Na, akkor nekikezdek
Mariannka: Boldok szülinapot Nektek is!
Mamacka:
Valóban rohan az idő, én is pont a napokban gondoltam az utolsó közös korház-látogatásunkra
Nagyon szépek a mézeseid! Hihetetlenül ügyes vagy!!!!
Eszti:
Arról a szülinapi "csőhálózatról" ha tudsz, küldenél infót, mert így nagyon érdekesen hangzik
Előre is köszi!
Mi Kincsőnek Motorikát vettünk, amin egy nagy "kockán" áll, és minden oldala más: xilofon, rajztábla, forgatható szám/figura 1-9ig, és labirintus. Ennek a tetején pedig a nagy motorika, amin lehet tologatni a "bigyókat". Kincsőnek nagyon bejött
Faby:
fantasztikus a párod ötlete a gyűrű átadására
Pelus: nekünk Klaudiával a Libero jött be, most Kincsővel pedig a Penny-s pelust hazsnáljuk, mert szinte tök ugyanaz, mint a Libero, csak jóval olcsóbb
Védőnő: nekem szerencsére nem sok vizet zavar! Első alkalommal megmondtam neki a magamét, és azóta nagyon lábujjhegyen osztogatja a tanácsait, előre egyeztetett időpontban
Mondjuk 6 hónapos babát már le akart szoktatni 1 szopiról, és 9 hónaposan meg 2-ről....
Rólunk:
Azért maradoztam el ennyire, mert nem tudtam követni a topikot, csak ha naponta többször is olvastam, de így meg elszállt az egész napom, így inkább....
De most itt vagyok
Kincső egy MINI-baba, a maga 7760dekájával, és 73 centijével. Karácsonyra döntött úgy, hogy leül(11hó), és 4 napja áll. Nem kapkod el semmit. Most 3 nap alatt 2 foga bújt ki, így 5-nél tartunk. Továbbra is szinte csak szopizunk, napközben 4-6 alkalommal, éjjel 1-2. A szülinapját megtisztelte élete első betegségével. A doki szerint csak megfázás), de óránként szívtam az orrát, csúnyán köhögött, nem aludt....talán most már kilábalunk belőle.
Kali lányom "gyűri" a sulit, nagyon lazán veszi, nem hajlandó semmit gyakorolni, oda se figyel, de így is 95-100%-osan teljesít, mindenben max dicséretet kapott a félévi értesítőben...kivéve a magatartás!
Hát hiába! Olyna, mint én, hogy nem tud megülni egy helyben
Hiretelen ennyi
Titati és Kincső
Ui: képet még nem tudok felrakni oldalra se
de mutatok egyet
http://images.iwiw.net/0601/user/00/97/ ... 0237103980