Zsuzsi, es izlett is Alidanak a karfiol? En nagyon utaltam kiskoromban. Egyszer a bolcsiben belemtomtek a karfiollevest, aztan takarithattak. Sugarban jott ki belolem. Tobbszor nem eroltettek, ha nem akartam megenni valamit.
Andrea, erdekes ez a kanalasdi. Biztosan elfogadja majd, csak egy kicsit meg varnod kell.
Sudi, sajnalom a novered, de hatha a korhazban kipiheni magat, meg belejonnek a szopizasba. Itt sima szules utan mar masnap kiloknek a korhazbabol. Sot, ha nem az elso gyereked, akkor szules utan 4 orat maradsz, aztan szevasz. Hollandiaban meg a legtobben otthon szulnek. Itt is ismerek olyan angol not, aki otthon szult. En azt azert nem probalnam ki. Valahogy nagyobb biztonsagban erzem magam a korhazban. Ott azonnal tudnak segiteni vagy eppen csaszarozni, ha kell.
Rita, en csak a konyhatokat dicsertem meg, Tomit nem is irtam, mennyire edes, ahogy ott vigyorog a kepen.
Olyan nagy fiu mar o is! Remelem talaltok valami jo kis programot a szulinapjara. Szerintem, amit Sudi irt a Tropicarium a Camponaban, jo otlet. Ott nincs hideg es erdekes is.
Molli, tenyleg ne gondold azt, hogy te rosszabb anya vagy, mint a tobbiek! Egyebkent is, ha ilyen jut az eszedbe, akkor eleve nem lehetsz rossz anya. A rossz anyaknak eszukbe se jut, hogy ok rosszak, tokeletesnek hiszik magukat. Lattam mar ilyet.
En amikor gyerek voltam, hamar bekerultem bolcsibe mivel a szuleim dolgoztak es az anyukamnak is vissza kellett mennie talan 6 honap utan, de ettol meg nem volt rossz anya. A bolcsi, ovi utan egyutt toltott idore, meg a hetvegekre ma is szivesen emlekszem vissza. Az a lenyeg, hogy amikor idod engedi, ereztesd, hogy fontos neked es jatszatok nagyokat egyutt! Na, meg sok-sok puszi, oleles, ameddig engedi, mivel egyszer csak eljon az az idoszak, amikor mar ciki lesz neki anyatol egy puszi.
Edit, nektek jo utat es kellemes idotoltest edesanyadeknal! Nem egy varosban laktok?
Etterke, edesek lehetnek a babocak, amikor egyutt jatszanak!
Sancsi, tenyleg en el is felejtettem reagalni a forditasra!
Agyaltam rajta egy darabig, meg probaltam utananezni, de nem talaltam semmit. A ferjem se tudta. Valoszinuleg azert, mert amerikai kifejezes.
Bogyo, ugyes Davidka, hogy igy beletalalt a zacsiba!
Csak kesobb is ilyen ugyi legyen, amikor mar a nagy WC-t hasznalja!
Fius csaladoknal szokott elofordulni, hogy mindenhova megy, csak a wc cseszebe nem.
Azt hiszem, most kene megprobalnom lefekudni, ugy tunik a babocam is pihizik. Bar, amilyen szerencsem van, ahogy probalnek aludni, be fog indulni. A tegnap ejszakam szornyu volt. Hajnali 5-kor is meg dolgozott a kis dragam.
Puszi mindenkinek:
Olive