Új privát üzeneted érkezett!

Meli, megmutatta magát ma a baba? Tuti fiú??

Málna, vettél tesztet?

Candi? Hogy állsz??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

helló !!!!

bocsi, hogy csak most jelentkezem, de agytágításon voltam

piri megérkezett, tegnap fájt is a hasam rendesen
miután elmúlt utána egy héttel kell mennem UH-ra, hogy megvan-e még az a nyavalya bennem :?

Gabi
utólag is nagyon nagyon boldog szülinapot !!!!!!!!!!!! én idén már krisztusi korba lépek :o
a képeken sugárzik az arcodról a boldogság !!!
egyszer majd én is kis baldachinos ágyat szeretnék a babámnak. :)

Málna
tesztelj !!!!!!!!!!!!!
nagyon nagyon drukkolok !!!
vvviki

Viki, mi az a nyavalya, amit emlegetsz???

Kép

Kép

hoppá

az egyik petefészkemben van egy megnagyobbodás
én ezt hívom nyavalyának :shock:
vvviki

Sziasztok!!!!
Mgjöttem!!!Minden ok a kisFIAMMAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Igen,tuti tuti van is aktfotónk a méretes (16mm) :lol: :lol: szerszámkáról!!!!Nagyon büszke vagyok,igaz én a fogantatástól kezdve fiút éreztem!!!!!De mostmár tuti!!!!Úgyhogy át is alakítom a vonalzómat!

Holnap jövök,nagyon elfáradtam,le kell dőlnöm!!!!Puszi mindenkinek!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli
gratula a gyönyörű kisfiadhoz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vvviki

Meli
gratulálok a most már biztos kisfickóhoz :wink: :wink: :wink:

Hoppá
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A vonalzód mindent elárul, viszont azok a cipők édesek az elején :wink: remélem jó kabalafigura lesz :D :D

Jó éjszakát!!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!Megjöttünk!!
Szóval ma 15:00ig az ágyikóban voltunk!!Na jó,közben azért felkeltünk kajálni!És nem fejtem semmit! :oops: Apával meg kitaláltuk,hogy elmegyünk vásárolni!El is mentünk 17:0kor,és 20:ookor jöttünk haza!!De addigra már teljesen el volt ázva a pólóm, a melltartóm,meg mindenem !!(Elöntött a tej!)Ráadásul,anyunak kellett rólam levenni a pulcsimat,mert annyira fájt,hogy a karomat alig birtam felemelni! :x Az lett a vége,hogy negyed óra alatt fejtem 380grammot!!Szép,ugye??
Eddig nemigazán használtam melltartó betétet,csak ritkán,de a mai eset után ,mostmár fogok!!Bár ha ma rendesen fejek (ami napi 2-3),akkor nem jártam volna igy!!Na mindegy!Lényeg,hogy jól kifejtem,és túl vagyok rajta!
Meli!Gratulálok a FIADHOZ!!
Láthatjuk majd a fotót is :?:
Candi!!Hol vagy??
Dóri????????????,

Kép
bea27

Na jó éjszakát mindenkinek!
Nem voltam ma netközelben, most meg már alszotok :roll:
Meli: gratula a Kisfiadhoz, én is így gondoltam mindig, hogy neked fiad lesz.Pihend ki magadat, Apa mit szólt?
Bea: itt vagyok és várok, hátha benézel még. Az a 380gr nem semmi :shock:
Gabi:nagyon jók a képek, jó kis sportkocsija lesz Esztinek, tetszik. :wink:
Málna: na végül megcsináltad azt a tesztet? Ha igen remélem jó eredménnyel :wink: . Holnapra meg egy nagy kalap sz.....-t kívánok a vizsgákhoz, majd jelentkezz mi volt.
Kata: szép a vonalzód, ez akkor azt jelenti, hogy hülye piri ott van nálad? Na majd akkor Valentin napon aktívnak kell lenni.... :wink:
Zsizsik:hogy van amúgy a lábid,fáj még nagyon, vagy inkább csak mozgásnál? Nem lehet valami kellemes ez a 2 hetes ágyhoz kötöttség, de csak elrepülnek a napok hamar.
Rólam hozzám is tuti befigyel majd a kis piros, hogy vinné el a fene, hasam már fáj és némi barnám is van, úgyhogy csak idő kérdése.
Puszi mindenkinek!

Andi
candi

Hello,

igen piri tegnap reggelre már képviseltette magát :? Új hónap, új lehetőség...

Candi, Málna, még bennetek van a remény erre a hónapra!!

Meli, gratulálok a p..csöshöz, hogy fogják hvni??

Kép

Kép

hoppá

jó reggelt !!!

hull a hó és hózik, Viki nagyon fázik :D - Halász Jutka után szabadon :D
ma bejöttem dolgozni, hétfőtől ugyanis február végéig :!: tartó német ellenőrzés lesz nálunk !!!
szép négy hét lesz :evil: :twisted:

Bea
380 gramm, ez igen !!!!!!!

Kata
szemét piri !!! :x :x :x :x
szerintem egy hónap múlva akkor második csíkod lesz, mint egy ház !!!!

Málna
teszt ???????
ugye hatalmas pozitív ?????????
vizsgára egy konténerrel !!!

Zsizsik
jobbulást és gyógyulást !!!!
az egyik unokatesómnak az első babája kézműtét utáni lábadozáskor fogant !!!!! a doki szerint valószínűleg az tett jót, hogy műtét ide vagy oda, de pihent otthon, nem stresszelt !!!!!!!
szóval, pihenj !!!! :D

Meli
még egyszer nagy gratula !
apa és a kisfiatok is téged fog majd kényeztetni !!!!! :D :D
vvviki

Sziasztok,

Hát én most gyors leszek.
Melikém, az én kis Tökmagom ülőmagassága 15mm, akkora majdnem mint a kisfiad "kiszerszámja":)
Viki, remélem minden rendben lesz
Gabi, nagyon szép a pocid
Málna, mi újság???????
Többieknek is gyönyörű havas napot:)
Puszi

Kép
Kép
nektarin

Helló Mindenki!!
Nektarin!!Már mindjárt a 8.héten tartassz??Hogy rohan az idő??Nem rég még a teszted miatt izgultunk!!ÓRIÁSI a babád!! :wink:
Ma nagyon lefáradtam!!Váratlanul beállitott a Nagypapám,meg a nője!!Kicsit fárasztó volt,ahogy őket körbekellett ugrálni! :?
De túlvagyunk rajta,és még aludni is tudtam délután!
Nemtudom,hogy miért,de minden nap mostanában olyan 5óra körül bealszom!
Többiek!!Hol vagytok???
:roll:

Kép
bea27

Bea, nem vagy te terhes? Még a végén bejön a jóslat :roll:

Kép

Kép

hoppá

Candi, Málna?? Jelentkezetek!!

Kép

Kép

hoppá

jó reggelt !!!

tesztelők, merre vagytok ???
vvviki

Hoppá!!Nemvagyok terhes!!Az fizikailag lehetetlen,mert a szülés óta "kiméljük" egymást!!Sőt!Már jóval előtte is ezt tettük!! :oops:
Attól még a jóslat bejöhet! :wink: Csak egy kicsit később!!
De nemakarjuk MÉG!!!

Kép
bea27

Jó reggelt!

Nem volt valami nagy forgalom a hét végén :cry: :cry: :cry:

Candi, Málna
mi van veletek????
Remélem jó eredménnyel jöttök :wink: :wink: :wink:

Málna
vizsga? Mennyi van még?

Itt olyan szél van egész éjszaka :cry: :cry: :cry: Valahogy a pocaklakó is érzi, mert szinte tegnap egész nap, meg éjszaka is alig aludt valamit :roll: :roll: :roll: :roll: Állandóan hullámzik a hasam :lol: :lol: :lol: Szerintem most kezdett el nagyon nőni, mert pár napja sokkal erősebben mocorog :shock: de érzésem szerint poziciót is váltott :shock: :shock: :shock: Mintha nem igazán lenne most fejvégű :? :?

Amúgy velünk semmi ujság, ja de igen, Adrika nagyon szép félévi bizonyítványt hozott haza :D :D :D szóval nagyon büszke vagyok ám rá :wink: :wink: :wink:
Holnap megyünk vele a hasi uh.-ra, remélem minden oké lesz.

Na, most így hirtelen ennyi, szép napot:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó rggelt!!Én sem voltam a hétvégén,mert jó sok program jutott mostanra,tegnap délután meg pihentünk és tv-ztünk!!!!!
Köszi a gratulációkat!!!!!

Most nincs sok időm,indulok nyitni,de délután itthon leszek és bővebben is jövök!!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Íme a tábla:

Kép
Kép

málna2162

Szia Málna,kiszúrtam a 2.cn-t!!!!!!Nagyon sajnálom!!!!Köszi a táblát!!!Puszillak

Kép Kép
meli1118

Sziasztok
Szép hétfőnk van, igaz? Itt olyan vihar van, hogy ihaj!
Hétvégén kivendégeskedtük mi is magunkat, most meg ezer tennivaló akadt, úgyhogy én is csak röviden jelentem 1cn.
Csak, hogy hiába ne szorítsatoknekem sem.
Jók legyetek!

Andi
candi

Szia Andi!!!!!Neked is puszi és sajnálom a mensit :cry:

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Ujra itt :wink: :lol:
Csak beköszönni jöttem mert elég sok tennivalóm van... 2 hét elég hosszu idő, sok mosni való meg vasalni való ruha gyült össze :twisted:

Nika
Gratulálok Nektek, jó egészséget és sok tejcsit kivánok! :lol:

Sziszi
Gratula a pozitiv teszthez!!! :lol:

Meli
Nahát!! Találkozhattunk volna a Mátrában!!!! Mi is kint voltunk Sástón a bob pályánál, majd teszek fel képet is ha lesz időm :lol:

Na bocsi, h ilyen rövid voltam, de mennem kell....

Kép
Kép
mókuska

Szia Ildi!!!Afene :lol: ha tudtuk volna....ott pont nem álltunk meg...akkor már a kismanó nagyon tiltakozott a kanyargós utak ellen és vissza akarta küldeni a reggelit..szóval siettünk!!!Pedig apa meg is kérdezte,hogy na,pocakosan bevállalod a bobot?????De nem volt hozzá akkor kedvem.....jó házimunkát!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Candi, Málna :cry:
Sajnálom

Én jól vagyok. Semmi extra. Minden olyan tünetem van, ami Tominál nem volt és semmi nincs, ami nála. Ez a pocaklakó nem bírja annyira az almát sem, tegnap jól felfordult a gyomrom. A mellem már kezd nőni :cry: és nagyon érzékeny.

Már csak egy hét és megyek dokihoz :shock:
Nagyon nehéz a hallgatás és olyan türelmetlen vagyok, ahogy telnek a napok.

Meli
A bob nem pocakos anyukának való, jól tetted, hogy nem próbáltad meg. Jött volna rókakoma!!! :roll:

Ildi, köszi.
Vendég

Sziasztok!

Candi :( Hoppá :cry: Én :cry: :wink:

Sebaj legalább mehetek edzeni :wink: Találtam Gödöllőn egy termet ahol van Kangoo edzés...na kiváncsi leszek :o
Van még február 9.ig 3 vizsgám,aztán 10.-én kezdődik az utolsó félév.Készülés a féléves vizsgákra,az évvégire.és még a szakdolgozatomat is megkell írjam.Hát ezek mellett enm hiszem ,hogy sok időm lesz agyalni a gyerek dolgon.Talán majd így összejön :wink:

Sziszi

Mikor mész orvoshoz?
Milyen edzést csinálsz?Kardióból lehet valami lightosat?!

Meli

Mi is voltunk a hétvégén a Mátrában.Igaz,hogy csak átutazóban ,de olyan szép volt,ahogy esett a hó.
Bob...Hát nem épp egy kismama sport :shock: Igaz elég extrém :lol:

Kis_plutó

Gartulálok Adri bizonyítványához!
Írtam már,hogy szép a pocid?!Szép a pocid :lol: !
Lehet,hogy picúr is érzi ezt a hülye időt,nem csodálom.
Máté fél 5-kor felébredt,áthoztam hozzánk.Ahogy letette a fejét,rögtön elaludt,bezzeg mi...csak forgolódtunk ettől a hülye széltől.Meg is beszéltük apával,ha ma is ilyen hülye idő lesz,akkor lent alszunk a nappaliban.

Bea

Ismerős történet.Mi apával a városligetbe mentünk ki sétálni.Meg akartuk nézni a plakát kiállítást.Csak rágondoltam a gyerekre, és ömlött a tej a cicimből.Teljesen elvoltam én is ázva.
Egyél valami vitamint.Meggyógyultatok?

Mókuska

Kép

Jó munkát

Zsizsik

Hogy vagy?
Tamásék holnap mennek fácánozni.Kérdezte,hogy nincs e kedvem elkisérni...Kérdeztem,hogy sárkányt lehet vinni?!Csak hogy ne unatkozzak a szélben...
Anemnormálisak :twisted:
Láttad a képeket?!

Akinek nem írtam:
Kép

Újdonsült babásaink meg jó lenne ha benéznének hozzánk,és hozznának csodaszép képeket.!!!!

Ja elisfelejtettem (:lol:),reggel óta, iszonyatos szél van nálunk.A nagymama házánál a garázst össze is döntötte. Néztem a hálószoba ablakból,hogy a szerencsétlen fenyő még meddig bírja,hogy a szél ide-oda döntögeti.Elöszőr fel sem tünt az a halom tégla ami eddig nem volt ott,akkor nézem,hogy látom a garázs ajtót,amit nem kéne...Rögtön hívtam apát,hogy jöjjön haza mert összedölt a garázs.
Az anyagikár nem jelentős mert csak lim-lom volt bent.Na de szarvaskolbászok is ott lógtak!!!!!!!!!!!!!!!!!!De szerncsére nem lett semmi bajuk :lol: :lol: :lol:

Na ,és akkor majd én rakok képeket :D

A hétvégén lent voltunk a Tiszánál.Máté segített fátvágni.Mármint pakolni...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kicsit elfáradt a nagy munkában... :D

Kép

Vihar elött:

Kép

Virágom:

Kép

Kis_plutókérdezted a múltok ,hogy a vad alá kell e zöldség?!Na én így szoktam:

Kép

Kép

málna2162

Sziasztok!!!

Málna,tökjók a fotók!!!!!Máté milyen kis lelkes..és az a csókos kis szája az alvós képen!!!!Megzabálom!!!!Nálunk is óriási szél van,de még nem csinált kárt..remélem ez így is marad!!!!Milyen az a Kangoo edzés????Még nem hallottam róla!!!Jó tanulást a viszgáidhoz!!!

Többiek????

Én már itthon vagyok és ebédelek....utána pedig lustálkodni fogok,mert teljesen kiemrít ez az uidőjárás...asszem megnézek valami jó kis filmet!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli

Nemtom,még nem voltm,csak nagyon megtetszett.Főleg amit mondtak róla,hogy pik-pakk lehet tőle fogyni :lol: :lol:

http://www.kangoo.hu/

málna2162

Málna,ez jól hangzik.....és biztos úgy is van és gondolom azokkal a cipőkkel nme is teher a lábnak!!!!De te miért akarsz fogyni?Nagyon jól nézel ki!

Kép Kép
meli1118

ÉdesÉdesÉDes vagy!!!

Nem érzem jól magam a bőrőmben,és a bőrőm sem érzi jól magát rajtam :lol: :lol: :lol:
Csak egy kicsit.

málna2162

Sziasztok,

Málna, tényleg eszed ágában se legyen fogyni, nagyon is csini vagy. Amúgy a kangoo nagyon jó, és jártam egy évig, nekem el volt törve mindkét lábam, és abban a cipőben nagyon jó volt, mert egyáltalán nem fájt. Nekem még Ádi tartotta Óbudán, ő hozta be Magyarországra, először nagyon furcsa, és ügyetlen is az ember, de hamar bele lehet jönni, és olyan ügyesnek lehet lenni, hogy kész koreográfiákat lehet benne csinálni. Szóval jó móka.
Hát én ma hánytam egyet reggel, aztán délelőtt is émelyegtem, úgy kellett kifutnom a mosdóba, és mivel náluk együtt van a férfi és a női kézmosó rész, majdnem sikerült az egyik vez.ig.helyettest elkapnom. De legalább azóta jobb:)
Na megyek is, puszi mindnekinek

Kép
Kép
nektarin

Hello, hát ez a hónap sem lett nagy siker bébiügyben, perse Sziszit kivéve :lol:

Én i kipróbálnám a kangoo edzést, de serintem itt Fehérváron nincs sehol!! Pedig azért nagy város vagyunk!! Gondltam arra is, hogy vesek egy kangoo cipőt, de meggondoltam magam: kb. 60.000 :shock: FT!!!
Na megyek, megjött a tanítványom!

Kép

Kép

hoppá

jó estét Mindenkinek !!!

Candi, Hoppá, Málna
az a ....piri :x :x :x :x :x :x
én a negatív tesztjeim után mindig úgy éreztem magam, mint akit jól fejbevágtak :?

Nektarin
szegény vezérig.hely. mondhatta volna, hogy most már tudom a kollegina véleményét :lol:
hát nem hittem volna, hogy valaha ezt mondom, de már nagyon szeretnék hányni és émelyegni :shock:

Meli
vvviki

bocsi, Meli még Neked is akartam írni, de a párom már nagyon akart a gépen dolgozni :?
vvviki

Sziasztok lányok,

olvasgatva, ki mit csinált a hétvégén, el kell mondjam, hogy nagggggyon irigykedem, borzasztóan unalmas és frusztráló itthon lenni, én is szivesen mentem volna valahová a szabadba.... :( :cry:

Kriszti, szia, gratulálok, hogy sikeresen lezártad a félévet !! Büszke vagyok rád !! :lol: :lol: :lol: :wink:
Igen, mennek ezek a nagyonnemnormális fiúk fácánozni, Laci hajnalban elhúzott itthonról a Tücsökkel, vitte anyámhoz, hogy majd anya vigye tovább az oviba. Szegényt megértem, hogy alig várta, hogy mehessen végre a barátaival vadászni, amióta balesetem volt, nem ment sehová, pedig küldtem őt, de nem akart itthon hagyni egyedül... tényleg imádom őt, mert mindent megcsinál, most már a gyerekkel sem ideges. Úgyhogy én most nem mondtam neki, hogy fúj a szél, ne menjen.... majd rájön.... a fácánt az ilyen szél úgy földhöz vágja, vagy jobb esetben elfújja, hogy csodálkoznék rajta, ha ma lőnének valamit....
Máté nagyot nőtt!! És tündéri, ahogy pakolja a fát.... látom, apának jó cipőt vettem Olaszországban !! :wink: :lol: :wink: ( ha jól láttam, az van a lábán ahol fát vág ... ) Nagyon örülök, ha végül is neki jó lett, és szivesen hordja. Lehet, hogy mégsem az a cipő van rajta...? :shock: Na mindegy.

Képzeljétek, a hőmérős topicban van egy lány, aki szinte teljesen reménytelen volt, hogy spontán terhes lesz, már a lombikra készült, és most csoda történt: terhes !! A hétvégén olvastam a hírt, és meg kell mondjam, erőt adott nekem, hogy újra tudjak hinni ! Szerintem olyan nincs, hogy valakinek ne legyen kisbabája ! Nekünk már csak egy hónap, és kezdhetjük a próbálkozást ismét. Már tényleg alig várom !!

Jaj, a kangoo edzés !! Én erről most csak álmodozom, de nyílt itt tőlünk 5 percre egy CBA fitness terem, (itt szakadt el az achillesem is - de erről nem ők tehetnek) itt van kangoo is. Én eddig csak néztem, de feltett szándékom, hogy ki fogom próbálni ! Szerintem oltári jó móka lehet, és tuti, hogy zsírölő hatású ! Cipőt itt lehet bérelni, nem kell venni. Illetve lehet venni, de kicsit húzós az ára.

Nektarin, te tényleg két törés után mertél ezzel a kangooval próbálkozni ? Én per pillanat el sem tudom képzelni, mikor tudok/merek majd ilyen cipőt húzni....
És hogy a csudába tudott mindkét bokád eltörni (persze ha nem baj, hogy megkérdezem) ? És hogyan tudtál utána regenerálódni ? Hogyan visleted a gipszes időszakot ?
zsizsik

Sziasztok!!!!

Zsizsik szegénykém!!!!Nemsokára te is mehetsz kirándulni a kis tücsökkel és el is felejted ezeket a heteket!!!!Amikor nekem is volt a bokámban ínszalagszakadásom(14 évesen)én is ugyanígy szenvedtem....mint egy ketrecbe zárt tigris :lol: én fociztam :lol: :lol:

Málna,addig mondjátok ezt a Kangoot,hogy kedvet kapok...persze én majd csak szülés szopi után :o jelenleg arra sincs elég energiám,hogy esténként jógázzak :oops: sajna beérem a napi fél óra sétával és a virágkötéssel és a házimunkával....ha jól belegondolok,ez nem is olyan kevés!

Esztikém,szóval tényleg teljesen átadtam neked a rókát!!!!Azért arra vigyázz,hogy a nagyfőnököt ne........még baj lehet belőle :lol:

Bocs,hogy a többieknek nem írok,de mennem kell főzni,porszívózni,vasalni!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁPuszi,még jövök

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Málna, a képek nagyon jók:)
Zsiszik, hát 6 év különbséggel sikerült eltörönöm a lábaimat:)
Az egyik esetben, sikerült egy gödörbe lépnem, és ahogy ki akartam lépni belőle beleszorult a lábam és ráestem, a második esetben, pedig egy kőben estem el. Szóval elég banális storyk, de hát ez van. A fekvőgipszet nagyon nehezen viseltem, de a műanyag járógipesszel egész jól elvoltam, bár mindkét esetben nyár volt, ez mondjuk szerencse, csak a meleg volt rossz. Utána érzékeny volt ám, de ez a kangoo cipő, és az abban való mozgás tényleg jó.
Hoppá, össze fog jönni, nehogy elkeseredj nekem.
Többieknek is szép napot!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Zsizsik

Az a cipő van rajta :D
Még nem sikerült lezárnom a félévet,még van 3 vizsgám :cry: :cry: De jó,hogy Te már tudod,hog sikerül :lol: :lol: Ez ad egy kis erőt :wink:
Ma voltam megnézni Gödöllőn az edzőtermet :wink: Ha a héten nem is de jövőhéten már megyek :wink:
Nem zsírölő,hanem nagyon zsírölő!!
Jobban vagy már?

Vadászok...Á én már nem is mondok semmit. :evil:
Apa tegnap úgy jött haza,hogy taknya -nyála egybefolyt,már megint.Persze gyógyszert azt nem akar szedni,gondolom az öngyógyításban hisz :evil: De muszály volt bevennie amit eléraktam,mondatm neki,hogy legalább Máté miatt vegye be.
Egész éjjel nem aludt szinte semmit.Tiszta láz.És mindezek ellenére emlent ma vadászni.Na ha normális akkor én Pistike vagyok!Aztán hallgathatom majd ,hogy jaj,de szarul vagyok,meg itt fáj meg ott fáj. :x

Nektarin
:shock: Hát ez tényleg banális!
Nekem egy ismerősöm egyszer eltörte a kazét.Ez még nem is annyira különleges.Amikor ment levetetni a gipszet, az Örs vezér téren átugrotta a hév megállóban lévő láncos korlátot....Igen az törrtént amire gondolsz :lol: :lol: :lol:
Beakadt a lába és ráesett a másik kezére.Egyikről levették a másikr a felrakták :lol: :roll:

Többiek mi újság?Én megyek tanulni!!Puszi!!

málna2162

Sziasztok!!!!Lassan megyek dolgozni,még az üzletből is jövök,biztosan lesz időm.....

Dóra Gerdának nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!

Többiek gyertek már gyakrabban,ha tudtok!!!!Sok puszi

Kép Kép
meli1118

hellóó !

bocsi, csak életjelt adok magamról

a német ellenőrzés miatt tiszta stressz és ideg itt mindenki, Viki is :shock:

este még jövök
vvviki

Sziasztok!

Gerdának Boldog Névnapot!

Pénteken voltunk uh-on, de még mindig szégyenlős a drágám. Inkább lánynak nézték, mert nem látszott semmi, de még nem biztos. :P Nekem tényleg mindegy csak egészséges legyen.

Meli, azért jó neked, hogy tudjátok. Név van már?
Ma nekem is takarítós napom van, de most pihenek egy kicsit. :wink:

Málna, az a vadas nagyon jól néz ki, gondolom nagyon finom is. Áfonyalekvár van a tányér közepén? Azt nagyon szeretem én is. Már csorog a nyálam. :oops:
Sajnálom a negaív teszteket. :cry: többiekét is. Majd legközelebb!

Üdv mindenkinek : Mamen
mamen

Sziasztok!

Boldog névnapot Gerdának!!!
Kép

Dobok fel pár képet aztán rohanok teregetni meg vasalni, du pedig szülői ért-re.... Este jövök bővebben -ha apa nem sajátitja ki a gépet mint tegnap :roll:

a bob pályán induláskor....
Kép

Don Dani :lol:
Kép

házitündér...
Kép

mamánál... mire jó egy oviban leselejtezett babakocsi :wink:
Kép

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég

Mókuska

Nagyon édesek a gyerekek!!!
Ja és KIRÁLY a szekrényzár!!!!!Vagy gyerekzár????
Kép

Nekem is van hasonló.Csak már megtanulta kezelni:

Kép
:D :D :D :D

málna2162

Sziasztok!!!!Úgy látom nem árt ilyen dolgokat megjegyezni :lol: az én fiam is biztosan kipakolja majd a szekrényeket!!!!

Zsani,szavaztam a fiadra,cuki gyerek!

Már itt vagyok az üzletben és óriási forgalmam van :twisted: ilyen ez a január....csak az a gáz,hogy így fölöslegesen járok be dolgozni :cry: na mindegy,nemsokára jön a Zsuzsanna-Julianna és majd jól megbolondulunk....
Hellóka

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!Itt küldöm nektek a MAI legfrissebb képeket sok szeretettel!!!ÁDI :wink: Kép Kép

Kép
bea27

Meli

Nagyon köszönjük a szavazást, minden szavazat számít!
Tényleg rendi vagy!

Máté és Zsani - a beültetés elötti, és utáni érzések topikból
Vendég

És mégvalami!Voltunk tegnap a 6hetes UH-án ahol minden rendben volt!! :) Aztán még mennünk kellett az ortopédiára,ahol is kiderült,hogy Ádinak kötött a csipője!! :cry: És 3 hétig gumibugyit kell hordania! :cry: Meg is vettük még tegnap,ilyen merevitő lap van az lába között!!Szegénykét nagyon sajnálom,és nincs is kedvem ráadni,de mától már hordania kel!! :cry: :cry: :cry:
Anyukák!A ti gyerekeiteknél nem volt ilyen?Mert aztmondják,hogy ez minden második babánál van!!
Olyan rossz lett a kedvem.......................!!És azóta is azon jár a fejem,hogy szegénynek milyen kényelmetlen lesz!! :x
Dóri!!Boldog névnapot Gerdának! :D

Kép
bea27

Bea!
Daninak is kötött volt az egyik oldalon a csipő, kellett a terpesz pelus. Egyáltalán nem zavarta, de bevallom csak az elején adogattam rá, utána hanyagoltam. Szerintem sokkal többet ér, ha fürdetések előtt jó alaposan áttornáztatod a lábait (gondolom megmutatta a doki!) A kontrollon már minden ok volt, a tornát sem javasolta tovább, persze azt nem hagytuk el mert egyébként is élvezte. :wink:

Kép
Kép
mókuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?