sziasztok!
eddig nem ment a babanetem,nem tudtam irni.pedig nem csináltam semmi ujat és most mégis jo. nem értem.
megérkeztunk itt vagyunk Stockholmban. A repülés kibirhato volt, még szerense hogyjott apukám igy tudott segiteni. Flora nagyon élvezte ha csak vele jovok nem lett volna semmi gond. Gergo még egy kicsit pici volt hozzá. ő is jol birta csak szegény mindig mire elaludt oltoztetnem kellett. amikor elaludt nem sokkal később már be kellett szálni a gépe akkorszegényt felöltöztetni anorákba,mert busszal vittek minket és csak takaroban megfázot volna. amikor meg agépen elaludt akkor meg nemsokkal utána szálltunk le akkor szegényt megint feloltoztetni.ha nemtél lett volna és nem lett volna asok hacuka amit le meg felkell rá adni akkornem lett volna gond.mert csak a kialvatlanság miatt volt nyugos.hiszen ogyisdőben odaérjunk a reptérre, már fél 4-korkelteni kelleett oket.
a lakás baátságos,bár egy kétkép diszités még rá fér.és nem is olyan kicsi mint gondoltam.majd rakok fel rola képeket, csak nemkaptunk még elemet
a svédek sztem kedvesek imádják a gyerekeket, és a táj meseszép. az ido elég szeles a tenger miatt . sokat ezért még nemtudtunkkimenni.
geri amugy tegnap este beis lázasodott lehet hogy a foga, de lehet hogy a gépen szedett ossze vmit,mivel a keze konyokig állandoana szájában de ugyanakkor mindent megfogdos.
hihetetlenmi utházloat van .autopálya felvezetok levezetok elkerolok,4-4 6-6- sávos utak szupi gyorsan lehet kozlekedni annak ellenére, hogy a dologk nincsenek tul kozel. mi a belváros mellett lakunkkb. mint a civis de a bevásárlokozpntok a város széln 20-25 km-re vannakott egymás hegyén hátán cora és tesco nagyságu uzletek amiknek más-más a profiljuk.szoval azért itt át kellgondolni mit veszek meg mert nemlehet csak ugy mindennap kiruccani a boltba.báár ezeket a távolságokat az uthálozat miatt ha nem tévedunkel 15 perc alatt meg lehet tenni. de még nem igazán látom át az irányokat elég konnnyu eltévedni más autopályárajutni igy csak egyutt kozlkedunk zsoltival,mert énmég a végén osloban kotok ki
még nem jottunk haza ugyanazon azutvonalon egyszer se. szoval nem nehéz eltévedni:)
Orsi!
kár hogy nem tudtunk elmenniapartira de azért gondoltunk rátok.képeket majd raksz fel?és hallottam ám hogy nagyon fincsi volt a torta
Gabi!
jobbulást Marcinak! ezek a nyálkás idoszakok , sok a betegség.
szombaton utaztunkés azona heéten szerdán ő is belázasodott éjszaka fel ment 39.3-ra de másnap kutya baja nm volt. féltunk hogy nem fogunk tudni utazni de szerencse minden rendben lett. most meg Gergo lett lázas. de ot sokkal kisebb lázis jobbanlevertemint Fofit
meglepodtem, hogy beteg lett hiszen még csak szopik.de már 5 honapo elmult! lehet hogy ilyenkor nem védmár ugy a tej? és ti hogy vagytok?
Era!
nagyon szuper a csizma!
énis befogok szerezni egy ilyen dobozt ha sokat risszalkodik fofo:)
Bosco!
koszi de mi is már rég kinottuk ezt a méretet meg Gergonek ez elég lányos lenne
sziasztok
enci