Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csajok! Nagyon eltűntetek....mi van már mindenkivel?

Gabi!
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked! :)

Orsi!
Mi volt a varratkiszedésen? Jól van már Berci?

Na, ennyire futotta...éhes a banda :)

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Van egy tele DM füzetem, a héten nekem muszáj megejtenem egy bevásárlást, csatlakoztok? :)

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke, engem mindenképp érdekel egy dm-es vásárlás, bár ma már nekem is muszáj volt mennem és vettem pár dolgot :shock:

mikor gondoltad de/du/este :D ?

Többiek? :wink:

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Tulajdonképpen nekem mindegy mikor vásárolunk, csak fixáljuk le előre, mert ennyi cuccot kocsival kell hoznom azt meg meg kell szervezni :?

Többiek csatlakoznak?

Ditke
ditke62

Dorka ma és holnap még oviban lesz így mobil vagyok kb 3-ig, csüt és péntek már macerásabb egy kicsit de megoldható :wink:

Krisz
krisszie

Nekem a ma már semmiképp nem jó, de holnap lehet. más nem akar jönni?

Ditke
ditke62

Ditke,
okés a holnap, ha eldőlt, hogy hánykor dobj egy mélt légyzi! :D

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Én is mennék......írjatok, hogy mikor :)

Era
Kép
era75

Akkor holnap délelőtt?
Mivel Krisznek 3-ig jó, nekem meg a csjok délben ebédelnek, alszanak, így a délelőtt lenne jó, 9-1/2 10 után, 12-ig.
Hmm?

Ditke
ditke62

Lányok!! :) :)
Megyünk? Mikor?

Ditke
ditke62

Krisz!

Írtam amilt, de visszadobta a leveleződ :(
szóval én lassan indulok, remélem olvassátok :P

Ditke
ditke62

Sziasztok Lányok!

Úgy látom mindenki eltűnt, azért kellemes karácsonyt kívánok Nektek!

Kép

Ditke és a csajok
ditke62

Sziasztok,

Mindenkinek Boldog karácsonyt Kívánunk!
Kép

manóka
manóka

Boldog karácsonyt kívánunk mi is! :) :) :)

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Mi is kívánunk nagyon boldog karácsonyt minden kicsinek és nagynak egyaránt! :) :)
Kép

Remélem mindenkinek boldogan telt a Szenteste, és a csöppségek örültek az ajándékoknak!
Annának legjobban a fa díszítése tetszett, azóta is folyamatosan leszedegeti a díszeket, és visszateszi :lol:
Bár ezt Ő úgy adja elő, hogy "magától esett le" :lol: 8)

majd hozok képeket, csak most vacsiidő van.....

Era
Kép
era75

Hali!

Szintén debreceni vagyok, a 11. hétben járok. Azt szeretném kérdezni, h szült-e már vki (esetleg ismerős) dr. Huga Sándornál a DOTE-n. Előre is köszi.

Sziasztok!

Sziasztok!

Újra itthon :D Így utólag is szeretnék nektek boldog karácsonyt kívánni és ezzel együtt nagyon sikeres, nyugodt és békés új évet!

Mi Pesten ünnepeltünk, három napig pedig 15 rokon vendégünk volt, így aztán volt mit csinálni :roll: de nagyon jól telt a karácsonyi ünnep.

Berci most lement sétálni, így belevágok a vasalásba, mert lassan nem férünk a sok vasalnivalótól, csak gyorsan benéztem.
Főként azért, hogy Iminek nagyon sok boldog szülinapot kívánjak, meg sok sok ajándékot, tortát és nagy ünneplést!

Na megyek is! Sziasztok! Orsi
brosi

Sziasztok,

nagyon nagyon eltűntem, de írtó sűrű volt ez a december...
Kezdődött a bölcsis télapóval, amitől nagyon izgultam, h. Marci mit szól majd. De olyan édes volt, iszonyúan örült neki. Azonnal odament hozzá. Aztán egy darabig várt mikor jön ő, de 4 gyerek után megunta, és elkezdett jó hangosan énekelni:) Így soron kívül kapott ajándékot :wink:
Aztán Zsolti elment Japánba, kiküldetésbe :) Így mi leköltöztünk anyukámékhoz 10 napra. Jó volt, de azért nem véletlen, h az ember egy idő után elköltözik hazulról :wink: Így most köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat, nagyon jól esett, h gondoltatok rám :oops:

Aztán meg jött a nagy karácsonyi rohangászás, apa még épp időben az ünnep előtt 3 nappal jött haza, gyorsan legyen karácsonyfa, süti, élménybeszámolók mindenhol....

A karácsony nagyon szép volt. Nálunk a verdák arattak... Azóta is, minden este azzal alszunk el. Kapott pici verdákta, meg távirányítós Matukát... Eredeti Japcsi :wink: Már ha piros autót látok automatikusan mondom, nézd ott van Villám McQueen! Tegnap bepróbálkoztam pompommal... de 10 percig tartott.
Érdekes módon nálunk a fa csak addig volt érdekes míg fel nem díszítettük :( Inkább a szaloncukrok kellenek... Egész nap vadássza a zsemlés (magyarul zselés) cukikat :)

Most rohannom kell... Ezúton szeretnék mindenkinek békés, boldog új esztendőt kívánni... sok sok babatalival :wink:
A bulizóknak meg nagyon jó szórakozást, nekünk a csendes többségnek meg jó műsorokat a tvben :wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok! :)

Ná!
Nem ismerem Dr. Hugát.

Orsi!
15 vendég!!!!Hogy fértetek el :?:

Gabi!
Nekem is a "zsemlés" a kedvencem :wink:

Imi!
Nagyon, nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!
Kép

Valamint mindenkinek nagggyon boldog új évet kívánok, sok kacagással :)
Kép

Kép

Era
Kép
era75

sziasztok!
eloszor is mindenkinek nagyon boldog uj évet kivánok!

Imi !

nagyon sok boldog szulinapot kivánunk Isten éltessen sokáig!

Na!

nem ismerem ezt a dokit

mi nagy pakolásban vagyunk kedden indul zsolti , mi megyunk nagyiékhoz és 13-án repülünk. a lakás feje tetején a végét még nem látom mindig de bizti vége lesz

mig kimegyunk addig jelentkezem

BUÉK mimndenkinek
enci

!
renci

Sziasztok!

Boldog új évet kívánunk!! :D :D :D :D

Iminek utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!! :) :)

Dorka is levadászta már a szaloncukrokat, Ő a zselést nem szereti de az epresből bármennyi jöhet :lol:
a karácsonyfa még mindig sláger, egyfolytában fel-le pakolássza a díszeket, persze a kedvenc angyalkát melléakasztotta és szilánkosra tört :(

klassz az Anna hóembere :wink:

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Akkor pénteken várunk mindenkit, aki ráér! Sztem 1/2 10-re elkészülünk :D
Ha valaki nem tudja a címet, akkor jelezze és küldöm. Ha autóval jöttök, akkor kell egy kis szervezés a parkolás miatt. Szóljatok és akkor leírom hogy juttok a garázshoz.

Móni, nem szóltál vissza, hogy mit szerveztél, ha lemondtátok a bulit, akkor Titeket is várunk szeretettel!

Gabi!
Nektek nem tudtam SMS-t küldeni, ha van kedvetek és időtök, akkor szeretettel várunk Marcival nálunk egy kis szülinapi talira, pénteken 1/2 10-től.

Era, 15 ember, sztem is kicsit sok, de szerencsére csak a 3 gyerkőc aludt itt pluszban, a felnőttek külön aludtak egy panzióban :lol: Így egy kicsit könnyebb volt, de azért a kaja sem volt semmi :)

Na megyek, remélem mindenki el tud jönni, nagyon várunk Benneteket! Berci még fodrászhoz is hajlandó volt lejönni ma, hogy szép legyen a bulira :D :roll: :D

Sziasztok! Orsi
brosi

Sziasztok!

Orsi!
Megyünk pénteken :)
Mi busszal megyünk.
Olyan édes Berci, hogy így készül!!!

Era
Kép
era75

Sziasztok,

nagyon sajnálom, de nem tudunk menni. Marci tegnap óta hőemelkedik. Van egy kis arcüreggyulladása :cry: Igazából dél óta egészen jól van már (bizakodom hátha ezzel az egy nappal meg is ússzuk...), de mégsem szívesen baciznánk le a társaságot.... Azért mindenkinek jó bulizást, és isten éltesse nagyon nagyon sokáig a kis ünnepeltet!!!!!

Dm kigyűlt... érdekel vkit? :wink:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Nem volt időm jönni a hétvégén...

Orsi!
Köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!
A torta isteni finom volt :D
Képek az ünnepeltről?

Gabi!
Hogy van Marci? Remélem semmi komoly!
DM nekem jól jönne.

Szombaton vettünk Annának csizmát, ami már a mínuszokra lesz(bár azóta ezt hordja), és akkora a szerelem, hogy este megsimogatja, és puszit ad neki :lol: :lol:
A CSIZMA:
Kép

Ja, és újfajta gyereknevelésnek hódolunk...ha már nem bírunk vele :lol: :wink:
Kép

Megyek lassan az oviba.....

Era
Kép
era75

Sziasztok,

hú de dögös csizmi, bár az idén nem lesz többet tél... ugye? :D
egy doboz gyerek :D :D

Gabi,
hogy van Marci? meggyógyult már?
ja a dm engem is érdekel:) :) :)

Orsi,
nagyon jó volt nálatok, köszi a meghívást :) :)

Krisz
krisszie

Hali!

Ismeri vki dr. Huga Sándort a DOTÉ-ról?

Előre is köszi az infót.

Sziasztok!
Nem olcaslak benneteket,emiatt nem tudom mekkora babáitok vannak,csak azt szeretném mondani hogy közel lakom debrecenhez,és van egy vadi új 68-as bundazsákom eladó!Az én lányom már nagyobb volt amikor ezt kaptuk!Ha esteleg valakit érdekelne,írjon p.ü.-ben!Köszike!Sziasztok! Kép Kép
Vendég

Sziasztok,

Betelt a rossmannos pontgyűjtőm :) :) érdekel valakit egy 20%-os vásárlás? jan 28-ig lehet beváltani :D

ja emelett a dm is érdekel :wink:

Krisz
krisszie

Krisz!

Engem érdekel :)

Era
Kép
era75

Sziasztok,

meggyógyultunk, vissza is estünk:) Ez a tél csupa betegeskedés-- szörnyű.

A csizma nagggyon tuti. Annyira csajszi ez az Anna lány 8)
Lányok, munkafronton mi a helyzet? Én nem is tudom mi lesz velem, h aegyszer megint dolgozni kell majd :?

A Rossman engem is érdekel....

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Gabi,
Marcinak jobbulást! tényleg szörnyű mennyit voltunk már mi is betegek :(

jaj a munkát ne is említsd.... semmi jó vagyis még rossz sincs :shock:
megyek a héten a munkaügyibe, hátha :) :)

neked mikor lenne jó a Jerikó rossmann? Erával azt beszéltük hogy leadjuk reggel a csajokat az oviban és átsétálunk.
9körül jó?

többiek?

Krisz
krisszie

Hmmm 9 körül nem igazán... de akkor legfeljebb kimaradok....
Viszont dmbe mindenkepp mennem kéne a héten... már minden kifogyott....

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Gabi,
oks akkor írd meg, hogy mikor mennél a dm-be aztán hátha pont jó :D

Krisz
krisszie

sziasztok!

eddig nem ment a babanetem,nem tudtam irni.pedig nem csináltam semmi ujat és most mégis jo. nem értem.

megérkeztunk itt vagyunk Stockholmban. A repülés kibirhato volt, még szerense hogyjott apukám igy tudott segiteni. Flora nagyon élvezte ha csak vele jovok nem lett volna semmi gond. Gergo még egy kicsit pici volt hozzá. ő is jol birta csak szegény mindig mire elaludt oltoztetnem kellett. amikor elaludt nem sokkal később már be kellett szálni a gépe akkorszegényt felöltöztetni anorákba,mert busszal vittek minket és csak takaroban megfázot volna. amikor meg agépen elaludt akkor meg nemsokkal utána szálltunk le akkor szegényt megint feloltoztetni.ha nemtél lett volna és nem lett volna asok hacuka amit le meg felkell rá adni akkornem lett volna gond.mert csak a kialvatlanság miatt volt nyugos.hiszen ogyisdőben odaérjunk a reptérre, már fél 4-korkelteni kelleett oket.
a lakás baátságos,bár egy kétkép diszités még rá fér.és nem is olyan kicsi mint gondoltam.majd rakok fel rola képeket, csak nemkaptunk még elemet
a svédek sztem kedvesek imádják a gyerekeket, és a táj meseszép. az ido elég szeles a tenger miatt . sokat ezért még nemtudtunkkimenni.
geri amugy tegnap este beis lázasodott lehet hogy a foga, de lehet hogy a gépen szedett ossze vmit,mivel a keze konyokig állandoana szájában de ugyanakkor mindent megfogdos.
hihetetlenmi utházloat van .autopálya felvezetok levezetok elkerolok,4-4 6-6- sávos utak szupi gyorsan lehet kozlekedni annak ellenére, hogy a dologk nincsenek tul kozel. mi a belváros mellett lakunkkb. mint a civis de a bevásárlokozpntok a város széln 20-25 km-re vannakott egymás hegyén hátán cora és tesco nagyságu uzletek amiknek más-más a profiljuk.szoval azért itt át kellgondolni mit veszek meg mert nemlehet csak ugy mindennap kiruccani a boltba.báár ezeket a távolságokat az uthálozat miatt ha nem tévedunkel 15 perc alatt meg lehet tenni. de még nem igazán látom át az irányokat elég konnnyu eltévedni más autopályárajutni igy csak egyutt kozlkedunk zsoltival,mert énmég a végén osloban kotok ki :)még nem jottunk haza ugyanazon azutvonalon egyszer se. szoval nem nehéz eltévedni:)

Orsi!

kár hogy nem tudtunk elmenniapartira de azért gondoltunk rátok.képeket majd raksz fel?és hallottam ám hogy nagyon fincsi volt a torta

Gabi!

jobbulást Marcinak! ezek a nyálkás idoszakok , sok a betegség.
szombaton utaztunkés azona heéten szerdán ő is belázasodott éjszaka fel ment 39.3-ra de másnap kutya baja nm volt. féltunk hogy nem fogunk tudni utazni de szerencse minden rendben lett. most meg Gergo lett lázas. de ot sokkal kisebb lázis jobbanlevertemint Fofit
meglepodtem, hogy beteg lett hiszen még csak szopik.de már 5 honapo elmult! lehet hogy ilyenkor nem védmár ugy a tej? és ti hogy vagytok?

Era!

nagyon szuper a csizma!
énis befogok szerezni egy ilyen dobozt ha sokat risszalkodik fofo:)

Bosco!

koszi de mi is már rég kinottuk ezt a méretet meg Gergonek ez elég lányos lenne :)

sziasztok
enci
renci

Ok , akkor mondjuk csutörtök este öt után?

Enci...

olyan izgalmas ez a kiküldetés dolog. Azért tényleg irigylésreméltó :P a gyerkőcöknek mielőbbi gyógyulást!!!

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Gabi, nekem jó ma 5kor :)

Enci,
dejó, hogy írtál :) :)
jobbulást Gerinek!!!

tényleg izgalmas lehetett 2 gyerekkel repülni :)
gyönyörű stockholni utcaképeket is tegyél majd fel!! annyira szépséges az a város :) :)

Krisz
krisszie

ok ötkor szupi, a szokott helyen?

Többiek?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok,
jövő hét kedden jó valakinek a rossmann?
az ovi alatt szeretném elintézni 9-3-ig kéne menni valamikor :lol:

Krisz
krisszie

újabb infó :) :)
kedd 11kor megyünk a rossmannba :)

Orsi, Móni, Ti tudtok/akartok jönni?

Krisz
krisszie

Holnap mégsem tudok menni Rossmannba, nem sikerult elkunyiznom akocsit, de igazából már úgyis annyit költöttem a dmben.... :lol:

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok.
Andi vagyok. Én Debrecentől 25km-re lakom- Derecskén-. Van egy lassan 1 éves- február 10- lányom.
Csatlakozhatom?
banfandi

Sziasztok!

Hahóóóóóó :!: :!:
Hol vagytok :?: :?: :?:

Andi!
Üdv közöttünk :)
Persze, hogy csatlakozhatsz :D
Nekem egy 3 és fél éves lányom van, Anna.
Fentebb vannak róla képek :)
A te lányodat, hogy hívják?

Era
Kép
era75

era75
Szia. Köszi hogy írtál. Balogh Vivien.Én is teszek fel most képet róla, remélem sikerülni fog. Aranyos a lánykád.
Szia Kép Vivien
banfandi

Kicsit nagy lett a kép, de majd legközelebb jobban sikerül.
Andi
banfandi

Igaz ez a topic debrecenieknek van de sehol máshol nem találtam hozzánk közelebbi anyukákat én monostorpályi vagyok .Banfandi tudok olyan helyet ahol derecskei és b.ujfalusiak vannak ha érdekel irj privátot ok ha nem megértem.

Kép

Kép
Kép

évi
anyuci3

Sziasztok!

Érdeklődnék Dr.Lukács János szülész-nőgyógyász felől. Nagyon fontos lenne. Ha valaki ismeri, vagy tud róla valamit kérem priviben válaszoljon vagy az e-mail címemre: jmo@freemail.hu

Köszönöm!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Látom vannak újak is, üdv mindenkinek :)

akkor mi is bemutatkozunk:

A csajok: Csenge és Petra, novemberben voltak két évesek.

Kép

Ezt most építettük fél órája :)

Kép

De ha már itt vagyok, mutatok még néhány képet, hétvégén Hőgyészen voltunk az Apponyi kastélyszállóban wellness-hétvégén :) Természetesen nyertem :lol: :wink:

Kép

Nem hagytak biliárdozni :(

Kép

így szeretik egymást :) :

Kép

Ja, és nem túl nagy állatbarátok, ezt éneklik mostanság:

"Csiga-biga gyere ki,
Ég a házad ideki,
El ne aludjék,
Aki lángot látni akar
Mind leguggoljék"... :lol:

Jövő hétre mit szólnátok egy talihoz? A hétfő nekem nem jó, a többiben egyezkedhetünk :)
Persze az újonnan csatlakozottakat is szeretettel várom :)

Ditke
ditke62

Tudom, hogy mára már több mint elég belőlem, de ezt látni kell :lol: :lol: :lol:

http://velvet.hu/poronty/2007/02/02/hog ... a_hisztit/

Az elsőről már sajna lekéstünk :lol: de a második még előttünk :wink:
ditke62

Ditke!!
Nagyon jók a videók!
Most tanulom a "hisztikezelést"! Pici lányom már 8 hónapos, és bizony vannak "akaratosságra" utaló jelek. Járunk a rehabra, mert a mozgásfejlődése elmaradott, még nem kúszik, nem is próbálkozik vele, nem ül. Ott is el vannak képedve a gyógytornászok, hogy alig bírnak vele,annyira ellenáll. Fogak nem akarnak kibújni, már 2 hónapja éjszakázunk, de még semmi. Néha adok neki Panadolt, Dentinoxot is kenek az ínyére, de semmi, úgyhogy fel is adtam. Egyébként nagyon cuki, már próbálkozik a beszéddel:dada, tata, hamm. Egyszer már mondta, hogy NEM. Elég jellemző...

Lányok!
Ki készül vissza gyed után dolgozni? Én 2 éves korában vissza akarok menni, de drága főnökasszonyom elég erőszakosan követeli, hogy hamarabb menjek vissza. De eldöntöttem, hogy inkább tanulni megyek, semmi kedvem egy 1 évest rángatni ki hajnalonta az ágyból, meg lemaradni egy csomó aranyos dolgáról. Egy pár hónapig úgysem rúghat ki(gondolom én..)
Sziasztok!
pancsika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?