jó reggelt!
nitta,
nem égő, hogy másképp lett, mint ahogy eltervezted! nekem is sok elvem volt, de van, ami nem jött be. annak örülök, hogy nem velünk alszik. 2 hónapos koráig volt nálunk a kiságya, utána átvittük. de nem volt belóle gond.
nekem is van hordozóm, kb tök olyan, mint ami rajtad van, de nem sokat használtam. sőt, csak épp, hogy megpróbáltam, milyen. de nem jött be. nekem tök macera volt felvenni. lehet, hogy én vagyok körülményes, de annyit kínlódtam vele, hogy ihajj. meg hát hamar kiböfizte magát, nagyon ritkán bukott, ezzel sem volt gond. ha meg vmit csinálnom kellett, amihez ő akkor "útban" volt - hűű ez csúnya szó volt rá
- akkor szóltam anyunak, feljött és én tettem a dolgom.
a nevetésre visszatérve, én is megmosolygom ám. most még. de ahogy eszti is írta, biztosan nehéz lesz. és velem még az is baj, hogy kicsit türelmetlen vagyok. ezek a mostaniak nem akadályoznak még semmiben, mert épp nem indulunk sehova, csak itthon vagyunk és olyan dologért hisztizik, ami én nem akarok, hogy elérjen, megfogjon, hozzányúljon. pl a konnektorokat is elláttuk már biztonsági védőbigyóval, de attól még nem kell odamennie és megpiszkálni. és ő akarja. de nem és kész. attól, hogy be van dugva, még ne nyúlkáljon oda.
átpörgetni meg nem pörgetjük senki irományát!!
én legalábbis nem. mindenből tanul az ember, sajnos még mások kárán is. szóval sztem bárkinek bármi nyűgje-baja van, nyugodtan le lehet írni. nézd meg én is kisregényt írtam.
eszter,
te is "okoskodj" csak nyugodtan!! de tényleg!
én nagyon szívesen olvasok mindenkitől, pláne olyanoktól, akik előbbre járnak én, mert nekik már több lövésük van, hogy a gyerek egyes reakcióira hogyan reagáljak. persze minden gyerek más, de mégis, nektek már tapasztalaitok vannak, nekem meg jó ezeket olvasni. lehet, hogy az én babám másképp csinálja, de legalább tudom, hogy másnál is előfordul ez meg az, szóval lesem az ötleteket!
tehát nyugodtan írjatok bármit!
zsanett
most elképzeltem amint mentél az orroddal az illatok után...
megértelek, én is imádom a sült szalonnát! és ez úgy volt, hogy átkopogtattál, hogy neked is adjanak belőle?