Sziasztok!
En is szavaztam Matera,remelem nyertek
Megjottem a dokitol
UH nem volt,de nem is akartam,hisz csutortokon voltam a genetikain,szoval nem tartottam volna szuksegesnek.
Minden ok,leleteim tokeletesek.
A folyasomat kicsit analizalgatta,mert picit sargas es kerdezte is,meg mondtam is neki,hogy ez mi lehet.Aztan a PHja alapjan azt mndta,hogy savas,ami jo,de lehet,hoyg bakteriumok miatt sargas picit.Igy felirt egy huvelytablettet.Perzse halara kerdztem,hyog ugye a babanak nem lehet tole baja stb...de azt mondta,hogy az elso 3 honapban nem lehet ilyesmit,de most mar ok,es ha vmi baci van,az gond lehet,mert nem szabad a babahoz feljutni ilyesminek,szoval nagyobb ahszna,mint a kara.
Hat nem vagyk tole boldog,de ez van,gondolom nem artalmas.O megnyugtatott.na persze egbyol hivtam utana Anyumat (gyogyszersez),hoyg mondjun velemenyt.
Amugy a lokott dokim meg sulyt is mert,meg vernyomast
Tappenzre is javasolt,majd megyek csutortokon intezni a haziorvossal,mert ugye az feb 1.
Esztora,
orulok,hogy hazaertetek,es meg babyruhat is vettel!
Azert gondolom jo volt kimozdulni,meg ha nem is ugy sikerult,ahogy terveztetek.
Meri,
holnap este mesz a dokihoz?Nagyon fogok drukkolni!!!!!!!!!!!!!!!
Csajok,vki megy a kozeljovoben Uhra,dokihoz?
Csak,hoyg kiert mikor kell szoritani
Erdekes odon most ettem meg egy kefirt,pedig terhesseg elott utaltam!Vicces....de most ugy megkivantam...hogy vettem es meg is ettem
Tok jol esett!
Barcsak ilyeneket kivannek meg a jovoben is es nem baromsagokat
Csaszar:csomot olvasgattam errol en is,szerintem senki ne keseredjen el akinek mar tuti az lesz.
Ki tudja nalunk mi lesz.Perzse mindenki termeszetes szulest akar (es ha lehet gyorsat,konnyut
),de mindegyiknek van elonye,hatranya.
Sogornomnek ugye 3 pici van,abbol 1 termeszetes uton, 2 csaszarral.Szoval vele gyakran cserelek eszmet mindenfele temaban
De a lenyeg,amit mindenhol olvastam:a termeszetes szulesnel kozben faj es szendved az ember,utana viszont a felepules gyors!A csaszarnal viszont kozben nem faj ugye semmi,de a felepules sokkal rosszabb,hosszabb,es a fajdalmat ekkor, a szules utan tapasztalja meg a kismami.Sajnos a fajdalmat nem lehet kikerulni
Nandorka,
nagyon tetszett ez a tortenet!!!!!!Szeretem az ilyen "peldabeszed jellegueket!!!
Ha meg van,szivesen vesszuk!
Puszi Nektek!!!!!
Holnap majd jovok!