sziasztok!!
köszönöm a tippeket, élni fogok vele! az elalvásban is segített a véleményetek, itt is biztosan fog. tudom, hogy nem lesz mindig ilyen kis semmievő, csak ugye ez most egy nagy hullám és végeláthatatlannak tűnik...
és én is látom rajt, hogy amúgy két "kaja" közt elvan, mint a befőtt, egész nap tesz-vesz, pakol, "jön-megy", jókedvű, nevet, huncutkodik, stb. csak hát nem hízik. ilyen kis apró marad...
jajj, ezt is tudom ám, hogy nem. csak olyan rossz.
csilla,
próbáltam kezébe adni ennivalót, van hippes piskótánk is. azzal is elvan, kb amíg a fele elfogy, azután meg dobálja, vagy berakja a többi játék közé, vagy húzogatja az etetőszéken...
kenyérdarabkákat is inkább még csak piszkálja a kis ujjaival, de nem emeli a szájához.
bezzeg ma a fagyimat majdnem kiette a számból a kis gülü szemeivel, meg nyúlt is utána!
gabó,
köszi neked is! az ivással szerencsére nincs gond, issza a teáját. azt is tom, hogy nem hal éhen, csak olyan furcsa elhinni, hogy annyi kajával, amit látok, hogy megeszi, elvan egész nap... de valszeg így van, mert úgy néz ki a dolog.
eszter,
igen, hallottam, hogy a túlzott erőltetés, etetni akarás a visszájára fordulhat...
úgy lehet ez, mint a játékokkal. ha túl sok van körülötte egyszerre, hamar megunja és nyüsszög. de pl 2 darabbal néha sokkal tovább elvan. próbáltunk már együtt enni, eddig még úgy sem volt sokkal rózsásabb a helyzet, de nem adom fel. nem én!
mármint nem erőltetem, csak várok, próbálok türelmes lenni!
nitta,
ajajj, igen, veszélyes a dolog!
mi is voltunk így, de rájöttem, hogy hisztizik a kiscsaj. annak ellenére, hogy erősnek gondoltam magam, most is megvan még/már benne, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, megy a hiszti. persze nem nagy, csak tudatja, hogy itt neki van szava, nekünk kuss van!
ha megindul a sz.gép felé és közlöm vele többször, hogy ez nem jó ötlet, úgy, ahogy van, hasalva a földön, letszi a fejét is a padlóra és elkezd panaszkodni.
a büdös!
vagy pl a hálószobában alacsonyan van a tv, ha feltérdel elé, akkor pont a feje előtt van a képernyő, kb 2 cm-re az orrától. és ez nekem nagyon nem tetszik, ezt is közlöm vele, kb 5-ször elhúzom onnan, de csak-csak visszamegy. aztán elfekszik, hiszti. hagyom. megunja és megy komponálni (ott a kis szintetizátorja a szobánkban, sokszor nyüstöli azt is
)
bocsi ha hosszú lettem megint, na de volt időm, írtam. köszi még egyszer mindenkinek, remélem jutunk vmire.
éééés!!
akkor most beus befeküdt?? küldjön nekem vki egy telcsiszámot priviben vagy mailben, mert nekem egy régi van meg és nem tom, hogy jó-e még. köszike!