Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kicsit távol maradok mostanában és gyorsan is olvasok :oops:
Ma voltam a háznál, a hétvégén költözünk. Bár marad még tennivaló, de ha átcuccoltunk még jöhetnek a mesterek :lol: :lol: :lol:
Szóval hirtelen a nyakunkba szakad minden.
Fogalmam sincs meddig lesz netünk és majd mikortól, meg telefon és minden, de majd jelentkezem.
Holnap jönnek haza a gyerekek, de Ágnest elviszem még a dokihoz, mert köhög és akkor le is méretem.
Csilla, Ágnes husinak néz ki, csak mégsem hízik sokat :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekünk is volt PC sportkocsink de eladtam, mert kellett a testérfellépős kocsi. Azt szeretem az öt közül a legjobban :lol: :lol: :lol: ( Már csak kettő van meg :oops: )
Már Ágnes is abban utazik. Volt nekünk tesókocsink is és nekem nélkülözhetetlen, mert mindenhova kocsival megyek.
Ágnes is kap már két napja almát. Ha lesz erőm elkezdek főzni is neki. Van két babaszakácskönyvem.
Én még egyetlen egy bébiételt sem vettem eddig.
Jankát már a kórházban úgy hozták ki, hogfy a szájában volt az ujja, cumit nem fogadott el. Sajnos most is szopja az ujját, már kinyomta a fogait is. Ágnes sem kér cumit, ő is ujjszopós és szomorú is vagyok miatta, mert épp olyan mint jAnka. Még a hiúságára sem tudok hatni.
majd holnap benézek. Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
amica

Viol, a PC kocsaink hidegben sokkal ridegebb volt, és olyasmi mint amit először néztél ki. A legtöbb átfordítós sok helyet foglal ha például utazni szeretnétek. Szélben persze jó.

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!

andi,
de jó, költöztök!!! :) de jó lesz! :) csak legyen időd rendezgetni, szépítgeni! :wink:
az mit jelent, hogy "kinyomta a fogait"? :shock: mi nyomta ki?

szerencsére dorka az ujját sem szopja. most már nem is fogja? vagy? szerintetek?

az az igazság, először ugye esernyő babkocsit szerettem volna, de azok nem átfordíthatók, én legalábbis nem találtam olyat. így lett sportkocsi. igaz, a mostani is azzá alakítható, de nagyon nagy. ez amit rendeltem, kissebb csukott állapotban, mint a mostani. sok helyre nem visszük magunkkal, de ha mégis, nem lesz mellette rengeteg csomag. az egyedüli ilyen alkalom a nyaralás, de az egy évben egyszer van - sajnos :( :P - de akkor is elférünk. a csomitartóbai s fog még férni más, gábor mellé az ülésre is, illetve az én lábamhoz, stb. meg hát ugye valszeg hárman maradunk, szal el fogunk férni. tényleg fontosabb, hogy át tudjam fordítani a tolókart. bocsi, ha hosszú lettem! a kocsit meg meg is rendeltem, visszaigazolták, csütörtökön jön. azt írták.

KépKép
viol81

Köszi mindenkinek,arik vagytok.Igen jol tartjuk magunkat,ez családi örökség.... :roll: :wink: Ja és az utolso képen látni a konyhaszekrény egy darabját!A férjuram ügyes keze csinálta,ugyanugy mint a többi szekrényt a lakásba....

Esztermami
asszem Hajnus irta,hogy van ilyen süti a boltba.....de sajnos én is tudom hol(azért mert meg is veszem...)az Intersparban.NA de amit Te sütsz annak nincs párja!!!!Izben és állagban se!!
Tetszik ez a baba dolog a Vincénél.Biztos nagyon örülne egy babának,és pláne a kistesó babának!!!Jo moka lesz a babát pelenkázni,"szoptatni",mig Te az igazival foglalatoskodsz!!Ja és utána el ne felejtkezz a kisbabakocsirol amit a séta közben tol majd!!!! :wink: :roll:

Andi
huu,de jo nektek,mentek az uj lakásba a hétvégén!!!Bonyodalommentes költözést kivánok Nektek!!És egészséget,az a fontos!!!
Vendég

amica!Ez tök jó!Nem sokára az úk kéróban...!!!Szuper!
A költözés szerencsére nem történik messze,de így is lesz gond dondolom!!
Vendég

erika,
ááá, ugye milyen jó, ha ügyes kezű az urad? és asztalos is? vagy csak hobbi? mert nálunk is gábor csinált mindent, amit lehetett. na, az ülőgarnitúrát azt nem, meg az ágyat... :P

KépKép
viol81

Viol
Dolgozott pár évet ebben a szakmában,és kitanulta.Szerencsére igy megcsinálja nem kell megvenni.Már előre tervezi mi lesz az uj lakásban.bujja az otthon cimű irásokat,képeket. :shock:
Egyidőben eladásra is csinált,de arrol már letett,mert sok a meló egy butorral,ideje meg nincs sok...
Vendég

rik,
az nagyon jóóó!! :) mármint, hogy már lesi a szaklapokat! :) nálunk is könnyebb volt anyagilag, hogy gábor csinálta. én megmondtam milyet szeretnék, és hogy hova mekkora legyen, kihasználtunk minden kis kuszlikot a lakásban, levágattuk a lapokat a bástyában, ő meg összerakta. ha pl a konyhabútor ajtajai már kezdenének leamortizálódni :D csak választanom kell egy másik mintát, a méretek ugyanazok és megvan az "új" konyhabútor! :wink: jó pasikat választottunk, mi? :lol: :wink:

KépKép
viol81

óóó, hoppá, beus végül befeküdt a kórházba? tudtok vmit?
tud nekem valaki priviben küldeni egy telcsiszámot tőle? igaz van egy, de naon régi, nemtom él-e még a szám. köszönöm!

és!!

erika, katus, merre vagytok?? ha olvassátok e nemes sorokat :D , jelentkezzetek! :P

máté hogy van??

KépKép
viol81

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég

Sziasztok!
Andi!De jó költöztök :P !
Viol!Nekünk is volt P C-babakocsink kettő is.De sajna mindakettőt visszavittük mert az egyik eltörött a gyerek allatt.A másiknak pedig a tolókarja ferdült el :? Úgyhogy nekünk nem volt szerencsénk vele. :(
Rik!Tényleg jól tartjátok magatokat :wink: Jövő héten ha nem vagytok betegek akkor várunk titeket :P
Viri már jól van,most én vagyok szarul :? Utálok náthás lenni :x

KépKép
kola2

Kola2

Légyszives szavazzál a Mátéra, nagy örömet okoznál Neki.
Köszönöjük.

Máté és Zsani
Vendég

Szia Mnzsani!Én is Zsani vagyok! :P Szavaztam Mátéra :P !Igen aranyos kisfiú :P Remélem megnyeritek :P Üdv:Zsani

KépKép
kola2

Kola!Jobbulást neked!!

Jó ha ügyeskezű egy férfi legalább mindent megtudnak csinálni!
Hál isten Balázs is ilyen legalább nem kell munkadíjat fizetünk ha valamit csinálni kell vagy elromlik! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kola - Zsani:)

Köszi, tök rendi vagy....minden szavazat számít.
Már nem tudtam jobbat kitalálni, azért kezdtem el itt a babanetes topikokba írni.....
Nézem a kislányod nevét....még egy közös....én is Nagy vagyok:)

Légyszi szavazzon mindenki:)

Máté és Zsani
Vendég

Na most 200 a vérnyomásom.Soginőm most tájékoztatott,hogy az a köcsög kurva keveri a szart,mert,hogy mégsem tudja megvenni 11-ért hanem csak 10-ért és acsak akkor ha eladta a lakását!
A szemem elé ne kerüljön,mert kitekerem a nyakát!Amúgy rokon,de egy faszkalap,keverő szuka! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Sík ideg vagyok a Levi is csak fél órát aludt!! :x :x :x :x
Na ennyit az örömről!! :( :( :( :(
Vendég

Sziasztok!

Szia Mnzsani! Szavaztam a nagylegényre!

Amica,
KITARTÁST és SOK TÜRELMET!!!! Én 7-szer költöztem az elmúlt néhány évben, pedig csak 22 éves vagyok. Szóval tudom mivel jár a költözés!!! De megéri, utána olyan jó! :D :D Új otthon, új élet... :D

Gabó,
ez komoly!!! Nem semmi hogy valaki még utána kezd alkudozni mikor már megálapodtak!! Ne idegeskedj, majd lesz valahogy!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta

Neked is köszi, nagyon rendi vagy. Most már remélem sikerül nyernünk.

Máté és Zsani
Vendég

Nitta!Ari vagy próbálok higgadni!!! :) :) :) :)
Vendég

zsani,
én is szavaztam! :)

gabó,
ááá, ez gáááz... :( :evil: a kis... de nyugi, ne idegeskedj, azzal nem lesz jobb!!

az én gyerekem alszik ugyan, de enni baszki alig... :( :x :evil:

KépKép
viol81

reggel szopizott, kicsi később egy kis tál tejpép - de nagy kínok árán - aztán délben (vagyis déltől mostanáig, gyenge 3 óra alatt beletettem) 3 kanál főzelék, 6-7 csipet (de szó szerint csipet) pulykahusi az én ebédemből ugyanannyi csipet zsemlével, 3 morzsányi kuglóf, tea, kb 60 ml tápszer. ez normális??

KépKép
viol81

a csipet, mint kb a kisujjamon a köröm... :?

KépKép
viol81

bármi, ami kanállal közeledik feléje, nem kell neki. forgatja a fejét jobbra-balra - én kergetem a kiskanállal - összeszorítja a száját, hümmög és fogja a fejét és ami a száj szélén landol, azt szétkeni a képén... nem álmos, a kaja nem hideg, nem meleg, feneke tiszta, stb. nemtom mi a rossebb kellene neki. a sima főzeléket, ami még csak folyik, azt visszautasítja, csak 2-3 kanállal megy. a "nagyobb" főzeléknek, ami már darabosabb, annak meg fuldokol. a darabosat, ami pl a mi kajánk, vagy virsli, zsemle, parízer, egyéb, abból meg marha keveset. komolyan mondom, ha egy veréb elé szórnám, még éhes maradna utána... :? egyedül a gyümölcsöt hajlandó megenni. de a többinek is, még meg sem kóstolta, megy feléje a kanál, már hümmög. a gyülölcsnek meg nem. na de attól meg nem hízik. mit adjak neki?? ti mit adtatok ilyenkor, ennyi idősen?
gabó, azt mondtad volt, hogy levinek is volt, hogy nem akart enni. az mit jelentett kb? mennyire nem?

KépKép
viol81

Viol

Köszönjük Neked is a szavazatot, olyan jó, hogy ennyie ember segíts ismeretlenül:)
Máté nagyon fog örülni, ha sikerül nyerni!

Máté és Zsani
Vendég

Sziasztok

Én is szavaztam!

Eszter,tescoban is van ilyen keksz!Most már muszáj lesz vennem :wink: :lol:

Gyerekek kinozzák egymást,majd este jövök :D

Kép

Kép
hajnus

KATUS!!!!!HOL VAGY?????

Kép

Kép
hajnus

Csajok!!!

Mennyi idős kortól létezik hiszti????????????
Nyüsszög...aztán sír!!!!!!! Kakilt rendesen egész nap, eddig evett rendesen, de most nem kell neki pedig több mint 3 órája evett. Büfis nem lehet, mert büfiztünk eleget, tornászunk 1,5 órája, az elején volt pár puki azóta semmi. Ha kiveszem a kiságyból abban a pillanatban csend lesz és leseget meg vigyorog. Most akkor ez a hiszti, vagy valami más lehet???????????

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Viol,
most már értem miért aggódsz a kajálás miatt!!! Zoé még csak most először nem akar enni, de már parázok. :shock: :shock: :oops:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Viol!Igen volt Levinél ilyen kb egy hétig tartott,de annyira,hogy volt mikor elvolt egy kenyércsücsökkel és pár kanál főzivel egész nap!De ilyen azóta is fordult el többször is!
Mondtam a dokinőnek azt mondta nem kell "pánikolni"ők érzik mikor éhesek és akkor mindent meg fog enni amit elé teszel.Éhen nem fognak halni!És még azt is mondta,hogy ilyenkor a legkönnyebb elcseszni a gyerek kajáját,hogy mit adsz neki édeset v. sósat,mert ha édesszájú a gyerek akkor azt biztos megeszi!Ezt tapasztalatból mondom,mert sajna én elküvettem ezt a hibát 1*,de tanultam belőle!Mikor nem akar enni semmit se főzelék se felvágott se leves semmi akkor én "kis hülye"édeset adtam neki "nasit"azt bezzeg benyomta!De erről hál isten könnyen le is szokott!Most is vannak ilyen időszakok főleg mikor jött a foga meg ugye már nem ér rá enni! :lol: :lol: :lol: A Levike egyedül ebédet eszik rendesen reggelire egy kis kenyér v. zsömi felvágott ha épp olyanja van aztán tízóraira szinte semmi ebédkor viszont termel aztán uzsi semmi és vacsi több mint a reggelre!Persze azért szoktam neki adni pudingot,túrórudit,kindert,hogy legalább legyen benne valami!
Inni viszont iszik mint egy kacsa!
Szal ne idegeskedj ő tudja mikor éhes és akkor nefélj mindent meg fog enni amit viszel a szájába!De ha nem nyugszol meg beszélj a dokinővel!
Vendég

Nitta!Hát ez valami olyasmi lehet ha csak letételkor csinálja és a kezedbe elhalgat! :) :) :) :) És mi lesz ezután!! :) :) :) :)
Vendég

Én is szavaztam remélem sikerrel jártok! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok cajok!
én is szavaztam!majd kérünk fotót,ha megnyeritek a járgányt :wink: .(azt lehet nyerni,amiben ücsörög,vagy...?)én/mi/ miért maradok le az ilyen ingyenes nyereményjátékokról?! :cry:

viol
próbálj a kezébe adni kaját.vagy már próbáltad?akkor bocsi!nekem zóra imádott pici korban egyedül "betömni" kaját a szájába.de tényleg ne édeset,könnyű rászokni,bár van hippes babapiskóta,inkább keksz féle,rostokkal,talán egészséges... :?
gabó
nyugi,anyám lassan két éve adja el a miskolci lakást(apám halála óta egyedül van benne és nagy),talán most sikerül majd(kopp-kopp,nem akarom elkiabálni).mindenki csak nézelődik,sokat alkudozik és vissza se szagol.ez nagyon vacak dolog.jó sok ideg kell hozzá.
andi
hajrá költözés!!!még egy nekünk is hátra van :wink: :roll: ,de mi is csak itt a közelben maradnánk.de a rövid költözés is bazi nagy macera!!!mint sopronban a rákócziból a IV. lászlóra.ahhoz is teljesen be kell csomagolni mindent :cry: :twisted:
nitta
a kölkök bármilyen életkorban képesek hisztizni.de ne kapkodd ki a kiságyból,mert később moccanni sem tudsz majd(szerintem).

szép estét mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Asszem megoldottam a problémát!! :lol: :lol: :lol:
Kicseréltem a játékokat az ágyában, most van mit lesegetni. Megunta a régieket. :lol: :lol: :lol: Azóta csend van!! 8) :P

szemizo,
Mi újság a gyerekekkel??? Szecső keze??

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Köszi az erdeklödest jol vagyunk, csak csavargunk, meg jätszunk! :wink:
En is szavasztam, meg delutän.

Minden betegnek jobbuläst!

katus78

Sziasztok!

én is szvaztam még délután. most már csak nyernek!

Viol,
nekem is az jutott eszembe, hogy Vince a mai napig olyan, hogy sokszor ha én adom, nem kér, de ha van egy kanala, meg esetleg az én tányéromba is belekontárkodhat, akkor eszik. Persze sík ideg vagyok sokszor, amikor mindent összeken.
Meg esetleg magvárhatnád egyszer, hogy együtt leüljetek enni, vagy mindig együtt üljetek le enni és hátha egyszer csak kérni fog. Tehát, hogy esetleg csak magad elé tedd, amit neki szánnál, mintha Te akarnád megenni. Nálunk még sokszor az müködött, hogy Tamás elkezdte enni az ő, mármint Vince ennivalóját, és mutatta milyen finom és úgy tett, mintha nem is akarná neki odaadni és Vince egy idő utá határoottan jelezte, enni szeretne. Szóval, hogy ne lássa, hogy Te mennyire szeretnéd, hogy egyen, hanem hogy neki kelljen akarni. Lehet, hogy ez hülyeség, csak az jutott eszembe, hogy egyetlen anyósom, aki nélkül nagyon sokmindent nem tudnék csinálni - többek között iskolába járni - mindig nagyon sok ennivalóval látja el Vincét és akkor sokszor kevésbé akar enni. Az az igazság, hogy én meg néha elfelejtem, hogy uzsi idő lenne, csak Vince jön és mondja, hogy ham-ham , vagy az asztahoz húzza az etetőszéket.
Persze, könnyen lehet, hogy ez sem jó, amit én teszek, mert arra fog emlékezni, ha nagyobb lesz, hogy engem mindig cseszegetni kellett a kajáért. :oops:

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!!
Nitta
nekem is az lett volna a véleményem mint a Csillának!De okosan megoldottad.Biztos nem vezet jóra ha kikapkodod.Én Rékát elrontottam,még a rántást is kenguruba tett gyerekkel kevertem. :cry: :x Petránál már tudtam mit nem szabad.Nyugodt gyerek volt,még a kamrát is átpakoltam,mig őfelsége a kiságyban nézegetett :D
A vonalzodon nagyon édes a csaj!

Csilla
hova fogtok költözni???VAgy csak terv még?
Vendég

[quote="esztermami"]
írta:
esztermami
Az az igazság, hogy én meg néha elfelejtem, hogy uzsi idő lenne, csak Vince jön és mondja, hogy ham-ham , vagy az asztahoz húzza az etetőszéket.
Persze, könnyen lehet, hogy ez sem jó, amit én teszek, mert arra fog emlékezni, ha nagyobb lesz, hogy engem mindig cseszegetni kellett a kajáért. :oops:

Eszter
mintha én irtam volna ezt!!Gyula szokta mondani,hogy Eri attól,hogy Te nem vagy éhes,a Gyerekek azok....(ez gáz :!: )
Vendég

Andi,
a költözés miatt nagyon együtt érzek. 1998 óta 6szor költöztem/tünk, bár még gyerekkel csak egyszer, de én nagyon utálom. Nagyon jól viselném, ha lenne annyi pénzünk, hogy költöztető céget bízhatnék meg mind a be és kicsomagolással és a berendezéssel is.

Gabó,
remélem, minél hamarabb meg lesz a legjobb helyetek valahol, függetlenül minden ilyen "kedves" embertől, mint az a hölgy.

Nitta,
szerintem azért ekkor még nincs olyan igazi hiszti, hanem ahogy ügyesen rájöttél, valódi problémájuk van, csak a megoldást kell okosan megtalálni. Az ágyból kivétel tényleg csak teljes végmegoldásként érdemes alkalmazni, mert különben egy idő után örökké a karjaidban lesz, Persze, sokan esküsznek a hordozókendőre.

Lányok, valamelyikőtök használt hordozókendőt?

KépKép
KépKép
esztermami

Csilla,
ez a pakolás rettenetes lesz.
Nincs is hozzá jó kedvem. A nagyok láb alatt, Ágnes olyan "fogas", mindenkinél üvölt csak nálam nem, azt hiszem átrakom magamra a borostyánokat :twisted: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Rik,
köszi, megnyugtattál. Az én uram azt szokta mondani, hogy mire elkészül az ennivaló már ketten rogynak össze az éhségtől, mármint ő és Vince, de, hogy rajtam valahogy nem látszik, hogy nem érdekel az evés :oops:

KépKép
KépKép
esztermami

sziasztok!!

köszönöm a tippeket, élni fogok vele! az elalvásban is segített a véleményetek, itt is biztosan fog. tudom, hogy nem lesz mindig ilyen kis semmievő, csak ugye ez most egy nagy hullám és végeláthatatlannak tűnik... :? és én is látom rajt, hogy amúgy két "kaja" közt elvan, mint a befőtt, egész nap tesz-vesz, pakol, "jön-megy", jókedvű, nevet, huncutkodik, stb. csak hát nem hízik. ilyen kis apró marad... :shock: :P jajj, ezt is tudom ám, hogy nem. csak olyan rossz.

csilla,
próbáltam kezébe adni ennivalót, van hippes piskótánk is. azzal is elvan, kb amíg a fele elfogy, azután meg dobálja, vagy berakja a többi játék közé, vagy húzogatja az etetőszéken... :?
kenyérdarabkákat is inkább még csak piszkálja a kis ujjaival, de nem emeli a szájához.
bezzeg ma a fagyimat majdnem kiette a számból a kis gülü szemeivel, meg nyúlt is utána! :shock: :twisted: :P

gabó,
köszi neked is! az ivással szerencsére nincs gond, issza a teáját. azt is tom, hogy nem hal éhen, csak olyan furcsa elhinni, hogy annyi kajával, amit látok, hogy megeszi, elvan egész nap... de valszeg így van, mert úgy néz ki a dolog.

eszter,
igen, hallottam, hogy a túlzott erőltetés, etetni akarás a visszájára fordulhat... :? úgy lehet ez, mint a játékokkal. ha túl sok van körülötte egyszerre, hamar megunja és nyüsszög. de pl 2 darabbal néha sokkal tovább elvan. próbáltunk már együtt enni, eddig még úgy sem volt sokkal rózsásabb a helyzet, de nem adom fel. nem én! :) mármint nem erőltetem, csak várok, próbálok türelmes lenni! :P

nitta,
ajajj, igen, veszélyes a dolog! :P mi is voltunk így, de rájöttem, hogy hisztizik a kiscsaj. annak ellenére, hogy erősnek gondoltam magam, most is megvan még/már benne, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, megy a hiszti. persze nem nagy, csak tudatja, hogy itt neki van szava, nekünk kuss van! :wink: ha megindul a sz.gép felé és közlöm vele többször, hogy ez nem jó ötlet, úgy, ahogy van, hasalva a földön, letszi a fejét is a padlóra és elkezd panaszkodni. :roll: a büdös! :P vagy pl a hálószobában alacsonyan van a tv, ha feltérdel elé, akkor pont a feje előtt van a képernyő, kb 2 cm-re az orrától. és ez nekem nagyon nem tetszik, ezt is közlöm vele, kb 5-ször elhúzom onnan, de csak-csak visszamegy. aztán elfekszik, hiszti. hagyom. megunja és megy komponálni (ott a kis szintetizátorja a szobánkban, sokszor nyüstöli azt is :P)

bocsi ha hosszú lettem megint, na de volt időm, írtam. köszi még egyszer mindenkinek, remélem jutunk vmire.

éééés!!

akkor most beus befeküdt?? küldjön nekem vki egy telcsiszámot priviben vagy mailben, mert nekem egy régi van meg és nem tom, hogy jó-e még. köszike!

KépKép
viol81

[quote="andi"]A írta:andi nagyok láb alatt, Ágnes olyan "fogas", mindenkinél üvölt csak nálam nem, azt hiszem átrakom magamra a borostyánokat

az egyk szemem sír, a másik meg nevet :P :roll: :D ... szegénykém... ha segíteni tudnék... :P

[quote="erika"]G írta:erikayula szokta mondani,hogy Eri attól,hogy Te nem vagy éhes,a Gyerekek azok....(ez gáz )

hűű, ez tényleg az... :lol:

eszter,
mi nem használunk h.kendőt.[/quote]

KépKép
viol81

Esztermami,
szerintem az nagyon is jó ha a gyerek szól ha éhes és akkor eszik!!!! Mi sem azért eszünk mert dél van!!! Hanem mert éhes vagy!!! És ha 11 órakor már kopog a szemem az éhségtől, nem kínlódok délig!!!
Érted mire gondolok?

Nekem már megszületése előtt voltak elveim: nem kikapkodni kiságyból ha sír.., kiságyban a helye, nem kanapén, franciaágyon...mármint az alvás mindenképpen a saját helyén legyen, hogy tudja, hogy az arra való. Álítólag csak összezavarodnak ha máshol is engedik őket aludni. És még van egypár elgondolásom. Ezeket én igyekszem betartani!!

Nekünk van kengurunk, én a gerinctartás miatt jobbnak találom mint a hordozókendőt. Én használom már most :oops: úgy vettem észre akkor tudja rendesen kibüfizni magát ha a hasam nyomja picit a hasát. Azóta nincs sírás kaja után, minden gyomros büfi feljön. És miután marha kényelmetlen tartani úgy, hogy éppen nyomja a pociját picit, pár nap után éreztem, hogy meg fogok görnyedni. Kipróbáltam kenguruba és éppen ott tartja és szerintem még a gerincének is jobb mintha én fognám büfi közben. Azóta pillanatok alatt kibüfizi magát, előtte volt, hogy több mint 1 órán keresztül jött neki. Na most lehet, hogy jól beégettem magam, de bevált a dolog!! De nem az a marha drága kenguru, csak 8 kg-ig ajánlott.

Kép

Ne haragudjatok mindig olyan hosszú lesz véletlenül, de hát át is lehet pörgetni! :wink: :oops: :wink: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jajjjj Viol és ilyenkor te komoly tudsz maradni amikor ezeket csinálja??? Velem az a baj, hogy biztos elröhögném magam és ettől elveszíteném a tekintélyemet. Nem tudom miért de ha igazi belevaló hisztit látok egy gyerkőctől kitőr belőlem a nevetés, nem tudok komolykodni. :oops:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta,
szerintem Zoéval jgy is úgy is alakítani fogjátok egymást! :wink:
Nekem például valahogy Vince ill. az anyaság mutatta meg, hogy vannak dolgok, amiket egyszerűen nem bírok elviselni, pedig azt hittem, hogy én nagyon is béketűrő vagyok...
A hordozóról én azt hallottam, hogy nem jó a babók gerincének, mert még a hátizmok nem elég erősek, hogy tartsa, de én is használtam anno néha. Persze nem mindegy mennyi ideig és persze jól kibüfizi benne magát, akkor mindenképp jó!!
A kendőről azt hallottam, hogy abban feküdni is tudnak az egész picik, ezért tartják jónak. Nekem azért merült fel, hogy Vince mellett, ha még nyűgös is a pici, adott esetben legyen két szabad kezem is. :shock:

KépKép
KépKép
esztermami

A nevetéssel kapcsolatban Nitta, talán az a legjobb megoldás hiszti esetén. De nem vagyok benne biztos, hogyha Zoé nagyobb lesz, Te meg fáradtabb és mondjuk oda kellene érni időben a rendelőbe az oltásra és a csöppség nem akar felöltözni és fekszik a földön, teljesen elnehezül a 10 kg-val és hisztizik és nem tudom mi és nem vagy képes ráadni a kabátját, hogy mindig bírni fogsz nevetni, de kívánom, hogy sikerüljön, mert akkor szinte biztos, hamarabb abbahagyja.

KépKép
KépKép
esztermami

Bocsánat, az előbb kicsit sokat okoskodtam.

szép álmokat mindenkinek!!

Viol,
sajnos nekem nincs elérhetőségem Beushoz.

KépKép
KépKép
esztermami

Nitta
nem égő,csak az egész világ tudja :wink: (mint azt is,hogy én nem mindig veszem észre ha éhesek....)
Ja és én se pont délbe adok enni a családnak.Ált.-ban már fél 12 kor eszünk,mert bélpoklosok vagyunk.Azt hiszem én jol laktam vacsiig,akkor nekik sem kell uzsi. :roll: Pedig persze hogy hülyeség ez,hiszen aztán d.u.meg megy nálam a nasi :oops:
Vendég

Zsanit kell kérdezni,ő tudja a számát!!
JA és én is okos tojás vagyok,ugyhogy bocsi!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Esztermami,
van egy olyan tulajdonságom, hogy amikor már nem tudom mit tegyek és tiszta ideg vagyok, kínomba végül elnevetem magam. Ezért gondolom ha hiszti lesz végül nevetek, de majd kiderül, elsülhet máshogy is.

Rik,
nem az időpontot akartam hangsúlyozni abban amit írtam, hanem , hogy szerintem az tök jó ha szól a gyerek és nem azért eszik mert enni kell, hanem mert éhes!! Valószínűleg azért érzek így evvel kapcsolatban, mert a családban úgynevezett "tukmálós" emberek vannak, főleg az öregek. Na és ezt utálom!!! :evil: :evil:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?