Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a biztatásokat!!!
Most már magamhoz tértem, bár éjszaka azt hittem, hogy Tomi még csak néhány hetes, ugyanis este 8-tól aludt 9-ig, onnantól folyt az orra, köhögött, félóránként sírt, dobálta magát. Ringattam, lehoztam hozzánk, semmi sem segített. Teljesen éber volt, mint nappal. Aztán fél 2-kor elaludt és egészen fél 4-ig csönd volt, akkor újabb menet, de akkor már segített a tea. 6-kor ébredt, evett, aztán aludt fél 10-ig. Mint egy csecsemõ
Különben lehet, hogy a doktornéni várójában fázott meg, mert - õrület, hogy létezik ilyesmi! - ott nincs beépített fûtõtest, csak egy villanyradiátor, de mivel közvetlenül az udvarról nyílik, képzelhetitek, mennyire tudja kifûteni
Henke: Zsókavár utcában lakott a gimis legjobb barátnõm, a szülei most is ott élnek
turmixoltam, nyomkodtam is már Tominak a kis darabos kaját, az se használt. De ma megint megpróbálom, lesz, ami lesz
Kérjük Yeats aggkori kicsapongásait! Ha lehet, angolul
Solya: Létezik olyan autósülés, ami több fokozatban dönthetõ. Mi is ilyet vettünk a Megatoysban. 9-35 kg. Lehet az anyósülésre, menetiránnyal szemben is betenni és hátulra is rendesen. Fektethetõ és ültethetõ is benne a baba. Nekünk bevált.
Laura: fogzástól lehet étvágytalan, de ezt már mások is megírták
De azért mindenképpen próbáld meg itatni!
Zsuzsi: nekünk is corás overálunk van. Milyen jó, hogy Tomi még nem önjáró
Norci: sál - nedves lesz és azt hiszem, a tüdõnek nem jó, ha nedves levegõ jut bele.
Szila: mi az, hogy nincsen neki fütyije??? Hiányos a gyermek???
Zafi: Hiáby, no. Aki tud, az tud!
De vigyázzatok, mert majd késõbb ráhajtunk és akkor aztán úgy, de úgy lehagyunk benneteket, hogy csak pislogtok
Edit: nálunk férj szinte naponta úgy búcsúzik: aztán legyen egy kis rend! Ehhez tudni kell, hogy én eléggé rendmániás vagyok. Még a gyerekekhez is bármikor benézhet váratlan vendég, mert õk is nagy rendet tartanak. Viszont vasalni és takarítani nem szeretek.
Dzsili: Épp most hallgattunk egy kis Halász Jutkát, az Amikor én még kislány voltam c. kazettát. Van rajta egy szám, Bródy János "A napsugár", annyira kedves dal! Rögtön rátok gondoltam!
Tikk: gratula a lépésekhez!
Tomi üdvözletét küldi és üzeni: reszkessetek! fogok még én nõni!
bogancsi