Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt :shock:
Szalonnát ettem :oops: Sült szalonnát.
Ráadásul most, este tízkor.
A szomszéd sütötte, én meg ráugrottam.
Ez azért olyan furcsa, mert én nem sok húst eszem, felvágottat meg szinte egyáltalán nem. (szegény Ábinak sem adok)

Ezt teszi az emberrel a terhesség :lol:
Egyébként egy csomót eszem, mert csak akkor nem érzem a hányingert. Hamarosan gurulni fogok :cry:

Gabó,
ne idegeskedj, tök jó helyen laktok, azt a házat meg majd csak megveszik.

Andi,
jó költözködést!

Viol,
ne aggódj, ha nem eszik Dorka, éhen halni nem fog.
Majd egyszer talán meglátod Ábelt, Ő is tök vékony.

Kép

Kép
ábibaba

jó reggelt!

nitta,
nem égő, hogy másképp lett, mint ahogy eltervezted! nekem is sok elvem volt, de van, ami nem jött be. annak örülök, hogy nem velünk alszik. 2 hónapos koráig volt nálunk a kiságya, utána átvittük. de nem volt belóle gond.
nekem is van hordozóm, kb tök olyan, mint ami rajtad van, de nem sokat használtam. sőt, csak épp, hogy megpróbáltam, milyen. de nem jött be. nekem tök macera volt felvenni. lehet, hogy én vagyok körülményes, de annyit kínlódtam vele, hogy ihajj. meg hát hamar kiböfizte magát, nagyon ritkán bukott, ezzel sem volt gond. ha meg vmit csinálnom kellett, amihez ő akkor "útban" volt - hűű ez csúnya szó volt rá :oops: - akkor szóltam anyunak, feljött és én tettem a dolgom.
a nevetésre visszatérve, én is megmosolygom ám. most még. de ahogy eszti is írta, biztosan nehéz lesz. és velem még az is baj, hogy kicsit türelmetlen vagyok. ezek a mostaniak nem akadályoznak még semmiben, mert épp nem indulunk sehova, csak itthon vagyunk és olyan dologért hisztizik, ami én nem akarok, hogy elérjen, megfogjon, hozzányúljon. pl a konnektorokat is elláttuk már biztonsági védőbigyóval, de attól még nem kell odamennie és megpiszkálni. és ő akarja. de nem és kész. attól, hogy be van dugva, még ne nyúlkáljon oda.
átpörgetni meg nem pörgetjük senki irományát!! :D én legalábbis nem. mindenből tanul az ember, sajnos még mások kárán is. szóval sztem bárkinek bármi nyűgje-baja van, nyugodtan le lehet írni. nézd meg én is kisregényt írtam. :oops: :lol:

eszter,
te is "okoskodj" csak nyugodtan!! de tényleg! :P én nagyon szívesen olvasok mindenkitől, pláne olyanoktól, akik előbbre járnak én, mert nekik már több lövésük van, hogy a gyerek egyes reakcióira hogyan reagáljak. persze minden gyerek más, de mégis, nektek már tapasztalaitok vannak, nekem meg jó ezeket olvasni. lehet, hogy az én babám másképp csinálja, de legalább tudom, hogy másnál is előfordul ez meg az, szóval lesem az ötleteket!
tehát nyugodtan írjatok bármit! :P

zsanett
:lol: :lol: :lol: most elképzeltem amint mentél az orroddal az illatok után... :lol: :lol: :lol: megértelek, én is imádom a sült szalonnát! és ez úgy volt, hogy átkopogtattál, hogy neked is adjanak belőle? :wink: :lol:

KépKép
viol81

Jó reggelt!!!
MA is okosabb lettem!!!
Melyiteknek csinálta eddig a MAgyar Államkincstár az adóbevallását???
Hát most nem fogja.Ez évtől nem kötelező megcsinálniuk,igy nem is csinálják!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :x :shock: :? :( :o :cry: :!: :!: :!: :!:
Olyan mérges vagyok,ihajjjj.Kaptam én adobevallásos pappirt.Eltéptem,mondván nekem nem kell miért küldtek,ma felhivtam a melohelyem,és tessék.....JA és nem nyilatkoztam az adokedvezmény érványesitéséről sem,igy e honapban az ugrik.JAj,de mérges vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Ti tudtátok ezt??????
Vendég

Jó reggelt!

Ábibaba,
JÓ ÉTVÁGYAT!! Mintha én lennék pár hónapja! :lol: :lol: Ne aggódj, van hova felszedned, olyan kis vékonyka vagy. Meg hát utána úgyis lemegy! :lol:

Viol,
Hát most mindjárt visszaolvasom mit írtam, de nem emlékszem hogy olyasmit írtam volna "másképp lett mint ahogyan elterveztem". Én arra emlékszem, hogy leírtam, már megszületése előtt voltak elveim, és igyekszem betartani. Nem kikapkodni ágyból... Nem is kapkodom ki, eddig az elveimet sikerült betartani, szóval bocs ha félreérthető voltam. Teljesen egyetértek veled, másoktól sokkal jobb tanulni mint a saját káromon. Én pont ezért szeretek itt lenni, mert folyton tanulok, kezdő lévén nagy szükségem is van rátok!!!

Eszter,Rik,
Szerintem ez nem okoskodás, a véleményeteket írjátok. A hülye megsértődik a normális meg elgondolkodik. Elgondolkodtam!!! :lol: :lol: :oops: 8) Ja meg egyébként is ha nem akarná az ember, hogy hozzászóljanak, akkor nem írná ide!!! :wink: :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Rik,
Az Államkincstárral nekem is meggyűlik a bajom. Tegnap kaptam értesítést, hogy nincs feltüntetve a tgyes igénylésemen, hogy mikortól kérem. :shock: Még a fénymásolaton is rajta van világosan hogy 2006.november 11. Akkor mi nincs nekik feltűntetve???? Vagy csak nem akarnak még fizetni, pedig azóta várom. :evil:

Ja meg megszűnt a kórházban idő közben az, hogy a terhesgondozóban adják a táppénzes papírt. Akkor szűnt meg amikor 1 nap táppénz járt még nekem. Azért az egy napért nem akartam beteg emberek között várni nagy hassal órákat a körzeti dokinál, ott mindig tömeg van. És most utólag el kell intéznem azt a szaros 1 napot (igazolás a kórháztól és avval a körzetihez), mert különben nem kapok pénzt, mert nincs lezárva a táppénzes dátumom. És mindezt 15 napon belül, különben lezárják az igénylésemet.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

nitta,
bocsi, akkor én értettem félre valamit... :oops: :P azt hittem a hordozóval kapcsolatban volt vmi... :oops: :P

erika,
igen, már itthon is rájöttünk, hogy mi a helyzet adó téren... :evil: gábor is kapott egy hatalmas csomagot, csodálkoztam is, hogy minek, aztán benne van, hogy mostantól nem kötelező a munkáltatónak megcsinálni... aztán gábor felment az illetékes könyvekőhöz a cégnél, hogy priviben nem vállalná-e. azt mondta pssszt, persze. gondolom nem gábor volt az egyetlen aki hasonló kéréssel kereste fel... :roll:

és még neked, nitta!
képzeld nekem is amikor ki kellett töltenem vmilyen papírt - azt hiszem ez már a gyed-igénylés volt - volt egy olyan rublika, hogy eddig hány gyerek után kaptam gyedet. és ott voltak a mezők, hogy a gyerek mikor született stb. olyan kocka nem volt, hogy kaptam-e eddig egyáltalán eddig vki után gyedet: igen vagy nem. szóval üresen hagytam az egészet. erre később jön egy levél, hogy amennyiben nem pótolom a hiányosságot, hogy így meg úgy, akkor törlik az igénylésemet. és mellékelték a nyomtatványnak azt a részét, amit én akkor kihagytam. felhívom őket, hogy én azért nem töltöttem ki, mert ezidáig egyetlen gyerekem van, stb... erre a nő. akkor húzzam át az egészet, írjam alá és küldjem vissza. baszki. ezért ment két forduló levél. ha nem csinálnak "igen vagy nem" rész erre vonatkozólag, akkor nem egyértelmű, hogy azért nem töltöttem ki, mert nem vonatkozik rám? bezzeg csak úgy áthúzni nem meri az ember, mert hivatalos papír. de ezek szerint tök mindegy...

még egy kicsi sztori, bocsi:
eddig tesóm nevén volt a gáz, most kértem a szolgáltatót, hogy írják át az én nevemre, én vagyok a tulaj. jön is a szerződés két példányban, hogy írjam alá és 8 napon belül küldjem vissza az egyiket. de anyu lánykori nevét elírták rajt... :? gondoltam egy szerződésen csak nem húzogatok át megint dolgokat, felhívom az ügyfélszolgálatot, hogy mégis ilyenkor mi van. áthúzzam-e vagy küldenek másikat. bármelyik nap, bármelyik napszakban az a qrva automata nő csak azt hajtogatja, hogy várjak, mert minden ügyfélszolgálati munkatársuk foglalt és közben szól a fülembe vmi sz@r zene. ezt eljátssza háromszor, aztán tök süket a telefon. szórakoztam pár napig, aztán fogtam magam, írtam egy levelet, hogy mit akarok, most várom a választ. de finoman belefogalmaztam, hogy a telefonos ügyfélszolgálati dolog sajnálatos módon többször is sikertelen próbálkozás volt.

szóval a véleményem mindenféle bürokratikus dologról... :evil:

KépKép
viol81

ja, és gáborék cége pl, csak akkor csinálja meg az adóbevallásodat, ha csakis életbiztosításos visszaigénylésed van. ha van mellette bármi más, ami miatt visszakapsz vmit - tehát kicsivel többet kéne számolni - akkor már nem. nekünk van sulinetes cucc, így ez már ugrott (volna). de a rendes csak megcsinálja. gondolom azért "psszt", mert nem otthon csinálja majd, hanem ott, munkaidőben.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Par napig nem voltam, de mar megint rengeteget irtatok, mindent nem is tudtam vegig olvasni.

Aniko!

Nekünk itt elöször zöldseget ajanlottak hozzataplalas elkezdesere.
En sütötökkel kezdtem, azt kapott egy hetig aztan a következö heten kapott hozza krumplit utanna heten 1 ek. repce olajat es a 4. heten husit adtam hozza.
Itt tul sok fajta kajat az elsö evben nem ajanlanak az allergia veszely miatt. Aztan nagyon szerette a cukkinit krumplival es husival karfiolt es tegnap adtam neki elöször spenotot, hat ilyet meg nem lattam alig gyöztem kanalazni a szajaba. Eddig azert nem adtam neki, mert tejszin es tej is van benn ( HIPP) es csak nem regota kap tejtermekeket. Probalom mar egy kicsit a mi kajankra szoktatni, de egy ket faladt utan tekeri a fejet.
De mar a darabos kajat is megeszi, szerencsere mar nem ükölödik töle.

Zsani!

En is szavaztam! Remelem nyertek!

GAbo!

Basszus, hogy lehet valaki ilyen sz...t! :evil: :evil: Nem vesztitek meg inkabb TI?

Viol!

Elhiszem milyen idegesitö lehet, ha Dorka nem eszik. Ha Lara mondjuk csak vacsira nem eszi meg a kajajat mar en is agyalok, hogy mi lehet.

Kepzeljetek, ma kikiabalt reggel a szobajabol, hogy MAMA! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
reni76

Hajnus, Gabócica, Reni
Köszönjük a szavazást Nektek is. Olyan jó, hogy ilyen sokan segítetek!

Kola, Nitta, Viol, Szemizó, Rik, Ábibaba, Hajnus, Gabócica.....és a többiek
Légyszives ma is nyomjatok még egy szavazatot a Mátéra. Ez az utolsó nap, ma éjfélig lehet szavazni. Olyan jó lenne nyerni....már csak egyszer kell aludni és kiderül, hogy sikerült-e.
Természetesen teszek majd ide fel egy képet a nyereménnyel, bármelyik hely is legyen a mienk.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html
Referencia szám: 2006_00776 Máté

Máté és Zsani
Vendég

Ha tekintettel ölni lehetne..... :lol: :lol: :lol:

Kép

katus78

Mzsani!

Szavaztam, ma is:)

Ez a kis järgänyt szereti Máté? Szép neve van a kisfiadnak! :wink:

katus78

Sziasztok!Zsani !Szavaztam ma is.
Katus!Jó a kép :)
Rik!Írtam privit.

KépKép
kola2

A romantika gyökerei: :lol: :lol: :lol:

Ádám és Éva beszélget:
- Ádám, mondd szeretsz?
- Mér bazmeg kit szeressek?!

katus78

Szavaztam Zsani ma is!!!!Képet kérünk igen!!!!

Nitta
jol belekeveredtél Te is akkor az ügyletbe.Most ugy néz ki már mindent az embernek magának kell csinálnia,lehet el kéne végeznem egy könyvelő tanfolyamot... :wink: JA és a Gyulának is megjött ma az adopappirja.

Viol
ez a Gázos téma is GÁZ!A barinőm is felhivta ott meg azt mondták,ez nem telefonos ügyintéző menjen be. :!: :shock:

Csajok!MA jön a PÖlöstöl egy nő mi is beadjuk a lakást eladni!!!!Fényképez meg minden,ugyhogy megyek is takaritani....
JA és nézegetjük ezerrel a kérókat!!!
Vendég

Rik! Jó takarítást!Voltatok valahol lakást nézni?

KépKép
kola2

Katus, Kola, Rik
Köszönjük a szavazást sokat segítettetek!
Szereti a Máté a járgányt, igaz hajtani még nem tudja. Neki inkább az a lényeg, hogy bele tudjön csüccse, ahogy Ő mondja:) Ha a könyvben látott egy autót, akkor ült rá a könyvre, hogy csüccse....aztán a játék autóiba akart mindig beszálni, tette be a lábát az ablakon....hát ezért lett Neki egy ilyen beülös autója.
Elvileg lesz ma új eredmény fent, akkor jövök a hírekkel.

Aki még nem szavazott ne felejtse el:)

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html
Referencia szám: 2006_00776 Máté

Máté és Zsani
Vendég

Sziasztok.

Szavaztam!

Rik,hú,de jó,hogy írtad ezt az adó-dolgot.Felhívtam a munkahelyemet,hát majdnem nem kaptam meg az adójóváírást.gyorsan rohantam be igényelni.Szerencsére megcsinálják az adóbevallásomat is.

Katus :lol: :lol: :lol: :lol: Ti jól vagytok?Elmúlt az orrfolyás?

Kép

Kép
hajnus

Zsani,infó Beusról????

Csilla,mi az utca egyik végéből költöztünk a másikba(ami azt jelenti,hogy a 3ból a 7be :lol: :lol: )mégis sok mindent be kellett csomagolnunk.Nem mostanában megyek el innen :D

Reni,ez volt az első szava?Milyen boldog lehettél!!!

Kép

Kép
hajnus

én is szavztam újra!

csak egyszer lehet egy nap?

hajnus, erika,
mi ez a lemaradás az adókedvezményről? melyikről? külön be kell jelenteni, hogy gyerekem van és utána igényelhetek? vagy??

KépKép
viol81

katus,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezek jóóók voltak!!! :) :) :) tényleg, hogy vagytok?

reni,
naa, ez igen? :) te meg rohantál be a szpbába, mint egy őrült, igaz? :wink:

KépKép
viol81

Viol,én a havonta járó 9000 ft adójóváírást felejtettem el igényelni.

Kép

Kép
hajnus

rik!Na volt a nő a lakást fotózni?Mennyiért teszi be a hirdetésbe?

Reni!Ugye milyen boldogság ha az ember gyereke "nevünkön" szólít!!!
Tök jó!!Én pár napja mást hallgatok mint apa,apu.Lili és tegnap óta kezdte el,hogy aja ez anya akar lenni!Ja és most mindenki apa!Voltunk a tescoba és elkezdett egy faszi kiabálni,hogy apa!!Hátha még jó pasi lett volna...............!!!!! :) :) :) :)
És tegnap elkezdte,hogy mindehova rajzol.Összerajzolta az asztalt a hűtőt a széket amit csak ért!!
Ha szeptemberig nem veszi meg senki akkor mi megvesszük előbb nem kapunk kölcsönt vagy max nyárig!De addig meg szerintem elmegy!Holnap visznek a sógiék egy érdeklődőt és ma vissza tették a táblát is a házra!Majd meglátjuk!!
Vendég

Nitta!Jó ez a kenguru a második kölöknél én is ilyet fogok venni,mert Levinek a sima volt mikor már nagyobb lett és én nagyon szerettem!
Ez a nevetés dolog érdekes!Mi is sokszor elröhögjük magunkat mikor kő-keményen hisztizik,mert néha másképp nem lehet elviselni.De erre azt mondják,hogy ilyenkor el kell fordulni,hogy a gyerek ne lássa mikor kineveted,mert utánna "szarba se fog venni"!!!!
Ezt mondják!!
Vendég

sziasztok cajok!
csak gyorsan írok pár szót,meg megmutatom magam:mire hazajöttünk apa meglepetésként berakta a fotómat(ő választotta ezt,nekem nem tetszik,de én szinte egyik fotómat sem szeretem :? )

szóval költözés:mi itt most albérletben lakunk,arra várunk,hogy anyukám eladja a lakást(nem gondoltuk,hogy ilyen sokáig tart),így kevesebb kölcsönt kell felvenni.úgyhogy ezért vár ránk még egy.
hajnus
igen,a költözés csomagolással jár :cry: ,még ha közel is.szegény andit én is sajnálom,mennék szívesen segíteni,de messze van!!! :x :( :cry:
nitta
köszi,szecső keze jól van.azt nem tudjuk,hogy jól forr-e össze,mert csak a jövő héten röntgenezik újra,de holnap is megyünk átkötözésre(a gipszsín marad,csak minden héten új borítást kötnek rá-gondolom,hogy szoros legyen).a lányok meg jól vannak,sokat veszekednek :roll: :shock: .az jó szerintem is,ha hű vagy az elveidhez(az enyémek közt is volt-van a kiságyban/saját ágyban alvás,soha nem hagytam magunk közt és szecső már az első perctől a saját szobájában volt külön a kiságyban)

akkor idén igényelni kell a 9000 ft adókedvezményt?hívtam én is a munkahelyemet,utána néznek.én az adóbevallást eddig is itthon csináltam magunknak,tök egyszerű(ha nincs sokféle munkahely,sokféle kedvezmény,stb...),nekünk csak egy-egy munkahelyünk van,meg ott is általában jól vonják az adót is,jóformán ez csak papírmunka nálunk.

szép napot mindenkinek!(bocsi,ha nem válaszoltam valakinek,de szita az agyam....,ha újra megkérdeznétek...?... :idea:

ja,és én is szavaztam,töbször is akartam,de láttam,hogy egy nap csak egyszer lehet(sajna).mostmár akkor nyerjen máté!!! :twisted:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

CAjok!
Volt a nő,igen nagyon kedves volt.Képzeljétek a szoc.polt nem kapjuk meg használt lakásra,mert csak 3 gyerekre jár,és 8(!!!!)Millio forintos lakásig(van ilyen?)
Szal most nem tudjuk mi legyen hol is vegyünk lakást.KAptunk egy otp-s csaj telefonszámát,aki a hitelezésben segit.MAjd meglátjuk,áll.van olyan is hogy ezt a hitelt tovább visszük...
Akit érdekel a Pölös ingatlanba tettük be.Még a Petrus is a képen van.Pont a konyhaszekrényt tette be,nem valami előnyös kép....
polosingatlan.hu
Vendég

Sziasztok Cajok!

Csilla!
nem olvastam vissza.Mi történt Szecső kezével?
Jól vagytok?Szonja nagyon kakin van.Lázas,köhög,náthás.Ma elkezdtem adni neki homeo bogyókat.Bízom bennük.

Cajok!
Nincs valakinek feles IWIW meghívója?

KépKép
eszti76

Sziasztok, később olvaslak titeket vissza, bocsi, most csak ezeket teszem fel:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kicsit sok lett, bocsika, Nyuszifül nagyon élvezte az egészet. Sikongatott és nevetett.

Anikó

Kép[/url]
quito

anikó,
ááááá, istenem de jó képek!!!! :) :) gondolom hogy élvezte a kisasszony! és figyu, ott "le is nyomják" őket a víz alá? :oops: :P nemtom, bocsi. és az nemrossz nekik? :oops: :P

gabó,
akkor még van esélyetek, nem? nincs veszve minden... az a ház rátok vár! :wink:

csilla,
jóóóó az a kép! :) csak nem épp mondasz rajt valamit? :P mintha nyitva lenne a kicsi szád. :wink:

eszti,
jajajj, szonjának jobbulást kívánok!!! szegénykém. remélem hatnak a bogyók!!!

basszus, nekem is meg kell érdeklődnöm azt az adókedvezményt... és ennek akkor mi a neve? gyerek után járó adókedvezmény?

KépKép
viol81

ja, és a változatosság kedvéért, mégis pierre cardin lesz, csak másik típus.
íme:
Kép
Pierre Cardin PS822B-R Dark Grey babakocsi
Vízszintesig dönthető háttámla
Két irányból tolható
Állítható magasságú tolókar
Extra belső betét
Lapra csukható
5 pontos biztonsági övvel felszerelt
Bolygosított első dupla kerekek
Hátsó fékezhető kerekek
Lábzsák
Esővédő
Könnyű váz
Extra méretű bevásárló kosár
Hátradönthető napvédő
Fekvő felület:72 x 32cm
Súly: 11,3 kg
Méret összecsukva: 45 x 52 x 92 cm
Választható színek: Jeans Blue, Navy, Dark Grey
Hímzett Pierre Cardin logo a háttámlán és a lábtartón
Magyar nyelvű használati útmutató
Jótállás és garancia
Hivatalos márkaszervíz

bocsi, ha már untátok :oops: legközelebb akkor írok róla, ha már megkaparintottam... :D

KépKép
viol81

Anikó
nagyon jo képeket tettél fel.NAgyon bátor a Kincső,és Te is!!.Én asszem nem engedném hogy igy a vizbe tegye a fejét.Ez most olyan hülyén hangzik,de én ugy félteném.JAjaj.Nincsenek iylen érzéseid?

Eszti
jobbulást a Szonjusnak!!!Puszi neki!!
Otthon maradsz vele?
Vendég

erika,
ugye, én is ilyeneket gondolok a vizes dologról... :oops: :P

KépKép
viol81

hol a vonalzóóóm??? :evil:

KépKép
viol81

Viol
ez nem a ygerek után jár,hanem ha brutto 1.5 milla alatt keresel egy évben,akkor adokedvezmény jár,havi 9000ft.Ezt kérni kell,nem adják maguktol.Viszont ha nem kérted akkor egyösszegbe visszajár az adobevallásnál.... :wink:
Vendég

Viol
ez nem a ygerek után jár,hanem ha brutto 1.5 milla alatt keresel egy évben,akkor adokedvezmény jár,havi 9000ft.Ezt kérni kell,nem adják maguktol.Viszont ha nem kérted akkor egyösszegbe visszajár az adobevallásnál.... :wink:
Vendég

Viol
igen eggyütt érzőek vagyunk.Pedig bizti jo neki,különben nem járna vele....(és nem sikongatna)
Vendég

erika,
az a mailes vicc... :lol: :oops: :lol: durvaaa.... :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

erika,
köszönöm!!! kimásoltam az adós dolgot, én ezekhez hülye vagyok, majd megmondom főnöknek nézzen utána. nekem ezeket ő intézi.

igen, biztosan élvezi a baba, ez nem is kétséges, csak hát én hülye anyuka, amikor még attól is félek, hogy a fürdővíz a szemébe megy... :oops: :lol:

KépKép
viol81

Ja én is néztem egy nagyot,de mindig átküldöm neked ha van valamim,mert Tőled is kapok jokat!!!! :)
Te eza babakocsi is király!!!Wieviel?
Vendég

A vonalzod meg eltünt az éterben...
Vendég

Aniko!Marha jó lehet az úszás látni mennyire élvezitek mind a ketten!!

Rik!Ez mikortól van,hogy használtra csak 3-gyerek után jár?Mert akkor faszán kibasztak velünk! :x :x :x :x :x :x

Eszti!Jobbulást Szonjának!

Viol!Szuper a járgány!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szemizo!Szerintem jó a képed!! :lol: :lol: :lol:
Rohadt lassan tudja anyud eldani a kérót!!Az ember azt hinné hipp-hopp elmegy azt van,hogy éveket kell várni!!Szar dolog ez!!
Vendég

Viol!Ma mi is Szökést nézünk,mert ez lesz az uccsó része!!
Bekészültél már?
Vendég

erika,
postaköltséggel együtt 30. de annyiért adom el a régit, szal, ha úgy veszem, jól járok. :wink:
akkor nem csak én nem látom a szalagomat... megyek megnézem, dorka nem lógott-e meg a kiságyból... :lol: ma lesz a szökés uccsó része!!

KépKép
viol81

Az adót mi is magunk csináljuk itthon hamar megvan!!
Én tavaly kaptam vissza lóvét!!Minden évben vissza lehet igényelni azt a 9.000-et?
Vendég

gabó,
igeeeeeen!!!!!! ücsi és pattogatott kuki - kukorica :wink: - lesz a menü! :wink: te, komolyan mondom, én a múlt hetin majdnem meghaltam. úúúgy, de úgy izgultam. ahogy feküdtem az ágyban, sztem még a víz is folyt rólam! :oops: :lol:

KépKép
viol81

én nem mernék nekiállni az adóbevallásnak. fosok, hogy vmit elcseszek... :oops: :P

barátokat nézitek? zsófi meg zsoltika hogy egymásracuppantak! :wink: ilyen jelenet sem lesz többet sztem a sorozatban :D

KépKép
viol81

megjött gabikám - elkezdődtek az edzések :? , megyek megszeretgetem gyorsan. aztán elszökünk együtt! :wink:

KépKép
viol81

GAbó
ezt minden honapban kell kapnod!!!!!!!!!!!!!!!!!
A szocpollal mivelünk is kicsesztek.Először sztornozni akartuk az eladást amikor mondta a nő,de majd csak lesz valahogy.... :roll:
Már tavaly is igy volt állitolag....aztán még tovább fogják szigoritani a kedvezményekekt,és cseszhetjük...
Vendég

Viol
én a feleségeket nézem.(ha engedi a Gyula)
Vendég

Na megyek ,jó éjt mindenkinek!!!
Gyerek altatás köv.
Vendég

Sziasztok!

Rik, Viol, Gabó-Kincső rettenetesen élvezi az uszit, bevallom, nem féltettem, mikor vízbe merítették. Csak egy pillanat volt, csak egyszer ma, és Kincső nem sírt, pár perc múlva olyan bizalommal nézett ránk, hogy rossz nem lehetett neki. Háton lebegni utál viszont, Hajni szerint a fürdődézsa miatt lehet, mert ott ülve lebeg és nem háton. De gyakorolni kell itthon a nagykádban, úgyhogy itthon is lesz uszi, valószínűleg majd apával lebegnek.

Ma voltunk védőnéninél, Kincső 5930 gr és 65,5 cm. És nem lehet védőnőt választani :cry: , úgyhogy, ha elköltözünk elveszítjük, ezt a szupi nőt. Ez olyan hülyeség, még a fodrászomat is megválaszthatom, az abszolút bizalmamat és Kincsőét bíró védőnőt meg nem!!! :evil:

Amica-kitartást költözéshez, utána már sokkal jobb lesz! Csatlakozom Violhoz: Bárcsak segíthetnék!

Rik-Gyöngyi volt kint nálatok? Helyes csaj nem? Ő is szegedi boszi! :P

Gabó-házügy: :evil:

Jó, hogy írtatok erről az adóbevallási ügyről, majd én is utánaérdeklődöm a munkahelyemen.

Megyek, Feleségek lesznek.

Anikó

Kép[/url]
quito

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?