okr:
HU bocsi, kicsit hosszu lettem.
Hat en csak ugy eltem tul azt a 10 honapot, a kislanyunk elvesztese utan, hogy mindig azt ereztem haladok elore. Nekem 6-7 honapig meg peteeresem sem volt, igy mar honap kozepen a mensimet vartam mindig...
A PCOS nalam 2,5 honappal a babuci elvesztese utan derult ki fixen, aztan indult csak a metformint, aminek ugye ido kell. Szoval nagyon nehez volt neha. Minden neves datum nehez volt.
Amikor az elso honap sikertelen volt, amikor a masodik is, amikor mar a tervezett szules utan jartam es meg nem voltam terhes, amikor eltelt a nyar, ahol addig mindig sikerult teherbe esnem... Mind kritikus pontok voltak. Elsosorban azert volt nehez, mert sosem voltam benne biztos, hogy mikor jon el az en honapom es allandoan a remeny a ketsegeket valtotta. Viszont ami nalam a tuti recept volt, hogy mindig kepben voltam avval mi zajlik bennem. Ezert persze sokat olvastam utana meg rengeteg dokis utam volt, sorozatos vervetelek stb... Ha kellett kuncsorogtam beutalokert, ha kellett elmentem magan uton, de mindig tudtam a testem eppen mennyire felkeszult. Mindent kiprobaltam es kiszelektaltam belole, ami nekem bejott, azt folytattam, ami nem, azt elhagytam. Be is kell latnom, hogy amikor tenyleg terhes lettem, az volt a legtutibb honap az osszes kozul. Szep tuszok, szep mehnyalkahartya es jo idozites. Minden szempontbol a legoptimalisabb idopont volt az osszes kozul.
Ugy latszik kellett a metformintnak az ido, hogy a closti is hatni tudjon, kellett egy nagyon jo dokit talalnom, kellett egy nagyon megerto ferj es kellett egy nagyon nagy belso ero, ami azert hajt a mai napig, hogy anya lehessek, hogy nagy csaladom lehessen es hogy en is atlehessem azt, amit mar gyerekkent is mindig knnyes szemmel neztem, ha szuletett egy szep baba es hazavittek.
Szerintem, ahogy haladtak a honapok en is ereztem, hogy javulnak az eselyeim, meg engem hol negativan hol pozitivan, de mindig motivalt a topikokrol a folyamatos sikertortenet aradat. Valahogyan egy percig sem hittem, hogy elobb utobb nem sikerulhet, de a bizonytalansag, hogy mikor az tenyleg nyomaszto volt...
Junko:
Az aprilis meg tenyleg messze van, de ugye igy most mar addig is sokkal nagyobb a spontankodas eselye...
Naprol napra no.
Athiz:
Majd megjona harmadikhoz is a kedv, csak ez a masodik legyen meg nehany eve mar es vagyni fogsz ujbol a babaszagra
Sajnalom, hogy nem volt jo napod, de most biztos a Te kedvedert is sut a napocska ennyire biztatoan.
Az allamtitkar nocinek meg, ahogy a ferjem fogalmazott pont tegnap nagyon talaloan, az egesz orszag legpocsekabb allasa van. Bennem van nemi elismeres avval kapcsolatban, hogy kiallassal csinalja, de ugyanakkor lenezem ot azert, hogy olyan dolgokat is probal hitelesen eloadni, amiben tuti o sem hisz. Mindamellett elegge nehez ot nonek latni, ahogy eloadja magat neha es meg nehezebb elkepzelni, hogy valaha anya lesz belole.
Kulonben a dontest sajnos mar mindenrol szerintem regen meghoztak, csak fokozatosan merik talalni, mert kulonben nepi forradalom torne ki, ha minden rossz hirt egyszerre zuditananak rank. Igy is nehezen viselem el.
Most a legujabb, amit nem is tudtam, hogy juli 1-tol a szuleszno valasztas is hasonlokeppen mukodik, mint a doki valasztasa