Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan,mert még vissza kell menjek a férjem dolgait intézni.Aztán este leszek még!

Szóval voltam UH-n.Jól lehűtöttek! :evil: :( Először is az asszisztens Ada visítása miatt nem is hallotta,hogy nekem már jönnöm kell tüszőnézőbe,aztán meg rámförmedtek,milyíen hülyék vagyunk dokistól mindenestől,mert fél évet várni kell,ismétlődés :!: ,és vetélés veszélye miatt.Azért hétfőre még beírtak.Ja domináns tüsző nincs,de a sok apró még mindig megvan.A nyh viszont 7 mm.
Elegem van az egészből! :!: Asszem nem megyek én sem hétfőn,sem máskor.Nekem nincs időm már fél évet várni,aztán meg másfél évet a babára.Asszem feladom.Bár most leginkább kiugornék az ablakon kínomban. :cry:
Tickerem is leveszem,látni sem akarom már hol tartok.

KépKép

KépKép
okr

okr:
Nem kell ezt annyira elhinni. Ne keseredjel el! A dokidnak igaza van, nem kell annyit varni! Olvassal utana nyugodtan a neten, en is ezt tettem.
A fel eves varakozas mar elavult gondolkodas, de regen tenyleg ezt mondtak, vagy azt, hogy annyi ido, mint a terhesseg volt. Amit most mondanak 6 het es minimum egy menzi, annyira elorehaladott terhesseg elvesztesenel meg, mint az enyem vagy a Tied is 2 menzi amit javasolnak minimum varakozaskent. Ha az uh alapjan es a hormonok alapjan rendben vagy, akkor nem kell varni! De tenyleg olvassal utana, nyugtassad meg magad naprakesz infoval!
Ne add fel! Komolyan nem erdemes!
A 7mm nagyon jo es a dominans tuszo is hamarosan jonni fog! Ne foglalkozzal az uh-s "szakertokkel"! Bizz a dokidban es ha nem bizol, olvassal tenyleg utana!

baratodildi

Jaj, Kriszti, annyira sajnalom, tenyleg nagyon bunkok, nem erthetik meg hogy mennyit szenved az ember ilyenkor, ugy sajnalom, oszinten!!! Szerintem se varjatok fel evet, siman osszejohet addig spontan is, ki tudja, kurald ki Magad, mar ebben szakerto vagy, menni fog!!! Fel a fejjel (ezt pont en mondom :lol: ) menj csak el hetfon!!! Istenkem, lepotyogtathatnal Nekunk egy par egeszsegeses bebit!!!

BIldi: probalom, probalom, de nem konnyu, valamit ki kene talalnom amivel lekotom magam. Majdcsak tul leszunk ezen a nehez idoszakon!

Kokusz: Neked is puszi, koszi a batoritast! Kene mar legalabb egy pozitiv teszt itt ebben a topikban mert lassan mindenki begyogyozik! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Köszönöm csajok! :)
csak ugye nincs szükségem ilyen hosszú se testi, se lelki megnyugvásra, nincs ott semmi gond... :!:

Athiz,
aranyos vagy, tényleg :)
DE sajnos semmivel sem megyek a következővel sem biztosabbra, mint eddig :( Ha "szerencsénk" van, addigra befigyel a törvénymódosítás is :roll:
Hidd el, inkább szeretném a hónapról-hónapra próbálkozást, mert legalább ESÉLY, és nem üresjárat :roll:
Ja, és ugye nem gondolod komolyan, hogy az augusztus picit van odébb??? :shock:

Kriszta,
szegény :( sajnálom, hogy ilyeneket mondtak... hogy komolyan kell-e venni, sajnos nem tudom...
A várakozáshoz való hozzáállásodat abszolút meg tudom érteni :?
angel37

Bildi, igen pénteken áll szándékomban tesztelni ... persze ha eljutok addig. Örülök hogy te és a pici lányod jól vagytok :)

Okr, sajnálom, hogy ilyeneket mondtak neked. De tudod mit ha az a baba jönni akar akkor úgis jönni fog és nem akkor amikor a dokik úgy gondolják hogy itt az ideje .... ne foglalkozz ilyenekkel. A laborod tök jó volt. Akkor meg?

Tontica jaja elkelne a pozitív teszt itt is :) amíg tényleg be nem dilizünk ... én most épp arra trenírozom magam ha megjön mégis akkor ne akadjak ki ...

Angel, teljesen igazad van. Igazából nem lehet erre mit mondani. Valóban könnyebb helyzetben vagyunk mi akik még próbálkozhatunk minden hónapban és van rá esély hogy sikerül is.
kokusz

Sziasztok!

Sajnalom hogy ennyire letort allapotban vagytok! :( :( :( Ugy mondanek valami nyugtatot.... :( BIZNI KELL!!!Nincs mas valasztasunk! :(

Angel!
Mi is augusztusra kerulunk sorra! :( Tartsuk egymasban a lelket addig! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,
na akkor szépek vagyunk! :D OK! :wink:

Hova jelentkeztél be végül?

Kókusz,
Neked akkor holnapután kell nagyon drukkolni! :wink: Vagyis addigis! :) ++++++++++++++
angel37

Tontica,kokusz
Nagy drukk a teszhez ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Tontica drága,nem fogok elmenni hétfőn.Nem hiányzik az orrom alá dörgölése a dolgoknak.Sőtt,se hőmérő se semmi.

Angyalka
Hát nem most leszünk babásak az tuti! :( :( Bár én már akkor se leszek nyugodt,ha pozitívat tesztelek,puszta véletlenségből.Jó lesz már dolgozni menni,legalább máshol jár majd az eszem.

Ildi
Hát én nem bízom már semmiben.

Ancsa
Húú,nálatok is sokat kell várni :( :( francba ezt a semmittevést! :evil:

KépKép

KépKép
okr

Angel!

A Forgacsba mentunk!Nagyon szimpatikus hely! :D

Hat igen!'Kicsit" hosszu a varolista! :? Mondta a doki is hogy ketszer ennyi beultetest tudnanak csinalni,csak hat... :evil:

Kriszti!
Kitartas!!! :(

Kép
Kép
ancsa81

sziasztok.

tonti tovabbra is mnegy a druk.valahogy ugy erzem hogy hamarosan tesztelsz. :lol:

kriszti.sajnalom.elhiszem hogy szomoru vagy.en is minden este az vagyok mert eleg rosszul erzem magam.

ancsa,angel.basszus agusztus?az jo messze van.kitartas lanyok,mast nem tudok mondani.

kokusz.szedem a metformint kb 2 hete.te nem voltal rosszul tole?nekem nagyon rosz,de mindig csak delutan.felfordul a gyomrom a kajanal es tegnap mar fogmosaskor ik okrodtem.allandoan hanyingerem van delutan.
neked is volt ilyen a gyogyszertol?
termeszetesen szoritok.

Kép
monyoka

Jo reggelt!

Kokusz??? Neked 14 dpo, nagyon izgulok!!!!!!!!! Gyere, gyere!

Monyoka: :( hulye hanyinger!!! Szivem, bizzal, higyjel es imadkozzal!
Lanyok, tegnap imadkoztam es olyan jol esett, teljesen megnyugtatott, Ti is tegyetek meg! Biztosan segit!

Ancsa: Erted is Dragam!!! Mennyien lesznek itt babasak a nyaron, hurra! :D

OKriszti: megertelek, szerintem is pihenj egy kicsit, csodalkoztam is hogy ilyen hamar nekivagtal. Kicsit most probalj meg kikapcsolodni es ne foglalkozni a temaval, tudom nem konnyu! :cry:

Angyal: Neked most ugyanazt tudom mondani mint Krisztinek, probald meg kicsit elengedni a temat!

Nekem ma: 27 cn. 12 dpo, hom: 37,1 es remenykedek ezerrel, ha holnap se megy le akkor teszt Kokusszal!!! :lol: (Megjegyzem 12 DPO-n nekem mindig le szokott csokkenni!) Jaj, de jo lenne! :D

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Monyoka nekem is hasonló volt a metformintól. Reggel bevettem és utána az egész napom el volt tolva mert folamatos hányingerem volt, sőt volt olyan is hogy minden visszajött amit megettem. Mostmár elég régen volt ilyen nálam hálistennek. Sajnos ez a mellékhatása. Nem tudom hog szoktad bevenni de étkezés közben bevéve állítólag nem jelentkeznek annyira erősen a tünetek. Kitartás ....

Magamról: még nincs mensi .... remélem nem is lesz :)
kokusz

Kókusz, Tonti, további drukkok! Remélem, hogy sikerül!
Már csak azért is, hogy ne én legyek itt az egyetlen, aki éppen csemetét vár, és írogat (kivétel erősíti a szabályt!), mert ez így elég szar érzés. Bocsi, de már írni sincs kedvem. Főleg, hogy a tegnapi napom nagyon szarul végződött, a mai meg u.így kezdődött.
Vendég

Kép

KépKép
KépKép
tontica

tontika izgi.
amiota tudok imatkozni(allitolag eleg koran megtanultam)azota nem telik el ugy nap hogy ne imadkoznek.minde este lefekves utan.probaltam mar ugy elaludni(kivancsi voltam)hogy nem imadkozom de nem megy.

kokusz.reggeli utan az utolso falattal veszem be.nagyon gyotor.tegnap mar felhaborodott a parom hogy ez igy nem jo.
azt mondja hogy olyan mintha meghalt volna az a kis boldog felesege aki egesz delutan pattogott,vigyorgott.helyette kapott el elsapadt,agyban fekvo es latszolag szenvedo elettarsat.
ez azert rosszul esett.tudom hogy nem bantasbol mondta.
szerinte masik gyogyszer kell,de en tudom hogy ez kell.majdcsak jobb lesz idovel.

Kép
monyoka

Monyoka az én férjem is sokszor kérdezte amikor rosszul voltam, hogy biztosan jó ez nekünk? Ő is szenvedett attól hogy nem éreztem jól magam, sokszor egyedül ment el a barátainkkal találkozni mert annyira rosszul voltam a metformintól. Ne hagyd abba ... egy idő után ezek megszűnnek. Én két részletben veszem be a gyógszert egy adagot reggel egyet meg lefekvés előtt. Így nincs semmi gond.

Tontica én nagyon izgulok .... nem merek wc-re menni sem .... nem mértem hőt. Nagyon szurkolok magunknak.

Athiz :) köszike, jó lenne. Mi történt?
kokusz

Sziasztok!

Nem jó olvasni, hogy ilyen rossz paszban vagytok. És nehéz is vigasztaló szavakat találni.

Angyalom!
Majd írok...
Meg kell védjem Athizt. Tényleg nagyon össze kell szedjük magunkat, hgy valamit mondjunk Neked, amivel talán kibírható ez a hosszú várakozás. De elötted van egy klassz nyár, egy klassz nyaralással. Kipihened a sok hormont, amit ebben az évben kaptál. Tényleg találnod kell/ találnunk kell valami mást is ami lefoglal.
Ha vége ennek a fos februárnak (ami számomra az abszolult felesleges hónap kategória) máris másként látod majd a dolgokat.
Sztem midnenképpen jó, hogy rápihensz a következőkre.
Ja és biztos forrásból tudom, aki benne van már a programban, arra nem fog vonatkozni a tv módosítás!
Rád ez tuti igaz, azt nem tom rám igaz-e. :shock:
Mi a Jónás napoknak csak az utolsóját kaptuk el.

Ancsa!
Akkor döntöttél, belevágtok. Örülök neki!

Kokusz, Tonti!
Rajtatok a topik szeme. :wink:

Anyapoc!
Gratulálok a sikeres vizsgákhoz! Lányod meg tényleg aranyos lehet nagyon.

Bee!
Háát...megvolt az összeborulás, de egyenlőre inkább gyógytornához hasonlítanám, de a lényeg hogy működik. :oops:

Kriszta!
Stramm lány vagy te nem féltelek. Én is hanyagolnám most a helyedben a dokikat és minden egyéb segédeszközt.
Kérlek adj egy kis időt magadnak, talán túl gyorsan beleugrottál.
BIldi szavait érdemes megfontolni.
Baliról mesélj kicsit? Miylen volt a találka? Milyen a gyerök? :)

Monyó!
Sajnálom a rossz napjaidat. Biztos kell idő ahhoz is, hogy az ember megszokja ezeket a hormonokat. Most hülyeséget írok, de legalább várandóságod (ami itt leszen hamarosan) nem okoz meglepetést. Már most edződsz. Férjed hogy bírja?

Athiz!
Gratulálok a kisfiúhoz. Apa nagyon büszke, ahogy olvasom.
Majd a köv. kislány lesz. :wink:
Vendég

monyoka:
Kitartas, idovel jobb lesz! Nekem csak a harmadik emelesnel okozott rosszulletet, meg ha nem kaja kozben vettem be. Inkabb eves kozben vedd be, ne a vegen! Az is szamit mit eszel, mert ha cukros dolgokat eszel valamiert megerosodik a mellekhatasa is. nalam ez volt, de idovel kitapasztaltam es utana mar tenyleg semmi gondom nem volt vele.

Tonti, kokusz:
Nagyon varom a holnapot!

Athiz:
En is itt vagyok es irogatok szorgalmasan :wink:

okr:
:cry: Nem is tudom mit mondjak azonkivul, amit mar mondtam. :( Ne add fel, mert utolag nem tudod az idot visszaforgatni mar... Menni kell elore, megha ideig-oraig nehez is, mert igazan csak a celnal leszel nyugodt... Nalam igy van es meg nem vagyok a celnal...

baratodildi

Monyó!
Ja, most olvasom a férjed észrevételét. :oops:
Nehéz...erre nem is tudok mit mondani.
Vendég

junko:
A gyogytorna gyógyit azt mondjak :wink: Orulok, hogy minden alakuloban. :) Mikor kell visszamennie kontrollra, hogy a mutet sikeres volt -e?

baratodildi

Junko ez valamelyest jó hír hogy akik már benne vannak a programban azoknál nem számít az új szabályozás. Tegnap épp erről dumáltunk a férjemmel ... mondjuk nagy szemétség az egész ... És ettől az államtitkár nőtől meg rosszul vagyok, annyira arrogáns hogy az gusztustalan. Kitartás ....

Bildi én is várom, és remélem sor kerül rá és közben nem jön mégis miki.
kokusz

Kokusz!
Ó akkor mást is kiver a víz ettől a pi*tól. Akkor nem velem van a baj.
Igen, attól hogy aki benne van megússza, még aljas ez az egész, de egy kicsit most önző vagyok.

Bildi!
Igen kicsit érzem is, hogy kisimultak a ráncaim. :) Április 17-én, azt hiszem. Biztony odébb van még ez is.
Vendég

SZiasztok!

Krisztám,
akkor egyelőre maradunk szánik! :roll: :lol:
Azt hiszem én csak akkor fogom elhinni, ha egyszer sikerül, hogyha megszületett...

Ancsa,
akkor hajrá Forgács! :)

Tontica,
a témát jó időre kénytelen vagyok elengedni! :roll: :D
Biztatóan alakul a hőd! :) +++++++++++++++++

Junko,
nem mindenben értünk egyet, sajnos a trv-dolog sem egészen úgy van, de majd írom emilben, nem fárasztom vele a topicot! :wink:

Persze az is igaz, hogy nekem már nem jó semmilyen vigasztalás, ezt beismerem! :oops: Sajna idáig jutottam, ez van, nyilván nem annak a hibája, aki vigasztalni próbál, hanem saját nyomor! :wink: 8)
angel37

Na attól a nőtől nálam is nyílik a bicska :roll: :twisted:
angel37

Sziasztok,

ne haragudjatok, hogy igy ismeretlenul ideirok. De ugy latom ez a topic most egy picit szomoru es ezert szeretnem veletek megosztani azt a tortenetet, amit tegnap a dokim meselt.

Volt egy paciense, aki 10 ev meddosegi kezeles utan azt mondta, hogy na jo, ez az utolso lombik, aztan vege. Persze sikerult neki :lol:
Megszuletett a baba, a 6 hetes kontrolon mondta a doki, hogy az ordog nem alszik, tegyunk fel spiralt. A csaj eloszor tiltakozott, hogy neki ugyan minek, de csak feltettek.
3 honap :!: mulva terhes lett... Szoptatott, spiral mellett...
Most fog megszuletni a baba.

Nem azt kivanom en, hogy 10 evig kezeljenek barkit is, csak azt probaltam (meg a dokim is) erzekeltetni, hogy mennyit szamit, ha abbahagyjuk a gorcsolest. Amit tudom, mennyire konnyu igy leirni, de a valosagban...

Szoval drukkolok Tontinak es Kokusznak, meg persze mindenkinek!

Es ne haragudjatok, hogy ide irtam es hosszu voltam!
Trixi
trixi13

Angyal!

Ne idegelj. Nekem Kaális embör mondta. :(
Csak bízni tudok abban, hogy kihevered ezt a rossz időszakot.
Azért remélem nem bántottalak! :shock:
Szükségem van az optimzmusodra, ha én is oda kerülök. Valamikor, mikor is? Ha minden jól megy (vagy rosszul) július környékén. Talán mikor te.
Írok!
Vendég

Junkó, köszi, hogy megvédsz, tényleg csak vígasznak szántam, de valahogy amiket írok, mindig rosszul érződnek ki annak, akinek írom. Pedig próbálok szelektálni nagyon, nehogy véletlenül is megbántsak valakit. Hát úgy tűnik, nem tudok vígasztalni! :?
Sajna nem hiszem, hogy lesz még baba, egyenlőre tuti elég lesz a 2! :)

Trixi, köszi a történetet, az biztos, hogy sokat számít, hogyan gondolkodik az ember. De ezt mindig csak akkor látja be az ember lánya, amikor már megtörtént velünk a csoda! :wink:

BIldi, te vagy a kivétel példaképpen! :wink:

Kókusz, köszi, temetés, idegeskedés több okból, és a férjemmel veszekedtünk tegnap rendesen, csak ennyi az ok, hogy sz.r a kedvem!
Vendég

Sziasztok!

Na attol a notol en is kivagyok teljesen! :evil: Neha olyan erzest kelt bennem hogy szivesen 'megmutatnam" neki a cipom talpat... :evil:

Angyalka megkerdezhetem hogy mit tudsz??? :oops:

Athiz,Ildi,Zsazsoka!
Pocifotot nem akartok mutatni????????

Kép
Kép
ancsa81

Tontica
Nagyon jó a görbéd!!!!Drukk hegyek mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sajnos leghamarabb csak péntek este tudok benézni.Légyszi nagy betűkkel írd ki az eredményt,hogy rögtön lássam!!!!

Kokusz
Nagy betű rád is érvényes,és mega drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyalka
Hát én tényleg nagyon száninak érzem magam! :( Asszem egyforma passzban vagyunk jelenleg.Engem sem tud már a jóisten sem megvígasztalni.

Ildi
Hát nem tudom,hogyan élted túl a várakozós időszakot?! :shock: Nehéz!

Junko
Na,szuper,hogy megvolt a kapurarúgás! :lol: Nekem a Jónás utolsó napja a nyerő p.é. szempontjából,remélem neked is!
űa február valóban elmúlhatna már.Ennél már csak a decembert utálom jobban.

Trixi
Az a baj,ilyen véletlen teherbeesés mindig mással töténik! :(

Monyoka
Én a bromotól voltam nagyon sz.rul,a metformintól "csak" hasmenésem volt.
Férjuradnak mondd el,nem lesz így örökké.Egy hónap türelem,és elmúlik a mellékhatás.
Ja újabban a multivitamintól vagy hányingerem :shock:

Ancsa
Neked csak viszont tudom kívánni a kitartást. :) Nem egyszerű dolog. :wink:

KépKép

KépKép
okr

Okr, akkor én nem is vígasztalnálak, csak virtuálisan megölelgetlek! Remélem, az nem gond!

Ancsa, láttam ám a másikon a görbuszodat! Hú, hát én nem bíztatlak, de naggggyyyon tuti ám! :wink:

Pocifotót tennék én fel, de szerintem tátva maradna a szátok, mekkora a belem! Inkább nem rémisztgetnék vele senkit! :lol:
Vendég

Jujj de jó hogy beindultunk :)

Na szóval az az államtitkár p .. csa, ha már meglátom felmegy a pumpám. Azt kívánnám neki hogy kerüljön ő is ilyen helyzetbe, de komolyan. Nem vagyok egy ilyen típus de undorító az a nő és ahogy előadja az újabb és újabb "reformokat".
Azért én reménykedem benne hogy hátha nem nyúlnak hozzá ehhez a lombikos dologhoz, persze azt hiszem ez hiú ábránd ... sajnos.

Trixi köszi :)

Athiz sajnálom. Úgy látszik senki nincs a topon ... de remélem nem tart sokáig nálatok a harag ....

Ancsa én is láttam a görbédet .... :)

Okr remélem szükség lesz a nagybetűkre :) Régebben az egyik multivitamintól nekem is volt hányingerem ... :) bár nekem a clostitól is volt meg a bromótól is meg a metformintól is :) a férjem épp azon röhögött hogy ha egyzsre babás leszek és jönnek a hányingerek már fel se fogom venni :) annyira rutinos vagyok
kokusz

Athiz,
nem hiszem, hogy ennyire bántó lett volna, amit tegnap írtam neked! Nem arról van szó, hogy nem tudnál vigasztalni, csak mint már írtam lepattan rólam sajnos minden. Ez nem a te hibád, igazán nem kéne, hogy magadra vedd! :)

Trixi,
köszönjük a történetet :)
De sajnos u.azt tudom mondani, mint Okriszta :( :roll:

És igen, Athiz is jól mondja: majd hiszem, ha velem történik, addig nem!
Bizonyos mennyiségű szívás után már semmiféle biztatást nem adnak mások sikertörténetei... :roll: :oops: :(

Junko,
nem sértődőm én olyan könnyen! :D
Ment mél! :wink:

Ancsa,
mindjárt írok pü-t! :wink:
angel37

na erről nekem is ez a véleményem .... mármint a csodákról. Hoggy bizonyos idő eltelte után az ember már úgy van vele hogy a csodák mindig mással történnek.
kokusz

Ááá, ez a nő :roll: Méltó párja eü. miniszterünknek! :evil: :evil:

Az a baj, hogy minden fronton meg akarják furkálni a lombikos dolgokat: most csökkentették a szurikon a támogatást 25%-kal, a várólisták már működnek, és még ehhez akarnak csökkenteni :shock: :shock: Legalább már valahol segíteni kéne, könyörgöm! Vagy nem is segíteni, de legalább hagyták volna a rendszert, ahogy volt!

Én is attól tartok, hogy itten mostanság minden megtörténhet... amire az ember azt mondja, hogy na ezt már csak nem lépik meg, meglépik :roll:
angel37

okr:
HU bocsi, kicsit hosszu lettem. :oops:
Hat en csak ugy eltem tul azt a 10 honapot, a kislanyunk elvesztese utan, hogy mindig azt ereztem haladok elore. Nekem 6-7 honapig meg peteeresem sem volt, igy mar honap kozepen a mensimet vartam mindig... :( A PCOS nalam 2,5 honappal a babuci elvesztese utan derult ki fixen, aztan indult csak a metformint, aminek ugye ido kell. Szoval nagyon nehez volt neha. Minden neves datum nehez volt. :( Amikor az elso honap sikertelen volt, amikor a masodik is, amikor mar a tervezett szules utan jartam es meg nem voltam terhes, amikor eltelt a nyar, ahol addig mindig sikerult teherbe esnem... Mind kritikus pontok voltak. Elsosorban azert volt nehez, mert sosem voltam benne biztos, hogy mikor jon el az en honapom es allandoan a remeny a ketsegeket valtotta. Viszont ami nalam a tuti recept volt, hogy mindig kepben voltam avval mi zajlik bennem. Ezert persze sokat olvastam utana meg rengeteg dokis utam volt, sorozatos vervetelek stb... Ha kellett kuncsorogtam beutalokert, ha kellett elmentem magan uton, de mindig tudtam a testem eppen mennyire felkeszult. Mindent kiprobaltam es kiszelektaltam belole, ami nekem bejott, azt folytattam, ami nem, azt elhagytam. Be is kell latnom, hogy amikor tenyleg terhes lettem, az volt a legtutibb honap az osszes kozul. Szep tuszok, szep mehnyalkahartya es jo idozites. Minden szempontbol a legoptimalisabb idopont volt az osszes kozul.
Ugy latszik kellett a metformintnak az ido, hogy a closti is hatni tudjon, kellett egy nagyon jo dokit talalnom, kellett egy nagyon megerto ferj es kellett egy nagyon nagy belso ero, ami azert hajt a mai napig, hogy anya lehessek, hogy nagy csaladom lehessen es hogy en is atlehessem azt, amit mar gyerekkent is mindig knnyes szemmel neztem, ha szuletett egy szep baba es hazavittek. :) Szerintem, ahogy haladtak a honapok en is ereztem, hogy javulnak az eselyeim, meg engem hol negativan hol pozitivan, de mindig motivalt a topikokrol a folyamatos sikertortenet aradat. Valahogyan egy percig sem hittem, hogy elobb utobb nem sikerulhet, de a bizonytalansag, hogy mikor az tenyleg nyomaszto volt...

Junko:
Az aprilis meg tenyleg messze van, de ugye igy most mar addig is sokkal nagyobb a spontankodas eselye... :) Naprol napra no.

Athiz:
Majd megjona harmadikhoz is a kedv, csak ez a masodik legyen meg nehany eve mar es vagyni fogsz ujbol a babaszagra :wink: Sajnalom, hogy nem volt jo napod, de most biztos a Te kedvedert is sut a napocska ennyire biztatoan. :)

Az allamtitkar nocinek meg, ahogy a ferjem fogalmazott pont tegnap nagyon talaloan, az egesz orszag legpocsekabb allasa van. Bennem van nemi elismeres avval kapcsolatban, hogy kiallassal csinalja, de ugyanakkor lenezem ot azert, hogy olyan dolgokat is probal hitelesen eloadni, amiben tuti o sem hisz. Mindamellett elegge nehez ot nonek latni, ahogy eloadja magat neha es meg nehezebb elkepzelni, hogy valaha anya lesz belole. :x Kulonben a dontest sajnos mar mindenrol szerintem regen meghoztak, csak fokozatosan merik talalni, mert kulonben nepi forradalom torne ki, ha minden rossz hirt egyszerre zuditananak rank. Igy is nehezen viselem el. :( Most a legujabb, amit nem is tudtam, hogy juli 1-tol a szuleszno valasztas is hasonlokeppen mukodik, mint a doki valasztasa :(

baratodildi

Háát BIldi!
Én azt gondolom itt már csak a népi forradalom segítene. :!:
Olvasva a történeted, becsülöm a kitartásod!

Államtitkár hölgyről meg...Lennie kell bennünk akkora büszkeségnek, és igazságérzetnek, hogy bizonyos dolgoknál már azt mondjuk ehhez nem adom az arcom.
Én régen lemondtam volna a helyébe.

Angyal!
Nem jött semmi. :shock:
Vendég

Ja és Trixi!

Köszönjük a történetet. Sajnos engem mindig riaszt a sok év. 10 év? :shock:

Egyébként én hiszek a csodákban. Matek vizsgán elsőre átmentem...
Vendég

Junko,
nahát pedig tőlem elment! :shock:
Írom ide is pü-be! :)
angel37

Hmmmm......

Athiz vígasztalni nem tud,én meg érdektelen dolgokat írok... :?

Hát ez van :roll:....

anyapoc

Anyapoc!

Miért érdektelen? :shock:
Sztem most valahogy mindenki elmerült a saját problémájába.
Vendég

Anyapoc: mi az erdektelen?
Bocsi ha nem valaszoltam volna, sik ideg vagyok, minden bajom van es szerintem ezzel most mindenki igy van! :lol:

Legyen mar holnap!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ma mindenkinek ilyen a hangulata?! :evil:

Bocsi Mindenki mennem kell ebedet fozni!

KépKép
KépKép
tontica

Junko,Tonica

Lehet,hogy az eluralkodott hangulat teszi.de engem személy szerint kicsit bánt ,hogy többeknek írok,és nem reagálnak vissza rá.Ebből vontam le azt,hogy ezek szt érdektelen ,amit írok :D
No de ez meg majd az én problémám lesz,amivel elfoglalom magam... :wink: :D:D:D:D!

Ehhh,mindegy is :)!

anyapoc

Anyapoc,
igyekezni szoktam reagálni, ha írsz mindenképpen, bocsánat, ha most nem tettem! :oops: Nem mindig tudok visszaolvasni rendesen (sokáig nem is igen jöttem), és nem mindig írok mindenkinek, ha jövök, gyakran csak onnantól kapcsolódom be. És igen, kicsit én is :evil: vagyok :roll:

Most visszanéztem a legutobbi hsz-eidet, igyekeztem pótolni!

Gratulálok, hogy túlvagy a vizsgákon, és jó hétvégézést! Hova is mentek? :) És persze köszönöm, hogy hajrá! :)

Legközelebb tuti írok, bármi is írsz! :D

Puszi :)
angel37

Kókusz, nagyon drukkolok, hogy Miki bá igen sokáig kerüljön el.

Tontica nagyon jó a görbéd, remélem holnap te is pozitívat tesztelsz.

"Örülök" hogy államtitkár asszonyról másnak is az a véleménye mint nekem: még jó hogy nem olvastátok a kismama valamelyik számát amiben hihetetlen álszentül beszél az egészségügyi reformok kismamákat érintő részéről

Bocsánat, de közben rosszalkodik a billentyűzetem.

Minden rosszkedvűnek küldök egy virtuális ölelést.

Kép
Kép
robcsi03

Angel (és persze mindenki) :)!!!!!

Most ezt nem azért írtam le,hogy mindenki személy szerint mea culpázzon!!!!!
Csak azért akartam megjegyezni,hogy néha egymásra is jobban figyeljünk,hiába mindenkinek vannak ilyen-olyan gondjai... :roll:
Mert bizony egy ilyen dolog is rányomja a bélyegét a fórumra... :roll:
Szóval nem kérem senkitől,hogy megkövessen,de azért aranyos vagy,hogy reagáltál és persze köszönöm a gratulációt is :):)!

De akkor most írj!!!

Bármi

És persze akartam regaálni a többiekre is,csak eddig ennyire futotta :D!

Miszerint...

Kriszti

Nagyon sajnálom,hogy így vsielkedtek veletek,számomra mindig megdöbbentő,hogy hogyan tudják így megkérdőjelezni egymás döntését EÜ-n belül... :? Aztán lehet,hogy más esetekben ez így is jól működik...

Tpntica

Olvastam,hogy odavagy és kibuktál,okosat nem tudok írni,csak hogy nyugi.És bizony jól látod,hogy el kéne foglalnod magad valamivel,legyen az bármi,de ne ehhez kapcsolódjon :wink:!
Nem kezdtél el egyszer kézimunkázni? :roll:

Kokusz

Nagyon izgi,amiket írsz és nagyon-nagyon szorítok,remélem,semmi rosszat nem fogok olvasni,mikor hazaérünk :):):)!!!
Ha mégis,kikaptok :D:D:D!

Monyoka

Átérzem a kínod,nagyjából hasonlót éltem át terhesen,persze akkor legalább volt értelme ... :roll:
Kitartás! :)

Lombik:ez elég érdekes dolog,bennem más kérdések is felvetődnek... :roll:
Persze tudom,könnyen vagyok... :( :roll:
De azért mindenki mellett :)!

Puszi :)

anyapoc

Anyapoc,
Olyan meaculpázást azért nem csaptam! :D

Milyen kérdések vetődtek fel benned?

Ja, és hova is mentek a hétvégén :?:
angel37

Sziasztok!

Lányok szerintem telihold hatása elért ide is. :lol:
Most komolyan: Athiz értem én, hogy nem tudsz vigasztalni. Hát én sem. Én még telefonban is félreértelmezem a másik fél hangsúlyát..... S betűkben, sorokban még könnyebb megbántani, s félreérteni a másikat.
Én többek közt ezért próbálok NEM megsértődni! :lol:

Amúgy meg: a negatív kritika is építi a jellemet!!! :lol:

Angyal! Hát igazad van. Nincs ám oly közel az az augusztus.... Próbáld vasalgatni a lelkedet, egy kicsit simuljon.... s akkor most egy virtis ölelés: (((( Angel))))

Junkó! Ez egy lépéske volt! De előre ám!!! :lol: Hidd el, hogy lesz ez még jobb is (döngetősebb / frenetikus / eredményes :wink: !!). Hát mit ne mondjak! Van még egy pár felesleges hónap a naptárba.....

Kókusz drukk megy!! - remélem nem bántottalak meg a múltkor... olyan lelkiismeretfurd.-m van.

Okriszti tod, nekem csak egy "sima" elhalásom volt az első trimeszterben, viszont bő egy évig undorodtam az orvosoktól. Szó szerint állt a szőr a hátamon..... Persze tudom, hogy te eseted speckó (kötödés az egészségügyhöz). Nem könnyű túlélni ezeket a hónapokat. Meg kell hogy jegyezzem: le a kalappal előtted. Vizsga, vizsga hátán, Ada, apa, háztartást, stb... S mindezt emelt fővel. Most kicsit borult a bili, de majd egyenesbe jössz!!

Én is találkoztam ma egy igen negatív nővérkével! Először nem tetszett neki, hogy ő fog tőlem vért venni, aztán vérvétel közben beszélgetett egy kolleginával, s elfelejtette hogy mit csinál. Bugy-bugy a vérem, erre kikapta a tűt a karomból, s utána jutott eszébe, hogy nem elég az egy cső vér. ISORÁZ! :roll:

Monyóka! Nekem a metformin csak az első 3 hónapban (kb.) okozott kellemetlen pillanatokat. Én evés közben veszem be, s tudom már, hogyha sok szénhidrátot eszem, akkor hasmenésem lesz. Elég komolyan... :roll: Ma már nincs hányingerem, s a közérzetem is jó.

Tildi!!!! Egy példa a csodára: Áfonyát olvastad a másik hőmérősben??? Úgy eltűntél...... :roll:

Baratodildi csupa T betűs név! :lol: Jól gondolom, hogy a másik neve is T???

Baliról én is szívesen olvasnék!
S még tudjátok kiről??? Takido vajon hogy van Gerda babával??? :lol:

Ritkán írok ide, de láttam, hogy a világvége hangulat vetette fel a buksiját!

Lányok ne adjátok fel!!!

Elnézést azoktól akiket nem említettem név szerint. Mentség: kútfőből ment ez a pár sor.

Bee
beebeey

Ejnye! Ez a babanet felmérgel... :twisted: Egyik pillanatban van privim, a másikban nincs. Pedig még csak rá sem klikkeltem...
beebeey

SZia Bee! :)

Köszi! :)
Jó, hogy emlegeted a vasalást, már elég régóta halogatom, de ma megteszem! :wink: Vagy nem! :oops:

Jópofa a nővérke! :roll:
Mihez kell a vér?

Világvégéről azért szó sincs ám, részemről csak realista gondolkodás! 8)
angel37

Jaj, de drágák vagytok!!!! :lol: Itt vagyok minden nap... Figyelek, izgulok és sokszor sírok... :cry: Ilyenkor tesztidőszakban többször is olvaslak titeket naponta, hátha valaki "jeleket" produkál még a teszt előtt! :)
Tudjátok tényleg annyira, de annyira jó lenne, ha eloszthatnánk az örömömet, mert bizony az enyémből mindannyiótoknak jutna... :oops:

Mi remekül vagyunk (Putyinak fáj a torka, amitől nyafi és nehéz segíteni rejta, de remélem, gyorsan elfelejtjük), 8000gr, 67 cm, csak szopizik és általában elégedett. Nagyon-nagyon boldog vagyok, lányok, csak nyilván nem akartam senkit frusztrálni ezzel... :roll:

Okrisztivel szuper volt találkozni, bár bevallom, eléggé zavarban voltam, de a 10. már simán fog menni. Húúú, tudjátok milyen szép a csaj?? :shock: Ráadásul gyönyörűen ki volt sminkelve meg minden... szóval ahogy kitette a lábát, rohantam a samponért meg a szemöldökcsipeszért, dugtam a fejem a csap alá... Hát nem sokat segített... :roll: Párbeszéd a párommal:
"-Képzeld itt volt Okriszta a topikből!
- De jó! akkor most biztos megírja a többieknek, hogy Putyi milyrn csodálatos, igaz?"
:D Ugyhogy, Kriszta, lécccciiii...! :wink:

Szopi van, mennem kell... Jaj, holnap péntek!!!!!!!! :shock: :lol: Kép
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?