Tonti:
Probaljal elore nezni, ne hatra, mert abba bele lehet zakkanni! Minden ciklus uj esely, ahogy ez a mostani se lefutott meccs meg nalad. Teljesen aterzem, hogy ez egy ordogi kor, de ebbol csak az segitett ki engem, hogy nem neztem, hogy mi lenne ha, nem neztem, hogy mi tortent, csak azt neztem belole, ami elobbre visz. Levontam a tanulsagokat, probaltam magam optimistan tartani. Megprobaltam arra gondolni, hogy egy uj terhesseg mekkora boldogas lesz majd. Neked pedig ott van Rate, keress obenne vigaszt! Beszeljel minel tobb baratnoddel, vagy akivel jol esik az erzeseidrol: kerhetsz profi segitseget is, szerintem ez sem szegyen egy ilyen helyzetben. Jonni fog az ujabb babuci is, csak ido kerdese, de biztos jonni fog.
kokusz:
Izgi-izgi, ezek jo jelek!
Drukkolok, meg 2 nap ugye es teszt?
Angyal:
Hat a juli nagyon tavolinak tunik, de majd csak valahogy elmulnak ezek a honapok is. nagyon szurkolok, hogy ez legyen az utolso ilyen parkolopalyas szakaszod!
Monyo:
Kovettem a masik topikon az esemenyeket es veled izgultam. Nagyon sajnalom, ami tortent.
Remelem hamar nalad is jo hirek lesznek es hozzad is csoda baba koltozik, ahogy Afonyahoz is
okr:
Hat orulok, hogy mar surubben tudsz jonni. Igen, a ferjem is azt mondta, amikor megtudta, hogy ujbol jon a baba hozzank
Szep gondolat, de en erzem, hog yez egy masik baba
Azert ettol fuggetlenul nagyon boldog vagyok vele!
Ma is babalesoben voltam, de megint egy bena es taploci uh-s dokinal, szoval csak a lenyeg maradt meg belole, hogy jol van a baba, dobog a pici szive es ficankol.
Gratulalalok megegyszer a vizsgakhoz!