Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tontica, igaz hogy nem hőmérőzök, de a szuris stimu miatt kétnaponta jártam uh-ra. Elég egyértelmű volt mikor volt ovuláció. A férjem már izgul, de persze nem fűzünk nagy reményeket a sikerhez mert benne van a koppanás is ....

Zsazsó valószínűleg én is hasonlóképpen fook tenni ha nem jön meg a mensim, várok amíg bírom idegekkel. Az én dokim nem is híve a tesztnek, mindig azt mondja ha nem jön meg hívjam, de ne teszteljek. Na majd meglátjuk, jó lenne odáig eljutni :)

Anyapoc nekem is hiányzik, vajon mi van vele? :roll:
kokusz

Sziasztok!

Junkó oda se neki! annál édesebb, meghitebb lesz a legközelebbi együttlét! :lol:

Tildi ez a lány az nlc.hu-s PCO-s fórumban szokott írni. Mondjuk egyre ritkábban, főleg most. Most volt a műtétje. Sajnos vágni kellett a hasiját. De ha jól olvastam (mert mindig csak rohanok :twisted: ) akkor májusban nagy esélye van egy lombikos babóra. Az endó. sajnos eluralkodott rajta. Ha kell a doki neve, akkor keresd a Babanet-en Norkát a PCO-s fórumba. Rajta is segített ez a doki. Úgy hívják egymás között a lányok a dokit: Mágus. :D Otthon van a PCO és endó. területen.

Zsazsó köszi a segítséget! :lol:

Szánik :lol:

Kellemes hétvégét nektek!

Bee
beebeey

Baratodildi neked gratula kislyányhoz! Neve van már? Vagy te is babonás vagy? Kolleganőm még azt sem árulta el hogy fia vagy lánya lesz.
beebeey

beebeey:
Nem vagyok babonas, de tegnap ota kezdtunk csak el lany neveket keresgelni... Szoval meg nem tudom :oops: Eddig a Timea es a Tünde a befutok kozott van.

baratodildi

Sziasztok!

Nincs nagy forgalom errefelé ....
Nagyon izgulok már pedig még van pár nap hátra .... :roll: ma van a 11. dpo.

Merre vagytok?
kokusz

kokusz:
Drukkolok neked! En vagyok...

baratodildi

Kókusz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

pusz
Vendég

Sziasztok!

En is vagyok csak merges kismalac szindromam van :evil: egesz nap mergelodok, Ratico tegnap ejjel haromig kb. fel orankent ugrasztott ki az agybol, utana szerencsere aludt reggel 8-ig, eddig egesz nap csak sir, nyoszorog, kiabal velem. Probalok turelmes lenni mert beteg szegeny de igy kialvatlanul komolyan mondom mar a siras hataran vagyok, raadasul mar jo par napja ez megy es a turelmem veges. :evil: Nem sok valaszt el az idegosszeroppanastol jelenleg, igy nem hiszem hogy sok eselyem lenne arra hogy babas legyek, na ez meg a masik ami miatt tiszta ideg vagyok, utolso napok menzi elott. :(
Ma nem birtam ki, reggel megmertem a homet es 37,1 ez meg nem jelent semmit meg csak a 9 dpo-n vagyok.

Kokusz en is nagyon, nagyon drukkolok Neked, olyan nagyon jo lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Te nem mertel ma hot?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, hát nem könnyű egy beteg gyerkőccel, én is jól tudom, de próbálj meg még kicsit kitartani, mert hamarosan jobban lesz, és akkor végre te is pihizhetsz! Nem könnyű az anyaság, igaz?

A hőd viszont nagyon szép, és a + tesztem előtt síkideg voltam, úgyhogy ez alapján ne következtess arra, hogy nincs csemete a pocódban! Neked is óriási drukk++++++++++++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Azért ugye nekem is drukkoltok erősen a holnapi UH miatt!
Vendég

Szia Athiz!

Kepzeld, eppen azt olvasgattam vissza amikor Te babas lettel, milyen szep emlekek ezek, akkor meg jol ment ez a topik, ugy sajnalom hogy mostanaban nem nagyon ir senki, persze ez tobbek kozt az en hibam is hisz nekem se nagyon volt kedvem irni, tenyleg nagyon magam alatt vagyok mostanaban es nem is tudom miert, nagyon felek hogy most sem sikerult :cry: pedig miert ne sikerulne, ugye?! :roll: Tiszta ideg vagyok en is, talan az idojaras miatt is merthogy esik az eso, be van borulva es irto hideg van. :(

Neked nagyon drukkolok es nagyon kivancsi vagyok mit mondanak holnap, biztos adnak majd kepet es szerintem mar a neme is kiderul majd! :D Az miatt nem aggodom hogy valami baja lehet a bebidnek mert egeszen biztosan minden a legnagyobb rendben van Vele!!!

Anyapoc??? Odaert a love? Mar ott kell hogy legyen, elozo het hetfojen adtam fol! Mi van Veled?

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, köszi szépen! Ma este meglesz az AFP eredményem is! Hót ideg vagyok én is, csak én emiatt, meg a holnap és a holnapután miatt...

Majdcsak túlleszünk ezen is, igaz? Remélem! Mert én is nehezen viselem a megpróbáltatásokat! De nagyon!
Úgy szeretném, ha neked is sikerülne a baba, őszintén veled örülnék!
Az időjárásra meg rókázni tudnék, úgy utálom, főleg ha viharos szél fúj, mint amilyen most van nálunk. Olyan katasztrófahangulat. Meg amik délelőtt történtek.. na jobb, ha nem is firtatjuk!

Puszi és tényleg drukk
Vendég

Mik tortentek de.? Gondolom otthon meg az itteninel is rosszabb ido van. Nagyon varom mar a tavaszt!
Nagyon szoritok Ertetek de mondom hogy biztos nincs semmi baj! Nyugi!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, összefoglalva röviden a délelőtti termés:
autótörés kétszer, 2 pezsgőspohár összetörése, 2 ujj elvágása, 1 ujj becsípése (lehet, hogy törött). Ez velem és a férjemmel történt együttvéve. A részleteket hagyjuk inkább, rossz rágondolni! Szóval nekem sincs fenomenális jókedvem. Remélem, a leletem majd felvillanyoz, és nem csap le rám rosszindulatúan, mint a villám! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Tontica sajnálom, hogy nem vagy jó passzban ... és hogy a gyerkőc is betegeskedik. Kitartás :)
Hőt nem mérek így legalább megvan az az illúzióm hogy ott lapul már valaki a pocakomban. Olyan nagyon boldog lennék ha megérném a tesztelést ... Egyfolytában a wc-re rohangálok. A hasam már egy jóideje fájdogál, néha elmúlik. És fájnak a mellbimbóim. Persze nem akarok bemagyarázni semmit ...

Athiz sajnálom, hogy ennyi rossz dolog történt veletek :(
kokusz

Kokusz: en detto ugyanaz! Akkor megerted amiert nem vagyok jo passzban, megorjit ez a varakozas. En is ezert nem merem merni a homet, igy legalabb nem aggodom hogy tul alacsony, tul magas, nincs beagyazodasi csokkenes stb. :lol: Ugy izgulok Erted! Teszteljunk egyutt penteken! :lol: Na jo nem vagyok bunkocska, tesztelhetsz am elobb is! :lol: A lenyeg hogy pozitiv legyen!!!!

Athiz: csak nem veszekedtetek? Sajnalom a dolgot! Vannak ilyen napok, tul kell elni oket. Irj ha megvan az eredmeny!!!

Megyek palacsintat sutni a fiamnak! Puszi!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica :) nagyon szívesen tesztelek veled együtt péntken ha addig nem jön meg ... én igazán örülnék neki, főleg ha mindkettőnknek pozitív lenne :) Hamarabb úgysem akarok. Ha nem jön meg csak akkor.

Jó palacsintázást :)
kokusz

Kókusz köszönöm!

Kókusz, Tonti, az ember mindig vár valamire. Én most épp a leletre, amit lehet, hogy a férjem nem tudott elhozni már, úgyhogy majd holnap+ az UH-ra. Hát ez éppoly idegölő tud lenni, mint az, hogy lesz-e baba vagy sem. Nekem elhihetitek! Együttérzek veletek, de sajna attól, hogy idegeljük magunkat, még nem jutunk előrébb, csak belebolondulunk!
Sok sok drukk mindkettőtöknek! Pusz
Vendég

Kokusz: eljen! Akkor mar csak el kell jutnunk odaig! Drukk, drukk, drukk hegyek! :lol:

Athiz: a fene, na de sebaj, ne izgulj, holnap dupla, tripla orom er majd!
Tegyek meg tetjeiket, en nunisra szavazok! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Kokusz hogy vagy ma? Azert csak ugy kivancsisagbol merhetnel egy hot! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

athiz:
Nagyon varom a hireket!

Tontica:
Remelem hamar meggyogyul mar az a kis beteg! :( Ilyenkor a ciklus vege fele mindig nagyon nehez, de ugyanakkor azert ott van a remeny is :wink: Hajra pentek!

Kokusz:
Akkor drukk, hogy pentekig ne legyen semmi! :lol:

baratodildi

Sziasztok!

Itt vagyok én is :).

Bocsánat a szótlanságért,de egy kicsit húzós volt az elmúlt pár nap/hét :?....

Aranyosak vagytok,hogy hiányoltatok,de tudjátok,rossz pénz... :D:D:D

Szl túl vagyok a vizsgákon,ez e lényeg,így már talán több időm lesz :):):)!

Pénteken elutazunk,hétvégén nem tudok jönni,de drukkolok a tesztelőknek!!!!!! :):):) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tontica

Nem jött meg a pénz,illetve lehet,de péntek óta nem néztük a postaládát :oops: ,majd szólok férjnek,hogy kukkantson bele :).
Jobbulást és sok-sok nyugit és erőt!Ilyenkor én is ilyen vagyok :?
Könynen mondom,de nyugi,simán sikerülni fog az a baba,amint jönni akar,ahogy kell :).

Athiz

Drukk neked is az eredmény miatt,de tutira nem lesz semmi gond.
A szurkálás meg nem más,mint a méhed növekedése :).Nő az a pici(nem is olyan pici) babácska odabent és a helyet csinálja :). A rúgások meg nemsokára beindulnak :):).
Minden rendben lesz :).

Kókusz

Nagyon izgulok érted!!!!!

Többieknek is drukk és sok puszi :)!!!!

anyapoc

Na, bogtem egy nagyot, ez hianyzott nekem de nagyon. Most megyek megnezni a baratnom babajat es ez egy kicsit megvisel, az en babam is lehet megszuletett volna mar. Annyira faj! :cry:

Athiz nagyon varunk!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica, teljesen megértelek. Múlt héten mikor mentem a dokihoz bemászott a szgépben a nevem alá és ott volt hogy 38. hét. Rossz érzés volt, de nekem annyival jobb, hogy valaki újra növekszik a pocimban.
Nagyon drukkolok neked a 2 csíkos teszthez!

Kókusz neked is drukk!

Athiz tuti minden rendben lesz, nekem annó Rékával nem lett jó az AFP-m, de a dokim azt mondta ne foglalkozzak vele, mert úgyis az uh-számít. Persze ez babásan nem igazán nyugtatja az embert.

Múlt pénteken voltam 12 hetes uh-n, minden ok volt, csak egyenlőre a méhlepény rossz helyen van, fedi a méhszájat. A dokim szerint teljesen biztos, hogy el fog onnan vándorolni ahogy nő a baba, de sokat kell pihizni.
Nagyon mozgékony volt a törpe, a kép nem is lett túl jó, de videón meg van örökítve :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Tontica, köszi jól vagyok csak marhára izgulok. Néha fáj a hasam, de amúgy semmi, meg a melleim. Hőt nem mértem ma reggel sem.

Athiz gondolok rád :)

Anyapoc, köszi szépen a szurkolást, már nagyon úgy érzem hogy megérdemelnénk egy babát.

Mindig az jár az eszemben hogy két tüszőm repedt meg, valamelyik már csak megtermékenyült ..... :roll:
kokusz

Sziasztok!

Olyan kedvesek vagytok mindannyian! Hálásan köszönöm a drukkokat, segítettek. Esküszöm, éreztem, hogy gondoltok rám!

Szóval férjem beugrott nekem a leletekért, még mielőtt UH-ra mentünk volna. Jó sokára jött ki, úgyhogy addigra teljesen elfehéredtem az idegességtől.
Hála a jó égnek teljesen jók az eredmények, úgyhogy nagyon nagy kő esett le a szívemről akkor.

Aztán jött az UH, és a meglepetés. Minden rendben a babánkkal szerencsére, láttuk a lábacskáját, kezét, szívverést hallgattunk is, egyszóval minden okés. DE sajna 4D-vel nem látszott semmi belőle. Ugyanis olyan kis rosszaság, hogy teljesen belebújt a méhlepénybe, és még háttal is volt, pont úgy, mint múltkor. Szóval nem akarja megmutatni magát. Hihetetlen. Végül még képet sem kaptunk róla. De csak a meglepitől, ugyanis olyat láttunk, amire egyátalán nem számítottam! Ugyanis kukacos a drágám! Őszintén szólva azóta sem tudom feldolgozni, annyira lányt éreztem, vártam, sőt még a jóslásban is lány jött ki. Úgyhogy most nagyot néztem. A drága párom meg azóta is ezzel nyúzott, rötyögött rajtam, és egyre csak azt hajtogatta amíg el nem ment vissza dolizni, hogy 6 tojás és 3 virsli lesz a családban! :lol: :twisted:

Azért nagyon boldog vagyok ám! :D

BIldi gratula a 19. hetedhez!

Robcsi, neked a jó UH-hoz!

Kókusz, Tonti, továbbra is nagy szurok nektek, és semmiképp ne legyetek elkenődve!

Anyapoc, jó hogy be tudtál kukkantani! Hová utaztok?

Okr-vel mi újság vajon?

Puszi mindenkinek, és tényleg köszi
Vendég

HU merges vagyok, irtam egy hosszut aztan magatol ujrainditotta magat ez a hulye gep, megint kezd megorulni? :lol:

Akkor ujra:

Anyapoc: orulok hogy ujra itt es hogy tul vagy a vizsgakon, sikerultek? :wink: Gyerkocok hogy vannak? A postan egy het-10 napot mondtak nekem, nem hiszem hogy csak ugy bedobjak a postaladaba hanem szerintem kezbe adjak.

Athiz: hurra! Tudtam en hogy minden rendben lesz, kukis?! :lol: Eljen, a fiuk elyan szepen eljatszanak egyutt!

Kokusz: nyugi, nyugi, amennyire drukkolunk muszaly lesz sikerulnie a cicifajdalom is nagyon jo jel!

KépKép
KépKép
tontica

fol. kov. mert felek hogy megint elmegy

Robcsi Neked is gratula hogy minden ok a bebivel, en is 38 hetes lennek, febr. 12-re voltam kiirva, es Te?

BIldi: koszi a drukkott, Te hogy vagy?

Csajok, van egy kis remenysugaram, kepzeljetek megnyomtam a cicimet es siman jott belole valami pedig mar jo par honapja hiaba nyuzom nem jott semmi, ez ket dolgot jelenthet: baba vagy hormonzavar, remelem az elobbi, alhasam is furi de nem akarom elkiabalni.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
ne haragudjatok,hogy idetolakodom.

Tontica
Folyamatosan olvasom,hogy mi van veled,veletek.Csak azt szeretném mondani,hogy nagyon szorítunk Neked!!!! :P :P :P

Természetesen a többieknek is sok sikert,jó egészséget és boldog pocakosodást!!! :P
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég

[quote="ancsa81"][ írta:ancsa81i]

Athiz!
Nekem mar lenne tippem a babad nemere!Szerintem megint kis kukacos lapul bent!Remelem nem haragszol meg erte hogy leirtam..!

Sziasztok!

Athiz!
LATOD!EN MEGMONDTAM!!!!!! :wink: :D
Nagyon orulok hogy minden rendben veletek!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, bizony eszembejutott eme mondatod, amikor megtudtam a nemét! Te kis huncut! A doki azt mondta, biztos azért lett fiú, mert annyira lányt akartam. :D Hát nem hiszem, mert Szilinél nagyon fiút akartam, meg éreztem, és az is lett. Meg annyira jók szoktak lenni a megérzéseim, hogy hihetetlen, most meg csődöt mondtam. :? Ki érti ezt? :lol:

Tonti, én hiszem, hogy babád lesz! Hidd el te is, hiszen ez olyan csodálatos érzés, még ha nem is tart örökké! Remélem, érted, mit akarok ezzel mondani! :wink:
Vendég

Ja, azt nem írtam, hogy 254 gramm a picike, és hogy elvileg júni 25-e táján születik, tehát az UH alapján 19 hetes és 1 napos a terhesség! :D
Vendég

Athiz nagyon örülök, hogy minden ok. ahhoz meg szokjál hozzá, hogy férfiuralom lesz otthon :D

A múlt héten én is pont 12 hetes voltam, de az uh szerint 1 héttel nagyobb. Megnéztem Rékával hogy volt, vele is mindig előrébb voltam uh szerint, aztán 26 hetesen voltunk 4D-s uh-n ott meg már 3 nappal későbbinek hozta a gép, a későbbi uh-s papírokra meg már nem írtak dátumot.

Tontica én febr. 7. Nagyon szorítok, hogy ne a hormonzavar legyen :D

Kép
Kép
robcsi03

athiz:
Gratulalok! Nagyon szuper, hogyha az arcat nem is mutatta, legalabb azt, hogy mi van a laba kozott :wink:

robcsi:
Neked is gratulalok a jo uh-hoz!

anyapoc:
Biztos megkonnyebbules a vizsgakon tullenni...

Tontica:
Nalam nem sok ujsag van. Ma mentem volna tornazni, de befajdult a derekam delelott, igy kihagytam. Amugy tegnap eszrevettem, hogy picit mar kezd a koldokom ellaposodni :) Nagyon orultem neki.
Tudom milyen erzes a kiirt idopontnal lenni, de ezek a napok is elmulnak, ahogy az eddigiek is, kicsit mellyebb a gyasz az emberben. :cry: Tovabb kell menni es varni kell az ujabb babucira, aki hamarosan eljon hozzad is. Bujjal a kisfiadhoz es a ferjedhez, keressel naluk vigaszt, mert ezek valoban lelkileg nehez napok :(

baratodildi

Sziasztok

Légyszives szavazzatok a Mátéra, csak fél pillanat az egész, és talán megnyerhetjük a szavazást.

www.jatekfutar.hu/2006.html
Referencia szám: 2006_00776

Köszönjük
Vendég

Sziasztok!

Tontica

Megjött a pénz,pont ma,de a férjem nem vehette át,mert ami külföldről érkezik,azt csak és kizárólag a címzett veheti át :?:?...szl holnap irány a posta :D!
Egyébként nem a pénzre gondoltam,hanem az értesítőre,hogy nbedobta-e a postás :wink:!
Köszi,jól vagyunk,pláne most,hogy egy darabig nincs nagyobb pszihikai teher :D:D:D!Gyerkőcök is bírják,Villő haláli csajszi,egész nap csak neki nevetünk(meg őrjöngünk,ha gyagya :wink:),eszméletlen,miket tud már :).
Ha újraindítja magát a gép,nagy valószínűséggel vírus van a dologban (kompetens vagyok,legutóbbi vírusunk is ezt csinálta :?....).Futtass le egy keresőt!
Drukk meg minden :)!

Athiz

Azért csak akkor hidd el a kukacot,ha kint látod :wink:!
Ügyik vagytok és örülök,hogy minden rendben :)!Na és komoly súlya van a fiatalúrkisasszonynak :wink:!

Kokusz

Bizony,megérdemlitek,már nagyon várom,hogy végre Te is nagy bejelentést tegyél :)!Hajrá mindkét tüszőőőőő!!!! :)

BIldi

Bizony,nagy megkönnyebülés az egész családnak,na meg hogy végre a gyerkőcökkel lehetek,amikor csak kell :)!
Jut eszembe,gratula a kislányhoz,ha jól emlékszem :):)!

anyapoc

Helló!

Megtörtént az első autós sulis óra. Az első félórát jól bírtam, de utána elkezdett görcsölni a hasam, és azóta sem múlt el, pedig már jó ideje fekszem. 2 Magne B6, és egy Nospa után valamelyest enyhült a dolog. Ettől tartottam nagyon, hogy nem fogom bírni az ücsörgést. Most tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. Próbáljam folytatni, vagy adjam fel, mert nem ér annyit az egész jogsi dolog, hogy rámenjen a baba. :cry:

Robcsi, Szilinél kisebb volt a mérete a 21. héten, mint a mostani babócánál, mert ugye itt nagyobbat mértek. Hát a végén derülnek ki úgyis a dolgok.

BIldi, köszi.

Anyapoc, neked is, hát hihetetlen a fiú-lány kérdés, az biztos. De kezdek belenyugodni. Úgy tűnik, fütyköst növesztett a lányom. :shock: :lol:

Cupp
Vendég

Sziasztok!
Vagyok már!Vizsgám egy szál sem,csak még egy aláírás hiányzik az indexből,és az első félév lezárva.

Anyapoc
Grat a sikeres vizsgákhoz! Kép

Athiz
Részvétem a dédipapa miatt! :cry: :cry:

Apának boldog szülinapot,Kép Gratula a legifjabb virslishez,és a jó eredményekhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tontica
Sajnálom ,hogy Rate beteg! :( :( :( Jobbulást kívánok!

Bánatodat teljesen átérzem Kép ,ma lennék 25 hetes :( :( sz.r az élet!De komolyan!

Kokusz
Mennek a drukkok++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsóka
Nagyon édes ez a baba! :) :) :) :) :) :)

Bildi
Látod leány helyett leánnyal kárpótol az élet!!!Nagy gratula hozzá!!! :) :) :) :) :) :)
:) :) :) :)

Lányok,láttátok,hogy Áfonya pozitívat tesztelt?????

Magamról még annyi,hogy 8 cn,és még mindig barna.ÁÁ,nem is érdekel.Tök szánalmas ennyit görcsölni,aztán hiába az egész...no nem rontom tovább a levegőt pesszimizmusommal,lépek TV-zni.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Villamiras mert DR. Houset nezek.

Kriszti: :cry: Fol a fejjel szivem, latod sorba babasodnak azok is akik elvesztettek a babajukat most mi jovunk! :D Latod Afival is csoda tortent, ezek utan akar velunk is megtortenhetne, ugye?! :lol:

Athiz: kinott a lanyod kukaca? :lol: Nyugi, nyugi, az orvosok is tevadhetnek, de ne aggodj imadni fogod a fiad es utana johet egy nunis is akar! :lol:
Nem eri meg, halaszd el a jogis megszerzeset, most nem ez a legfontosabb meg nagy pocival nagyon nehez lenne, ne stresszeld Magad!

Anyapoc: eljen, orulok hogy megerkezett a love, meg egyszer koszi!

Csajok, en egyre jobban remenykedem, ma mar parszor begorcsoltem alul ketoldalt felkelesnel vagy tusszentesnel, csak nem az izmok huzodnak? :wink: :roll: Vegig ezzel szenvedtem a terhessegek alatt. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Lányok! :D

Nagyon régen nem írtam ebbe a topikba. Megvan az én kis vackom itt a babaneten, de időnként egy egy hsz erejéig bekukkintok ide.
Áfonya csodája végigsímogatott soksok megtört lelket! :)

Itt is gratulálok Neked! :)

Kokusz! :D
Nagyon szorítok! Abból a két tüszőből csak lesz két babó! :wink:

Mindenkinek sok sok babát kívánok! :)

Sziasztok!

Kavics
(24 cn.)
Vendég

Jo reggelt!

Sagi: bocsi, tegnap elfelejtettem megkoszonni hogy drukkolsz es izgulsz ertunk, nagyon koszonom, irto jol esett, pont jokor jott!!! Latom Neked mar csak egy honap van vissza, na mindjart atnezek a topikotokba hatha megszult valaki. :lol:

Kokusz: mizujs? 13 dpo, de izgi, menzinek se hire se hamva ugye?!

Nekem ma 11 dpo, 37,1 a hom es irtora begorcsolok alul ketoldalt amikor hirtelen folkelek :lol: en ezt is jelnek veszem. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat.

Anyapoc, Villő biztosan nagyon édes :) gondolom milyen jókat kacarásztok ...

Okr gratula a vizsgákhoz :) ügyes vagy. Barnázás meg majd elmúlik, fő az optimizmus ... :) mondom én

Tontica, ja ma már 13. dpo. Reggel már alig mertem pisilni menni, de még semmi. A melleim viszont egyre jobban fájnak. A férjem szerint a mellbimbóim dupla akkorák mint rendesen ... úgyhogy reménykedünk, de lehet megint pofáraesés lesz belőle. Hőt továbbra sem mérek ... :) Viszont már vagy 3 éjjel azt hittem kigyúlok a paplan alatt, annyira melegem volt, pedig általába fázom. Na mindegy nem magyarázok be semmit ... legalábbis próbálom ....
Szurkolok :)
kokusz

sziasztok.

athiz gratulalok.en nagyon szeretnek egy kisfiut.

anyapoc.gratula a vizsgahoz.

tontika nagyon szoritok.en most mikor terhes voltam megereztem.jot rohogtunk a parommal hogy az eszem azt mondta hogy nem lehetek de a szivem melyen ereztem hogy babas vagyok.nezz magadba mit erzel?en hiszek ebben ,mostmar.

kokusz.nagyon szoritok.ez a csodak es a jo hirek(na jo kiveve engem)honapja.

Kép
monyoka

Okr, Monyo, azért ne kenődjetek el légyszi! Ha hisztek benne, veletek is bizony megtörténhet az a bizonyos csoda. Főleg, hogy már nemrég megtörtént egyszer, és igenis a sors kárpótolni fogja eme csodák elvesztését egy újabb csodával, amire majd jobban fog vigyázni a jó Isten! :wink:

Monyo, én is örülök az ifjabb fiúnak, nehogy azt hidd, hogy nem, csak egyszerűen kiscsajra számítottam. Van ez így. :D

Kókusz, Tonti, oly bíztató tünetek ezek, hogy totál be vagyok gerjedve arra, hogy most babásnak kell lennetek! Nagyon bízom ám, tán jobban, mint ti! :wink:

Az autós suli miatt nagyon őrlöm még magamat. Később nem lesz időm és alkalmam a gyerkőcök miatt letenni. De egész éjjel még éreztem, hogy valami nem klappol a méhemben. Viszont szépen éreztem a baba mozgását, végre!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap voltam konzultáción:

Következő lombik július vége-augusztus...
Nem jó belegondolni, hogy most hónapokig semmi :cry: :cry: , de ez van... Ebben saját döntés is volt, de már a várólista is júniusnál tart!

Április végétől kell szednem majd a fogit (vagy május elejétől, ahogy épp megjön), 2x35-öt!

Ami jó hír, hogy nem kér a doki se hysteroscopiát, se laparoszkópot! Szerencsére - szerencsétlen előzményeimnek köszönhetően - eltekintünk tőle! :D
A száni kis örömök, ugye :mrgreen:

Kókusz, Tontica,
drukkolok! :) :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++
angel37

Angel, hát még tényleg picit odébb van az a július, de legalább onnantól biztosabbra mehetsz, hiszen nagyon sok párnak összejött így a baba, vagy babák. Addig sem csalódsz hónapról hónapra, hogy nem sikerült, és megnyugszol lelkileg, testileg meg felkészülsz rá. Bocs, ha nem vígasztal, tudom milyen rossz a várakozás! De ez jutott eszembe! :)
Vendég

Sziasztok!

Kriszta

No,most jöttem,rá,hogy téged kihagytalak :oops: :oops: ...
Szóval köszi és neked is gratu a sikeres félévhez,asszem jók voltunk :wink: !
Most is szeded a metformint?Mennyi idő után hatott neked?

Kokusz

Jujj,nagyon izgulok és most hétvégén nem fogom megtudni az eredményt!!!!!!A cicinagyobbodás nagyon jó jel és elárulom,hogy nekem is hőhullámaim voltak a fiammal :).A párom így jött rá,hogy terhes vagyok,de elküldtem messzembre :).Közben tényleg...Szóval drukk!!!!
Villő tényleg imádnivaló,igazi csaj,csuda jópofa :).
Ma reggel megtanulta,hogy "anyáé",így most azt hajtogatja mindenre :).Na meg hogy Bulcsúé :):)....

Athiz

Virsli ide vagy oda,imádnivaló lesz :).
A méhed meg csak a növekedés miatt rakoncátlankodik,ez tuti :).
Autós suli:tényleg most csináld meg,mert utána egy darabig semmit,sehova :):):)....

Angel

Tényleg sokat kell várnotok,viszont ténylge jó,hogy megkímélnek a kínzásoktól :):)!
Addig hajrá :)!

Monyoka

Köszi :).Te most is tesztelt pozitívat,nem?Vagy rosszul olvastam másik topikban? :roll:

Tontica

Én is köszi a pénzt és örülök,ha sikerült segítenem :).
Nagyon drukkolok,de a te tesztedről is le fogok maradni... :(

Én láttam Áfonya tesztjét :):):)!

anyapoc

Sziasztok!

Angyal: tenyleg messze van a julius, sajnalom hogy ilyen sokat kell varni, biztosan nagyon nehez lehet. :cry:

En megint egyre egyre rosszabbul vagyok, tiszta depi, ugy erzem nem sikerult, sot most ugy erzem semmi nem sikerul pedig tudom hogy ez egy marhasag, nem ertem miert nem tudok bizni es miert vagyok ilyen idegbeteg. Nagyon ki akartam vedni ezt a ciklus vegi depit de nem sikerult, adjatok tanacsot hogy hogyan lehetne megnyugodni egy kicsit. :cry: Szerintem amig ilyen lelillapotban vagyok nem fog osszejonni amig meg nem jon ossze ilyen lelkiallapotban leszek, na ilyenkor mit lehet tenni?

Anyapoc: Villo nagyon hamar kezd el beszelni, ugyes kiscsaj!

KépKép
KépKép
tontica

Na sziasztok!

Voltam egyet melózni.

Monyoka, köszi aranyos vagy :) te se add fel .... sikerülni fog. Szeded már a metformint? Én már 4 hónapja ... csak kell hasson :)

Athiz :) neked is köszi ... tényleg csinűld meg a jogsit utána nem lesz rá időd és a vizsgabiztosok biztosan nem fognak veled szemétkedni a pocid láttán :)

Angel hu akkor lesz időd felkészülni testileg lelkileg a dolgokra. Én már előre félek ha nem sikerül "spontán" akkor mennyit kell majd várni.

Anyapoc :) jajj én már annyira szeretném hogy sikerüljön. Minden pici jelet figyelek pedig nem kéne, mert ha mégsem akkor lesz kapsz ....
Akkor nálatok most minden anyáé :lol:

Tontica, csak nyugalom. Ne depizz nincs rá okod. Egészségesek vagytok mindketten, meglátod minden rendben lesz :)
kokusz

Tonti:
Probaljal elore nezni, ne hatra, mert abba bele lehet zakkanni! Minden ciklus uj esely, ahogy ez a mostani se lefutott meccs meg nalad. Teljesen aterzem, hogy ez egy ordogi kor, de ebbol csak az segitett ki engem, hogy nem neztem, hogy mi lenne ha, nem neztem, hogy mi tortent, csak azt neztem belole, ami elobbre visz. Levontam a tanulsagokat, probaltam magam optimistan tartani. Megprobaltam arra gondolni, hogy egy uj terhesseg mekkora boldogas lesz majd. Neked pedig ott van Rate, keress obenne vigaszt! Beszeljel minel tobb baratnoddel, vagy akivel jol esik az erzeseidrol: kerhetsz profi segitseget is, szerintem ez sem szegyen egy ilyen helyzetben. Jonni fog az ujabb babuci is, csak ido kerdese, de biztos jonni fog.

kokusz:
Izgi-izgi, ezek jo jelek! :lol: Drukkolok, meg 2 nap ugye es teszt? :)

Angyal:
:( Hat a juli nagyon tavolinak tunik, de majd csak valahogy elmulnak ezek a honapok is. nagyon szurkolok, hogy ez legyen az utolso ilyen parkolopalyas szakaszod! :(

Monyo:
Kovettem a masik topikon az esemenyeket es veled izgultam. Nagyon sajnalom, ami tortent. :( Remelem hamar nalad is jo hirek lesznek es hozzad is csoda baba koltozik, ahogy Afonyahoz is :)

okr:
Hat orulok, hogy mar surubben tudsz jonni. Igen, a ferjem is azt mondta, amikor megtudta, hogy ujbol jon a baba hozzank :D Szep gondolat, de en erzem, hog yez egy masik baba :( Azert ettol fuggetlenul nagyon boldog vagyok vele! :) Ma is babalesoben voltam, de megint egy bena es taploci uh-s dokinal, szoval csak a lenyeg maradt meg belole, hogy jol van a baba, dobog a pici szive es ficankol. :)
Gratulalalok megegyszer a vizsgakhoz!

baratodildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?