Szia Csöpke!
Igen, igaz, amit látsz, mondjuk még nem akartam nagy dobra verni, meg nem is így szerettem volna közölni itt a fórumon, de a technika ördöge megtréfált. ( Fent vagyok egy másik fórumon is, ahová a vonalzót készítettem , ami szintén babanetes és nem számítottam rá, hogy az itteni hsz-om végén is meg fog jelenni a vonbalzó, ha nem kapcsolom ki.)
Végül is nem titok, csak annyira hihetetlen, hogy még én magam sem tudom elhinni, hogy ez igaz és tényleg velem történik...
Szóval a 4. sikertelen lombik után éppen az 5.-re készülve, türelmetlenül várakozva az öribabás sorban novemberben megtörtént velünk a csoda.
De a lombikos és örökbefogadós fórumos sorstársaimtól azóta sem tudok elszakadni, minden este megnézem mindkét fórumot. S szerintem ez így is fog maradni.
Ha ráérsz hívj msn-en, nekem mostanában tengernyi időm van, mert itthon vagyok. címem:
marot.98@invitel.hu
Bocsi mindenkitől, hogy ilyen off voltam, de én még annyira öribabára várakozónak érzem magam, meg még valószínű leszek is mert kétszer iylen csoda nem történhet.