Sziasztok!
Végre itt vagyok lelkifurdalás nélkül, azaz dehogy, hiszen most jönnek a vizsgák... Még egy utolsó poén, aztán nem nyúzlak tovább titeket iskolai ügyekkel, gondolom unjátok: szóval ma, amikor végre felvettem az indexemet, jöttem rá, hogy teljesen elfeledkeztem, hogy még egy elõadást felvettem, amibõl vizsgáznom kell! Se jegyzetem, se nem iratkoztam fel vizsgára, úgyhogy holnap mehetek újra be...
Menta, Szila, aranyosak vagytok!
Bogancsi, tényleg Yeats-szel feküdtem és keltem (2-kor és 6-kor...), pedig "Barnabásból" sokkal naprakészebb lettem volna...
Lucának gratulálunk a fogacskához!!! Vilinek is! És mi ez a korai felálldogálás, kérem szépen?! Csak lassan, okosan!
Én is újságolok: Barnabás 4 egész perce (11:16 van) alszik, méghozzá a saját ágyában!!! Ilyen pontosan 7 hónapja nem fordult elõ vele... Most sem tudom, meddig fog tartani a dolog... Nektek, akik ágyban altatjátok a babát, mekkora rácsos ágya van? Azért kérdezem, mert rájöttem, hogy ez a 60 centi szélesség iszonyú szûkös, most így a hátán fekve ok, de ha egyet fordul... Már elhatároztuk, hogy kap igazi ágyat majd az új helyre, de addig marad ez. Bár nem kéne hiú reményeket táplálnom még, megnehezíti a helyzetet ugye, hogy egy szobában alszunk.
Eszter, Ádi mindig magától aludt el? Vagy az 1, 2.. módszerrel tanítottátok meg rá?
Szila! Szép volt az új táblázat, de nekem nagyon sokáig tartott letölteni! Már tényleg beszéltük a lányokkal, hogy picit rövidíteni kéne, mert sokan csak épp hogy bejelentkeztek, aztán egyszer, vagy egyszer sem írtak. De ne én döntsem el.
Bogancsi, Zafi, hogy sikerült a szülinap? (Ha már írtátok, bocsi, én még Eszter írása után tartok... Réka nem beteg már, ugye???
Képzeljétek, Barnabás iszonyúan élvezte a havat, a hóesést is, ha közelítünk az ajtóhoz, hozza a kabátját, hogy menjünk ki! És nem ám babakocsizunk, hanem kétlábon kolbászolva! Néha erre dõl, néha arra, de imádja!
Norci! Köszönöm a részletes tali-beszámolót!
Márti! Hogyan égette meg Ármin az ujját? És mit szólt a kistestvér?
Barni tegnap-ma azt mondta (ismételte utánunk), hogy
1. poc = pocak
2. menj
3. ágy
4. maam = majom
És végre tud nyávogni is, mint a cica, ez a kedvencem!
Ja, és van egy egész élethû nyuszink, és úgy fél tõle! De közben kíváncsi is ám, meg akarja érinteni, de rögtön visszarántja a kezét, nevet, újra próbálja... Irtó drága!
Rebi, örülök, hogy jól vagytok!
Napsugár is meggyógyulhatna már! dzsili, neked is most volt születésnapod, igaz? Isten éltessen!
Nyuszimanó! Kilábaltál már a depibõl, ugye? Érdekes, hogy ti most szembesültetek ezzel a problémával, de ha arra gondolsz, hogy Doncinak mindig ti lesztek a szülei, és a többiek "csak" nagyszülõk, nagybácsik, stb, rögtön sokkal könnyebb! És inkább próbáljatok meg pihenni, amíg a rokonok foglalkoznak vele!
Most megyek, puszilok mindenkit, azt is, akinek nem írtam név szerint!!! Majd next time!
Jóéjt,
Henke