Timi, nagyon szép a pocid
És Lilla kuckója is nagyon klassz! Én is elgondolkozom néha, hogy mi lesz ha mégis ott lesz a kukac... Már annyira lányra készülünk!
Ágiboldi! Nem semmi méretei vannak Boldinak
Tök jó, hogy már fejjel irányban van
Pann! Nagy gratula a vizsgaidőszak végéhez meg persze a diplomához! Mostmár irány a pihi!
Baba befordulása: Emma tegnap mintha próbálkozott volna: keresztbe feküdt és nagyon ficánkolt, de végül mégiscsak újra "felült"
Én sem hagynám, hogy kintről megfordítsák! Biztos megvan az oka, hogy miért így van a pocakomban és nem fejjel lefelé! 2 hét múlva megyünk dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy akkor mit lát majd, mert szeretnék vele beszélni a "hogyan tovább"ról! Csaszi vs normál szülés: mindkettőnek megvannak az előnyei meg a hátrányai mama és baba szempontjából, és ugye semmi sem törvényszerűen történik mindenkivel, úgyhogy szerintem kár előre parázni ezen.
Szülésznő választás: ha normál szülés lesz, akkor én mindenképpen szeretnék, de egyenlőre nem úgy néz ki
Vitaminok: nekem is mondta a múltkor a védőnő!
Bea, úgy tudom, hogy az viszonylag általános, hogy 5 perces fájásokkal kell bemenni a kórházba! Mondjuk ezt nehéz kisakkozni, ha az ember messzebbről megy... Az azért nekem furi, hogy hazaküldték...
Csaszi: tök jó lenne, ha nem vágnnak izmot!!!
Móni, írnál egy kicsit az előadásról? Sajnos nem tudtam bemenni, annyira gyengus voltam
Baba elképzelése: az arcát sosem látom magam előtt! A buksiján sok-sok "hosszú" fekete haj és relatív kis méretek: ötvenegy-két centi és nem túl magas súly. Aztán majd meglátjuk mi lesz a valóság
Szopis melltartó: én már vettem egyet, majd kiderül, hogy jó lesz-e, mindenesetre az enyémnek is olyan a kosár anyaga, ami tágulni tud.
Sági! Tuti a fotó!
Légzésfigyu: Ágiboldi, egyetértek az aggodalmaddal, hogy félkómásan, főleg mondjuk babasírásra ébredve nem az lesz a legnagyobb gondom, hogy kikapcsoljam a szerkenytyűt... Aztán lehet, hogy csak túlparázzuk, és automatikus lesz
Ha meg nem, akkor edződnek a szomszédok
Mazsi, tök jó, hogy befordult Lea! Még meg is érezted
Én ma megyek szülésfelkészítőre, amit a védőnők tartanak itt Dunakeszin
Csak az út túloldalára kell átsétálni, az még belefér ebben a nyamvadt időben is