Új privát üzeneted érkezett!

akkor a beszámoló csak röviden amennyire lehet.
az indulás 1/2 9 után indulnunk.itthon hó Auszt.-ban gyönyörű napsütés.aztán annabergnél meg esett a hó ami nem lett volna baj de fújt a szél is ezerrel.a szállás fent volt a hegyen tényleg a sipálya mellett csak az nem működött mert hiába hóágyúztak elfújta a szél.a mellette lévő pálya ment de itt meg vagy kint volt a fű,kavicsok karcolták a drága lécek talpát vagy térdig ért a hó.ezen kivül 2 "gyerekpálya"volt nyitva.aztán még erősebb havazás és szél jött.
süvitett egész éjjel.
vas. reggel megbeszéltük Mutter-ral hogy számolja ki mennyivel jövünk neki erre 2 éjszakát számolt.visszamentük és kiderült hogy Anett valóban szólt hogy 1 nappal később megyünk csak arról nem hogy 1 nappal tovább is maradnánk.mivel egy óvodás csoport kivette az egész házat nekünk menni kellett.jobb is volt igy mert 20 eur 1 napra a sibérlet de 3 pályért kicsit sok.és olyan szél volt hogy néha nem láttuk az utat a hegyről lefelé jövet.
hát ez történt,nem volt az igazi de igy alakult majd legközelebb jobb lesz.

Bridzsi

Kép
esztora

Nán-dorka, Esztora

Légyszives szavazzatok Ti is a kisfiamra. Csak fél pillanat az egész, és talán megnyerhetjük a szavazást.

www.jatekfutar.hu/2006.html
Referencia szám: 2006_00776

Köszönjük
Máté és Zsani
Vendég

Zsani megtörtént!

lenne egy kérdésem (kérésem) egyszer már sikerült megtalálnom hogy mikor van Esztora névnap de most nem találom ha rá értek megnéznétek nekem.próbálkozom már egy ideje de nem megy4 :roll:

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora sajnálom, hogy nem alakult legjobban a pihenés. De szerencsésen hazaértetek, semmi gond nem volt. Ez mindenképpen jó, szerintem.

Nán-dorka: nagyon szép ez a történet. Honnan szeded ezeket???!!!

Esztorától is hiányzik a minden napra egy angyali üzenet. Nagyon vevő vagyok az ilyenekre. Sőt, ki is nyomtatom és szépen gyűtögetem őket.

Már annyira ki van éhezve a lelkem egy kis Müllerre, de alig van időm. Pedig este ha elalszom közben, akkor is olvasok ha pár sort is, különben becsavarodok. Kész bolondokháza van a melóhelyen.

Na, megyek is, folytatom még picit a melót.
Szép estét mindenkinek!

meriann

Sziasztok!

En is szavaztam Matera,remelem nyertek :wink:

Megjottem a dokitol :wink:
UH nem volt,de nem is akartam,hisz csutortokon voltam a genetikain,szoval nem tartottam volna szuksegesnek.
Minden ok,leleteim tokeletesek. :lol:
A folyasomat kicsit analizalgatta,mert picit sargas es kerdezte is,meg mondtam is neki,hogy ez mi lehet.Aztan a PHja alapjan azt mndta,hogy savas,ami jo,de lehet,hoyg bakteriumok miatt sargas picit.Igy felirt egy huvelytablettet.Perzse halara kerdztem,hyog ugye a babanak nem lehet tole baja stb...de azt mondta,hogy az elso 3 honapban nem lehet ilyesmit,de most mar ok,es ha vmi baci van,az gond lehet,mert nem szabad a babahoz feljutni ilyesminek,szoval nagyobb ahszna,mint a kara.
Hat nem vagyk tole boldog,de ez van,gondolom nem artalmas.O megnyugtatott.na persze egbyol hivtam utana Anyumat (gyogyszersez),hoyg mondjun velemenyt. :lol: :lol:
Amugy a lokott dokim meg sulyt is mert,meg vernyomast :lol: :lol: :lol:
Tappenzre is javasolt,majd megyek csutortokon intezni a haziorvossal,mert ugye az feb 1.

Esztora,
orulok,hogy hazaertetek,es meg babyruhat is vettel!
:wink:
Azert gondolom jo volt kimozdulni,meg ha nem is ugy sikerult,ahogy terveztetek. :wink:

Meri,
holnap este mesz a dokihoz?Nagyon fogok drukkolni!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok,vki megy a kozeljovoben Uhra,dokihoz?
Csak,hoyg kiert mikor kell szoritani :wink:

Erdekes odon most ettem meg egy kefirt,pedig terhesseg elott utaltam!Vicces....de most ugy megkivantam...hogy vettem es meg is ettem :lol: :lol:
Tok jol esett!
Barcsak ilyeneket kivannek meg a jovoben is es nem baromsagokat :lol: :lol: :lol: :lol:

Csaszar:csomot olvasgattam errol en is,szerintem senki ne keseredjen el akinek mar tuti az lesz. :wink:
Ki tudja nalunk mi lesz.Perzse mindenki termeszetes szulest akar (es ha lehet gyorsat,konnyut :lol: :lol: :lol: ),de mindegyiknek van elonye,hatranya.
Sogornomnek ugye 3 pici van,abbol 1 termeszetes uton, 2 csaszarral.Szoval vele gyakran cserelek eszmet mindenfele temaban :lol:
De a lenyeg,amit mindenhol olvastam:a termeszetes szulesnel kozben faj es szendved az ember,utana viszont a felepules gyors!A csaszarnal viszont kozben nem faj ugye semmi,de a felepules sokkal rosszabb,hosszabb,es a fajdalmat ekkor, a szules utan tapasztalja meg a kismami.Sajnos a fajdalmat nem lehet kikerulni :(

Nandorka,
nagyon tetszett ez a tortenet!!!!!!Szeretem az ilyen "peldabeszed jellegueket!!!
Ha meg van,szivesen vesszuk! :wink:

Puszi Nektek!!!!!
Holnap majd jovok!

Kép

Kép
arwen07

Meri a mai angyali gondolat

Az angyalok jelen
voltak az emberi fejlődés
minden állomásánál.Királyok
útját egyengették,csodákat
láthattak.Védelmezték
az emberiséget,és teljesítették
isten megbízásait.

Bridzsi

Kép
esztora

Köszönöm Esztora. :)

Le sem tudom írni, mennyit segítenek ezek a sorok nekem. Adnak egy pozitív lökést a napomnak.
Lányok holnap 17.30-ra megyek, de tőlünk 100 km-re van a doki és lehet rá számolni, hogy jó, ha 18.30-kor bemegyek. Szerintem 9 után érünk haza, de mindenképp írok, mit mondott.

Arwen: örülök, hogy minden rendben Veletek.

Megyek, még olvasok egy kis Müllert is. Megvan a Szeretetkönyv, de az anyukám beleolvasott és azóta nem tudta letenni, így még bele sem néztem. De most elcsenem és kicsit beleolvasgatok, mert nagyon érdekel.

meriann

Vicky:nekem 10 éve műtötték a szememet (lézerrel) és akkor volt -6,5, ezt le is korrigálták, azonban később még jött föl -1,5. Ez összesen -8 dioptria,mert hiába van állítólag lekorrigálva, az én szemem akkor is összesen -8-as. És ekkora dioptriánál már nem kockáztatnak. Neked azóta jó a szemed? Nem romlott? Én a helyedben esetleg megkérdezném telefonon, vagy személyesen, ahogy neked jobb, hogy mi a helyzet szülésnél, ugyanis szerintem ez a te dioptriád is már határeset...

Igen, császárnál a későbbi felépülés nehezebb, de ez is változó, van aki erre esküszik, a normál szülés meg iszonyat fájdalom, viszont utána gyorsan rendbejön a kismami...

MnZsani: én is szavaztam :) meg holnap is fogok, ha nem felejtem el.Remélem nyertek!

Arwen:nekem volt bakt. fertőzésem most terhesség alatt és kaptam rá hüvelykúpot (ettől nem múlt el), majd kaptam valami hüvelykrémet,amitől rendbejött. Ha zárt a méhszájad, akkor semmi gond, nem fog bejutni a babához, ne izgulj.

Mi jövő hét kedden megyünk uh-ra. Már úgy várom... Olyan régen láttam a kislegényt. Nem is értem, hogy Fioona te hogy bírod ki olyan sokáig...

Esztora: tök jó, hogy hazaértetek és minden oké. Valóban hiányoztak az idézeteid.

Hajniék is már nemsokára jönnek haza. Talán holnap? Jaj de irigy vagyok rájuk... klassz lehetett!
szerika

Nán-dorka: szuper ez a történet, szeretem az ilyeneket.

Meri: jó olvasást!
szerika

Meri szólj rám ha elfeljteném az idézetet!
ugy jól laktam szoktunk venni egyik barátunktól mangalica termékeket most éppen szalonnát és szalámit.szalámival tömtem tele magam.
lurkó aktiv volt ma este 3 szor buborékolt "megfogtam "és erre folytatta.az a "kár " hogy még csak én érzem belülről, igazán nem tudom megmutatni az apukájának.

Bridzsi

Kép
esztora

Megpróbálok berakni egy képet a tegnapi kirándulásunkról. Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Juj, sikerült! :D
Akkor el is árulom, h ez É-Komárom (szlovákul Komárno), ott is az Európa-udvar, ott is a szlovák, a magyar és az osztrák ház homlokzata.
Itt pedig a fiúk majdnem bevették az erődöt. "Mi" meg cammogtunk utánuk. :) Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Esztora, Arwen, Szerika

Köszönjük Nektek is a szavazást, jó lenne nyerni:)
Tényleg rendik vagytok. Még holnap lehet szavazni és vége, légyszives katt. megegyszer a Mátéra. Minden szavazat számít, elég szoros az első három hely.
Persze jövök még és beszámolok a végéről is.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html
Referencia szám: 2006_00776 Máté

Máté és Zsani
Vendég

szia Zsani,
szavaztam én is!
Üdv,
V.

Kép
vickybabe

Esztora, üdv újra köztünk! Azért jó lehetett egy kicsit kikapcsolódni!

Szerika, nekem 2005 nov-ben műtötték PRK-val, és lekopogom, tökéletes (125%) lett! Neked mennyi idő után romlott vissza? Persze én is úgy gondoltam, hogy majd ha aktuálissá válik a szülés, akkor mindenképpen konzultálok szemésszel és szülésszel is erről.

Meri, este várom a híreket!!!!!!!! Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nándorka, jó lehetett a kirándulás, tegnap még az idő is szép volt!

Úgy tűnik, Réka dvd elkavarodott a költözéskor, csak a kismamisat találtam meg tegnap. Úgyhogy elővettem Norbi kiképzését, hát elég brutális, de jól esett. Most érzem minden porcikámat...Pénteken meg megyek spinningre! :)

Ja és mikor máskor, mint ma, reggelre felment a hőm...

Kép
vickybabe

Sziasztok Drága lányok!

Tegnap voltak a barátnőmék 4D-s ultrahangon a 19 hetes Picilánnyal, egész este csodáltuk...olyan szépek már ilyenkor is! Csak még nagyon kis vékonyka. De ha elképzelem, milyen imádnivaló pofija lesz, ha már a "babaháj" is alakulóban....Apa annyira édes volt, teljesen elérzékenyült, este mondta, hogy alig várja mostmár, hogy mi is megint menjünk uh-ra (bár nekünk még csak "sima" lesz), de méginkább, hogy végre személyesen is megölelgethesse Bogyót :D

Zsani:D
Szavaztam ma is meg tegnap is, remélem elég lesz a győzelemhez!

Brigi:D
Sajnálom, hogy nem igazán úgy sikerült a sielés, mint terveztétek, de legalább volt egy kis "klímaváltozás". Mit nem adnék, ha láthatnék összefüggő, vastag hótakarót! Téli gyerek vagyok, szeretem....:( Aztán persze lehet, hogy márciusban térdig fogunk gázolni a hóban...amilyen klasszul sikerült tönkrevágnunk kis bolygónk klímáját...:(

Vicky:D
Azért tényleg ne temesd még ezt a hónapod, nem hajtsd túl magad!

Dorka:D
Nagyon szépek a képek! Ennek fényében már én is alig várom Komáromot!!!!!

Merike:D
Nagyon drukkolok a dokihoz, este mindenképp gyere, hogy mi volt-már ha nem vagy az összeesés szélén a fáradtságtól.

Arwen:D
Ne aggódj, biztos nem lesz semmi baja a Bébinek a kúptól! Én egyébként pont nemrég olvastam, hogy a várandósság alatt gyakori, hogy a folyás mennyisége nő, és a színes sárgásodik, ez a hüvely flórájában lezajló változások következménye (már bocs, ha túl naturalisztikus voltam), de nagyon lelkiismeretes a dokid, hogy ennyire vigyáz a Babóra:D
Én jövő hét csütin megyek uh-ra, elvileg lesz nyaki-redőmérés meg minden...de a lányag, hogy megint láthatom Bogyeszt!!:D:D
Úgyhogy hozzám jöhetnek a drukkok.:D

Mindenkinek sok-sok puszi!

porsika

Sziasztok!

Esztora: próbáltam keresni a névnapot, de sehol nem találtam dátumot. Van, ahol semmi megjegyzés, van ahol azt odaírták, hogy régi magyar női név. De dátum sajna sehol. Ha esetleg ráakadok akkor szólok.
Sajnálom, hogy a síelés nem azt az élményt hozta, amit vártatok tőle.

Porsi: szorítok jövő csütörökön. Elvileg én is aznap mentem volna, de kiderült, hogy a dokim egész héten szabin lesz. jó fej. Mindegy, úgyis el akartam menni a dokihoz, akihez járni fogok később, így legalább már a jövő héten sort keríthetek rá.

Arwen: örülök, hogy minden rendben veletek, a gyógyszertől biztosan nem lesz semmi bajod.

Meri: várjuk az esti beszámolót.

Nán-dorka: jó volt a történet, tanulságos. Amikor elkezdtem olvasni, rémlett, hogy ismerem, de nem tudtam mi lesz a vége. A könyvekkel is így vagyok. Tudom, hogy már olvastam, de nem emlékszem a lényegre. Szelektív a memóriám.
vivi79

Vigasztaló a gondolat,
hogy angyalok járnak
és működnek közöttünk,
létrehozván a szeretetet,
amely munkálkodik bennünk.

Bridzsi

Kép
esztora

a felső vonalzóm megállt!lecserélem

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Vicky: nekem 9 év alatt romlott vissza (tavaly vettem észre, hogy már nem az igazi a látásom). Az a helyzet, hogy nekem 19 éves koromban műtötték, és előtte egy évig vizsgálták,hogy romlik-e, nem romlott és így műthették. Igenám! Viszont most mondta a szemész, hogy kábé 23 éves korig kellene figyelni, mert addig még romolhat, szóval nekem nagy valószínűség szerint ez a másfél dioptria még az, ami 19 és 23 éves korom között feljött volna a szememre. Nem hiszem, hogy nálad visszaromlana bármennyit is.

Vicky, ha hétfőn együtt voltatok még a pároddal, akkor még jó esélyed van, hogy megvárták a kislurkók a pé. Pont ilyenkor szokott sikerülni a dolog,amikor az ember nagyon nem számít rá... :wink:

Nán-dorka: tök jó lehetett kirándulni, jók a képek, az idő is kedvezett nektek.

Esztora: jó a vonalzód, édi ez a kis rózsaszín hangya :)

Meri: várunk a hírekkel.
szerika

köszi Szerika.
hogy van a náthád,nem jött vissza ugye?

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Reggel mar beszeltem a haziorvossal,holnap meygek hozza.
Remelem jo fej lesz,most beszelem meg velke a tappenz dolgot,meg megmutizok neki minden leletet.
Meg a fogorvost kell felhivnom,hogy mondjuk jovo heten :roll: menjek hozza is kontrollra.
Nagyon remelem minden ok lesz :wink:

Megyek kivaltom a patikaban ezt a huvelytabit :roll: :?

Akkor ugy lazom jovo heten tobben is mennek Uhra,megint mozgalmas het lesz :wink:

Meri,
Neked este ezerrel megy a drukk!majd varunk a hirekkel!!!

Nandorka,
orulok,hogy jol sikerult a kirandulas!!!!Tegnap tenyleg jo ido volt!!!!

Esztora,
orulok a buborekolasnak :lol: :lol:
Egy-ket het es intenzivebben fogod mar erezni!
En mar zat varom,hogy Apa is erezze,mert azert meg en sem erzem olyan nagyon sokszor,es akkor sem annyira eros.Bar enmar erzem akezemmel,ha epp elkapom azt a pillanatot :lol:

Szeri,
remelem nalam bejon ez a rohadt huvelytabi,es nem lesz szukseg masra.... :evil:

Na osszeszedem magam es utrakelek :lol:
Lehet,hoyg atmegyek apiacra is,mert elfogyott a savanyu kaposzta :lol: :lol: :lol: Na meg a gyumik :lol:

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Szavaztam ma is Mátéra, még reggel.

Nagyon rosszul aludtam és hihetetlen ingerlékeny vagyok. Most csináltam egybe egy doki féle mensi naptárt, mióta van mensim és nem elég, hogy most attól ájultam el milyen öreg is vagyok, (17 van mensim) ráadásul sose volt normális ciklusom. A fogigátló az látszik amikor szedtem, de egyébként semmi. Úgyhogy nekem szerintem nem szabad nézni a vonalzót, hanem folyton hancúrozni kell.
Görcsben van a gyomrom. Szívem szerint egyedül mennék. Mert jól esne átgondolni magamban utána a dolgokat, meg tutira csak kötekedni fogok amíg odaérünk. De nem tudtam meggyőzni a párom, hogy ne jöjjön. Pedig most tényleg azzal segítene leginkább. Most felszínre jöttek bennem amikor azt hitték, hogy méhnyakrákom van érzések. Csak úgy előtört belőlem. Pedig semmi durvát nem mondhat még a doki, mert még ha vizsgál sem lesz eredmény. De képtelen vagyok magamat meggyőzni.

Most elnézést mindenkitől, de képtelen vagyok reagálni bármire is.

Még annyit, hogy az iwiwen mostanában kérhetek meghívót újra. Most fel tudom ajánlani, ha valakinek kell.

meriann

"Nyitott Könyvek Éjszakája

Január 31-én, szerdán 16 órától február 1-én, csütörtökön reggel 10 óráig
30% kedvezménnyel rendelheti meg az Édesvíz Kiadó összes kapható könyvét
(több mint 150-féle) a készlet erejéig - a jelenlegi 15% kedvezmény helyett!

A különleges kedvezmény az antikvár könyvekre nem vonatkozik."

KépKép
KépKép
fioona

A bookline kiadótól. :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona, tetszik az új vonalzód :) !!!!!!!

Szeri, csak vas. este voltunk együtt, hétfőn már nem. Szóval az esély az konvergál a nullához :)
Úgy látszik, van még valami küldetésem, mielőtt várandós leszek, csak tudnám, mi az!!!!! :) Akkor gyorsan elintézném :)

Meri! :)
Sok erőt küldök neked a ma délutánhoz, mint ha magamat látnám, én is elviselhetetlen vagyok, amikor ideges vagyok! De tarts ki, mindjárt túl vagy rajta és sokkal okosabb leszel :)

Arwen, jó vásárlást! :)

Kép
vickybabe

Vickybabe, Porsika, Meriann
Köszönjük a mai szavazást is, rendik vagytok!

Vivi, Adrienna, Esztora, Arwen, Szerika, Porsika, Nán-dorka és a többiek
Légyszives Ti is szavazzatok még a Mátéra. Ez az utolsó nap, ma éjfélig lehet szavazni. Olyan jó lenne nyerni, már csak egyszer kell aludni és kiderül sikerült-e:)

Képet természetesen teszek majd ide fel a boldog Mátéval, ha sikerül valamelyik nyereményt megcsípnünk.

Máté és Zsani
Vendég

Zsani reggel szavaztam!

Bridzsi

Kép
esztora

Zsani: én is szavaztam még reggel. Hajrááá!

Meri: szorítooook! Szerintem kár paráznod :wink:

Kismamik: a Corában baba-mama hetek lesznek holnaptól, ma kaptunk újságot és sok minden le lesz értékelve.
szerika

sajnos nálunk nincs Cora :roll:
viszont itt volt a baba diszkontos ügyfelünk és megbeszéltem vele hogy bemegyek majd többször.most is vannak már babakocsik de rendszeresen visznek be és nagyon jó áron megtudjuk venni.van bergon is ,én ilyen tipusut szeretnék.van aki megveszi és rájön hogy v.miért nem jó neki ilyenkor garanciával lehet megvenni.
mellszivó is van éppen nem is használták.
nagy segitség lesz az biztos!

Bridzsi

Kép
esztora

Zsani,
reggel mar en is szavaztam ujra Matera.

Meri,
nagyon megertelek,en is ilyen kotekedos vagyok,ha ideges vagyok.De hidd el,csak jobb lesz,ha ott van melletted a parod.Ha kijossz,utana is jo lesz,ha egyutt mentek haza es nem egyedul!!!
Drukkolok nagyon este!
Volt olyan,hogy azt hittek mehnyakrakod van???Jesszusom kepzelem akkor mit eltel at....... :(

Ugy bekajaltunk..hjaj....

Fiona,
nekem is tetszik az uj vonalzod!!!!!!Nagyon edes!!!!!
En imadom a bookline-t..csak sajna mar igy is annyira sokat rendelek :oops:
De majd megnezem mi ujsag naluk :lol: :lol: :lol: Koszi! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen a te alsó vonalzód is megállt?

Bridzsi

Kép
esztora

Jeee,tenyleg megallt.Nme retm miert.Ezek szerint vmi gaz lehet naluk,ha minden vonalzojuk megall :o

De akkor krealnom kell egy ujat...na nezelodok is... :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Ez a műltkori vonalzó, ami elromlott. De most Orsinál is mükszik, gondoltam próbálom én is. :wink:

Arwen átérzem a booklinos érzelmeidet. Amit kinéztem könyvet, az meg pont nem kapható, de így legalább nem vágyódom feleslegesen. :twisted:
Ha használod a kupot, ne aggódj, akkor csak úgy szabad rá gondolni, hogy az segít. Egyépként természetgyógyászok ajánlják ilyenkor a joghurt napi fogyasztását, az egyensúly fenntartása érdekében.

Meri várunk a hírekkel, és drukkolok nagyon!!!!

Porsi remélem jól érzitek majd magatokat a fürdőben.

Nán-dorka, milyen jó lenne ezt a történetet nem csak tudni, hanem hinni is!

Esztora a nick nevedről annyit találtam, hogy magyar név, de azt nem, hogy mikor tartják. :?

Orsi örülök, hogy elmaradt a hiszti!

Meri mindjárt küldök privit!

Puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

http://www.nemetdog.hu/bebiruha/index.htm
vannak jó dolgok itt is főleg a rongyállatok tetszenek

Bridzsi

Kép
esztora

Na, megjöttem.
Fioona küldtem privit.

Mesélek magamról egy újdonságot, de először is köszi a drukkokat semmi orvosolhatatlan bajom nincs.

Na, szóval az első tuti baba óta, amikor úgy érzem várandós vagyok szinte rögtön rámtör egy mégsem akartam érzés. Próbálnék szabadulni a babától. Ezt nem tudom jobban megfogalmazni, nem a halálát akarom, csak nem akarok anya lenni. Aztán amikor elmegy a baba, furdal a lelkiismeret és bánom. Végül is mindezt már egy ideje beismerem magamnak is.
Hát ezt elmeséltem a dokimnak és mindjárt felhívott egy pszichológust. Pénteken beszélek meg vele időpontot, mert holnap a dokim személyesen beszél vele. Egyből mondta, hogy most már érti, miért tudtam küret nélkül mindig megúszni. Végig bőgtem az egész vizsgálatot. Megvizsgált kézzel és uh-val is a biztonság kedvéért. Kaptam hormont, Duphastont meghatározott időben kell szedni. Azt mondta addig védekezzünk, amíg a pszichológus nem rakott rendbe. A végén megöleltük egymást. Több, mint fél órán át foglalkozott velem. Olyan szépeket mondott, amiket még férfi szájából soha nem hallottam az anyaságról. Próbált helyrerakni, de mondtam, hogy ilyenkor semmi bajom és irtóra várom, hogy anya legyek. Jól tettem, hogy elmentem hozzá. Bár korábban tettem volna. Nagyon megértő és segítőkész volt.

Tudom, hogy furán hangzik mindez. Én sem hinném, ha nem átélném. Bánt nagyon, hogy ilyeneket érzek, de egyedül nem tudok ellene tenni. Talán egy szakember segíteni tud.

Holnap jövök rendesen, de most megyek mert nagyon elfáradtam.

meriann

Meri! Egész este gondoltam rád.
De jó, hogy nincs semmi orvosolhatatlan baj nálad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Számomra mindig olyan hihetetlen, hogy mire képes a tudatalattink...nagyon nagy szerencséd van a dokiddal, hogy ennyire empatikus!!!!!!!!!!!!! Biztosan a pszichológussal is hasonlóan egy hullámhosszra kerültök, és minden rendbe jön, meglátod!! :) :)

Megyek pihenni én is, megint lenyomtam 1 kiképzést :)

Kép
vickybabe

Meri megtetted a legnagyobb lépést."beismerted" magadnak és segitséget kértél.
sokszor ez a legnehezebb idáig eljutni.megtalálni a megfelelő orvost ehhez.tuti rendbe rak.
én végig aszisztáltam a barátnőm depresszióját.(kicsit sok volt neki a gyerek meg hogy a férje kamionsofőr és alig van otthon)elején csak sirt vagy hányt.addig én Rékával foglalkoztam naphosszat.elég hamar eljutottunk odáig hogy sétálni mentünk és nem volt sirás,hányás.
teljesen rendbe jött.

Bridzsi

Kép
esztora

Meri, úgy érzem, ez egy nagy előrelépés Neked, ha nem is volt könnyű mindezt átélni, átbeszélni. Ahogy Viki találóan írja, valóban hihetetlen dolgok tudnak lejátszódni bennünk, anélkül, h tudnánk róla vagy tehetnénk ellene ill. róla! Pl. a családunk történetéből sok mindent hordozunk, sokszor fogalmunk sincs róla.
Sztem óriási dolog, h ezt így ki tudtad elemezni és mondani magadban, és h az orvossal is meg tudtad beszélni.
Aztán én azt gondolom, h ki tudja, h milyen kölcsönhatásban voltak Benned a hormonszintek és az érzések. Lehet, h az érzések okozták a hormonszint nem-optimális voltát, de az is lehetséges, h fordítva, az alacsony hormonszint elindított Benned egy védekezőmechanizmust, h úgy sem lesz... A lényeg, h ha két irányból közelítitek meg, még közelebb juttok a megoldáshoz! Különösen, ha belülről el tudod fogadni mindkét utat (hormonpótlás, pszichológus).

Kép

Kép
nán-dorka

Képzeljétek, a kisfiam bárányhimlős. Túléljük, persze, mint mindenki :) , csak amiatt izgulok, h sikerül-e vakarózást kikerülni. Ma már sírt, h "nem bírja eltűrni" a viszketést. Belsőleg javasolja csak a dokink a viszketést csillapítását, esetleg még hozzáveszek homepátiás szereket, most olvastam a neten, h miket ajánlanak.

Édesek a vonalzóitok, Arwen anyukától távolodó kiskacsája, Esztora mérőszalagos rózsaszínkéje és Fioona ultrahangos babócája is!

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen
Köszi a szavazást, rendi vagy, ez már a véghajrá.

Ma sajna nem tették fel az akutális állást, szóval már csak 5-én lesz végeredmény hírdetés.
Nem felejtem el, hogy segítettetek és jelentkezni fogok!

Még 2 óra van hátra a szavazásból, aki még akar szavazni, gyors megteheti, tényleg fél pillanat alatt megy az egész.

Köszönjük mégegyszer a segítséget!

Máté és Zsani
Vendég

Zsani, szavaztam én is, mindkét nap, ne izgulj! Csak nem írtam meg Neked. Aztán a kvaddal vigyázzatok, ha megnyeritek, egy ismerős kisfiú nagyot borult vele. Szerencsére nagy baja nem lett. Sok boldogságot kvaddal vagy anélkül! :)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok.

Röviden, meri sajnálom az érzéseidet, szorítok érted!!

Zsani, én is szavaztam, sőt többször is rányomtam, nem tudom, hogy mennyit regiszráltak belőle.

Holnap megyek melózni, lehet, csak pénteken jövök. :o

Kitartás mindenkinek, és csupa jót.

Nándorka: nagyon jó a történet. A sérültekről tudok mesélni, szerintem sokkal több szeretetet képesek adni mint az "egészségesek". Ez tapasztalat.

Jó éjt, Nikó

Kép
nikóska

Nán-dorka, Nikóska
Köszi a szavazást, most már muszáj lesz nyernünk:)

Még van jó egy 1 óra, ha valaki kényszert érez még szavazni:)

Köszönjük
Máté és Zsani
Vendég

Szia Nikó!
Jó munkát! Egész nap dolgozol?
Engem érdekelne, hogyan működik ez a sokkal több szeretetet adás. Szóval mesélhetsz egy kicsit, ha van kedved.
Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
nán-dorka

Szia Zsani!
Csak véletlenül kukucskáltam át ide, de azért szavaztam. :)

meri

Sziasztok Drága Lányok!
Hogy vagytok ma reggel? Úgy látom, tegnap mindenki elég elfoglalt volt.

Merikém:D
Szinte hihetetlen, hogy ilyen orvosod van, egy igazi őranygyal!! Nagyon örülök, hogy megtaláltátok a problémás pontot, és így egyszerre tudjátok orvosolni a dolog lelki és minimális fizikai oldalát. Gondolom azért nem semmi estéd volt...remélem a pszichológusod is hasonlóképp tündér lesz, bár ha a dokid ajánlotta, biztos kiváló mind emberileg, mind szakmailag.

Viv:D
Tényleg, már teljesen baba-formájú a Bébid! Juuuuj, de jó lesz, az uh-n már fogod látni, ahogy mocorog!!!!
Közben "kiderült" (megtaláltam a papírt, amire az asszisztens felírta az időpontom), hogy nem is csütin, hanem szerdán megyek jövő héten, úgyhogy az már csak 6 nap woohoooooo!!!!!!!!!!

Fioona, Arwen, Esztora:D
Nagyon klasszak az új vonalzók! Az én felsőm is megáll néhe, de általában délig helyrejön.

Dorka:D
Ti hogy vagytok? Lesz valami vizsgálat mostanság? Sajnálom, hogy a Nagyfiú beteg, nem egy élmény az a bárányhimlő, bár én annó nagyon élveztem, mert a nővéremmel egyszerre kaptuk el, és együtt garázdálkodtunk 2 hetet itthon! :D

Zsani:D
Nagyon drukkolok nektek, tegnap két helyről is szavaztam.

Millió puszi és ölelés

porsika

Porsika az én vonalzóm már 3 napja álldogált ezért mennie kellett :lol:
tegnap zabálos napom volt mindent megettem amit találtam,ma odafigyelek nem lesz jó vége.
egy régi témára visszatérve Zsuzsa drága azóta sem töri magát hogy találkozzunk ennyit róla.ezzel csak nekem tesz szivességet.
olvastam most egy jó nevet az Rtl-en Puntilla na milyen :wink:
holnap vérvétel utána fodrász teljes restaurálás múltkor csak tővét festette most az egészet + csikjaim is megújjulnak.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Meri,
orulok,hogy ilyen fantazstikus szakemberre talaltal,aki elott igy meg tudsz nyilni es el tudod mondani a legbelso gondolataidat!Ez nem semmi!Biztosan jo szakember lesz a pszichologus is,is hipp-hopp letunnek beleoled ezek az erzesek!!!!
Majd meselj minden reszletet am!!!!Es most tessek mosolyogni,mert most mar tenyleg elindultatok az uton a baba fele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esztora,
Puntilla? :lol: gondolom noi nev :lol: vicces elegge :lol:
En az utonevkonyvon szoktam neha rohogni nagyokat.
Pl van iylen nev,hoyg Alap (ferfinev).Apum egybol beszolt,hoyg ja,Kemeny Alap :lol: :lol: :lol:
Zsuzsaval meg ne foglalkozz.
JO restauralast delutanra :wink:
En is tuti megyek nemsokara fodraszhoz,nagyon ramfer!!!!! :wink:

Fiona,
ezerrel eszema joghurtot,mert eszrevettem,hoyg az emesztesemet total rendbetette,ughoyg ezzel nincs problema :wink:
na meg ugye az uj kedvenc a kefir :lol:

Kép

Kép
arwen07

tegnapi nap után ma eléggé éhes vagyok de két evés között csak vizet kaphatok!
én mindig kefir függő voltam a joghurtot nem igazán szeretem.viszont krémtúró jöhetne de nagyon drágának találom.

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?