Új privát üzeneted érkezett!

Arwen, a IV. István nem is hangzana rosszul :D A kistesó meg lehetne V. István :D

Egyébként tök igazad van, a világ legkevésbé kreatív dolga a szülő nevét "klónozni", mikor annyi másból is lehet válogatni :)

Persze vannak családok (főleg vidéken), ahol ez elvárás. De én azért sem adnám, max. 2. keresztnévnek.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Bodzi, majd értekezhetünk esküvő ügyben :))

Meri, úgy látom jó a dokid. Én is meglepődtem, amikor a doki névről tudta, hogy ki vagyok.

Név már félig-meddig nálunk is megvan :oops: . Még lehet, ha nem akar költözni a pocaklakó, elgondolkodunk, hogy megfelelő-e a név, nem-e nem tetszik neki. :lol:

Én is tornáznék, de elég lusti vagyok, meg kicsi a hely a lakásban is, igazán nem férek el tornázni. /na azért ez kicsit kifogás is :D/

Most megyek, jó éjt mindenkinek, Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok!

Köszönöm az együtt érző szavakat. Szerika, ha nem lenne ilyen kellemetlen, örülnék, hogy nem vagyok egyedül, de így, inkább lennék. Sajnálom, hogy te is szenvedsz tőle.
Én Réka 2 DVD-jét kaptam, (kismama, és torna babával) de egyiket se használom, és nem is fogom. Nem tudom nézi e valaki, de. van az RTL-en a csak csajok, 9-10-ig. Múltkor Réka volt a társ műsorvezető 1 hétig. Na! :shock: Az elég volt belőle. :twisted: Mi is jól kifikáztuk apával. :twisted:

Marietta az én párom is feltornázta magát, 75kg-ról, 90-re. :lol:
Úgy kell nekünk, minek etetjük. Bár amennyit az én párom eszik, simán lehetne 190-is. :D Hihetetlen emésztése van.

A menyasszonyoktól minden képpel (is) rendelkező infókat várok. Nem tudtok képeket tenni? Menyasszonyi ruha, egyebek. :wink: Had ábrándozzunk mi is.

Porsi, hol van az a templom ahol esküdtetek? Olyan jól hangzott, ahogy leírtad, szívesen megnézném. Akár kirándulásra is alkalmasnak tűnt.

Meri, akkor gőzerővel várjuk a szerdát. Ismerős érzéseket írtál le. Az ember nem a bemenetelt, hanem a kijövetelt várja. :roll:

Kicsit belemélyedtem ma a pelus témába, és akit érdekel, annak mondom, hogy létezik textilpelus bemutató. Ingyenes, és a Kék Pandában tartják hétfőként, a Bartók Béla úton.

Adri szép a pocid. Még mindig úgy érzed, hogy hamarabb érkezik a baba? Hogy bírod mostanság?

Vivi kitartás. Reméljük, mihamarabb eltűnik kis Vuk.
Addig is túl kell élni.

A mikrotámához visszatérve, bizony sok más károsító dolog is létezik, amiket nem lehet kiküszöbőlni. De lagalább azokat megpróbálom, amit lehet. Már vettünk is a páromnak kis kávé melegítő edénykét, mert ő mindig mikroba tette. Vízforralót is veszek, (gázra valót) mert én meg a teavizet forraltam ott. :(
Simán megleszünk nélküle. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Nekem is megvan a Réka összes dvd-je, és a Norbié is. Hát a Réka hangjától falra mászok. De a Norbit szerettem, csak hamar megunom.
Igazán nekem az úszás jönne be, (halak vagyok) de sajna nincs a közelben erre lehetőség. De időm se nagyon. Most a Kristonra esküszöm.

Szerintetek a doki meg is fog vizsgálni? Vagy csak megbeszéljük a teendőket? A hormonszintet azt olvastam, hogy nehéz megcsípni, mert ilyenkor nem az a normális, mint várandósan. Nem a várandósságtól ijedtem meg, hanem mi van ha kiderül valami nagyobb baj?! Ami nem orvosolható. Vagy nem is tudom. Ilyenkor persze eszembe jut minden hülyeség. Már alig várom, hogy túl legyek a vizsgálaton.
A párom elkísér. Azt írtam már, hogy nálunk nem jöhet szóba a beültetés?! Miattam. Teljesen elutasítom, mint lehetőséget, még ha nem lehet saját gyerekem akkor is. Ráadásul olvastam is, hogy aki elutasító, annak meg sem marad a beültetett sem. Ezt ösztönösen érzem és nem tudok belőle engedni. Meg attól is félek, ha velem van baj, mondjuk nem tudok soha szülni a páromnak meg semmi baja. Már átbeszéltük és akkor azt mondta, hogy persze, hogy velem marad. De azért vannak kétségeim, ha ezek lennének a tények. Tiszta hülye vagyok, de most csak ilyenek kavarognak a fejemben. Még jó, hogy nem két hét múlva fogad a doki.

Fioona: nagyon rossz lehet most, de hátha arrébb megy. Kérd meg, hátha segít a baba.

Ez nagyon klassz ötlet a névválasztásra. Érdekes, nekünk amikor eldöntöttük, ha lány lesz Lora lesz, mindig baj lett. Persze lehet véletlen. De már eldöntöttük, hogy Lora tutira nem lesz. A kisfiú esetében meg mindig a Boldizsár jött a számra, pedig nem is tetszik igazán, és fel sem merült, csak jött. Na, akkor azt is eldöntöttük, hogy tuti Boldizsár szeretne lenni.

Porsika: de ügyes vagy. Nagyon tetszik a simogatás, puszilgatás, stb.

Őszintén szólva én is rángatom azt a bizonyos létrát. Most lenne jó, mert ... Hiába nem lehet mégis próbálom irányítani, hogy mikor jöjjön.

Na, megyek mert hulla vagyok. Jó éjt!

meriann

Mi is nemrég tértünk vissza a gázra tehető forralóra, mert mindent előszeretettel mikróztunk. És nekem sokkal jobban ízlik is a gázon készített tea. Na, tényleg jó éjt!

meriann

Mire végigolvastam, alig maradt időm, h írjak.
Voltunk ma É-Komáromban, nagyon klassz volt. El mertünk indulni a nagy szél ellenére, szerencsére nem bántuk meg. Remélem, Adri bosszúságán kívül senkinek nem esett baja! Ő is megnyugodott, szerencsére. Milyen helyes poci, igazán szépek vagytok!

Meri, örülök, h nem kell sokat várnod és az orvos biztos megnyugtat! Mi nagyon drukkolunk!!!

Fio, pihenj sokat, hátha az segít! (Bocs, mondani könnyű...)

Én is szívesen olvasom a készülődéseteket, kedves Esküvősök!

Kép

Kép
nán-dorka

jó reggelt!

Szerika, köszi a drukkokat, de most azt hiszem, nekünk ugrott a hónap. Ui. ma még inkább leesett a hőm, tehát valószínűleg holnap lesz pé...

Nem baj, legalább tudom, hogy ez van, és nem fogok a következő 2 hétben mindenféle terhességi tünetet produkálni :) És lelkifurdalás nélkül fogom hajtani magam a fitnessben :) :)

Az energiákat így lehet más kismamira csoportosítani, értem legközelebb febr. végén kell majd izgulni :) :)

Nándorka, izgalmas lehetett a nagy szélben utazni :) Mi dombon lakunk, ami nincs is még 100% beépítve és itt nagyon félelmetes volt, ahogy süvített a kéményen és a kulcslyukakon. Felborított mindent a kertben, amit talált, de ezt már lassan megszokjuk :)

Fioona, sajnálom, hogy rosszul vagy, beszéld meg a bébivel, hogy kicsit helyezkedjen át :)

Pussz, szép napot!
V.

Kép
vickybabe

Szép jó reggelt! Nálunk is elolvadt teljesen a hó és normálisan járhatóak az utak. A szél sem tombol.
Hogy vagytok ma reggel?

Kifúrja az oldalamat, annyira kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani a doki. A neten nézegettem, de nem találtam semmit a mi esetünkre. Talán jobb is.

Jöjjenek a táblák:

Kép
Kép

meriann

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap jól eltüntem, de ez megint az internetnek köszönhető :evil: Persze lehet, hogy a szél volt, mert a kábel TV is akadozott.

Köszönöm szépen mindenkinek a bókokat :oops: Épp vendégségbe mentünk és előtte kirittyentettem magam. Sajnos Gabi baba nem szereti ezt a nadrágot, valószinű nyomja őt a lenti varrás, a pocakbetét alatt (ez egyébként látszik a bőrömön is). Ezt azért gondolom, mert amikor felvettem egész este szinte meg sem mozdult. Máskor, amikor a kordnadrágban vagyok, akkor bárhova megyek, folyamatos a karate edzés :lol: Amikor hazaértünk és átugrottam a maci naciba akkor olyan ugrabugra volt hogy csak na. Ezt már többször megfigyeltem, szóval a farmer le lett szavazva. Nem baj, nem számít, az a fontos, hogy ő jól érezze magát :lol:

Arwen: tessék fotót küldeni!!!

Meri: szerintem tök rendes a dokid. Kevés ilyen van. Ne aggódj, szerintem egy kis hormon beállítás és csak úgy ugrálnak majd lefelé a létrán a babák :lol:

Fioona: remélem ez a fulladás hamar végetér. Egy picit én is fulladtam régebben, de nem ennyire. Mostanra teljesen elmúlt. Remélem, neked is így lesz.
Nem is tudom, hogy érzem. Szerintem már nincs 12 hetem max 10 vagy annyi sem. Szerintem Húsvéti baba lesz. Viszont addig most már kibirjuk :lol:

Szerika: igen, fiús pocak, többen mondták már, de anyukámnak 2 lánya lett és ugyanilyen pocakja volt mindkétszer ;)

Szeretnék tanácsot kérni. Már egy pár hete amikor éjjel az oldalamon fekszem, nagyon fáj oldalt a csipőcsontom, vagy a combcsontom felső része. A doki azt mondja, hoyg ezzel sajna nem lehet mit tenni, mert a babócának készül a hely. Sokáig nem aludtam a fájdalom miatt, de most akaratomon kívül átfordulok a hátamra és olyan jókat alszom... :roll: viszont olvastam valahol, hogy ez nem túl jó, mert a baba elnyomhat ereket és az neki sem jó meg nekem sem. Én nem érzem még, hogy nehéz lenne. Ti mit gondoltok erről?

Kép
Kép
adrienna

Jó reggelt Drága Lányok!

Merikém:D
Ne aggódj, biztos nincs semmi komolyabb bajod! Én nagyon a progi-hiányra gyanakszom, az eddigiekből kiindulva, az meg roppant könnyedén orvosolható. Egyébként én ugyanígy paráztam a vizsgálat előtt, igen, biztos, hogy egész más, mikor az ember átbeszéli a párjával, hogy mi van, ha nagy baj van, meg más, ha kiderül, de tutira minden rendben lesz nálatok! Ami a vizsgálatot illeti, az én dokim annó azzal kezdte, hogy visszhívott uh-ra a 12. napon (28 napos volt a ciklusom), hogy megnézze, éregetnek-e a tüszők, majd a 22. napon, hogy megnézze, volt-e repedés, és milyen vastag a nyálkahártya. Azt mondta, ezzel a legegyszerűbb kezdeni, mert már elég sok következtetést le lehet belőle vonni, és ugye fájdalommentes, úgyhigy elküldhetne egyből mondjuk petevezeték.átjárhatóságira, de feleslegesnek érzi, hogy rögtön az elején egy komoly beavatkozáson essek át, mikor az ulrtahangból is sokminden kiderül. Aztán abban maradtunk, hogy mivel ez alapján minden rendben, próbálkozzunk csk, és ha még 1/2-1 évig nincs baba (a türelmetlenségemtől függően) akkor elküldött volna engem átjárhatóságira, a férjem meg "katonaszámlálásra" :D. Szerencsére nem volt rá szükség. Úgyhogy talán nálad is ezzel kezdi, esetleg hormonlaborral kiegészítve.

Dorka:D
Mi is megyünk Komáromba 10-én!!!! Már nagyon várom, még sosem voltam, és állítólag olyan gyönyörű!!!

Vicky:)
Nem biztos ám, hogy az a fránya hőmérőzés megbízható. Nekem pl. abban a hónapban, mikor bizonyítottan (ultrahang) volt peteérésem egyszer sem ment föl a nyavalyás, pedig ugyanakkor, ugyanaddig, ugyanott mértem..akkor hagytam fel vele. :D Arról nem is beszélve, hogy ha Bogyó akkor jött össze, amikor a kora szerint kellett Neki, akkor a ciklusom kb. 6. napján fogant.... :oops: Szóval megoldják ők, én azért még tartok rajtad némi pozitív energiát:D.

Marietta:D
nagyon jól tartod a párod! Szegénykém, tényleg nagyon bosszantó, mikor tönkreteszik az ember gépét. Az én Uram egyszer a szobabicimet vágta haza, ő mondjuk a szalagféket szakította csak el (a 66 kilójával), mert állva tekert :D:D:D De szerencsére rögtön meg is csinálta.

Fioona:D
Nagyon sajnálom, hogy kényelmetlenül vagytok most! Remélem hamarosan úgy fordulgat a Kisbébi, hogy ne nyomjon ennyire. Akkor gondolom az alvás már szinte csak függőlegesben megy...szegénykém, nem lehet könnyű, nagyon remélem, hogy hamarosan megoldódik. Lillánál is volt ilyen?

Arwen:D
Iv. István, ez nagyon aranyos! :D:D:D:D:D
Nálunk már fixen megvannak a nevek, ha fiú Ákos Gábor, ha lány Emma, és én szeretném, ha megkapná a Tímeát vagy a Veronikát másodiknak , de ezt még egyeztetjük. Bár Apa úgysem akar bejönni a szülőszobára, úgyhogy ha jobban belegondolok, azt mondok, amit akarok :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ténylag, Lányok, nálatok mik a tervek a szülést illetően? Apával, vagy nélküle? Aki már anyuka, azoknál hogy volt eddig?
millió puszi

porsika

Nem bírom megállni, h ne írjak, pedig már az olvasást is meg akartam magamnak tiltani ma reggelre, mert így nem haladok a munkámmal. :evil:
De! A háton fekvés téma engem is érdekel. Én a fiammal nagyon ügyeltem erre, meg nem is volt annyira kényelmes, mint az oldalamon, de most nem így van. Ezért én egy kompromisszumos, kicsit elfordulós hátonfekvést engedélyezek magamnak. :D Olvassunk utána, a neten biztos van erről itt-ott (így olyan is, aminek hinni lehet :) ). Addig is megnyugtatásul: azt mondják, a kismama érzi, amikor rosszul nyomódnak az erek, és akkor úgyis helyzetet változtat. És te hamarabb érzed, h vmi nem jó, mint ami a babához eljutna, szóval aggodalomra nincs igazán ok.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Csajszik!

Nekem is a Rékás kismama torna van meg, de még bele se néztem. Na majd meghallgatom - ha kibírom - a dumáját. Egyébként tényleg szörnyűűűűűűűűűűűű egy nőőőőőő, én sem bírom.

Vicky: neeeeeee mááááááááárrrrrrrrrr!!!!! Úgy szorítottam, hogy menjen fel a hőd. :( Figyu, mondjuk legalább így tudod majd, hogy kábé mikoris van pé és akkor a jövő hónapban hajráááá!
A hőmérőzést egyébként ne vedd készpénznek, sokaknak nem jött be :wink: (remélem te is majd közéjük tartozol, én azért szorítoooook)

Adri: én nem hallottam, hogy ne aludhatnál háton, ha máshogy nem tudsz... Na ezt most jól megmondtam, de remélem érthető :) Én is állandóan forgolódok, mert ha nem tetszik a kislegénynek, akkor rúgdos, van, hogy egyik póz se tetszik, na akkor vagyok nagy dillemmában... Háton én is szoktam aludni, szerintem semmi gond.
Ó hát húsvét az nemsokára itt van... vajon Gábor érdemli ki az első topicbaba címet? :wink:
szerika

Porsika, nálunk benn volt Apa, és most is benn lesz a tervek szerint. Azonkívül szeretném, ha a szülés a maga ritmusában zajlana, és a maga nemében szép élmény lenne.

Kép

Kép
nán-dorka

Porsika: apás szülés mindenképp! Minden ismerősöm azt mondta eddig, hogy sokat segített, hogy bent volt a férje és az apukák se bánták meg. Bár nálam ez szóba se jöhet, mert én császár leszek :(
szerika

Sziasztok! Mennyit írtatok. De mire végigolvastam elfelejtettem kinek mit is akartam válaszolni.

Meri: tényleg nagyon kedves a dokid, reméljük jó híreket mondd majd holnap, várjuk a beszámolót.

Fio. sajnálom a fulladást, próbálj hatni babócádra, hogy forduljon kicsit másfele.

Adri: szép nagy már a pocid.

Tornához én lusta vagyok. Néha rászánom magam, (áltaban hasizmozni szoktam, meg súlyzózni) akkor pár napig csinálom, de aztán megunom. Igaz ráfogom a helyhiányra is, no meg az építkezés alatt volt elég mozgásom, azt hiszem. Most már bébike miatt nem tornázom, talán majd később valami kismamisat. Viszont nekem Réka már ránézésre sem szimpi. Nem hiszem hogy vele szeretnék tornázni.

Ma reggel már nem ittam kakaót, úgy gondoltam kár belém. Valaki javasolta a citromos vizet, de az sem érezte jól magát, kikéretőzött. A szilárd kaja talán még rosszabb lenne, azt nem akarok buszozás előtt. Most már elrágcsáltam egy fél kiflit, ez még úgy ahogy jólesik. De kitartok.
vivi79

Szeri!
Miért is leszel császáros? Te írtad régebben,hogy a szemed miatt? Vagy miért?

Én is apás szülést szeretnék, de apa egyenlőre nem akarja. Erőltetni nem akarom, de bízom benne, hogy meggondolja magát.
vivi79

Most nézem, előbbre léptem egyet a vonalzón, Már kezd ember formája lenni picikémnek. de jó.
vivi79

Ok, akkor gőzerővel keresem a háton fekvős cikkeket :) Én is úgy gondoltam, hogy csak felébrednék, ha nyomna a bébike.

Nálunk apás szülés lesz. Remélem, bírja majd :twisted: :lol: na meg én is :roll:

Én remélem, hogy Gabi baba lesz az első. Persze ha ő fázós és még a 42.héten is bent csücsül az anyaszervezetben :lol: , akkor nyugodtan megelőzhettek. Egyébként ne, mert az nem jelent jót.

Megyek megmérem magam. Visszajöttem: 63 kg, 57-ről indultam, akkor ez 6 kg. Jónak tűnik, bár sokszor le vagyok szúrva, hogy nem eszem és hülyeségeket eszem. Mit csináljak, ha nincs étvágyam? :roll: Most már időre táplálkozom, akár éhes vagyok akár nem. Próbálom tudatosan összeválogatni, hogy mit, mert ha a gyomromra hallgatnék, akkor kacsazsiros kenyeret ennék savanyú káposztával coca-colával és desszertnek lenyomnék egy csokimikulást :lol:

Kép
Kép
adrienna

Szegény Vivi, kitartás, már tényleg nem tart sokáig. Utána majd bepótolod az evést. Csak próbálj meg sokat inni, az a fontos. A bébike nem éhezik. A dokim azt mondta, hogy nem baj, még az sem, ha elején fogyok, de inni, inni, inni, az nagyon fontos

Kép
Kép
adrienna

Köszi Adri, aranyos vagy. Kitartok, végül is mi mást tehetnék? Inni próbálok, de néha már az is inkább kifele jönne, mint befele.
Na, nem nyavalygok többet, bocsi.
vivi79

Vivi, nyugodtan panaszkodj, hiszen nagyon rossz lehet állandóan azért küzdeni, hogy egy egy falat lentmaradjon.

Kép
Kép
adrienna

megjöttem már tegnap.később irok majd már sikerült végig olvasnom benneteket de most megyek kutyikajáért aztán jövök!

Bridzsi

Kép
esztora

Vivi!

Sajna a rosszullétek miatt. Az egyik ismerősömnek a ropi vált be. A régi fajtájú. Azt hiszem nógrádi a neve?! :roll: Egy próbát megér. :wink: Szivesen lennék már én is rosszul.

Meri!
Ne aggódj biztos nem lesz semmi komoly. Mondom én aki mindenen parázik. :oops: Na szóval csak pozitívan.

Fioona!

Az a legszebb az egészben hogy az én páromnak is olyan az emésztése hogy csak na. Napjába kétszer tuti. Nem is tudom mi lenne ha ez nem lenne nála rendben. Na jó dolgokat beszélünk ki mi?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha tudnák a párjaink. :twisted:

Vicky!

Réka mellett a taposógépet is csinálom. Rékát kevesebbet. Inkább a taposógép a nyerő. Réka engem teljesen kikészít. ma is alig bírtam lemenni a szoliba úgy remegtem a lábaim. Egy öregasszony is biztosabb lábakon áll mint én. Ja és az a legszebb az egészbe hogy én nem is tudom olyan jól csinálni mint ő. Néha össze vissza ugrabugrálok. :lol: :lol: :lol: De attól hogy nem pontosak a gyakorlatok bizony érzem minden izmomat. Szerintetek jól van ez így??

na megyek alukálni mert igencsak égnek a szemeim.

Ja megvan mit akartam még.

Porsika!
Nálunk is benntlesz apa a szülésnél. Mondta hogy ő mindenféleképpen szeretne bennt lenni hogy engem erősítsen. Meg én is szeretném hogy ott legyen. Aztán lehet fél óra és zavarom ki a fenébe. Ugyanis ő annyira sportember hogy ha csak a fejem fáj szerinte az azért van mert nem sportolok. Szerinte a ciszta ellen is lehet tenni sporttal. Nálunk mindenre az a megoldás. :lol: :lol: :lol: Már az agyamra megy vele. Aztán lehet majd előadja nekem a szülőszobán hogyha sportoltam volna akkor nem fájna ennyire. :D :D :D Most tiszta boldog hogy tornázok. Szerinte végre vmi normális dolgot teszek. :twisted:

Nevek.

Nem tudom miért de nekünk ha fiunk lesz akkor tuti hogy BARNABÁS lesz. Ez csak úgy jött. Ha lány akkor azt még nem tudjuk. Nekem tetszik a LUCA de apának egyáltalán nem. Bárcsak itt tartanánk már. Annyira szertnék már végre kismami lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mostmár tényleg sziasztok.

Pusza mindenkinek.
csipcsab

Vivi, én sokáig a (mézes) teát ittam. Többnyire hársfavirágból. Elég semleges, egy másik émelygő kismami ismerősöm is nagyon kérdezte, milyen tea ez, mert olyan jó, h nagyon lágy íze van. Ja, és nem is hagytam sokáig ázni a teafüveket, mert úgy szerettem csak.
Meg egy időben bevált a hűtött víz is. na, nem jéghideg, de majdnem.

Milyen jó kis oldal, amit beraktál, Fioona! A Szirka nevű kicsilányról. Azonkívül, h aranyos, még jó linkeket is találni ott. Pl. ezt még nem hallottam, h lehet játékokat kölcsönözni. Persze ez pestközelieknek válhat be igazán, meg nagyobb gyereket nevelőknek. De nagyon érdemes, ha pl. egy komolyabb, nagyobb darab játékot szeretnél venni és nem tudod, mennyire jön be majd a gyerkőcnek, h kikölcsönzöd, mondjuk a nagy, átbújkálnivaló hengereket. Vagy ha nincs annyi helyed, h tartósan otthon tárold ezeket a mozgásos nagyméretű játékokat, időnként ki lehet kölcsönözni.
http://www.ncsszi.hu/jatek.html

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Ma megyek dokibacsihoz :lol:
Nem tudom lesz e Uh,mert ugye csutortokon voltam a genetikain,szoval,meglatom mit akar a doki.

Porsi,
apas szules:hat nalunk nem lesz bent Apa :lol:
Igazabol o rosszul van minden korhazi es orvosi dologtol...pl vervetel....ver...vervetelnel is lefekszik stb..Szoval meiatt en nem akarom eroltetni,mert arra nem lesz idom,hogy ot istapoljam :lol:
Van benneme gy olyan,hoyg tok jo lenne,ha bent lenne,es mellettem,es erositene,de ugyanakkor vam bennem egy olyan is,hoyg mi van,ha utana benne olyan nyomokat hagyna,ami nem tenne jot a hazaseletunknek.....
nekunk sjana nem egy ismerosunk van,akinek a ferje azota nem igazan kivanja ot szexualisan,mert azt latja a szeme elott..stb..
persz egondolom ez ritka,de kicsit bennem van...
Azt meg nem dontottem le,hogy ma sbent lesz e velem,mert Anyum es Sogornom is ajanlkozott,hoygha szeretnem,de ezt meg nem dontottem el.

Nalunk ha lany lesz,akkor Greta,ez egeszen biztos,tejesen beleszerttunk a Greti nevbe :lol: Mondjuk a 2. favoritunk a Laura.
De hat ezeket ugy nez ki,csak a kovetkezo lurkonal hasznalhatuk fel :lol:

Meri,
megertelek,hoyg mindnefele gondolta kavarog benned es izgulsz megaggodsz is...de porbalj meg addig nem agyalni,amig semmi ilyenrol nincs szo....ha baj van,eleg akkor gondolkodni,addig ne idegesitsd magad feleslegesen!!!!!Sajnos en is olyan tipus vagyok,hogy elore lezongorazom a lehetosegeket,ami nem feltetlenul jo tulajdonsag,mert az ember sok almatlan ejszakat okoz maganak...feleslegesen..
De minden ok lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esztora,
Isten hozott itthon!Varunk a beszamoloval :wink:

Adri,
szivembol szoltal :lol: :lol: :lol: ..kacsazsiros kenyer meg savanyu kaposzta az en listamon is elol vannak....
De igyekszem visszafogni magam,legalabbis a kacsazsiros kenyeret illetoen :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerika,
miert leszel csaszaros?

Vicky,
en azert meg nem temetem a honapodat,mert sosoem lehet tudni!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Marietta,
jot nevettem,hoyg tonkretette a kis ferjed a taposogepedet!!!Hajra,menjetek ujat venni!!!!! :wink: Rekat nem lehet soakig birni :lol: :lol: :lol: :lol:

En ejjel szornyen rosszul aludtam.Kb orankent az orat neztem,es egyfolyatban forgolodtam.Ilyenkor minden zaj zavar,megorulok magamtol is!
Nem tudom mi lehetett.....

Puszi Nektek!

Kép

Kép
arwen07

Arwen!
Doki bácsi után várunk ám az új hírekkel! :lol:

Marietta!
Sós dolgokkal én is próbálkozom, de inkább csak délelőtt, reggel még nem. De holnap reggel, ha nem felejtem el, ropival fogok kezdeni. Ki tudja, hátha bejön. Addig nem tudom meg, amíg nem próbálom.

Nán-dorka!
Godolkoztam a tea iváson, de ha sok a savam, az sem hiszem hogy jó lenne. De ki fogom próbálni a hársfavirágot, ha lágy az íze, talán jó lesz a gyomromnak. Veszteni valóm nincs, csakúgy mint a ropinál.

Köszi a tippeket.
vivi79

Arwen!
És a képet sem felejtjük ám el, amit ígértél. :lol: :lol: :lol:
vivi79

Sziasztok!

Szeri én is kíváncsi vagyok, miért lesz császár?
A háton fekvést nem tudtam a Lillával, pár hete olvastam csak. Ebből adódóan, én aludtam háton. Gondolom. Mert elaludni csak hason, vagy oldalt tudok. :) De bizti forgolódok. Sajnos a fulladás nem a baba miatt közvetlen van, hanem a belső szerveim, mind fölfelé helyezkedtek. Jó nagy is a gyomrom. Azért apa este beszélt a babival, hátha tud intézni valamit. :lol: Fekve nincs nagy gond még, csak ülni nem tudok sokáig. Lillánál semmi ilyesmi nem volt. Mindig mondták, hogy hátulról nem is látszik, hogy várandós vagyok. :D
Vivi tényleg ne aggódj, én is fogytam, sőt az első babával, volt, hogy a baba nőt ugye, én meg nem gyarapodtam súlyba, és ez a vége felé volt, szóval a baba elintézi ami magának kell.

Nán-dorka milyen volt a tegnapi nap? Hogy érezted magad? Tudtál kikapcsolódni? Remélem igen!

Porsi ti mi járatban lesztek erre fele?

Adri a 6 kiló nagyon jó, ügyi vagy. Tegnap én is benyomtam egy Colát. Nem értem miért ilyen hülyeségeket kívánunk? :shock:
Bár hallottam egy kismamiról, aki fogkrémet kívánt! :shock: Na, annál jobb a helyzetünk. :D

Látta valaki a januári kismamában, ezeket a takarós, kendős baba öltöztetést? Nekem nagyon megfogta a fantáziámat. Azon agyalok, hogyan tudnám itthon kivitelezni, valami egyszerű, rögzítéses technológiával, ami apabarát.
http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=POP90822&begin=10
Ez már valami tovább fejlesztet változata, igaz alvózsáknak árulják. Úgyse nyugszom, amíg valamit nem találok ki. :P

Megyek, mert még be se ágyaztunk. :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Elfeledtem: apás szülés volt nálunk is. Múltkor kérdeztem, hogy most mi lesz? Azt mondta nem kérdés, bejön!!!! :mrgreen:

Lány név nálunk 3 van, ebből a Véda tuti, vagy Elena, vagy Lorietta lenne a másik. A sorend se tuti még. Fiúnév még mindig egy csomó van, azóta nem szelektáltunk, mióta kinéztük őket. Majd idővel. :wink:

Arwen már mástól is hallottam Nán-dorkán kívűl, hogy rossz alvók lettek terhesség alatt. Remélem nálad csak átmeneti.

KépKép
KépKép
fioona

Na, még ezt is elfeledtem. :wink: H avan játszóház a közelben, ott is lehet játékot tesztelni. Lilla általában minden játékot, sokára fedez fel magának. egy ideig csak van a szobába, aztán rákap. :roll:
Ugye milyen édi baba? Hiába beteg, telivan szeretettel ugyanúgy, mint a többi baba!

KépKép
KépKép
fioona

Nem fogjátok elhinni, megint én! :oops:
(miért nem lehet utólag szerkezteni a hozzászólást!? :roll: )

Szóval Adrinak akartam mondani, hogy talán segít, ha a 2 térde közé párnát tesz alvás közben.
Kérdezni is akartam, hogy akik szedtek magnéziumot, mennyi idő után hatott? Nekem eddig semmi javulás. :(

KépKép
KépKép
fioona

Képzeljétek, vissza jött a megfázásom, vagy nem is tudom mi ez. Reggel torokfájás, fújom az orrom és egész nap olyan vagyok, mint akit leütöttek. Lázam még nincs, remélem nem is lesz. Mi a fenétől lehet???? Lehet, hogy a múltkori megfázás visszajött??? :( :( :(

A szemem miatt leszek császár (Vivi jól emlékszel). Már voltam szemészeten és kaptam róla papírt, hogy nem javasolják a normál szülést, ugyanis nekem műtötték lézerrel a szememet és mivel nagy dioptriát szedtek le, ezért veszélyeztetve vagyok, nem szabad erőlködnöm, nehogy a szemem rovására menjen. A kis dioptriásoknak semmi bajuk nem lesz a normál szüléstől, ha esetleg valakit itt érintene, akkor ne parázzon be, nekem is csak a nagy dioptria miatt van.

Nem is tudom, hogy jobb-e a császár, mint egy normál szülés, mindenesetre legalább nem ér váratlanul és tudom,hogy nekem ez lesz és kész.

Adritól kedvet kaptam a súlyméréshez és amióta mértem magam még feljött +1 kg, tehát összesen +4 kg-nál tartok. 55-ről indultam,most 59 kg vagyok. Állítólag, ha havonta +1 kg van, az a normális.

Esztora: üdv. Mesélj milyen volt!

Marietta: tök jó, hogy kapsz új taposógépet, legalább nem kell Rékát hallgatnod :)

Vivi: már nem sok van hátra, aztán annyit eszel majd, amennyi beléd fér :wink:
szerika

Fioona: sajna a párna nem oldotta meg a problémát. Már többen javasolták, de akkoris fáj. Kicsit kevésbé és nem túl pihentető így az alvás. Bezzeg amióta háton alszom 2 napja. Először mondtam Apának, ha meglát háton keltsen fel, mert ez nem jó így. Ezt meg is tette. Most éjjel már nem, mert azt mondja, olyan jól és békésen aludtam, hogy nem volt szive felkelteni. :roll: Én nem érzem, hogy nekem probléma lenne, csak hát Gabi baba... :roll:
Én most is szedek 2x1 magnéziumot és 1 vasat. Nem tudom mennyire használ.
Szóval most megyek és iszom egy colát :oops:

Kép
Kép
adrienna

Fioona:D
Úgy tudom, van Komáromban egy isteni termálfürdő, és mivel a legjobb barátaink febr. 9-én lesznek együtt 12 éve, "kis" (úgy 15 ember) baráti összejövetelt tervezünk oda:D Igaz, én most a termál-részét nem tudom kiélvezni, de legalább Timi barátnőm is "szolidarít", hiszen ő 18 hetes, úgyhogy amíg a többiek pancsiznak, mi lustálkodunk, meg eszünk :D :twisted: Úgy hallottam, isteni palacsintát készítenek arrafelé. :D:D:D Úgyhogy ott leszünk egy hétvégét.
Szépek nagyon a nevek! Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy fiatok vagy lányotok lesz-e.

Szeri:)
Tuti császár? Hogy-hogy?

Marietta:D
Hamarosan már Te is csak azt fogod tervezgetni, hogy mit, mikor, hol vegyél a kis Barninak vagy Lucának:D Szép név mindkettő!!

Arwen:D
Igen, a Gréti nagyon bájos név! Egy ismerősünknél is úgy hívják a picilányt, és ráadásul olyan édes, zabálnivaló kis pofija van hozzá:D:D Majd legközelebb "felhasználjátok" :D.
Nekema Hédi is nagyon tetszett, de Apa leszavazta :( Még másodiknak sem engedi :(:(:(:( Mindegy, az Emma úgyis régebben "fut".

Hát Lányok, én nem tudom, hogy lesz a szülés nálunk. A férjem az elejétől ragaszkodik hozzá, hogy ő nem akar bejönni, mert nem bírja nézni, hogy nekem fáj, de szerintem ez csak gyenge duma. Mondtam, hogy azért nem hiszem, hogy torkom szakadtából üvöltenék szülés közben, és hogy ne úgy képzelje el, ahogy a filmekben látni. És érdekes, hogy amíg nem lettem babás, teljesen rendben voltam vele, hogy jó, akkkor majd a nővéremmel szülök, de ahogy telik az idő, egyre jobban szeretném, ha ottlenne, hogy növelje a biztonság-érzetem. Hát majd alakul. A barátnőm férje is az utolsó percig azt mondta, hogy szó sem lehet róla, aztán mikor betolták a lányt a szülőszobába, benyögte, hogy mégis menne. És nem bánta meg, sőt!!! Szóval kíváncsi leszek :D
puszik

porsika

Szeri: sajnos a mostani időjárás kedvez a baciknak, az emberek meg annyira tapintatlanok tudnak lenni. Össze vissza köpködnek, 2 perc alatt bármit összeszedsz. tessék sok mézet enni. Én a házi lépes mézet akác mézbe téve szeretem ilyenkor... nyami nyami :lol: meg is nézem ("kell, hogy legyen az almáriumban eltéve ennivaló" Micimackó) és kicsit megdézsmálom én is :lol:
Nézd a császár jó oldalait: nem fog fájni, nem kimerülten, elgyötörve tartod először kézben a kisbabádat, stb

Kép
Kép
adrienna

Porsi: palacsintát én is én is én is :lol:

Kép
Kép
adrienna

nem ér coláról beszélni most én is azt fogok inni ha van itthon?!
Szerika akkor mi vagyunk a császárosok.eddig én is nagy esélyel indulok ezért.ahogy Hajni irta a művészkijárón érkezik majd.
irok majd beszámolót igérem de most tv-t nézek (hétvégi videó termés)
vásároltam én is 4 bodyt Ausztriában tudtam volna többbet is mert 30-70% közötti leárazás volt de hát tudni kellett volna hogy milyen szinű kellene.
Pandorfban bementünk az egyik kedvenc boltomban bébi és gyerekruhák vannak Donna Karen,Kenzo,Timberland stb szintén az outlet ár 30-40-50 %-al leárazva.itt is a szinekkel volt gond jővőre visszamegyünk.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég

Szia Zsani!
Én szavaztam a kisfiadra. Többször is lehet, vagy csak egyszer? Elég az, ha a "kézre" kattintok, vagy valami egyebet is kell tenni?
vivi79

Adri csatlakozom! Palacsintát én is-én is- én is!!!!! Kép

KépKép
KépKép
fioona

Vivi

Köszönjük nagyon rendes vagy. Elvilig egy nap csak egyszer lehet. HOlnap már vége a szavazásnak és még tényleg minden szavazat számít a hajrában. Elég az Erre a fotóra szavazok-ra kattintani, akkor elvileg megjelenik nagyobban a Máté képe és megköszöni a szavazatot.
Nagyon örülne, ha sikerülne nyerni.

Fioona
Légyszives szavazzál Te is.
Már jobb ötletem nem volt, azért kezdtem el itt a babanetes topikokban írni.

Köszönjük
Máté és Zsani - a beülti elötti és utáni érzések topicból
Vendég

Zsani,
szavazás megtörtént :lol:

Kép
Kép
adrienna

Adrienna

Köszi nagyon rendi vagy Te is, hogy szavaztál! Remélem sikerül nyerni. Még holnap lehet szavazni és vége. Majd jövök és emlékeztetlek, hogy kattintani kell:)
Neked sok sikert a babához!

Máté és Zsani - a beültetés elötti, és utáni érzések topicból
Vendég

Szerika, sajnálom a bacikat! Sok tea, pihenés és remélem gyorsan sikerül elűzni őket!!!!!!!

Mennyi dioptriát szedtek le a szemedről? És mikor? Ui. engem is érint a téma, nekem a lézerklinikán azt mondták, hogy a szülést egyáltalán nem befolyásolja a műtét. Nekem sem volt kevés, -6 illetve -6,5.

Van előnye a császárnak, pl. lehet programozni, illetve tudod, mire számíts. Ettől függetlenül, én normál szülést szeretnék, ha lehet :)

Kép
vickybabe

Porsi, Szerika, Arwen, aranyosak vagytok, hogy biztattok.

Nem vagyok én elkeseredve ám, és tudom, hogy esély mindig van, és nem az a fajta vagyok, aki feladja :D :D Sőt, a végsőkig el tudok menni, ha valamit igazán szeretnék :)

De most azt hiszem, a csalódás miatt sokkal jobb, ha a rosszabbik verzióra készülök.

Ja még az is lehet, hogy péntekig elhúzódik a pé, akkor meg már jön este a párom :) :)

Kép
vickybabe

Szavaztam én is.

meriann

Meriann

Köszönjük Neked is a szavazatot.
Most már muszáj nyernünk:)

Máté és Zsani
Vendég

Adri, Fio:
Kedvet kaptam Tőletek én is a palacsintasütéshez. Ha nem leszek nagyon fáradt, mire hazaérek a munkából, akkor sütök én is. Bár addigra már biztosan nem fogom kívánni, de ez majd akkor dől el, amikor neki kellene állnom.
vivi79

Búcsúzom mára, majd reggel jövök. Vigyázzon magára mindenki.
Puszi
vivi79

Hoztam egy történetet arról, h mi van, ha nem vagyunk tökéletesek... :)

Kínában egy vízhordozónak volt két nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt egy repedés, míg a másik tökéletes volt és mindig egy teljes adag vizet szállított.A pataktól a házig tartó hosszú séta végén a megrepedt edénymár csak félig volt vízzel.
Két teljes évig ez így ment, minden nap, a vízhordozó már csak másfél edény vizet szállított vissza a házba.Természetesen a tökéletes edény büszke volt a teljesítményére, hisz tökéletesen csinálta. De a szegény törött cserép szégyellte a tökéletlenségét, és nyomorultnak érezte magát, hogy csak feleannyit tudott teljesíteni.
A két év keserűség után, egyik nap megszólította a vízhordozót a pataknál.
- Szégyellem magam, mert a víz szivárog egész úton hazafelé.
A vízhordozó így válaszolt a cserépnek:
- Észrevetted, hogy virágok az ösvényen csak a te oldaladon teremnek, s nem a másik cserép oldalán? Ez azért van így, mert én mindig tudtam a hibádról, és virágmagot szórtam az ösvénynek erre az oldalára. Minden nap te locsoltad őket, amíg visszasétáltunk. Két éve leszedem ezeket a gyönyörű virágokat, hogy az asztalt díszítsem velük. Ha nem lennél olyan, amilyen vagy, akkor ez a gyönyörűség nem ragyogná be a házamat.

Tanulság:
Mindannyiunknak megvan a saját különleges hibája. Mi mindannyian törött cserépedények vagyunk.

De ezek a törések és hibák, amik mindannyiunkban megvannak, teszik az életünket olyan nagyon érdekessé és értékessé.
Csak el kell fogadnunk mindenkit olyannak, amilyen, s a jót meglátnunk másokban.

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?