Új privát üzeneted érkezett!

Kanga_mama!

Igyekszem türelemmel várakozni. De be kell vallanom, nagyon nehéz. :oops: Már nagyon várom, hogy benne legyünk az első 50-ben.

Tegnap vettünk micimackós kapucnis törölközőt, volt hozzá előke, mini fürdető kendő és fürdető kesztyű. Nagyon pihe-puha. Már ki is mostam, és betettem a többi baby cucchoz.

Timi
latimi

Latimi!
Nagyon jól tetted, biztosan csodaszép. Én még nem vásárolok, mert nagyon messze van, sőt nem is nagyon kell vásárolnom, inkább ez az igazság. Hiszen úgy néz ki, hogy a kiságyon kívül mindent megkapunk. Persze, nem olyanokra gondolok, mint a pelus, meg popsi-kenőcs.
Tudom, hogy nehéz a várakozás, nekem is, és téged vigasztaljon az, hogy azért ti már jóval előrébb vagytok, mint pl. mi. Mégis fel a fejjel és nagy mosoly, úgy könnyebb. Megmutassam hogyan? Így ni: :lol:
kanga_mama

Lányok!
Egy újabb előrelépés az úton: március végén tanfolyam! :lol:
kanga_mama

Kangamama!

Gratulálunk. A tanfolyam már egy nagy előrelépés. Meglátod nagyon klassz lesz. Nálunk egész jó kis csapat jött össze. Utána meg már gyorsan elkészül a határozat és jöhet a babuci.

Latimi!
Én se nagyon tudom kiállni, hogy ne vegyek meg egy-egy aranyos darabot, akár rucikból akár csörgőből. Ma láttam egy szupi overállt. Alig tudtam ellenállni annak is, de az tényleg olyan, hogy utolsó pillanatban kell megvenni,mert ha tavasz végén jön a baba.
Mi már benne vagyunk az ötvenben. Most aztán igazán megállt az idő. Elvileg már bármelyik pillanatban megszólalhat a telefon. Egyszer úgy is érzem meg fog szólalni, egyszer meg teljesen elszomorodok és nem látom a végét. Szóval most úgy nagyon magam alatt vagyok. De ez csak a szokásos.

Zsu
nagyzsu

Zsu!
Köszi! :lol:
Figyulj! Csörögni fog, most már hamarosan, meglátod! :lol:
kanga_mama

Nagyzsu!

Nekem is vissza kell magam fogni, hogy ne vegyem meg a kimondottan szezon jellegű rucikat. Egyik ruci szebb, mint a másik.
Tényleg nehéz ellenállni.

Jó nektek, hogy már benne vagytok az első 50-ben. Majd eljön a mi időnk is. Addig is gyönyörködöm a többiek babócáiban.

Kívánom, hogy mielőbb megérkezzen hozzátok a gólya. :D :D

Timi
latimi

Kangamama!

Köszi a bíztatást! Legyen igazad.:-)

Latimi!
Köszi. Lassan ti is benne lesztek az ötvenben.Kitartás. Mi is olyan nehezen csúsztunk ötven alá.
Húsvét meg nemsokára itt lesz, és a tietek akkor jön, ahogy megálmodtad. Vagy még az is lehet, hogy hamarabb, ki tudja. Az élet kiszámíthatatlan. Drukkolok nektek.

Zsu
nagyzsu

Az lesz Zsu, figyeld csak meg! :D
kanga_mama

Cijasztok! :lol:

Zsu: Meg fog csörrenni az a telcsi! :lol: :P Tényleg nagyon ari cuccosok vannak. :lol: :P

Latimi: :P

Kanga-mama: Jaj, de jó! :lol: :P Még egy előrelépés! :lol: Igazán én nagyon birka türelemmel vártam, vártam. Aztán eljön egy idő amikor már közeledsz a célhoz, és hiába az addigi türelem, néha alig tudod megmagyarázni miért de rátelepedik a lelkünkre a bánat, vagyis a hiány. Nem is tudom hogy fogalmazzam meg. Olyankor úgy tud fájni, és olyan nehéz elhinni, hogy tényleg meg fog születni a mi babánk. :oops: Aztán meg elkezded törni valami babás dolgon a buksidat, lásd vásárlás :wink: festés :lol: stb. És megint :lol: így áll a szád. Valami ilyesmi zajlik nálam. :lol: :o

Kajla: Akkorát nevettem! :lol:

KépKép
ancsúr

Ancsúr kedves!
Talán emlékszel még, hogy azt írtam, hogy 19 éve várunk. Sajnos. Kérdem én, hogy mi az a 2-3 év, a 19-hez képest? Ti is biztosan hosszabb ideje vártok, mint ami hátra van még. Erre gondolj, és ne csak te, hanem minden kedves várakozó társam. Meglátjátok, sokkal könnyebb lesz. Egy biztos, és higyjétek el így van. Amióta jelentkeztünk nem múlott úgy el nap, hogy valamilyen formában ne a babára gondoltam volna, akár álom, vagy akár éber állapot volt, mindegy. Amikor magamhoz ölelhetem a kis keresztlányomat, sajnos nem minden nap adatik ez meg, olyan boldogság tölt el, mindent, de mindent elfelejtek. Elfelejtem, hogy 19 éve várok, elfelejtem, hogy beteg vagyok, elfelejtem, hogy előttem áll egy nyelvvizsga, elfelejtem, hogy másnap be kell mennem a munkahelyemre és megint eltelik egy nap, elfelejtem, hogy halmozódik a rengeteg vasalni való, mindent, érted kedves Ancsúr?! Mindent. Megáll az idő. Nos, azt szeretném, ha egyszer a saját babábom érezhetném mindezt. Nagyon sokat szenvedtem már ebben az életben és ez most nem panasz... csak próbálok belétek lelket ölteni. :lol:
kanga_mama

Kedves Lányok!

Most én túl vagyok azon a mélyponton, ami év vége felé - és főleg karácsony környékén - fogott el engem (értds: még egy karácsony "csak" kettesben), és ezért is jöttem, hogy most én "öntsek lelket" belétek, és felajánljam a vállam, ahol nyugodtan panaszkodhattok... :lol: :lol: :lol:

Tudom milyen érzés, mindannyian voltunk már lenn és fenn is, majd meglátjátok milyen hamar vége szakad a búnak, ha megcsörren az a bizonyos telefon, és higgyétek el, hamarosan jönni fog mindannyiunk pici manócskája!!! :D :D :D
Tiszta szívemből kívánom, hogy váljanak valóra legszebb álmaitok!!!

Puszi, Réce
réce

Sziasztok!

Réce: :lol: De jó hogy jelentkeztél! :lol: Na ezt már szeretem. :lol: Igen, a karácsony környéke elég nehéz volt nekünk is, aztán meg mégnehezebb lett, de most már a kövire gondolok, ami már nagyon szuper lesz! :lol: :P

Kanga-mama: Emlékszem, mi nem várunk ennyi ideje, de így is nagyon hosszúnak tűnik. :roll: Persze az elején én is így gondoltam, hogy mi az nekünk, már tudjuk hogy lesz vége az útnak. Aztán meg ahogy telik az idő... :roll: Dilul az ember, vagyis én. :P :lol: De igazad van teljesen, fél lábon is ki kell bírni. :wink: És ki is fogjuk, mert muszáj. Azért hiányzik nagyon a kis tökmag. :lol: :P De most már lassan történgetni fognak dolgok, és az megkönnyíti a várakozást. :)

KépKép
ancsúr

Kanga mama

Nem is láthattad mivel amig nincs új anyakönyv addig nem publikálható fénykép nyilvánosan.
Egy mail cim és ha legközelebb gépközelbe kerülök küldök képet neked .
(sajnos dögrováson vagyok elkapott valami kórság :(:(:(:(
szerencsére csak én )

Naninga
naninga

Naninga!

E-mail címem a profilomban. Tudod, csak rákatt... :lol:
kanga_mama

Sziasztok!

Réce,Ancsúr,Nagyzsu,Latimi: Ti már a vége felé vagytok,úgyhogy kitartás!!!!! Drukkolunk nektek!!!
Hamarosan örülhetünk veletek a babusoknak,ez biztos! :lol: :lol:

Réce:Hasonlóan érzek én is,túl egy jó kis mélyponton,most olyan reménytelinek látom a világot és tudok más dolgokkal is foglalkozni és így az idő is gyorsabban telik. :D

Kanga-mama:Most már jó dolgok jönnek,hidd el!!!
Ha beszélgetni támad kedved, tudod...msn! :lol: :lol: :lol:

Puszilok mindenkit és vidám hetet kívánok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csöpke

Csöpke!
Tudom-dom-dom-dom-dom... :lol:
Mindjárt jövök, csak megszárítom a hajamat. :lol:
kanga_mama

Naninga!
Köszönöm szépen, egyetlen szó jut eszembe: GYÖNYÖRŰ! :lol:
kanga_mama

Réce!

Örülök neki, hogy túl vagy a nehéz ponton. Legalább van aki erőt önt belénk.

Petyaanya!

Nagyon el vagy veszve. Mi újság van veletek?

Csöpke!
Köszi a drukkolást!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok:)

El vagyok veszve?!:) Itt vagyok mindennap, olvaslak titeket, együtt örülök a friss babásokkal, és várok, és várok, és várok... az enyémgyerekre. Rólunk nincs mit írni, ha csak nem azt, hogy karácsony táján én is nagyon padlón voltam. De elmúltak az ünnepek, én is jobb színben látom a világot.

Köszi a képeket, amit küldtetek!
Az összes babóca nagyon aranyos!!

Nagyon édes babaruhákat láttam egy üzletben, de nem mertem megvenni, mert nálunk lehet fiú is, lány is, na, meg hogy nézne ki esetleg nyáron téli overállban?!

Petyaanya
petyaanya

Sziasztok!

Petyaanya: Téged kihagytalak a felsorolásból tegnap :oops: bocsánat.Merthogy ti is hamarosan befutósok vagytok,igaz???
Nagy-nagy drukk neked is,kitartááááááááááááááás! :lol: :lol: :lol:
csöpke

Petyaanya!

Hát picit elvoltál veszve. Örülök neki, hogy itt vagy velünk és túl vagy a karácsonyi nehéz időszakon.Legalább majd tartod bennünk az erőt. Én azt hiszem most esek a következő nehéz időszakomba. Minden reggel úgy ébredek, hogy talán majd ma megszólal a telefon, aztán már délutánra úgy el tudok szomorodni. Most is olyan hullámvölgy van, de pár nap aztán talán jobb lesz.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Lányok!
Akkor most öten vagytok mindenidősök??? Jaj ,de izgi!!!! :D :D :D
Nagyon szorítok , hogy minél előbb megtörténjen az a bizonyos telefonhívás!!!!! :P :P :P
steiff

Sziasztok!
Gyors bekukk!

Hazaértünk! :(
Olyan jól éreztük magunkat hogy nem is tudom elmondani!Nem nagyon akartunk hazajönni! :(

Nagyon sok programot csináltunk,voltunk a Krisna-völgyben,Pécsen a tv-toronyban,Abaligeten a cseppkőbarlangban,borversenyen és még sorolhatnám!
Olyan kajákat ettünk hogy megint híztam legalább 2kg-t! :oops:
Ha valaki tud valami tuti fogyós módszert könyörgöm jelentkezzen!!!!!!!!

És a legvégére hagytam egy meglepit!
A barátnőm öccse tetovál ,és mivel nagyon régóta szeretnék,a barátnőm azt mondta ha bevállalom kapok egyet!
Vettem egy mély lélegzetet és rábólintottam!

Megmutatom!Kicsit még piros és sebes de már látszik milyen lesz!

Kép

Ja,azt elfelejtettem mondani hogy a csípőmön van!
tvera

A fogyókúrás tippeket várom!
tvera

Tvera! Egy helyen van a tetkónk! :lol: :lol: Nekem tetszik! Ez a legjobb hely a tetkónak, mert ha vén banyák leszünk, eltudjuk takarni. :lol: :lol:
Én a Tvikytől kaptam fogyis tippeket, küldj egy email címet és átküldöm! :P

Nagyzsu, Petyaanyu és minden várakozó! Kitartás, a telefon nemsokára megszólal! :D Tudom milyen rossz várakozni, még naaaagyon is emlékszem rá. Novemberben már én is tök dinka voltam. :D
Kép
Mi jól vagyunk, lassan a papírok is rendeződnek. Voltunk csípőszürőn, minden ok szerencsére. Szabolcska ágyéksérve jött ki egyik este, úgy megijedtem, nem tudtam mi az. A doki azt mondta, hogy ki-be mászkálhat ha erőlködik. Remélem nem kell majd műteni.

Kép
vivi1

Vivi!

tveronik@gmail.hu

Ezen kívül még van 3 címem, :wink: de a kilóim nagyságához leginkább ez passzol :oops: :lol: !

Én is sokat gondolkodtam hol legyen a tetkó.Először a boka és vádli jutott eszembe,de mi van ha megnyerem a lottó ötöst és ezentúl csak kosztümben fogok járni :lol: ,így letettem erről!
Mivel a hasam nem kockás,sőt inkább lassan egy michelin babára kezdek hasonlítani :oops: ,ez is ki lett lőve!A következő variáció a cici lett volna,de ha vén banya leszek nem nézne ki túl jól egy deréktájékon csüngő zacskón egy virágminta. :lol: :lol:
tvera

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég

mnzsani! Én szavaztam, nagyon helyes fiú Máté! :P

Tvera! Email ment! :wink:

Koko! Köszönöm a szép képeket, a lányok csodaszépek, az egyforma rucis a kedvencem! :P

Kép
vivi1

Vivi!
Köszi,mindjárt nézem!

Mnzsani!
Én is leadtam a voksom!
tvera

Vivi!

Elcsesztem!!! :oops: :oops:

Nem jól írtam az email címem!
Megtennéd hogy elküldöd megint???

tveronik@gmail.com
tvera

Tvera! Küldtem újra! :D

Kép
vivi1

Mnzsani!

Szavaztam.

Timi
latimi

Mnzsani, én is szavaztam Mátéra :)

Kép
Kép
emike

Mnzsani:)
Én is szavaztam :P
Sok sikert! :wink:

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Tvera:Nem is tudtam,hogy itt jártatok nálunk :D Össze is futhattunk volna :D Na,majd legközelebb!
Jó a tetkód! :wink:
Egyébként,bár én nem vagyok egy nagy fogyókúrázós,de a nyersanyagelválasztásos szerintem nagyon jó, mert nem kell éhen halni,és sok mindent ehetsz,csak nem egyszerre.(még csokitortát is :lol: ) a mindmegette.hu-n le van írva részletesen,ha nem ismered.
csöpke

Vivi, Tvera, Napsugaracska, Emike, Latimi

Nagyon rendik vagytok! Máté nagyon boldog lesz, ha sikerül nyernünk.

Köszönjük Nektek a segítséget! Jelentkezek még, holnap van az utolsó szavazós nap.

Máté és Zsani
Vendég

Drága Gilice lányok!!!! :)
Nagyon-nagyon Boldog Születésnapot kívánok nektek!!!
CSODASZÉPek vagytok!!! :wink:
Kép
Napsi és a kiscsibész Norisz

Ui.: Jajj lányok, ezt mindenképpen megírom még:
akinek nem eszik a gyermeke betegség miatt, főleg antibiotikum adása után... Annak nagyon NAGYON ajánlom a NORMAFLORE-t!!!!!!
Norisz szinte semmit sem evett meg, max 1 kanállal, most meg, (szinte)könyörög a kajáért :D :D :D
Illetve tegnap este a kamrából kihozott egy konzerv barackot, hogy enni kér :shock: :lol: :shock:
/nagyon boldog vagyok, mert a betegsége következtében fogyott is már.../

Sok puszi mindenkinek, és mielőbbi telefoncsörgést a most még búslakodóknak(nem tart ez már olyna sokáig :D )!

KépKép
napsugaracska

Köszi, hogy hiányoltok, jólesik. De mi még nem vagyunk annyira a finisben, kb. 85-90 közt járunk. Rajtam most úrrá lett "az ugrásra készen állok" izgalom. Most már tudom, hogy tényleg bármikor jöhet a telefon. Bűvölöm is mindennap, de nem akar csörögni:)

Petyaanya
petyaanya

Vivi!

Köszi! :lol:

Csöpke!

Nem mondod?? :o Merre laktok??
Nem tudom mikor megyünk legközelebb,de az tuti hogy amikor lesz Nagyszakácsiban (azt hiszem így hívják :oops: ) a főzőverseny ott leszünk! :wink:

Mnzsani!

Szívesen!Sok sikert!
tvera

Tvera: Mi Pécsett lakunk, nem messze a Tv toronytól.
Ha legközelebb a közelben jártok, látogassatok meg,ha van kedvetek! :lol: :lol: :lol:

Petyaanya: Ez már jó szám! :lol:
Hamarosan csörög a telefon,meglátod! :wink:
csöpke

Sziasztok!

Vera: nagyon tetszik a tetkód! :lol:

Napsi: Szijjja, sikerültek a vizsgák? :lol:

Mnzsani: Én is szavaztam. :lol: sok sikert!

Zsu: Én majdnem vettem, de felvilágosítottak hogy rossz bolt lett volna, így majd akkor ha meglesz a baba, a garancia végett. :roll:

Petanya: Mi fej-fej mellett haladunk. :P Lehet, hogy csinálnunk kellene egy vudu telefont? :)

Vivi: Az milyen?

:shock:

puszi mindenkinek

KépKép
ancsúr

Csöpke!

Szavadon foglak! :lol: :wink:

Vivi!

Ez van nekem is meg,Tviky-től kaptam.Jövő héttől fogyózom!!!
(Mindíg arrébb tolom az időpontot :oops: )
Ha beválik,beszámolok róla!
tvera

Mnzsani!

Én is szavaztam. Nagyon szép a kisfiad. Remélem megnyeri.

Ancsúr!
Mikor érkezik a kiságy, meg az öltöztető? Kiváncsi leszek majd milyen lesz. Mostanában alkottál valami újat?Falikép, dísz?
Ma bennt volt a munkahelyemen munkatársam unokája 1 hónapos. Hogy milyen picike. Olyan aranyos volt. Nálunk a családban már rég volt kisbaba. De majd ez az év. Sógornőm terhes, ő majd szeptemberben fog szülni, így idén ha minden igaz két kisbaba is lesz a családban.

Petyaanya!
Én is nagyon bűvölöm a telefont. A munkahelyemen mellettem van, és mindig oda-oda pillantok.

Zsu
nagyzsu

Nagyzsu: még két hét, és lesz kiságy. :lol: :P ajaj, most összesítéseket csináltam a héten, tudod 260 gyerekem van. :lol: :P Hű de jól hangzik. :lol:

Lányok: Most nagyon büszke vagyok apára, kint volt a tv. és felvette, ahogy süt-főz a kemencében, és benne lesz a tv-ben, volt táncos mulatság miegymás, még mindig nem ért haza, de már telcsizett, hogy nagyon jó lett a kaja. :lol: :P Majd megmondom, hogy mikor és melyik adón lesz, mondta, csak elfelejtettem. :? Azt még nem tudom ő mesélt-e hogy mit csinál, mert nagyon nem akart. :roll:
De úgy imádom! :lol: Olyan kis ügyi! :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!
Jiny kért meg, hogy írjak. Dórika nagyon beteg lett mára virradóra, nagyon magas a láza, nem eszik, a folyadékot is kihányja. 10 perce értek be a gyermekkórházba. Arra kér mindenkit, hogy nagyon szorítsatok nekik, hogy mihamarabb meggyógyuljon a csöppség.
Vendég

Jiny!

Nagyon szorítok!!!
tvera

Jinykém: Szorítunk!

KépKép
ancsúr

Tvera: Én komolyan gondoltam!!! :D Gyertek csak! :D
csöpke

Jiny! Dórikának jobbulást, nagyon szorítok!

Ancsúr! Mi milyen? Az ágyéksérv? Mégcsak egyszer volt ahogy erőlködött. A kukija felett jobb oldalt kezdett duzzadni, olyan félelmetes volt elsőre. :shock: Vissza lehet maszírozni, de ha nem múlik el, 2 éves korában műteni fogják. Olyan mint a köldöksérv. :roll:

Tvera! Jó fogyókúrát! :wink:

Kép
vivi1

Sziasztok

Újra itt vagyok, végre megcsinálták a gépünket. Megpróbálok ismét bekapcsolódni. :lol: :lol:

Steiff, csodaszép a kislányod. :lol:

Mindenkinek köszönöm a képeket, (most néztem meg a mail-eket) gyönyörűek a babák. :lol:

Minden ünnepeltnek így utólag is sok boldogságot kívánok.

Gilice, a lányoknak sok boldog szülinapot kívánok.
Kép

Jiny, Dórinak jobbulást, szorítok.

Mi is most kászálódunk ki egy jó kis náthából. Peti kezdte, aztán természetesen mi is elkaptuk.

Most csak ennyit röviden, már nagyon késő van megyek aludni.
Kép

Kép
Kép
atan

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?