Süni, szuper!
Péntektől kismami vagy!!!!!!!!!!!!!!!!
Baby, mizujs?
Ma még nem jöttél
Vagy már dolgozol?
Lexi, várunk a jó hírekkel!
Bibar, Málna, jó nap lesz a holnapi is, szorítok nektek!
Gabi, tök mindegy, hogy Egerszalók, vagy Bükfürdő!
Egy a lényeg, a kikapcsolódás, a feltöltődés!
Juci, mi újság veled?
Nellike, ne búsulj, a prolaktinszint sokunknak magas, de gyógyszeresen jól beállítható.
Viszont a szedésére tényleg figyelj oda, én az első tablettánál nagyon megjártam, ugyanis nekem senki nem mondta, hogy fokozatosan kell hozzászoktatni a szervezetet, és én nem olvastam el a gyógyszer leírását, ami viszont már az én hibám.
No, lényeg az, hogy én marha lelkes lettem, hogy találtak valami okot, hogy eddig miért nem jött a baba, és hogy ilyen egyszerűen tehetünk ellene, és ahogy kijöttem az orvostól, azonmód kiváltottam, és be is vettem az első adagomat.
Rá egy fél órára olyan hányásban és ájuldozásban volt részem, hogy csak na.
Ha akkor a férjem nem tud értem jönni ( mert egyedül voltam egy áruházban) akkor tuti a mentők visznek el, mert képtelen voltam lábra állni hosszú időn keresztül.
Ma is röhögök rajta kínomban, hogy bevásárlókocsiban tolt ki az autóig, mert másképp nem ment.
Aztán szépen estére helyrejöttem.
Szóval nem ijesztgetni akarlak, én már évek óta szedem, és azóta semmi gondom vele, csak oda kell figyelni az adagolásra.
Azt javaslom, hogy otthon vedd be az első időkben, és inkább este, mert akkor, ha lesz is kis émelygésed, éjszaka nem annyira érzed.
És persze kis mennyiséggel kezdd.
Hogy valami bíztatót is írjak, ha már beáll majd a prolaktinod, akkor csökkenthetik is az adagodat. És teljesen hozzá lehet szokni a szedéséhez.
Szóval ne félj tőle, csak figyelj oda.
Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de szerintem tanulságos