Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Süni gratulálok! Látom pénteken is nagy forgalom lesz a BMC-ben:) Mindenkinek szorítok!

Sajnos nekünk nem a február lesz a szerencsehónapunk :cry:
Ahogy éreztük is a férjemnek gyulladása van, úgyhogy gyógyszerkúra következik, majd kontroll. Nekem meg kiderült, hogy magas a prolaktin értékem. (tejelválasztás serkentő hormon, ha jól tudom) Ez a kismamikra jellemző, meg úgylátszik rám is. Úgyhogy kaptam gyógyszert, ami innentől kezdve addig kell szednem, amíg terhes nem leszek :cry: És persze ez is gátolja a fogamzást :cry: Egyenlőre két havi adagot kaptam. Azt mondta a doki, hogy először napi fél tablettával kezdjem, aztán ha bírom, mehet a napi egy tabletta. Na én erre megkérdeztem, hogy miért mi ennek a mellékhatása. A doki azt mondta, hogy rosszullét, hányinger, hányás, szédülés lehet. Remek :cry: És mindezt addig, amíg nem sikerül összehozni azt a bébit így vagy úgy.

Úgyhogy egy hónapunk van rendbe jönni, és ha minden ok. március elején talán kezdhetjük mi is a stimut.

Kriszti, a következő táblázatban átjavítod a februárt márciusra? Köszi (hátha szerencsét hoz, egy hónap azért hosszú idő)

Azért annak örülök, hogy legalább a stimu előtt kiderült, rossz lett volna, ha az inszemináció tervezett napján tudjuk meg, hogy mehetünk haza. De így is kicsit el vagyok kenődve, úgyhogy bocsi, ha nem írok mindenkinek külön.

Bibar, Málna! nektek is drukkolok, ha holnap mentek:) Mindenki ügyes legyen ám!

Puszi mindenkinek, Nelli
nellike

Süni, szuper!
Péntektől kismami vagy!!!!!!!!!!!!!!!!

Baby, mizujs?
Ma még nem jöttél :(
Vagy már dolgozol?

Lexi, várunk a jó hírekkel!

Bibar, Málna, jó nap lesz a holnapi is, szorítok nektek!

Gabi, tök mindegy, hogy Egerszalók, vagy Bükfürdő!
Egy a lényeg, a kikapcsolódás, a feltöltődés!

Juci, mi újság veled?

Nellike, ne búsulj, a prolaktinszint sokunknak magas, de gyógyszeresen jól beállítható.
Viszont a szedésére tényleg figyelj oda, én az első tablettánál nagyon megjártam, ugyanis nekem senki nem mondta, hogy fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezetet, és én nem olvastam el a gyógyszer leírását, ami viszont már az én hibám.
No, lényeg az, hogy én marha lelkes lettem, hogy találtak valami okot, hogy eddig miért nem jött a baba, és hogy ilyen egyszerűen tehetünk ellene, és ahogy kijöttem az orvostól, azonmód kiváltottam, és be is vettem az első adagomat.
Rá egy fél órára olyan hányásban és ájuldozásban volt részem, hogy csak na.
Ha akkor a férjem nem tud értem jönni ( mert egyedül voltam egy áruházban) akkor tuti a mentők visznek el, mert képtelen voltam lábra állni hosszú időn keresztül.
Ma is röhögök rajta kínomban, hogy bevásárlókocsiban tolt ki az autóig, mert másképp nem ment.
Aztán szépen estére helyrejöttem.
Szóval nem ijesztgetni akarlak, én már évek óta szedem, és azóta semmi gondom vele, csak oda kell figyelni az adagolásra.
Azt javaslom, hogy otthon vedd be az első időkben, és inkább este, mert akkor, ha lesz is kis émelygésed, éjszaka nem annyira érzed.
És persze kis mennyiséggel kezdd.
Hogy valami bíztatót is írjak, ha már beáll majd a prolaktinod, akkor csökkenthetik is az adagodat. És teljesen hozzá lehet szokni a szedéséhez.
Szóval ne félj tőle, csak figyelj oda.
Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de szerintem tanulságos :oops:
naposoldal

Nellike:

Ha fokozatosan emeled a gyógyszeradagot nem lesz baj.
Én is féllel kezdtem, aztán 1, majd napi 2x1. (bár ez utóbbira már nem került sor, mert addigra jó lett a prolaktin.)
Szept. végén 46 volt az érték, most január elejére lement 7,5-re, és állítólag 25-ig jó az érték.
Szóval ne aggódj rendbejön a hormonod.
Néha volt hányingerem csak a gyógyszertől, meg enyhe szédülés, de valószínűleg az alacsony vérnyomásom is besegített.

Lexi:
Ha hazaértél üzenj ám!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Süni, klassz hírek, szorítottam!

Hát én még megyek pénteken is, ugyanis beindultak a tüszők, de még mindig nem elég nagyok, így a 200 egység puregon mellé megnyertem három ampulla merional-t. 38.000-t fizettem a gyógyszertárban :cry:
Süni! A tüszőrepi mennyi volt?
Jobbulást embernek!

Azt mondta Szűcs doki, hogy ez már egész szép, beindultak, de még kell egy kis idő és valószínűleg hétfőn lesz a leszívás. Már jó lenne, ha nem kellene többet menni vérvételre, mert nincs több ép vénám...
Viszont Szűcs doki már Juditnak szólított és mosolygott!!!
Pihenek, mert alig élek...

Puszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok Lányok!
Most értünk haza és második dolgom az volt, hogy ide írjak. Az első, hogy megnézzem a gyerekekről készült videofelvételt. A férjem már negyedszer nézi. Megállapította, hogy "nagyon bitangok a gyerekek", ami az Ő olvasatában annyit tesz, hogy ügyesek, szépek, okosak........ stb. Mindketten felébredtek téli álmukból és olvadozás után egyből osztódtak tovább. 8 sejtesen fagyasztották őket. Az egyik beültetéskor 10, a másik 13 sejtes volt. Minden rendben volt. Annyira izgultam a beültetés előtt, mint még soha. A magyarázatát nem tudom, de így volt. Kabalaágyon feküdtem a szobában, és a bal oldali műtőbe mentem, mert ott jöttem rá, hogy mindig csak a jobb oldaliban voltam és ez eddig nem hozott szerencsét. A 13 sejtes babó is elég szerencsésen hangzik. Most már bizakodom. Jobban, mint eddig. Remélem a heti, (vagy havi?) pechszériának vége. Ma már jobb hírek vannak, ami biztató. Köszönöm mindenkinek a drukkokat.
Vendég

Lexi
Gratulálok és szurkolok,hogy ragaszkodjanak hozzád :D
Lexi!szőkésbarna,hosszú hajad van és szemüveged?

Juci
Ennyi adagot!Ez már nem is ló hanem elefánt adag!na de ne keseredj fő az eredmény :)

Nellike
barátnőmnek is kellett szednie és a második hónapban már terhes volt!Igaz ő is ájuldozott tőle,úgy hogy csak óvatosan!Fogadd meg Naposoldal tanácsait!

Naposoldal
Hogy vagy?Tünetek?mindjárt Uh?majd felrakod a képet?

Gica
neked már csak 1napot kell kibírnod és látni fogod őket.(ha lehet mi is?)Holnap vizsgázol?
gabicsibe

Lexi!
Szuper hírekkel jöttél! Gratulálok! Látod a gyerekek már nem rád ütöttek, ők bírták a hideget... :lol: 10 és 13 sejtesek? Ez igen, már tiszta nagyok. Jó sokat nézegessétek a videofelvételt. Ez biztosan ösztönzi őket, hogy maradjanak a helyükön 9 hónapig. Nekünk csak uh. képünk van a beültetésről és azt tettük ki a fényképünk mellé - hisz már a családhoz tartoznak... 2 hét múlva lesz a vérvétel? Addig pihizz!

Gabi!
VAlahogy Egerszalókon is ki fogjátok bírni... :wink: De arról is kérünk majd beszámolót. Érdekes, hogy ennyire foglaltak a szállások... Pedig nem is hosszú-hétvége van, hogy az emberek megrohanják a fürdőhelyeket...

Baby!
Mi van veled? Jelentkezz, hogy vagy?

Nellike!
Sajnálom, hogy erre a gyógyszerszedésre vagy ítélve. De látod a lányok már tudtak mondani neked tanácsokat, hogy mire figyelj. Így nem is olyan tragikus a helyzet, ugye?

Judit!
Hát igen nem olcsó dolog ez a sok gyógyszer, de meglesz az eredménye! Nekem ugyan csak merional kellett a stimuhoz, de volt, hogy 2,5 sőt 3 ampullával kellett adagolni. Szóval ne aggódj, meg fognak érni a petécskék!

Gica
gica1

Gabi!
Egyszerre írtunk... :)

Már nagyon várom a pénteket. Remélem minden rendben lesz. Igen, holnap vizsga, de ma már nem tudtam koncentrálni, úgyhogy felfüggesztettem a tanulást - a péntek jobban izgat...
gica1

Gabi
Igen, de ha ma "láttál", akkor nem én voltam, mert ma nem volt rajtam a szemüveg. Fehér felsőben és világosbarna nadrágban voltam a jóképű:) fekete hajú Drágámmal. Miből gondolod, h én voltam? Pedig kérdeztem, hogy jön-e ma valaki! Beszélhettünk volna.
Gica
február 12-én kell mennem az ítélethírdetésre. Igyekszem pihenni. Várom a fotókat.
sajnos én ma valamiért nem kaptam uh képet, de nincs harag, majd ha már nagyobbak lesznek:)
Az utrotól nektek is 5 hónaposnak tűnik a pocitok? Olyan ciki, mert elég sok gratulációt kell fogadnom, hiszen azt hiszik, h terhes vagyok. Ami nem baj, csak ugye lassan egy éve:)
Vendég

Gica, mindjárt itt a péntek és minden kiderül!! De izgalmas. Gondolom Te reggel mész...

Juci, a 2 ampulla Ovitrelle (vagy mi a szösz) kb. 14 000 Ft volt. Picit drágább, mint a másik, de ezt legalább bőr alá kell szúrni, így Te is beadhatod. És jónak tűnt :) Szűcs dokinak jó hete volt az előző is és úgy tűnik a mostani is. Bájos, kedves, viccelődős, biztató. Remélem pénteken is ilyen lesz!

Baby, remélem mára picit jobban lettél! Próbáld meg elterelni valamivel a gondolataidat, hogy a következő pár hét gyorsan eltelljen. Azért a Te esetedből tanulva és se merem beleélni magam 100%-ig a péntekbe. Majd ha tényleg ott leszek a műtőben...

Lexi, hogy zajlott a beültetés? Röviden le tudod írni? Mennyit pihiztél utána?

Gabi, érezzétek nagyon jól magatokat Egerszalókon!!

Nellike, nekem ezen a téren nincsenek tapasztalataim, de fogadd meg a lányok tanácsait!

Köszi lányok a drukkokat! Szedem a sok vitamint, iszom, úgyhogy remélem nem lesz baj!
süni76

Köszi lányok a jótanácsokat, megfogadom. Ahogy a doki mondta, hogy "ha bírom a felet..." gondoltam, hogy gáz lesz :9

Lexi!
Vigyázz nagyon magadra/magatokra pihenj sokat, egyél sok fehérjét és ami jól esik :lol: Küldöm a ragacsot ++++++++++

Gabicsibe! De jó lesz nektek! Egy kis kikapcsolódás, pihenés, feltöltődés...Bár Bükkfürdőn nem voltam, Egerszalók és környéke gyönyörű! Ha kicsit messzebb is mentek és van időtök, feltétlenül nézzetek be Zsórifürdőre. (Mezőkövesd mellett van) A jó büdös, de jó meleg gyógyvíz állítólag méherősítő többek között. De minden más nőgyógyászati nyűgre is remek. Mi Egerben teleltünk pár éve és szántunk rá egy napot, jó hely, tudom ajánlani. Érezzétek jól magatokat!

Majd még benézek később, mindenkinek üdv, a beteg férfiembereknek jobbulást! :) (már jobb a kedvem :wink: )
nellike

süni
szuper,örülök a jó hireknek,ügyesek voltak a kis fickók :D

Lexi
nagyon drukkoltam neked,örülök hogy felébredtek a fagyibabák,és hogy ilyen szépen tovább osztodtak :D :D nagyon akarnak élni :D :D
pihenjél sokat,vigyázz a picikre

Nellike
köszi a drukkot,sajnálom hogy probléma van de fel a fejjel,hamar elmegy az idö és eljön a ti idötök is :D :D

Naposoldal
neked is köszi a szoritást,már várom hogy menjek,remélem érik petesejtem mert csak ugy ülteti vissza ebben a hónapban :oops:

bibar

Süni
Nem volt vészes a beültetés. Zacskó a popsira, öblítés, valami fémvacak a hüvelybe, amit én csak alagútnak nevezek aztán már jöttek is a babók. Néhány perc pihi fejjel lefele pózban és már mentem is a fincsi ágyikóba. Ott kb. egy órát kellett feküdni. Felmentünk a zárójelentésért és jöttünk haza. Mind a négyen:) Nekem most kicsit fájt a fémvacak, de azért ki lehetett bírni. A legjobb az volt, amikor megmutatták a babákat.

Nézitek a híradót. tv2
Vendég

Sziasztok!

Süni,
nagyon gratulálok, az eredményhez:)Tényleg igyál nagyon sokat!!!! Pénteken nálad minden ok lesz, emiatt ne izgulj:) Vissza kapod őket!! Jó neked:) Szorítok!!Pihengess!!!
Lexi,
hát ez nagyon jó hír, de jó, hogy feléledtek, reggelre kellett menni és utánna mennyivel kaptad meg őket? Szorítok, hogy minden ok legyen, pihenj és igyál sokat:)
Ügyesek voltatok:)
Naposoldal, gica kismamik nemsokára főleg gica neked uh, minden rendben lesz:)
Köszi, az érdeklődést megvagyok, még a héten nem dolgozok, nincs hozzá erőm bemenni:(
Majd még lehet, hogy jövök:)
Judit,
kitartást!!!!
baby.81

Ez tök jó. A híradóban most magyarázták el, hogy azért akarják a támogatott lombikok számát csökkenteni, mert átlagban már nincs szükség 5 lombikra, a 3. szokott sikerülni. Akkor miért kettőt akarnak támogatni??????? Ez nekem magas!!!
Vendég

Baby
igazából nem tudtam mikorra kell menni, mert a múltkori beültetéskor is csak 9-re mentünk és Erzsike nem örült nekünk, hiszen még a papírokat is alá kellett írni. Ma már ott voltunk fél 8-ra biztos,ami biztos. Ittunk egy kávét, aztán választhattam egy ágyat. Utána elég sokáig vártunk, kb. fél 11-kor megnéztük a babókat és utána már mehettem is a beültetésre. Gyorsan ment az idő, mert a szobában jól elbeszélgettünk.

Próbálok feküdni, de mindig eszembe jut valami, amiért már kelnék is fel. A párom éppen most szúrt le emiatt.
Még egyszer köszönöm, hogy ilyen ügyesen drukkoltatok nekem. Holnap biztos sokan lesznek, hiszen pénteken mindig tömeg van, de azért mindenkinek, aki holnap megy sok sikert kívánok. Holnap feltankolunk tojásból, túróból, csirkehusi van bőven. Mit egyek még?? Nellike valami csodarecept nincs még a tarsolyodban?! Igyekszem mindent az előírásoknak megfelelően csinálni, de a ne idegeskedj ponttal meggyűlik a bajom. Annyi rossz dolog történt januárban a családomban, hogy pont beszéltünk tesómmal egy évre elosztják akkor is bőven elég.
Kriszti
Minden oké?
Vendég

Lexi
Az iwiwen láttalak,nekem most nincs keresni valóm a Bmc-be.Párom volt ma helyettem.
Egyél sok joghurtot,sajtot szóval minden féle tejterméket,hogy ne legyen olyan unalmas a túró túróval :lol: Tessék elfelejteni a sok rosszat és a babákra koncentrláni!Sok-sok pihenés és főleg nyugalom!!

Gica
Nagy kalappal kívánok neked holnapra,ügyi legyél!Biztos menni fog!

Bibar
Te holnap mész?

Lányok!
Nem tudjátok véletlenül mennyi idő alatt van kész a tenyésztés?Lüke párom elfelejtette megkérdezni!
gabicsibe

Lexi
Az iwiwen láttalak,nekem most nincs keresni valóm a Bmc-be.Párom volt ma helyettem.
Egyél sok joghurtot,sajtot szóval minden féle tejterméket,hogy ne legyen olyan unalmas a túró túróval :lol: Tessék elfelejteni a sok rosszat és a babákra koncentrláni!Sok-sok pihenés és főleg nyugalom!!

Gica
Nagy kalappal kívánok neked holnapra,ügyi legyél!Biztos menni fog!

Bibar
Te holnap mész?

Lányok!
Nem tudjátok véletlenül mennyi idő alatt van kész a tenyésztés?Lüke párom elfelejtette megkérdezni!
gabicsibe

Lexi! Túrós recept hirtelen nem jut eszembe, de van egy isteni alkoholmentes tiramisu receptem. Ha érdekel, leírom: (Nemcsak Lexinek szól) hamar megvan és nagyon egyszerű

- Hozzávalók: 1 csomag babapiskóta, 500 gr. mascarpone, 1 csomag vanilin cukor, cukor ízlés szerint, 3 tojás sárgája, kávé, esetleg rumaroma,
( a babapiskótából és a mascarponéból remek a Tesco is, kipróbáltam, és nekem pl. a Szarvasi nem is ízlett, úgyhogy ajánlom mindkettőt, csak abból két doboz kell, mert 250 gr-os)

Elkészítés:

1., a tojásokat fehérjét a sárgájától egy nagyobb tálban elválasztom egymástól. (nekünk csak a sárgája kell, úgyhogy az kerül az edénybe) és robotgéppel felverem.

2. ha ez megvan, elkezdem adagolni egy nagykanállal a sárgájához a mascarponét és folyamatosan a robotgéppel dolgozom össze) Mivel maga a mascarpone kicsit ragacsos, eleinte darabos lesz, de nem kell megijedni, nagyon szépen krémesre kikeveri. Amikor már nagyon sűrű a krém és nehéz keverni, lehet hozzá adni a kávéból ízlés szerint. Ebbe a krémbe kerül a cukor és a vanilin is. Nagyjából ennyi a krém.

3. a babapiskótákat egyenként a meleg cukrozott kávéba mártogatom és egy tálba fektetem. Van aki szereti teljesen átáztatni a piskótát én inkább azt szeretem, hogyha vágom, akkor csak olyan szép világos sütiszerű. Szóval mártogatom és fektetem egymás mellé. Erre jön egy adag krém, majd rétegelve megint a kávéba mártogatott piskóta és a tetejére ismét a krém másik fele. A legtetejére kerülhet szűrőn átszitált (nem cukrozott) akár kicsit kesernyés kakaópor. Aztán az egészet be kell rakni a hűtőbe.

A nyers tojás miatt nem ajánlom nyári melegben és csak friss tojásból csináljátok. Ja! aki szereti (és ihat alkoholt) az a mandulalikőrt, rumot, rumaromát, stb a cukrozott kávéba tegye, amibe a piskótát mártogatja.

Remélem nem lett túl bonyolult. Én mindig így csinálom és a vendégek ( meg persze a férjem is imádják) Sziasztok. :)
És gondolkodom más túrós recepten is :D
nellike

Most találtam a Blikk Nők-ben egy tiramisus receptet, amit túróval készítettek el. :? Nem t'om milyen lehet, de azért begépelem, hátha...

Hozzávalók: 12 db babapiskóta, 500 gr zsíros, puha túró, 80 gr tejszínhab, 100 gr. porcukor, 100 ml erős kávé, 2 ek. mandulalikőr vagy rum, 2 ek. kakaó.

Elk: "A túrót összekeverjük a cukorral és a tejszínhabbal. Kis üvegtálkákba tegyünk 2-2 darab , félbetört babapiskótát, majd öntsük rájuk a rummal vagy mandulalikőrrel elkevert feketekávét. Mindegyik tálkába tegyünk 2 púpozott evőkanálnyi túrókrémet, erre ismét fektessünk piskótát, majd öntsük rá a maradék rumos vagy likőrös kávét. Osszuk el a tálkákban a maradék túrókrémet végül a tetejét szórjuk meg kakaóval."

Ezt a receptet én még nem próbáltam és bevallom, nekem azért pár kérdést felvet a leírás, de azért leírtam, hátha finom. A képen jól néz ki. De hogy őszinte legyek, nem tudom elképzelni a túrókrémet a kávéval. Ha nem jó a recept, ne szidjatok :oops:
nellike

Lexi Kismami!
Gratulálok!!! Vigyázz magadra!
Kép
Vendég

Nellike
köszi a recepteket. A tiramisut már ismertem. Én Azurro, vagy azarro, vagy valami ilyen nevű sajtkrémből szoktam csinálni, annak nincs mellékíze.
Gabi
az iwiwen szemüvegben vagyok, de csak egy képen. Miből gondoltad, hogy az vagyok én? Hihetetlen vagy.
Vendég

Lexi
Mivel a Krisztinek tegnap írtad,hogy az iwiwre mennjen fel, ma megnéztem az ismerőseit és kikövetkeztettem az itteni nevedből és a tartozkodási helyedből.
:)
gabicsibe

Sziasztok Lányok!!!

Lexi!
Minden ok! Ma volt 4 levélke, és kb. 3 óra telefonálás...Tévedésből nem volt gond! Sajnos!!! :roll: :wink:
Örülök, hogy megvannak a babák!!!Mostmár nagyon szorítok, hogy ott is maradjanak...

Gabi!
Lehet hülyeséget írok, de sztem 1-2 hét....Már olyan régen volt, nem is emlékszem rá... :lol:

Juci!
Nem semmi adag!!! Atya ég! De a várt eredmény hamarosan meglesz!!!! :lol:

Nellike!
Ez valóban szomorú hír!!!De csak azt tudom mondani, mint Babynek, hogy inkább most derüljön ki, mint tényleg a stimunál... Igaz, nehéz várni, de hidd el, megéri!!!!Na, most megyek az előző oldalra, mert nem emlékszem, mit is olvastam...A korai Alczheimer tünetei! :lol: :lol:
Vendég

Lexi!

Hurrá!!! Mennek a drukkok!!! :lol:

Süni!

Mindjárt nálad lesznek a kicsikéid!!! Sok sikert péntekre!!!!!! :D
Az én férjem is az az igazi "szenvedős", úgyhogy együttérzek! :wink: Kitartás!!!

Gica!

Azonnal írj majd az UH után!!! Biztos, hogy minden rendben lesz! :) Úgy tűnik a kissrácok megegyeztek a helyekben és már elült a balhé :wink: ! Csak ezért van most nyugi!

Nellike!

Nekem is magas a prolaktinom, már több mint négy éve szedem a Bromocriptint. Te is azt kapsz? Nekem nem volt olyan súlyos tünetem, rosszullétem, néha van egy kis hányingerem, de mindig abban reménykedem, hogy az más miatt van :( .
gil

Süni!
Ez igen!!Gratulálok a szép eredményhez!!!!!Pénteken már a pocidban fognak lakni ketten!!!De jó!!!!!!!

Estrella!
Javítottalak! Bocsi! :oops:
Vendég

Na, elvileg ha jól olvastam, ezek a friss adatok....

Kép
Kép
Kép

Lányok, olyan szép emailt kaptam, de nem tudom feltenni, mert pps. formátumban van....Olyan nekünk való, csodálatos babás...Ha valakit érdekel,elküldöm email címre...
Én végíg sírtam, olyan kis megható!!!

Most megyek pihenni, korán kelek holnap is...Maj benézek napközben, ha lesz időm!
Vendég

Gabicsibe
igen,én holnap megyek de csak uh-ra,ha minden oké jövö héten beülti :D az én páromnak 1 hét mulva volt meg anno az eredménye :oops:

Kriszti
nekem küldheted,imádok bögni :D

lányok,
én is fenn vagyok az iwiwen,a Krisztinél megtaláltok,bejelölhetnétek :lol: :lol: :lol: /esküvöi kép van elöl/legalább én is látnálak titeket :oops: :oops:
na jó éjt mindenkinek

bibar

Jó reggelt mindenkinek!Nekem megkezdődött a nap! :lol:

Bibar!
küldöm még ma...csak most dolgozom, de megvárom, míg párom felkel, átküldi az email címemre...és küldöm....
Nagyoon jó, készülj fel rá!!!
Vendég

Bibar
Én próbálkoztam iwiw-en, de túl sok az esküvői kép és túl kevés az azonos tartózkodási hely, úgyhogy az akcióm sikertelen volt. Lehet, hogy még nem ébredtem fel kellően, úgyhogy délután ismét próbálkozom.
Most van egy kis elintéznivalóm, de déltől szigorúan ágyban vagyok. Hétfőig biztosan. Aztán kezdődik a suli, ahova azért lehet, hogy benézek. Persze még nem biztos:)
Vendég

Mindenkine szép Kép -ot!

Megvagy Bibar :lol:

Lányok ki van még fent az Iwiwen?

Kriszti
Nekem is küldheted
gabicsibe

Lexi
akkor majd én megprobállak megkeresni :D :pihizz sokat,én is azt fogom jövö héttöl :D :D

gabicsibe
ügyes vagy,majd rámegyek ma és bejelöllek :D :D

ma voltam a bmc-ben,nagyon happy vagyok mert érik a petesejtem tehát jövö héten ugy néz ki meglesz a beülti :D :D :D
hétfön kell ujra mennem kukkolásra :D
Málnával taliztam,pont váltottuk egymást,én mentem ö jött :D :D

Mi ujság Málna????

bibar

Sziasztok!

Kriszti nekem is jöhet.

Én is fent vagyok az iwiw-en.

Judit
jucicuki

Timi! Juci!
Nem semmik vagytok!!!
Ennyi emberből megtaláltatok!!!!

Most van időm benézni, míg várunbk a laborokra....Nem nyomozók voltatok előző életetekben??? :roll: :lol: :lol:
Küldöm ma a kis videót...
Vendég

Sziasztok :D

Ugye Kriszti :)) És nem is volt ördöngösség...csak rákerestettem e-mail címedre :D
De megtaláltam még bibar-t :)) Köszi a visszajelölést!
gabicsibe-t :)) Neked is köszönöm!
És lexi-t, bár Ő még nem igazolt vissza, lehet, hogy mégsem Ő az? :D
Na majd kiderül!

Csajok! Attól, hogy még nem jövök minden nap (megjegyzem azért nem, mert úgy érzem még nincs itt annyira a helyem, Ti már leszívásnál, beültetésnél, stb...jártok, mi meg még ismét kiskatona vizsgálatra várunk) szorítok nektek, és lelkiekben veletek vagyok!
Mindenkinek sok-sok erőt kívánok, és türelmet :)

Puszi: Timi.
timy28

Sziasztok!
Én is fenn vagyok az iwiw-en, de nem tudom, hogy találtok meg :) Na jó, kicsit segítek (keressetek az edus,edács-ra) :)
Igyekszem én is nyomozni utánatok.

Ma elintéztem a táppénzt. Holnaptól 2 hétig itthon. Vásároltam egy csomó túrót, sajtot, vaniliás túrókrémet, túrórudit, halat - vadat s mi jó falat - :)

Picit fájdolgál a hasam, de most ismét ráállok a sok folyadékra. Délelőtt nem mertem. Készülök a holnapra. Küldöm az energiát az ikreknek :) Remélem minden oké lesz és nem találnak ki nálam is valamit!
Barátnőm hoz haza, mert a férjem a biztonság kedvéért pár napra hazaköltözött anyukájához. Picit túl aggódja, de a háziorvos is azt mondta, hogy jobb ez így. Azért hiányzik.

Most megyek, felpakolom a utró-kat :D
süni76

Timy
bizony ügyi vagy nagyon,örülök hogy bejelöltél,és igenis van helyed itt addig is amig a vizsgálatra vársz :D :D

Süni
de jó neked,nagyon irigykedem hogy visszakapod öket :D :D pihizz sokat :D

bibar

Sziasztok!

Lexi olyan jó neked, hogy már a pocidban vannak az utódjelöltek, még kb. 3 hét és én is ott fogok tartani. Szorítok neked.

Végre megjött, nagyon vártam már, mert a decapeptyltől késett egy pár napot. Persze én már elkezdtem reménykedni, hogy így a finishben mégiscsak spontán összejött, dehát ekkora mázlink azért nincs. Nem baj így is jó, így legalább hétfőn mikor kezdődik a stimu emiatt nem lesz csúszásunk, hogy még meg sem jött. Nagyon optimista vagyok, remélem március 15-ét már hármasban vagy esetleg négyesben ünnepelhetjük!!!

Lányok, ha valaki jön hétfőn a BMC-be és esetleg van kedve egy kicsit beszélgetni kérem szóljon nekem, mert én akkor megyek. Ugye UH és vérvétel lesz? Szorítsatok hogy minden rendben legyen!

Tényleg van egy kérdésem, a beültetés után mindenképpen kell a progiszuri vagy elég lehet a kúp is?Mert az utóbbit már kiváltottuk és én azt hittem csak ennyi lesz.

Szép napot nektek!

Gomba
gombahölgy

Timy !
Milyen igazad van!!!!! :lol: :lol: :lol:

Süni!
Visszajelöltelek!! :lol:

A végén szépen megtaláljuk egymást, és ha legközelebb megyünk, már tudjuk kit kell keresni!!!
Vendég

Lányok! Aki kérte elvileg átment a kis videó!!Legalábbis remélem, jót küldtem el...
Juci!
Veled küzdöttem..Nem akarta átvinni sehogy, aztán hosszas próbálkozás után mégiscsak sikerült!! :wink: :lol:
Vendég

süni! Megtaláltalak, remélem :)

Juci! Megtaláltalak, remélem :)

bibar! köszönöm:) Akkor jöhetet gyakrabban? :)

Kriszti! Én is kérhetném a videót? Köszönöm!

Puszi:Timi.
timy28

Timi
Itt mindenki számára van hely aki a problémánkban osztozik!Tehát gyere gyakrabban!! :D

Kriszti
Köszi az üzit megkaptam,nagyon szép és megható.Időnként megjelenik a világhálón csak más-más képekkel.
gabicsibe

Gica
Hogy sikerült a vizsga?
gabicsibe

Gabi!
nem is láttam még soha....De csodálatos....
Vendég

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Süni, nagyon izgulok érted holnap, szorítok, hogy visszakapd őket:) Nem semmi, hogy a párod az anyukájához költözött, milyen áldozatot hozott, aranoyos tőle. Mondjuk van benne valami, jobb, mintha te is elkapnád. De még mindig olyan beteg? Jobbulást neki:) Holnap várunk a jó hírekkel:) És ne felejtsd el, igyál és igyál:)

Gica,
holnap nagy nap nektek is,nagyon szorítok!!!!!Majd várjuk a képet:) Vigyázz magatokra:) Vizsga? ötös?

Lexi,
te miért nem fekszel? és milyen suliba jársz? Nem lenne jobb, ha kihagynád egy kicsit? Hogy érzed magad? A férjednek mikor lesz a műtétje? Jó pihizést nektek:)

Naposoldal,
hogy vagy? Már neked is csak pár nap és megláthatod őket:) Szorítok nagyon!!! Fáj még ilyenkor is a pocid? Van már valami tipikus jel? Szió:) ja, egyébként már nem vagyok, olyan ború látó:)

Gabicsibe,
hogy érzed magad?
Bibar,
jaj, ez nagyon jó hír, akkor jövőhéten már veled lehetnek, ha minden ok. biztosan úgy is lesz, drukkolok, hogy úgy legyen:)
baby.81

Igen, engem találtatok meg :D

Timy, eleinte én is picit idegennek éreztem itt magam, aztán olyan gyorsan peregtek az események, és hamarosan velünk is ugyanazok a vizsgálatok történtek, hogy gyorsan megtaláltam a helyem. Arról nem beszélve, hogy rengeteget tanultam a lányoktól és szinte teljesen felkészülten mentem a kezelésekre, beavatkozásra.
Szóval maradj csak itt!!! MÉg az idő is gyorsabban fog telni :)

Lenne egy buta kérdésem: Fürdés kádban vagy inkább zuhany???? Nem probléma ilyenkor, ha veszünk egy finom, habos fürdőt??? Persze nem illóolajosra gondoltam csak kis habfürdővel.

Másik, nagyon enyhén érzem a hasamat és ma volt egy csepp barnázásom. Szerencsére tényleg csak 1x és egy csepp. Remélem ez nem jelent semmi rosszat!
Beültetés előtt csinálnak még uh-ot???
süni76

Este 22:50 Házon kívül RTL Klub Vicuskával!!!!
süni76

Süni,
tényleg, de jó, hogy mondod, be is állítjuk a videót, akkor már úgyis alszunk:)
Szerintem fürödhetsz:) De azért várj még meg pár véleményt, mielőtt kiengeded a kád vizet:)
Az uh-ról, nem tudom,nálam, sajna más volt a helyzet:( Todod:( De, ha csinálnak, az csak a te érdeked lenne:) Nagyon jó lesz neked holnap majd meglátod!!!! Most akkor egyedül vagy otthon, vagy ott van a barátnőd? Ügyes légy:)
baby.81

Egyedül vagyok. Anyuék a szomszédba, úgyhogy bármi van, szólhatok nekik. Igazából jól esik egy kis egyedüllét, meg persze nem kell paráznom, hogy elkapom a bacikat. Persze azért hiányzik a férjem, de ma is kb. 10x beszéltünk :)
Rendesek voltak nagyon a barátaim, mert többen is felajánlották, hogy értem jönnek a kórházba.

Baby, örülök, hogy már jobban vagy! Fel a fejjel!! Minden rendben lesz!
... és iszom, iszom, iszom :D Igazad volt, csak az első napok nehezek. Most már csúszik magától is. Tegnap 3,5 liter volt! Ma még kb. 1,5 liter hátra van, de majd sokáig tévézek és olvasok, így meglesz az is.
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?