Jó reggelt Drága Lányok!
Merikém:D
Ne aggódj, biztos nincs semmi komolyabb bajod! Én nagyon a progi-hiányra gyanakszom, az eddigiekből kiindulva, az meg roppant könnyedén orvosolható. Egyébként én ugyanígy paráztam a vizsgálat előtt, igen, biztos, hogy egész más, mikor az ember átbeszéli a párjával, hogy mi van, ha nagy baj van, meg más, ha kiderül, de tutira minden rendben lesz nálatok! Ami a vizsgálatot illeti, az én dokim annó azzal kezdte, hogy visszhívott uh-ra a 12. napon (28 napos volt a ciklusom), hogy megnézze, éregetnek-e a tüszők, majd a 22. napon, hogy megnézze, volt-e repedés, és milyen vastag a nyálkahártya. Azt mondta, ezzel a legegyszerűbb kezdeni, mert már elég sok következtetést le lehet belőle vonni, és ugye fájdalommentes, úgyhigy elküldhetne egyből mondjuk petevezeték.átjárhatóságira, de feleslegesnek érzi, hogy rögtön az elején egy komoly beavatkozáson essek át, mikor az ulrtahangból is sokminden kiderül. Aztán abban maradtunk, hogy mivel ez alapján minden rendben, próbálkozzunk csk, és ha még 1/2-1 évig nincs baba (a türelmetlenségemtől függően) akkor elküldött volna engem átjárhatóságira, a férjem meg "katonaszámlálásra"
. Szerencsére nem volt rá szükség. Úgyhogy talán nálad is ezzel kezdi, esetleg hormonlaborral kiegészítve.
Dorka:D
Mi is megyünk Komáromba 10-én!!!! Már nagyon várom, még sosem voltam, és állítólag olyan gyönyörű!!!
Vicky:)
Nem biztos ám, hogy az a fránya hőmérőzés megbízható. Nekem pl. abban a hónapban, mikor bizonyítottan (ultrahang) volt peteérésem egyszer sem ment föl a nyavalyás, pedig ugyanakkor, ugyanaddig, ugyanott mértem..akkor hagytam fel vele.
Arról nem is beszélve, hogy ha Bogyó akkor jött össze, amikor a kora szerint kellett Neki, akkor a ciklusom kb. 6. napján fogant....
Szóval megoldják ők, én azért még tartok rajtad némi pozitív energiát:D.
Marietta:D
nagyon jól tartod a párod! Szegénykém, tényleg nagyon bosszantó, mikor tönkreteszik az ember gépét. Az én Uram egyszer a szobabicimet vágta haza, ő mondjuk a szalagféket szakította csak el (a 66 kilójával), mert állva tekert
:D:D De szerencsére rögtön meg is csinálta.
Fioona:D
Nagyon sajnálom, hogy kényelmetlenül vagytok most! Remélem hamarosan úgy fordulgat a Kisbébi, hogy ne nyomjon ennyire. Akkor gondolom az alvás már szinte csak függőlegesben megy...szegénykém, nem lehet könnyű, nagyon remélem, hogy hamarosan megoldódik. Lillánál is volt ilyen?
Arwen:D
Iv. István, ez nagyon aranyos!
:D:D:D:D
Nálunk már fixen megvannak a nevek, ha fiú Ákos Gábor, ha lány Emma, és én szeretném, ha megkapná a Tímeát vagy a Veronikát másodiknak , de ezt még egyeztetjük. Bár Apa úgysem akar bejönni a szülőszobára, úgyhogy ha jobban belegondolok, azt mondok, amit akarok
Ténylag, Lányok, nálatok mik a tervek a szülést illetően? Apával, vagy nélküle? Aki már anyuka, azoknál hogy volt eddig?
millió puszi