Sziasztok!
ÚÚÚgy irigykedem alvás terén
Nekem 18-19 hónapos korukig kétszer aludtak, viszont mindig is korán keltek, akkoriban 5-fél 6-kor, mostanában fél 7-kor. Nappal már egyszer alszanak, kb. 1.5 órát, de Csenge max. 1-et, mert neki mindig nagyon sokáig tart elaludni, 20-30 percet forgolódik mire elalszik
Viszont Petra ha felébred megy és ébreszti
Este fél 8-kor fürdenek, kb. 8 mire ágyba kerülnek, akkor még mese, aztán kb. fél 9-re alszanak el. Így éjszakára kijön kb. 10 óra, napplara 1-1.5. Azért lehetne több is
Most Cseni felfedezte az ágyneműtartót, be is költözött
A két alvásról egyre való áttérésnél Petra volt, hogy délelőtt felment a szobájába mire észrevettem már lefeküdt és aludt is, így volt, hogy ő kétszer aludt, de egy ideje ez már elmaradt.
Kata!
Helyesek a srácok
Az agyhártyagyuszis oltásnál nem vagyok biztos a háromban, lehet, hogy tényleg csak kettő, én már csak arra emlékszem, hogy több mint egy
Én is bevállalnék még egyet, igaz, én inkább kisfiút, de nálam jöhetne akár lány is, csak babázhassak még egyszer
De a férjem a Tiédhez hasonlóan hallani sem akar a dolgoról, így eldöntött a kérdés
Baba!
Hú, tényleg nagyon jól mozognak a lányok! Nekem hat hónaposan még nem is ültek rendesen, kb. egy hónap múlva kezdtek el csak négykézlábazni . (Már ha jól emlékszem
Nektek is kiesik szép lassan minden?
Talán mégis kellett volna egy babanapló...)
Cat!
Nekem nem nejéz a férjemnek jobban bírni most a csajokkal mint régebben, mert születésük után egyáltalán nem viselte a dolgot, így már kicsi javulásnak is örülök
Akkor nem tudott mit kezdeni velük, nem tud gügyögni, max. néhány percre tudták lekötni, aztán csinálta a dolgát. Nem fürdetett, nem pelenkázott, nem vitte el őket sétálni, így persze ahogy nagyobbak lettek időnként már csinált valamit. Mióta meg beszélnek már egész jó, elmegy néha velük sétálni, épít nekik garázst a kocsiknak, vonatosat játszanak, olvasnak mesét, szóval mióta kommunikálnak azóta ő is jobban megérti őket. Még a fürdetésbe is besegít mióta már elvannak egyedül is a kádban, tehát szinte csak öltöztetni kell őket
Persze a mai napig megmaradt, hogy nem szívesen marad egyedül velük, pl. a boltban nem szaladhatok vissza egy sort, hogy elfelejtettem a tejfölt, akkor megyünk mindannyian vagy megy ő egyedül, de nehogy már otthagyjam két gyerekkel
Vagy ha menni kell a postára, bankba, boltba, stb. olyan nincs, hogy hazajön és vigyáz a gyerekekre én meg elszaladok, vagy ő megy vagy az egész család, én egyedül nem
De olyan sincs, hogy ő egyedül etet, öltöztet, fürdet - jön, segít, de nekem ott kell lennem, meg kell oldanom a konfliktusokat, ő csak a "szép" részét csinálja. De legalább már valamit csinál
No meg persze nem mindegy, hogy a férjurad gondolom minden nap hazamegy, hétvégén otthon van, így jobban kimerítik a fiúk, az enyém meg legközelebb majd kb. májusban lesz itthon megint egy egész hétvégét
Ma is elment dolgozni, legközelebb vasárnap jön
Persze ilyenkorra esnek a bevásárlások, ügyintézések, egyedül ezeket nem szívesen vállalom ha nem muszáj, így még ilyenkor sem kell otthon unatkoznia velük, könnyebben eltelik ígyaz idő. Szóval azért még mindig nem egy ősapa, de alakul.
Hiába, el kell hinni egy pasinak, ha nem akar gyereket, max. rááll egyre - aztán ne szüljön az ember ikreket
Ja, még a fotók a hétvégéről:
Próbáltunk biliárdozni, de a terroristák nem hagyták :
Cat: ha a Te fiaid furulyáznak, az én lányaim meg sakkoznak
medencézés:
A fránya kapucni mindig leesik
így szeretik egymást
Egyébként nagyon jó hely
Jó éjt, mert már megint hajnal van és alig alszom 4 órát
Ditke