Sziasztok lányok,
olvasgatva, ki mit csinált a hétvégén, el kell mondjam, hogy nagggggyon irigykedem, borzasztóan unalmas és frusztráló itthon lenni, én is szivesen mentem volna valahová a szabadba....
Kriszti, szia, gratulálok, hogy sikeresen lezártad a félévet !! Büszke vagyok rád !!
Igen, mennek ezek a nagyonnemnormális fiúk fácánozni, Laci hajnalban elhúzott itthonról a Tücsökkel, vitte anyámhoz, hogy majd anya vigye tovább az oviba. Szegényt megértem, hogy alig várta, hogy mehessen végre a barátaival vadászni, amióta balesetem volt, nem ment sehová, pedig küldtem őt, de nem akart itthon hagyni egyedül... tényleg imádom őt, mert mindent megcsinál, most már a gyerekkel sem ideges. Úgyhogy én most nem mondtam neki, hogy fúj a szél, ne menjen.... majd rájön.... a fácánt az ilyen szél úgy földhöz vágja, vagy jobb esetben elfújja, hogy csodálkoznék rajta, ha ma lőnének valamit....
Máté nagyot nőtt!! És tündéri, ahogy pakolja a fát.... látom, apának jó cipőt vettem Olaszországban !!
( ha jól láttam, az van a lábán ahol fát vág ... ) Nagyon örülök, ha végül is neki jó lett, és szivesen hordja. Lehet, hogy mégsem az a cipő van rajta...?
Na mindegy.
Képzeljétek, a hőmérős topicban van egy lány, aki szinte teljesen reménytelen volt, hogy spontán terhes lesz, már a lombikra készült, és most csoda történt: terhes !! A hétvégén olvastam a hírt, és meg kell mondjam, erőt adott nekem, hogy újra tudjak hinni ! Szerintem olyan nincs, hogy valakinek ne legyen kisbabája ! Nekünk már csak egy hónap, és kezdhetjük a próbálkozást ismét. Már tényleg alig várom !!
Jaj, a kangoo edzés !! Én erről most csak álmodozom, de nyílt itt tőlünk 5 percre egy CBA fitness terem, (itt szakadt el az achillesem is - de erről nem ők tehetnek) itt van kangoo is. Én eddig csak néztem, de feltett szándékom, hogy ki fogom próbálni ! Szerintem oltári jó móka lehet, és tuti, hogy zsírölő hatású ! Cipőt itt lehet bérelni, nem kell venni. Illetve lehet venni, de kicsit húzós az ára.
Nektarin, te tényleg két törés után mertél ezzel a kangooval próbálkozni ? Én per pillanat el sem tudom képzelni, mikor tudok/merek majd ilyen cipőt húzni....
És hogy a csudába tudott mindkét bokád eltörni (persze ha nem baj, hogy megkérdezem) ? És hogyan tudtál utána regenerálódni ? Hogyan visleted a gipszes időszakot ?