Új privát üzeneted érkezett!

Vera, jó a tetkód. Titokban én is mindig vágytam rá, de gyáva vagyok megcsináltatni. Pár éve elhatároztam, hogy a szemhéjamat kitetováltatom, s én hüje, megkérdeztem a férjem véleményét. Diplomatikusan annyit mondott, hogy ha gondolom, csináltassam meg. Aztán másnap reggel ébredés után odafordul hozzám: milyen szép vagy igy kifestetlenül..... Azóta leszoktam róla, hogy tanácsot kérjek tőle .... Végül a szemhéjamat is kitetováltattam, de olyan pokoli fájdalom volt, hogy ha ezt tudom, nem megyek neki. Mondanom sem kell, észre sem vette...

Vivi, szépen kérlek, küldd el nekem is a Tviky féle csodafogyokúrát a kkatalin@t-online.hu - ra. Ja, te ezt a cimet tudod, bocsi. :roll:

Kép
Kép
koko

Ancsúr, Nagyzsu
Köszönjük Nektek is a szavazást, jó lenne nyerni:)
Tényleg rendik vagytok. Még ma lehet szavazni és vége, légyszives katt. megegyszer a Mátéra. Minden szavazat számít, elég szoros az első három hely.
Persze jövök még és beszámolok a végéről is.

Koko, Vera, Jiny, Gilice, Steiff, Atan, Csöpke
Légyszives szavazzatok Ti is a kisfiamra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html
Referencia szám: 2006_00776 Máté

Máté és Zsani
Vendég

Vivi, Tvera, Latimi, Emike, Napsugaracska, Ancsúr, Nagyzsu, Koko, Atan, Csöpke....és a többiek

Szavazzatok légyszives a Mátéra. Ez az utolsó nap, ma éjfélig lehet szavazni. Minden szavazat sokat számít. Olyan jó lenne nyerni, már csak egyszer kell aludni és kiderül megnyertük-e a szavazást:)
Természetesen teszek fel majd képet a boldog Mátéval, ha bármelyik nyereményt sikerül megcsípnünk.

Köszönjük
Máté és Zsani
Vendég

Mnzsani: Szavaztam! :lol:
Sok sikert!
csöpke

Csöpke
Köszönjük a szavazást, ez az egy szavazat is sokat számít!

Remélen többen követitek Csöpke példáját és szavaztok egyszer gyorsan....csak fél pillanat az egész.

Máté és Zsani
Vendég

Hahó lányok!

Nem akarok tapintatlan lenni, de vajon mi lehet az "eltűnt" topiclakókkal? :oops: remélem minden oké velük. :) :) :)

Alexa78, Rvan, Mirosz, Renóca és a többiek: Remélem jól vagytok!!! :lol: :lol: :lol:
csöpke

Mnzsani! Szavazok újra! :wink:

Struga2, te is nagyon eltűntél! Mi van veled?

Kép
vivi1

Mnzsani: Megtettem. :lol:

Vivi: igen arra gondoltam. :roll: Én is megijednék elsőre, azért kérdeztem, mert olyat még nem láttam. :roll: Remélem nem kell műteni majd.

Jiny: Nagyon sokat gondoltam rád, írj ha lesz szusszanásod hogy mi van Dórival, hatnak-e a gyógyszerek. :cry:

Jó hír: Telefonáltak, megérkezett a kiságy, majd megyünk érte, legkésőbb szombaton. :lol:

KépKép
ancsúr

Jiny!

Nagyon szorítunk Dórikának! Majd írj, hogy mi van vele.

Mzsani!
Szavaztunk mi is újra.

Ancsúr!
Ez jó hír. Meglesz a kiságy, utána már elkezd babásodni a szoba. Biztos nagyon klassz lesz.

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!
Szia Csöpke!
Én nem tűntem el, folyamatosan olvasom a fórumot, gyönyörködöm a babaszoba és a babaképekben, csak írogatni nem nagyon szoktam.

Dórikának minél előbbi gyóygulást kívánok! Borzasztó lehet mikor egy ilyen csöpség ilyen beteg.

Mindenkinek kitartó és mélypontoktól mentes várakozást kívánok!

Zsani!
Szavaztam Mátéra! Kívánom teljesüljön a kívánsága!

Petyaanya!
Ha elérhető leszel Skype-n hívlak.

Kép
mirosz

Hahó Mírosz!

Ezek szerint lemaradtam valamiről,ahogy nézem a vonalzódat! Nagy-nagy gratula! Szívesen beszélgetnék is,ha van kedved,de nekünk csak msn-ünk van.

Minden jót!Puszi:Csöpke
csöpke

Szia Csöpke!
Igen, igaz, amit látsz, mondjuk még nem akartam nagy dobra verni, meg nem is így szerettem volna közölni itt a fórumon, de a technika ördöge megtréfált. ( Fent vagyok egy másik fórumon is, ahová a vonalzót készítettem , ami szintén babanetes és nem számítottam rá, hogy az itteni hsz-om végén is meg fog jelenni a vonbalzó, ha nem kapcsolom ki.)

Végül is nem titok, csak annyira hihetetlen, hogy még én magam sem tudom elhinni, hogy ez igaz és tényleg velem történik...

Szóval a 4. sikertelen lombik után éppen az 5.-re készülve, türelmetlenül várakozva az öribabás sorban novemberben megtörtént velünk a csoda.

De a lombikos és örökbefogadós fórumos sorstársaimtól azóta sem tudok elszakadni, minden este megnézem mindkét fórumot. S szerintem ez így is fog maradni.

Ha ráérsz hívj msn-en, nekem mostanában tengernyi időm van, mert itthon vagyok. címem: marot.98@invitel.hu

Bocsi mindenkitől, hogy ilyen off voltam, de én még annyira öribabára várakozónak érzem magam, meg még valószínű leszek is mert kétszer iylen csoda nem történhet.

Kép
mirosz

Vivi, Ancsúr, Nagyzsu, Mirosz
Köszönjük Nektek is a szavazatokat, rendik vagytok...ez már a véghajrá.

Ma sajna nem tették fel az akutális állást, szóval már csak 5-én lesz végeredmény hírdetés.
Nem felejtem el, hogy segítettetek és jelentkezni fogok!

Még majdnem 2 óra van hátra a szavazásból, aki még akar szavazni, gyors megteheti, tényleg fél pillanat alatt megy az egész.

Köszönjük mégegyszer a segítséget!

Máté és Zsani
Vendég

Mnzsani!
Még egyszer szavaztam! :lol:

Koko!
Köszi!Nagyon régóta vágytam rá,és mivel a barátnőm öccse tetovál ezt kaptam szülinapi ajcsiba.Nem mondom hogy nem fájt,SŐT!,még sírtam is :oops: ,de akkor már késő volt :lol: és nagyon megérte!!Tetoválás közben mondtam a páromnak,ha még egyszer valaha eszembe jut ekkora ökörség,beszéljen le róla! :wink:
A szemhéj tetkón én is gondolkodtam,olyan jó lenne ha nem kéne minden reggel kihúzni(ami ugyebár 12 óra-i meló után,nem épp úgy néz ki mint kéne :lol: )de ezek után........ :roll: !

Mirosz!
Ismeretlenül is nagy gratula!!!

Jiny!
Írj!!!

Csöpke!
Ezt majd akkor megdumcsizzuk!! :lol: :wink:

A párom ma és holnap éjszakás :cry: :cry: !
Hiányzik!

Mindenkinek jó éjt!!
tvera

Sziasztok!

Szorítsatok Dórinak, nincs jobban sajnos, nagyon beteg. :oops: :cry: :oops:

KépKép
ancsúr

Tvera
Köszi a szavazást!
5-én lesz végeredmény majd megírom.

Ha valaki még szeretne szavazni, van még jó 1 órája rá:)
Igérem holnaptól eldugulok:)

Referencia szám: 2006_00776

Máté és Zsani
Vendég

Sziasztok!
Dóri nagyon nincs jól sajnos. Ma este átkerült a fertőzőre, ahova nem mehetek be vele. :( Továbbra is magas a láza, még a folyadék sem marad meg benne. Holnap fél 11re megyek beszélni az orvosával, és remélem hogy akkor kicsit bemehetek majd hozzá.
Borzasztó látni ahogy a kis teste tűzforró, és csak bújna hozzánk, de az infúzió miatt nem lehet... :(
Holnapra remélem többet tudunk, majd jelentkezem.

KépKép
jiny

Jiny!

Nagyon sokat gondolok Rátok! Csak kitartást tudok kívánni nektek, és hogy bízzatok benne, hogy hamarosan megint ott fog aludni a kis ágyacskájában a kis tündérkétek! :)

kizsó

Drága Jiny!!!!!!!!!!!

Tudd, hogy a háttérben is nagyon sokan gondolnak rátok!!! Megszakad a szívünk...:((((
Kívánunk mielőbbi felépülést, nem tudom hogy bírod ki, nagyon nehéz lehet, és muszály:((((
Rengeteg pozitív energiát, sugarat és mindent amit csak lehet felétek irányítunk!!!

Ilyet nem szokás kívánni, de most asszem csak ezt kívánhatjuk:
Kép

Sok puszi :!:

KépKép
napsugaracska

zsani, sajnos én csak most jutottam a gép elé, kétszer szavaztam s a gép elfogadta, s megköszönte a szavazatot. Remélem számit ez is vmit.

Kép
Kép
koko

Jiny: Remélem gyorsan megtalálják azt a fránya vírust, és kiírtják Dóri szervezetéből. Nagyon sok puszikát küldök neki!

Kép

KépKép
ancsúr

Dorika!!!!!!!!Szoritunk es Sok sok puszi!!!!!!!!!
Gilice Lanyok ezt nem hiszem el hogy igy megy az ido es mar 1 evesek vagyok sok Boldogsagot!
MIROSZ már értem miért ne látogatal meg!!!!!!!Kezem csuriban!!!!!
Napsi jo a kep!
Ancsur annyira de annyira varom mar a babatokat!!!!Na meg mindenkiet!
Mi is szavaztunk Mátera!Ja es nem csak a keres miatt!
Minden Nevnaposnak: Boldog Névnapot!
Tvera te kis szalma.......!
Mi mar jol vagyunk , nem talaltak semiit de mondtak hogy figyelni kell mert lehet hogy cukoral baj lesz.
(Itt vagyunk es olvasunk titeket de nem nagyon hianyzunk .)N a puszi mindenkinek !
Gergobaba olyan jok a kepeid!Ti miert nem neveztek be sehova?

Kép
móncsi+3

Jajjj Mirosz!!!! :))))))))))))
Mennyire figyelmetlen vagyok:(((

Hatalmas gratula nektek!!! :D Sok Boldogságot!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kép
Nah a férjed biztosan nagyon BOLDOG, látom magamban az arcát, hoyg a boldogságtól mennyire vidám és pozitív és és és...
Az a sok szeretet amit láttam rajtatok, mikor Noriszt megláttátok... Végre a ti kis babócátok felé irányíthatjátok!!!! :P :P :P

Nagyon boldog vagyok, ilyen örömhírt (de jó lenne többször történne ilyen ezen a fórumon!!! Bár már nem az első csoda itt!!! :)))!!!

Gondolom férjed minden kívánságod lesi:))) Mit szólt hozzá? Miből vetted észre, hogy terhes vagy? Teszteltél? És és és??? Mesélj nekünk kicsit!!!

Sok puszi!!!
(És jajj de jó, hogy mi is megláthattuk a vonalzódat :wink: )

KépKép
napsugaracska

RKata!!!! :lol: :lol: :lol:

Kívánunk Nagyon Boldog Szülinapot!!!(Megjegyzem jó pár évet simán letagadhatsz :wink:)

"Megint egy nappal öregebb lettél,
A mosásban egy kicsit összementél,
De ne izgulj, jön még télre(őszre?) tavasz,
Ennyi éves is csak egy évig maradsz!" :wink:
Kép

KépKép
napsugaracska

Napsugi: köszönöm! ](Megjegyzem, le is tagadok. :P :lol: - á, nem, vicc volt csak)
rkata

Mirosz: óóóóóriási gratula, boldog és egészséges várakozást a következő hónapokra!!
rkata

Jiny!
Drukkolok, hogy Dóri minél előbb az otthoni ágyikójában mosolyoghasson. Nagyon sokat gondoltam ma rá...

Tvera! Napsugi! Móncsi! Rkata!
Köszönöm szépen a Gratulációkat!
De bevallom, mivel nagyon rögös út vezetett idáig még azért nagyon félek...
De bízom benne, hogy ez tényleg azért történt, hogy augusztusban mi is boldog szülők lehessünk.

Móncsi!
Neked írtam mikor hiányoltál egy babanetes privi üzenetet. Nem kaptad meg?

Rkata!
BOLDOG SZÜLINAPOT!
mirosz

Jiny!

Nagyon szorítunk Dórikának! Sok puszit küldünk neki. Reméljük minél hamarabb rendbejön. Kitartás!

Rkata!
Boldog szülinapot kívánunk!

Mirosz!
Gratulálunk a jó hírhez! Ez szupi. Sok boldogságot kívánunk nektek!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!
Nincs sok időm, ezért bár nem szoktam ilyet csinálni de ez most mindkét fórumnak szól.

Dórinak lement a láza végre. Még mindig nem marad benne semmi, hány és megy a hasa, ezért marad az infúzió továbbra is. Holnapra elvileg lesz széklet eredmény és akkor megtudjuk hogy vírus vagy baktérium okozza.
Sajnos a kórházról sokat és rosszat tudnék mesélni, de annyit sikerült elérnem, hogy reggel nyolctól este nyolcig vele lehessek.
Mostmár hogy magánál van fel is fogja hogy hol van, és nagyon nyűgös.
Holnap jelentkezek!

KépKép
jiny

Sziasztok!

Nyertünk:)
Máténak már mutattam itt a neten a quadot, és egyből mondta, hogy csüccse:)
Mindenkinek köszönjük mégegyszer a szavazatokat!

Máté és Zsani
Vendég

Rkata, nagyon boldog születésnapot kívánok. :D

Kép

Mirosz, ez nagyooooooooooon szuper hír. Gratulálok, sok boldogságot. :P :lol:

Jiny, örülök, hogy már nincs láza Dórinak. Remélem hamarosan teljesen meggyógyul. Sokat gondoltam rátok egész nap. Szorítok nektek továbbra is.

Kép
Kép
atan

Mirosz, gratulálok! Meglátod, nem lesz baj, ez a kismanó nagyon szeretne Titeket!

Kép
Kép
ggabszi

Mirosz: Nagy gratula nektek! :lol:

Kata: Bár kések vele, de boldog szülinapot kívánok! :lol:

Moncsi: Ari vagy! :lol: Akkor végül is arra kell figyelnetek, hogy mennyi szénhidrát megy a kis lurkó szervezetébe? :roll:

Jiny: Továbbra is kezem-lábam csuriban! Rengeteget gondolok Dórira.

KépKép
ancsúr

A Duna TV-ben, február 09-én pénteken, este 19 órakor vetítik a GÓLYAMESE című filmet!!!
nikinozso

Jiny!

Örülök, hogy lement a láza Dórinak. Reméljük hamarosan rendbejön és otthon lehet a kis ágyikójába veletek. Sok puszit küldünk neki!

Mnzsani!
Gratulálunk Máténak, hogy megnyerte. Szép kisfiú.

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Lányok!
Nagy kérdésem van azokhoz akik nem Pest megyében,Bpest közelében laknak!
Egyedül rólad tudom Csöpke hogy Pécsi vagy a többiek nem tudom merre laknak.
Lenne egy lehetőségünk hogy somogy megyében vegyünk egy telket és a párom nagyon szeretne oda költözni.Én nagyon tartok tőle,egész eddigi életemben Bpest közelében éltem,(jelenleg Pesten)gőzöm sincs mit csinálnék ennyire messze a családomtól(anyukámék,hugomék kocsival fél órányira laknak tőlünk)és azt sem tudom van e "normális"fizetésű álláslehetőség vidéken.Vagy valamilyen vállalkozási lehetőség.
Aki vidéken él,adna felvilágosítást ez ügyben?
Köszi csajok előre is!
tvera

Sziasztok!
Csak egy gyors jelentkezés. Mától dupla műszakos vagyok... Gábor is elkapta a vírust. :(
Dórinál már ma estére előjött a második fázis lázasan, hasmenéssel és hányással kellett otthagynom, úgy hogy teli van az osztály és két nővér van a gyerekekre. :(
Szorítsatok hogy én ne kapjam el, mert akkor jön a rossz világ mindenkinek!

KépKép
jiny

Sziasztok!

Jiny:Rengeteget gondolok rátok és nagyon drukkolok értetek,hogy a pici lány mielőbb felépüljön és most már a férjedért is izgulunk!
Neked erőt és kitartást és vigyázz magadra!

Tvera: Én csak azt tudom,hogy Kaposvárt akarták régió központnak (Pécs helyett :cry: ). Nem tudom mi lett a döntés,de ha így van, arrafelé biztosan virágzásnak indul a környék és lesznek álláslehetőségek is.
Ez biztosan komoly és nehéz döntés nektek, az én férjem éppen Bp felé akar pályázni :cry: Én meg nagyon nem szeretnék.Olyan jó itt élni! Nekem is az lenne a legnagyobb bajom,hogy elszakadnék mindenkitől,család,barátok.

Szép hétvégét mindenkinek!
csöpke

Jiny: Remélem Gábor nem mászik teljesen bele, és főleg szorítok, hogy te áld a sarat. Dórit puszikálom, mielőbb épüljön fel!

Meg van a kiságy, és a babakocsi, na meg az ágynemű stb. :lol: :P :lol: Bevásároltunk, és olyan jó volt! :lol: :P Most jön a család hozzánk, apa főz, és összeszereljük együtt az ágyat. Jelzem a bátyám már is irigykedett a gyerekre, azt mondta, hogy olyan jó lenne babának lenni, mert olyan szép cuccosok vannak. Hát a babakocsiba nem tudom hogy férne bele. :lol: :P

KépKép
ancsúr

Ancsúr! Képet szeretnék a kiságyról, meg a babakocsiról! :P

Kép
vivi1

Vivi: Lesz kép, amint összeraktuk! :lol: :P Még ma ha minden igaz, ennyien már csak összerakjuk gyorsan. :lol:

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Kép

Ismét küldöm a gólyát, hogy mihamarabb legyen lakója a babakuckónak.

Timi
latimi

Latimi: Ugye ti vettetek olyan zsiráfos ágyneműt? :lol: És köszike nagyon! :lol: :P

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Igen, mi vettünk zsiráfos ágyneműt. Miért, ti is?

Timi
latimi

Sziasztok!
Dóri ismét infúzión van. :( Gábor ha lehet még betegebb... :( Én jól vagyok!!! Csak nagyon fáradt vagyok...
Köszönjük mindenkinek a szurkolást!

KépKép
jiny

Jiny!

Csuriban van mindenem!!!Sok-sok erőt kívánok neked!Vigyázz magadra nehogy te is beteg legyél!
Dóri erős kiscsaj,meggyógyul!!
tvera

Csöpke!

Nincs skype-d vagy msn-ed?
tvera

Kép

KépKép
ancsúr

jaj, ez nagyon nagy lett! bocsi, fogalmam sincs hogy kicsinyítsem. :oops:

KépKép
ancsúr

Ancsúr!