mindenki?

porsika

Köszi Porsika már jobb a napom :wink:
hát igen a kutyám valóban gyönyörű én meg szerény vagyok

Bridzsi

Kép
esztora

Esztóra: interspar? ajaj, én 2 napja voltam, végeredmény: 2 sztrecslepedő, 2 body, 1 rugdalózó :oops:

Kép
Kép
adrienna

haza értem beszámolok az eredményről!(úgy is veszek v.mit)

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Meri: neked fantasztikus a dokid! Bárcsak minden doki ilyen empatikus lenne!!!!!!!!!! Ugye, hogy kár volt izgulni??? :wink: Sajnálom, hogy lelki alapon vannak problémák, de a lényeg, hogy erre rájöttetek és tudtok ezen segíteni, legalábbis remélem, hogy a pszichológus telerak ++++++++++++ energiákkal és ++++++++++++++ gondolatokkal!

Arwen, Esztora: szép pocitok van!
Arwen: édi kis bébikéd van, de jóóóó így látni, mostmár én is akarok 4D-t!

Jaj Csajok ne is mondjátok a vásárlást! Ma 23 e Ft-ot hagytam a Corában. Persze ebből 17e Ft volt az Avenes szett... aztán még két body, egy rugi, 4 zokni, pelenka, kifogó, konnektorvédő... és még tudtam volna szívem szerint csomó dolgot venni, de valahol meg kell húzni egy határt :oops: Imádok vásárolni!!!! Már magamnak nem is igen veszek semmit, csak a babának, de ha egyszer olyan jóóóóó dolgok vannak... Valahogy úgy érzem, hogy meg szeretnék neki mindent adni, mindent, nehogy hiánya legyen valamiben? Ez beteges szerintetek??? :oops:
szerika

Szerika: szerintem ez a kóros elmeállapot jellemez mindannyiunkat :lol: Milyen kifogót vettél? Már mint milyen anyagból? Mekkora és mennyi volt? :oops: Ágynemű is volt?

Kép
Kép
adrienna

Arwen, de gyönyörűek ezek az UH képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most is láttátok a kis kukiját? :D
És szép pocid van!
Esztora, Neked is, és nem vagy hájas!!!!!!!!!!!! A kutyid is gyönyörűséges!!!!!!!!!!! :D

Timi, jó hogy jöttél, gyere gyakrabban, ha tudsz!

Porsi, azért még, hogy kicsi a pocid, tőled is szeretnénk látni! Ígérem, nem fogjuk lezsömlézni Bogyót :D

Nándorka, hogy van a kisfiad azóta?
És Szeri, a náthád?
Fioona, merre vagy ma? A fulladás azóta változott?
Hajni, gyere Te is, ha hazaértetek már :)
És persze a többiek is :D
Pusz,
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Nyertünk:)
Máténak már mutattam itt a neten a quadot, és egyből mondta, hogy csüccse:)
Mindenkinek köszönjük mégegyszer a szavazatokat!

Máté és Zsani
Vendég

Viki, hogy Te milyen figyelmes vagy! Mindenkire gondolsz!! Köszönjük, nem túl jól van a fiú, kapott lázcsillapítót, viszketnek a pöttyöcskéi, megállja, h nem vakarja, de nyüszít, mint egy kölyökkutya. Azt találtam ki, h fújom a pöttyöket, az többnyire segíteni szokott. :) De azért homeo bogyókról is tájékozódtam, beszerzek azt is. Tartok tőle, h a fújkálás nem hat majd az előrehaladottabb állapotban lévő pöttyökre. Én már úgy féltem előre ettől a dologtól, h nekem kell megakadályoznom, h elkaparja és ezzel esetleg maradandó nyomokat hagyjon, mondjuk a szép kis arcán. Ideges is vagyok ettől, mondhatom.

Timi, örültem Neked, épp néztem, h Te vagy egészen közel hozzám szülésben, de régen írtál. Nekem is lányt ígérnek!

Édi pocijaitok vannak, és igenis, csinik vagytok! Esztora, Te magad csináltad a képet, igaz? Nekem is ezt kéne, mert ha a férjemre várok... Nem mintha nem csinálná meg, de ha éppen birkóznak vagy fürdet avgy ilyesmi ,akkor nem rohamozhatom ilyenekkel... Ja, és a fiam betegségével ugrott a jövő heti "nászút". Nagyszülőknél lett volna a Nagyfiú, mi meg kettesben itthon (na jó, kettő és felesben :wink: ). De majd később. Most ápolom, jól elvagyunk, elővehetem a kreativitásomat, mert 1 hétig a lakásból sem mehet ki. :!:
Esztora, gyönyörű ez a kutyus!

Én is szívesen hallgatom a vásárlásaitokat. Én is vettem már két rucit, pedig nem nagyon kell. Egy ingecskét csipkegallérral meg egy csíkos bodyt. Én azt se bánnám, ha fotót raknátok be a ruhácskákról. Olyan jó nézegetni őket és beleképzelni a babát, nem?
Képzeljétek, múltkor kaptam egy anyukatárstól egy nagy halom textil nadrágpelust (használt és új vegyesen) meg gyapjúbelsejű klassz téli zsákot meg játszószőnyeget. Ő is örült, h több helyük van, én meg aztán!

Ágyneműről szó esett. No, mi azt nem használunk egyáltalán. Főleg a hálózsák miatt. Nem mondom, a takaróval időnként betakartam a gyereket, de a párnáját alig használtuk (pelus volt a feje alatti résznél, ha bukna). Lepedő az van, gumis, én azt szeretem, h ne jöjjön föl.

Kép

Kép
nán-dorka

Gratulálunk ,Zsani, kívánom, h minden így sikerüljön Nektek az életben! :)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Arwen,Esztora!

Nagyon szépséges a pocakotok,olyan jó rájuk nézni!!!!!

Arwen!
A bébike is édes!És tényleg már ilyen korán is hogy látszik mindene....ez a mai technika...:D

Meri!

Annyira jó hogy ilyen dokid van!
Tudod én is ettől félek...hogy lehet,hogy tudatalatt elutasítom a babát....De eszembe jutott,hogy hányan nem akarnak gyereket és mégis hozzájuk beköltözik a baba...NEEMÉÉÉÉRTEEEM! :?

Nándorka!
Remélem hamar meggyógyul a kisfiad!

Többieknek most csak egy pusszancsot tudok küldeni....álmosodom. :oops:

Lányok!
Én is szívesen nézegetném az újonnan vásárolt babarucikat!
:D

KépKépKépKép
*orsi*

Két kép Domiról aki kiszinezte az általam rajzolt csodálatos fát.:D:D
A második képen saját remekműve látható. 8)

Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Domi nagyon édes!!!
Hát igen, bonyolult dolgok ezek! És Te hogy vagy vele, el tudod már képzelni, h Domin kívül van még egy pici? Azért kérdezem, mert én sokáig úgy éreztem, nem fér még be a fiam mellé a szívembe egy "új baba". Aztán volt egy rövidke, pár hónapig tartó korszakom, amikor meg elég nagy volt, és én kicsit éltem a gyerek előtti életemet, értsd: munka, több barátnőzés, szórakozás. Ebben érkeztem el aztán oda, h na most már van hely itt a babónak is...

Arwen, ja, és hogy felejthettem el írni az előbb: nagyon aranyos a kisfiad!

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok!

tegnap nem vettem semmit :wink:
nem tetszett a felhozatal a sparban.
megyek lassan vérvételre aztán fodrászhoz du.jövök.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt mindenkinek!

Fioona:D:D:D
Kezdek Érted aggódni, remélem hamarosan jössz, és megnyugtatsz, hogy minden rendben!!!

Hajrá kényeztető-nap:D Én a kozmetikust tervezem már egy ideje, szerintem jövő hét lesz, aztán fodrász. :D Ami a vásárlást illeti, eddig egész jól megúsztam, "csak" 3 plüssállatot vettünk (illetve kaptukn) a gyereknek, de ehhez tudni kell, hogy erősen koncentrálok, ha vásárolni megyünk, és kerülöm a babaruhás-részleget:D De úgy döntöttem, ha a jövő heti uh-n túl vagyunk, megérdemel valami meglepetést az én kis Bogyikám:D

Dorka:D
Sajnálom, hogy a Nagyfiúnak ilyen kellemetlen a betegség:( De a fújás tényleg bejön, nálunk is azt csinálták a szülők ;)

Orsi:D
Domi annyira aranyos!! Hogy álltok a bölcsi-kérdéssel?

Vicky:D
Ígérem, mostmár lassan rakok fel képeket, csak Apa mindíg elfelejti a digitális gépet hazahozni :( Még Bogyót sem láttátok:(:(:(:(:( Úgyhogy mostmár az asztalra csapok:D

Zsani:D
De jóóóóóóóóóóó! Gratulálok, aztán csak óvatosan!

Adri:D
Hogy van a pocid? Remélelm már elmúltak a keményedések!

Szeri:D
Remélem az a fránya nátha már odébbállt. Pont ma reggel hallottam, hogy itt az influenzavírus.....éljen a tél! ;) Remélem ez azért elkerül mindünket.

Mindenkinek millió puszi

porsika

Sziasztok!

Nézzétek csak mit találtam:

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=18&cid=25123
szerika

Tószegi Timi: tök jó, hogy benéztél, jó lenne, ha sűrűbben jelentkeznél... - és ez a többi eltűnt csajszira is értendő :)
Gratula a kislányhoz! :)

Adri: köszi, megnyugtattál, hogy nemcsak én vagyok "kóros"... :)
A kifogó 70x70-es, frottír anyagból, csuklyás és 999 Ft volt, zöld színű. Van egy másik kifogóm is az kék és 80x80-as. Tudod mit? Rakok fel róla képet!

Kép
Kép

Ágyneműt nem láttam, viszont láttam Disney mintájú rácsvédőt, meg baldachint, meg párnát, elképzelhető, hogy volt valami paplanféleség is ott, azt már nem néztem meg, de egész jó árban voltak úgy rémlik. Nekünk van rácsvédőnk, kaptam a barátnőmtől, ezért nem kell, ágyneműt, pontosabban takarót pedig anyukám varr, de azt is nagyon vékony (fríz anyagból). Szerintem fölösleges ágynemű, bár az tény, hogy nagyon mutatós, de mivel nyári babáink lesznek, így szerintem nem lesz annyira kihasználva, ahogy Nán-dorka is mondta. Eddig tavaszi anyukáktól mind ezt a véleményt hallottam, hogy nem kell ágynemű.

Vicky: te valóban nagyon figyelmes vagy :) Köszi, már jobban vagyok, még köhögök, meg fújom az orrom, de ez már nem vészes. Mostmár remélem végleg kigyógyulok a nyavalyámból.
Én is hallottam, hogy inluenza járvány van... de ezt tuti ez a hülye időjárás okozza.

MnZsani: GRATULA! Örülök,hogy hozzájárulhattunk a kisfiad öröméhez.

Orsi: nagyon kreatív a kisfiad. :) Balkezes?

Rakok fel majd képeket a bébicuccokról, én is szeretem nézegetni őket, úgyhogy Ti is rakjatok fel, oksi? :wink:
szerika

Íme a tegnap vásárolt bébicuccok:
Kép Kép Kép Kép
szerika

Fioona, remélem én is, h jól vagy, csak vásárolgatsz, főzőcskézel stb., h nem jössz! Ugye így van?? :?:

Porsika, jó, h mondod a fújást. Én azt csak olyan placebónak gondoltam, de mindenesetre ha így, ha úgy hat, jó. Egyre pöttyösebb, ma reggelre az arca is kivirágzott. De azt mondják, ez a jó. :? :)

Édesek a kifogók! Fényképezek én is mindjárt. Nekünk is volt ilyen frotír, pici korban bevált, de a textilpelus anyagút tovább tudtuk használni. Mondjuk én elfogult vagyok, mert anyukám vagy 12 éves koromig azt adta nekem, mint törülközőt, és nagyon szerettem. Kamaszkor kellett hozá, h rájöjjek, lehet "felnőtt törülközővel" is törülközni. :oops:

Szerika, ez jó, amit belinkeltél. Vagy sok unokám lesz (ha a hamarabbi időpont lesz), vagy kis tejeskávék (a későbbi időpont szerint idegen kultúra szülöttéhez fog vonzódni). Tök jó! Milyen jó lesz unokázni! :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Szeri, nagyon aranyosak! Mindegyik, de a falat zoknik különösen!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Esztora, épp gondolkodtam egy ideje, rákérdezzek-e , mi lett a Zsuzsa-üggyel. De sejtettem, h elült a dolog. Így a legjobb is talán, nem?
Jó szépülést!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Szeri,
nagyon helyesek ezek a rucik!

Orsi,
Domi is nagyon édes, ahogy elmélyülten rajzolgat!

Esztora,
aranyos a kutyi, van esze, hogy a lakásban törli az időt :)

Porsikám,
egyenlőre még a kivizsgálási fázis van. Jövő hétfő UH, vérvétel meg ilyenek, és még pénteken is vérvétel. Aztán meglátjuk.

Nándorka,
Kitartást a kisfiadnak! Nagyon rossz lehet ez a viszketés.

Kép
bodzi

Bodzi, de jó, h jöttél!!! Kösz a bátorításokat!
Aztán majd írd ám meg, miket mondtak! Eszerint a jövő héten indul? Az uh sokat elmond már, ugye?

Kép

Kép
nán-dorka

Hát remélem sokat elmond az UH. Nem bízzák a véletlenre, a főorvos fogja csinálni :) Mindenről beszámolok majd ígérem :lol:

Kép
bodzi

Hello Dragaim!

Na vegre,hoyg irtatok! :wink:

Toszegi Timi jo,hoyg jottel,orulok,hoyg jol vagytok!

Bodzi,nagyon drukkolok Nektek a viszgalatokhoz!!!!!

Nandorka,sajnalom a baranyhimlot,nekem is volt,Ocsemmel egyutt.En sajna kapargatos voltam,Ocsi nem,viszont en helyette kaparasztam az oveit is :lol: Tok jo fej voltam ,nem? :wink: remeljuk hamar tullesz rajta a Nagyfiu!

Orsi,Domi nagyon edes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meri es Fiona,hova tunteteK?????
kezdek aggodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esztora,szep poci,tok jol latszik mar!!!!!!!!Es dehogy vagy hajas!!!!!Hagyjal mar!!!!!!!!!!!!!

Mi is voltunk a hazidoki utan este a Coraban :lol: :lol: :lol: :lol:
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat..... :lol:
Megvettuk az elso babaruhakat :lol:
Amuyg meg nem volt nagyon kipakolva,akkor rakodtak meg meg ilyesmi,erdekes......az akcio elso napjanak estejen...na mindegy...ig ypl Aventes szett sem volt meg kint....csak masfajtak...

Lefotozom en is a babaruhakat,Szeri,van egy-ket ugyanolyan,mint,amiket Ti vettetek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most meg sutok-fozok,meg takaritok :lol:
Sultcsirke lesz gorogsalival,meg sult krumpli az Uramnak,meg meg fozok egy kis borsolevest is :lol: :lol: :lol:

Mindjart fotozok :lol:

Kép

Kép
arwen07

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Nagyon drágák vagytok, hogy ennyire aggódtatok értünk! :D Nem is gondoltam volna, és nagyon jól esik!!!!

Sajnos elég sok gondom van mostanában Lillával. Tegnap is egy csomót sírtam, még apa is felébredt, pedig éjszakás. Rájött a drága, hogy nem tudom már úgy kordába tartani fizikailag, és ezt kihasználja. Ha hívom, nem hogy nem jön, de direkt elfut. A konyhába az asztal körül körbe pl. Esélyem sincs megfogni. :( Ha apa alszik, vagy nincs itthon, nem bírok vele. Tegnap már Laci is kiabált vele, de az meg nekem fájt fizikailag, és azért is bőgtem. Tisztára átéltem, amikor velem kiabáltak gyerekkoromba.
Aztán a következő pillanatban megint tündér, és a kert katalógusba szimatolgatja a virágot. :roll:

A fotók nagyon szépek, Esztora te nem is vagy hájas, és én se! Punk-tum, vétó!!! Arwen a te fiacskád meg bámulatos! :D Végre-végre, tudtam én, hogy valami nagyon szépet láthatunk!

Nán-dorka esetleg megpróbálhatnád a levendula illóolajat kenni a viszkető pöttyökre. Azért ha rossz is, minél előbb átesik rajta, annál jobb. Kicsit közelebb lennétek, összedugnánk őket Lillával! :wink:
Tőled még kérdezném, hogy a textil pelus miatt, kell e számítani arra, hogy nagyobb ruhák lesznek szükségesek? Igaz én BambinoMiozni akarok, az kisebb csomag, de mégse eldobható méretű. Képzeld már azt tervezgetem, hogy a belsőket magam varrom meg. Nagyon egyszerű, csak időm lesz e rá. :roll:
Milyen fajta pelusokat kaptál? Kissé irigy lettem, hogy ilyen ismerőseitek vannak. :) Nekünk se ártana. Ránk férne. Bár úgy néz ki, apa kap a gyártól, meg a szakszervezettől is pénzt, a baba után, és most is kaptak 50.000 Ft ajándék utalványt. Azt hiszem még a héten lesz mellszívóm! :D

Közérdekű közleményként felhívom figyelmeteket, hogy az apának jár párnap plusz szabadság a szülés után! Ezt használjátok ki!

Takaró témához annyit, hogy a hűvösebb napokra talán a babakocsiba nem árt egy.

A ruhák nagyon jók, és ötlet is, hogy felteszitek. Jó nézegetni őket!
MI még csak 1 rugit vettünk, de hát van egy pár már Lilláról, igazán sok nem is kell. Ja, meg a tescóba volt 3 db r.ujjú body 800-ért. Abból vettünk, de az sima fehér.

Hát nem tudom mit akartam még írni. Megvan!!! Szeri hol vetted ilyen jó áron a kifogókat? Én azt is varrni akartam, (imádjuk az egyedi cuccokat :oops: ), de ilyen áron, inkább nem arra használom a drága időmet. Lillának sima törcsije volt/van, de ennél drágább volt. Szóval jól hangzik! Neked hol rugdos a baba? Tegnap este már a bordáim fölött rugdosott jóval! :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Bocsi, csak tegnap nagy hirtelen mennem kellett a képviseletre, és késő este jöttem haza. Ma is el vagyok havazva melóval. Még most sikerült visszaolvasni a tegnapi és mai nap termését.

Képzeljétek ma kellett hívnom a pszichológust. Háromszor hívtam, de nem vette fel. Egyszer csak csöng a telcsim, és visszahívott. Ehhez nem vagyok szokva, hogy doki visszacsörög ismeretlenül. Mit mondjak jól esett nagyon. Tündéri volt a hangja. Kaptam időpontot szerdán 11-re a kórházba. Így hihetetlen kedves nőnek tűnt. Biztosan személyesen is szimpi lesz. Kicsit megnyugodtam.

Esztora: köszönöm a fotót. Egy tündér ez a kuty. Ő minden bizonnyal nagyon fázna kint. Nem valami hatalmas bundájú. Milyen fáradt szemei vannak?!
Nagyon szép a pocid. Szerintem csini kismami vagy. Hú de szép a havas táj.

Arwen: de szép a babucid. Hihetetlen mennyire készen van. Nagyon jók ezek az uh képek. Mindent laikusan is látni lehet.
Természetesen csini a pocakod is.

Timi: jó itt látni. Mindjárt beszúrom a javított táblát.

Zsani: gratula a nyereményhez.

Orsi: szerintem akikről írsz, ők úgy vannak, hogy a szívük legmélyén akarják, csak a környzetük miatt nyomják el ezt az érzést.

De nagy fiú már Domi. Nagyon szép gyerek.

Fioona
merre jársz? Minden rendben, ugye?

Nán-dokra: minél kevesebb viszketést kívánok Nektek!

Erika: de klasszak ezek a rucik.
Gondolom nem okoz nagy meglepit, ha elárulom, hogy én is sokat „tévedek” a babaruhák polcaihoz.

Bodzi: kitartást a vizsgálatokhoz és minél jobb eredményt kívánok!

meriann

Kép
Kép

meriann

Sziasztok!

Hát újra itt vagyok..., kicsit más emberként, de újra indul a mi baba projektünk is.

Kicsit vissza olvastam, de sajnos nem tudom bepótolni a sok lemaradást.

Merike, csak annyit mondok, hogy teljesen megértelek. Bennem is volt olyan érzés hogy mégsem akartam a babát. Sőt még most is van. Bár szerintem lehet hogy ezzel védekezünk. Az biztos, hogy ha valaki egyszer elveszít egy babát akkor folyton hordozza magában a félelmet, hogy mi lesz ha újra megtörténik. Ezért inkább azt mondja, hogy nem is akar igazán gyereket, nincs még felkészülve..., de csak azért mondja ezt, mert nem szeretné mégegyszer átélni az elvesztését.
Én is gondolkodtam rajta hogy várjunk még, halasszuk el egy kicsit, de rájöttem, hogy ezt az idő nem fogja megoldani. Csak akkor lesz könnyebb ha már túl leszek egy normális terhességen és lesz egy gyönyörű babócám.
Mert amíg az ember nem tud valamit jól megcsinálni addig hiába mondogatják neki mások, hogy tudod te azt jól is csinálni, úgysem fogja elhinni, csak ha már sikerült.

Hú, kicsit okoskodósra sikeredett, de gondoltam leírom hogy én mit érzek, hátha segít hogy nem vagy egyedül.

A tábla nagyon szép lett, szertnék gratulálni hozzá. Valamint szeretném ha az én nevem mellé 1. hónapot írnál, mert mi csak most kezdünk igazán próbálkozni.

Vonalzót még nem csinálok, mert nem akarom hogy izguljatok.
Majd meglepi lesz :-)

Puszi
Timi
toti77

Hú, Arwen! Ti aztán jól bevásároltatok! Szép a babád!

Szépek a pocakképeitek.

Én is szívesen vásárolgatnék már, de még várok egy kicsit.
vivi79

A kiszoknik nekem is nagyon bejöttek, nem győzöm nézegetni őket, olyan kicsik... :)

Arwen :D :D :D ugyanolyan rucikban lesznek a babáink? :wink:
Nagyon jó dolgokat vettél te is, tetszenek. Én például nem is láttam ujjatlan bodyt, de majd szétnézek, mert az kéne nyárra. Te hanyasokat vettél? 56-ost? Egy Disney h.pólót én is szeretnék venni, az a zöld-sárga különösen tetszik és 750 ft nem is vészes, szerintem még abba beruházok. Az úgyis kell a hűvösebb napokra.

Azon gondolkoztam, hogy a hátul patentos rugik nem fogják bántani a hátát? Elég kényelmetlen lehet, kivéve, ha hason alszik majd. Vélemény?

Fioona: sajnálom, hogy így küzdesz Lillával, próbálj azért nyugodt maradni, neked most arra van szükséged.
A kifogót a Corában vettem, szerintem is jó áron volt.
Az én bébim leginkább alul szokott rúgdosni, jó érzés, amikor belerúg a húgyhólyagomba, vagy például sokszor úgy érzem, hogy leszakadok ott alul... :shock: de sebaj, ennyit kibírunk... :lol:
Neked nem lehet kellemes a bordáidnál... akkor már lehet jobb alul.

Meri: nemsokára már te is vásárolhatsz ilyen rucikat, nemcsak nézelődhetsz. Nagyon jó hír, hogy a pszichológus kedves és tud fogadni, látod, máris előrébb kerültél a babához :)
szerika

Toti!
De jó, hogy újra itt vagy. Továbbra is jó itt a babásodási arány, reméljük mielőbb bekerülsz Te is a felső táblába.
vivi79

Szia Toti! Üdv újra közöttünk és hajráááááá :D Végre izgulhatunk ismét érted is :lol:

Meri: most nézem, hogy a táblának tiszta olyan színei vannak, mint Arwen és az én általam vásárolt ruciknak :lol:
szerika

Húúúúúúúúú, Lányok, nagyon meghoztátok a kedvem a vásárláshoz ezekkel a tündéri cuccokkal! Nekema rénszarvasos kifogó a kedvencem!!!
Képzeljétek, "kiskutyám" (aki már 8 hónapos golden retriever-hölgy, és akkora, mint egy fél bornyú, ezért az idézőjel) egész álló nap a tönkrement medencénkben felgyülemlett vízben pancsol! Pedig nincs éppen meleg. Igazi vízi kutya, annyira édes, mikor előkerül, csupa sár, és olyan tündéri, bűntudattal teli arcot tud vágni...ilyenkor mindíg eszembe jut, hogy úgy szerettem bele ebbe a fajtába, hogy láttam egy képet egy goldenről, amint egy óriási sártócsáben fetreng, és látszik a pofiján, hogy kis szíve minden vágya teljesült...szerintetek tudok Rá haragudni? :D

Merikém:d
De jó, hogy a pszichológus is ilyen tündér! Sajnos szerintem nagyon kevés a jó szakember (főleg ahhoz viszonyítva, mennyi pszichológus van már Magyarországon) , és a rossz pszichológus többet árt, mint ha nem is kezelik az embert, úgyhogy nagyon örülök, hogy sikerült a kevés kivételből "kifogni" egyet!

Bodzikám:D
Kalssz, hogy ilyen szépen haladnak a vizsgálatok, de nagoyn drukkolok a spontán babáért!! Annyira az az érzésem még mindíg....

Fioona:d
Örülök, hogy nincs semmi gond, Lilla hangulat-ingadozásait leszámítva. Hát igen, pont most van abbana korban, hogy próbálgatja a korlátait, határait, egyre inkább szeretné a kis egóját érvényesíteni....de biztos megbírkóztok vele, főleg, hogy egyébként egy kis tündér. Fulladásod remélem emúlt már!

Arwen:d
A Ti ruciaitok is nagyon helyesek! Ehhez a borsóleveshez most nagyon meghoztad a kedvem, lehet, hogy nálunk is az lesz a vacsi ;)

Na, lassan megyek ebédet főzni, tiszta házitündér lettem, mióta itthon vagyok (bár főzni előtte is szerettem)
Puszik

porsika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?