Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa! Mert egy hét túlhordás után befektettek, aztán majdnem további egy hetet lehúztunk még pocakban. Aztán hosszú vajúdás után csaszi lett, mert beszorult kitoláskor, a csaszi pedig Újpesten nyolc nap bent a szülés után. Nekem viszont begyulladt a csaszis sebem, nagyon lázas voltam néhány napig, így végülis majdnem 2 hetes volt Miksa, mire hazajöhettünk.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ancsa, most nem tudom, hogy 2001-ben voltam-e Bükkszentkereszten, mert nem voltam valamikor az tuti, és nem is csíptem azt a pályát, elég béna volt a Bükk adta lehetőségekhez képest. Viszont Szilvásvárad volt a kedvencem, nagyon sok "első" siker oda fűz, és mindig éremmel tértem haza, az a pálya egy király :lol: Ne is mondd mennyire hiányzik, ha bicóst látok sírva tudnék fakadni, talán majd szülés után, de sajna ehhez idő kell, nem lehet fél órát bicózni, főleg terepen, annak nincs értelme a babától meg nem lehet sok időre elszakadni. De valamit valamiért.... Majd évek múltán, mikor ő is nyomja :wink: Mert mondanom sem kell, hogy hegyikerékpáros lesz a szivem gyöngye, punktum :evil: Marha jó gyerek versenyek vannak, és ha rákap a siker ízére, huuuuhuuu, nem lehet remélem leállítani.

Bocsi csajok az off-ért, de ez a szívem csücske, nem bírtam nem leírni.

Purc

Kép

Kép
purc

szirmi: én is megnéztem a képeket. édes egy csöppség.

snufi: köszi a receptet, nem tűnik túl bonyolultnak, talán még én is meg tudom csinálni :D

melcsi: nem semmi ez a hosszú hozzászólás.

rólam: várom haza a férjem, még dolgozik :( no meg éjféltől felvehetem a következő féléves kurzusaimat az egyetemen.

katica
katica30

Igen! Többen is azt választották, és elég sikerrel. Nekem az nem fekszik, én inkább a 90 napossal nyűglődöm. Valahol van egy óriási pontlistám a norbis kajákról, de most nem találom. Ha nem lesz meg, újra elkérem a csajoktól, ha érdekel.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na akkor meg egy hasonlosag! :wink: Mi 4napot voltunk meg egyben bent,aztan a csaszar utan 10napot mert begyulladt a sebem!!!Ennek koszonhetem most a sok osszenovest! :(

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Kicsit én is ettől félek. Bár elég gyorsan fölkeltem, sokat mozogtam, hiába fájt. Délután volt a csaszi, reggel talpra, meg is kaptam a kölket és onnéttól velem volt (csak éjjel nem, Újpesten késő este levitték a babákat a csecsemőosztályra).Állítólag ez is számít, mármint a mozgás, hátnemtom.
Sajnos a zsírszövet tud állítólag begyulladni, elfolyósodni, mert az szinte képtelen összeforrni. Mondjuk kevés csaj az, akinek kicsi zsír sincs a hasán :wink: Azt mondták nekem, hogy azért ezt nem lehet az alkatra fogni egyértelműen.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó éjt lányok, mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ooo!Apa nem ment ennyire komolyan!!Neki ez tenyleg csak egy 'hobbi" volt!Neked viszont GRATULALOK!!!Akkor te nagyon ugyi voltal!!!! :D A palyakat nem tudom hogy milyenek lehetnek en csak szemlelodo voltam!Bejarni is csak egyet-kettot sikerult!Imadtam azt a sok szep helyet ahol voltunk! :D Biztos Marci is nagyon elvezne azt a hangulatot ami ott van!Remelem en is hogy majd kiprobalja o is!Bar most meg nem sok eselyt latok ra mert a pot kerektol sem akar megvalni!Ilyen kategoriat meg meg nem inditottak! :lol:
De szep idoszak volt............

Szirom!
Azokat tudom,koszonom!!Nekem sajnos semmi kreativitasom nincs hogy az alapanyagokbol osszehozzak valami jo kis kajat! :( Mondjuk igy internettel talan konnyebben boldogulok majd! :D
Te hogy allsz most?

Katica!
"Jo" tanulast!

Kép
Kép
ancsa81

Jó éjt szirmi neked is!

katica
katica30

ancsa: ez meg nem tanulás, csak feljelentkezek a megfelelő előadásokra, gyakokra. a tanulás majd jövőhéten kezdődik, amikor már órák is lesznek.

katica
katica30

Nekem mar a felkeles is egy remalom volt!Kb.10perc volt mire letudtam maszni a magas korhazi agyrol!Addig volt ez igy amig ra nem jottek hogy mi lehet a baj!Amikor becsoveztek a vagasom mar sokkal konnyebb volt minden!En ketszer lazasodtam be!
Te nem voltal meg orvosnal?

Apa ebredezik,mennem kell!Kikapok ha meglatja hogy meg mindig itt ulok! :oops:

JO EJSZAKAT KIVANOK MINDENKINEK!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Jó reggelt !
megelőztem újra a cocát.
aludni szeretnék még....

katica
katica30

Ancsa,
nekem Decacpeptyles short protokolom lett volna. A "kezdőcsomag (a gyógyszerár támogatás csökkentése elött!!!) került 100ezer Ft ba. De Ancsa, várj kicsit, úgyis ráérsz, augusztusra azért biztosan kiderül megmarad-e, egészséges-e a babám, ha nincs vele semmi gond és ugyanazok a szerek kellenek, baráti áron megegyezünk! A súlyomat említették igen, de ukászba nem kaptam hogy mennyit fogyjak.
Purc,
szerintem is nagy élmény a 4D!!! Beszéld csak rá kedves párodat!
Katica,
én már felvettem őket! :wink:
A szokásos reggeli teszt: ez is pozitív, de ez se veri ki az ember szemét... nem értem miért nem erősödik.
Kép
Vendég

áfi: ezen is látszik, hogy pozitív. :D mit tanulsz?
na megyek dolgozni. :(
katica
katica30

Na, jó, megbocsátok a beelőzésért.

Képzeljétek, én meg éjjel elkezdtem pecsételni. Fogigátló szedése közben, a 23. napon!!!??? Hívom dokit, mi a szösz van.

Kép
zölddisznó

Áfi-csík erősödj!

Kép
zölddisznó

Jóóóóóóóóóó reggelt babanet :D
mai hő 37,1

fogyi téma: azóta is 71 kg vagyok, nem ment ljebb, szóval maradt a 3 kg fogyás egyelőr. Legalább 65-re le kéne mennem :? No majd szép lassan, és akkor talán tartós is lesz :wink:

Coca
majd gyere az infóval, mit mondott a doki :roll:

Kép
gaby25

Naszóval!
Én vagyok itt az a nőszemély, aki inkább délelőtt van erre felé, ír valamit, ha úgy adódik (van hogy egy litániát a semmiről :) ) aztán másnap reggel próbálom az egész napot átnézni, de képtelenség, (min 1 óra a munkahelyemen :? ) így átfutom csak, és sok dolgot kihagyok. Tegnap pl. elszálltam Áfi bebabásodásától :) így nagyon nem is írtam, csak talán magamról :oops: Meg úgy elég nehéz, ha az ember főnöke beáll az ember háta mögé :evil:
Az is igaz, hogy a délutáni trécselésből igen rendesen kimaradok, szinte senki sem ír nekem, de hát minek is, ha más "műszakban" vagyunk a gép előtt, nem? Ezzel nekem semmi bajom! BÁR pont mikor erre gondoltam, láttam, hogy Szezso és Vakond és Melcsi is írt nekem délután :)
És az is igaz, hogy ha valaki leír valamit, kérdez valamit és már más megválaszolta, lereagálta, akkor én úgy gondolom már nem írom le rá ugyanazt! Bár néha nem tudom megállni :)
Ez a topik valóban pörög 1000-el, de hát ez van :) a "babát szeretnék"-ben kezdtem én is, de mindenhol mindig képben lenni nem lehet :) Még jó, hogy van tábla és a számomra új emberekről legalább leinformálódom :)
Szóval gyertek csak erre nyugodtan gyakrabban, írjátok le mi van veletek! Sőt lábújhegyen elmesélem, hogy a másik topikba is bele szoktam olvasni, hogy lássam Athiz! minden rendben nálatok gyerekileg, babailag, a dédit én is sajnálom és Tonti! igaz csendben, de szoktam izgulni, hogy nektek mostmár összejöjjön a dolog és a kicsifiad rendben legyen, meg a lelked is :)
Nha, mostmár én is leírtam a véleményem :)

Vakond!
a táblát Bettike vette át, nem én csinálom :) rajta keresd :)

Bettike!
Mizumizu?

Szezsó!
Még jó, hogy ez a kártyaszíves dolog nem nagy gond nálad! Én még nem is hallottam ilyet!

Melcsi!
Nálunk csak vérvételek vannak és a páromnak a szokásos labor és fogdosás :)
sonjus

És akkor most Ancsa!!!
Már írtam priviben is, hogy nincs mit megköszönni, én nem csináltam semmit :) Jött egy lehetőség és éltetek vele!
Kicsit messze van az az augusztus, de örülök, hogy szimpi volt a hely meg a doki!!! Mostmár szerintem dőlj hátra és hipp-hopp itt a nyár! Mi is Update-elünk, hol így hol úgy sikerül! Hétvégén a párom szüleinél voltunk vidéken, hát ott nem Update szerint készül a kaja, gondolhatod :)
sonjus

Sonjus,
arra nem emlékszem írtam-e külön neked, de arra igen, hogy felolvastam a férjemnek is amit írtál! Ha akkor nem is, most köszönöm a lelkesedést! :)
Vendég

Sziasztok,

ma még tudok jönni néha-néha, de pl holnap egész nap nem leszek, ugyhogy nem fogtok megunni :D .

Sonjus, én is el szoktam olvasni a hőmérős babás topic-ot :D , én is követem, hogy ott kivel mi történik, de írni elhatároztam csak egy helyre irok és ide húz a szívem, pedig ott is nagyon jó társaság van. Engem az Okrisztivel történtek is nagyon megviseltek :( .
Akkor neked is még 2 vérvétel és többet tudtok majd.

Tonti, nem fogyózom :wink: , csak próbálok egészségesebben étkezni, tegnap reggelire megettem két kakaóscsigát és a vacsorát így nagyon light-osra vettem. :)
Mától inkább próbálkozom okosabban enni és nem ilyen hullámokban és kevesebb cukrot, nehogy gond legyen a cukorterhelésnél, mert a védőnő már kielemezte, hogy akkor a korházban állítják be a cukrot és adják ki a diétás utasításokat.

Gaby, szuper, hogy 37 felett vagy!!!! Drukkok!!!!

Zöldi, majd írj, hogy mit mondott a dokid, remélem minden ok veled.

Áfi, hődet már nem méred? Jó lenne egy görbe azért. A teszt tuti pozitív, de én anno csak egyet csináltam (az halvány lett), ugyhogy nem tudom mennyi idő után kellene erősödnie.

Ancsa, szirom, azért nem semmi min mentetek keresztül. Én is sokat gondolok a szülésre, remélem sikerül természetesen szülni, persze tudom, hogy ez nem rajtam múlik. A szülés után egyébként is nehéz, de akkor nektek meg főleg az volt :( . Persze kárpótolt benneteket a szupersrácok :D .

Katica, asszem sokan logtak a neten éjfélkor, ezt csak így lehet, sajna. Mindent úgy sikerült ahogy szeretted volna?

Megyek dolgozni, mindenkinek szép napot, délután jövök ha tudok.

Pussz.

Kép
melcsi6

Hahó, jó reggelt!

Ancsa! Voltam orvosnál, de igazából nem kezdtünk el még semmit. A múlt hónapban járt le az egy év, ezt a hónapot meg ráadásnak szántam, mondjuk a körülmények is úgy adódtak. Eddig ott tartunk, hogy a dokim szerint a görbéim mintaszerűek, és ősszel bejártam uh-os követésre, amikor is a peteérés is rendben volt. Talán ha a két halvány pozitív nem lett volna ezután, nem is aggódnék annyira, hiszen Miksához is ennyi idő kellett. De így aggódom, mert valamiért nem maradt meg két pöttöm. Még ősszel azt mondta a dokim, hogy a férjemmel kezdenénk, aztán vérvizsgálat majd átjárhatósági. Az uram azt mondta, hogy magánba, vivős cuccal benne van. Csütörtökön talán (nagyon remélem) el tudok hozzá menni. Muszáj elkezdenünk, mert leértem a mélypontra asszem.

Fogyi: nézz be a topikba, szerintem a lányoknak vannak kajaötleteik, lehet, hogy leírt receptek is. Majd megkérdezem én is, jó?

Áfi! Szerintem erősödik. Csak baromira erős a kontrollcsík ezen és optikailag elviszi a szemet. Szerintem :wink:

Sonjus! És mikor lesznek meg a laboreredmények?

Gabi! Jó a -3 :wink:

Katica! További drukkok!+++

Lányok, itt ülök és várom, hogy hívjanak az oviból, mert még mindig nem tudják, hogy az ELMÜ hivatalosan meghirdetett áramszünetébe (szerelnek valamit) beletartozik-e az ovi. Mindenki kapott ugyanis értesítést a környéken, csak az ovi nem. Az ELMÜ tegnap egész délután nem bírta kitalálni, mi lesz, úgyhogy majd kiderül 8-kor. Tegnap sem volt ovi, mert a szél miatt szép nagy áramszünet volt, és akkor se fűtés, se világítás. De az érthető volt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok.

afi.latszik szepen a csikod,nyugi.mivel kulombozo tesztet csinaltal,igy lehet hogy ez gyengebb azert nem erosodott.van otthon meg olyan usa-s teszted:?

ancsa.szoritok nagyon hogy sikeruljon lefogyni+++++

afi tegnap irtal valamit hogy egy baratnodnek a closty segitett pedig volt pe-je.az meg hogy lehet?

Kép
monyoka

Jó reggelt mindenkinek!
Alig győztem visszaolvasni, ,annyit írtatok!

Melcsi! Köszi a drukkot, de a fránya hőm nem tudja merre van felfelé és lejjebb ment mára :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Klarissza! Köszi a segítséget, de ha kiveszem már akkor sem lesz jó, mert ma lejjebb ment 36,55 lett. Ennyit a csodákról:(((

babaimádó
Kép
babaimado

Zöldi! Mit mondott a doki?

Melcsi! Persze, hogy kárpótolnak a srácok :wink: De én eléggé megszenvedtem (magamban, nem kifelé), nem is feltétlenül a fizikai részét, hanem hogy csaszi lett, pedig az agyammal tudom, hogy az kellett. Mégis. Nagyon szerettem volna látni kibújni, akkor magamhoz ölelni, amikor megszületett. Ezen most már kár keseregni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Melcsi, Szirom!
Még 3 vérvétel van hátra, és nem tudok meg menetközben semmit, mert a dokihoz kerülnek a leletek és felhívták a figyelmemet, hogy se telefonon, se személyesen ne érdeklődjek az eredmények felől :shock: Azért ez érdekes!
Jövőhétre már lezajlik az összes vérszívás, páromnak a kezében lesz az ő első lelete, így remélem kapunk időpontot is a továbbiak megbeszélésére! Hű de lassan telik ilyenkor az idő :)

Áfi!
Én nem azért írtam, hogy most megköszönd! :)
Én mindig beleveszem magam a "mindenkinek"-be :lol:
sonjus

lanyok segitseg kene :)

5-9 cn-ig fogom szedni a tuszonovesztot.a dokim 13-14 cn re irta ki az Uh-at.na amilyen szerencsem van mindket nap hetvegere esik.
szerintetek melyik nap menjek?12cn vagy 15cn.?
Normal esetben 21 cn en van pe-m.

es aki mar kapott ilyet annak megmondta a doki hogy mikor kell egyutt lenni?vagy ez hogy mukodik?

Kép
monyoka

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Áfi , bizony ott van az a két csík! :)

Sonjus, jó, hogy igy haladtok és a párod ennyire rész vesz az egészben, nagyon aranyos! Most mar nagyon rátok férne, hogy sikerüljön, ennyi idő próbálkozás után! Drukk!!!

Szirom, szerintem nagyon jól teszitek, ha elmentek, vesziteni valótok nincs vele....aztan lehet, hogy kiderül, hogy nincs is semmi baj, azért az lenne az igazi!

Gabi nagyon biztató az a reggeli 37,1! :)

Coca, na sikerült beszelni a dokival? Remelem nincs semmi komoly baj! :(

Purc, Bükkszentkeresztesen már én is voltam, több napot, nagyon jó hely! Én is imádom! :)

Ancsa, nekem a barátnőm csinálta az Update módszerrel a fogyót, és elég sokat lefogyott vele...es utana mikor abbahagyta nagyon odafigyelt, hogy mit eszik, es nem jött vissza neki! Egy év alatt 20 kg-t fogyott!

Katica és hogy állsz a tanulással?

UI: Csak hozzászólnék a sértődésekhez! :( Én is amikor tudok jövök irogatok, és sokszor már a kutya sem szól hozzám :(, de ettől függetlenül jövök rendületlenül és irogatok, bár ma gondolkoztam el, hogy végül is lehet, hogy már semmi "keresnivalóm"nem lenne itt, mivel én már babás vagyok....DE HOZZÁ TENNÉM, ÉN NEM VAGYOK MEGSÉRTŐDVE! :))
Én jövök, olvasgatlak titeket, és egy emberként szorítok mindenkiiért! HAJRÁ CSAJOK! :)

Kép
elizabeth25

Monyó! Én mennék pénteken. Akkor már úgyis lehet látni, hogy mi a helyzet, legfeljebb visszahív hétfőre, ha korai volt.
Ha nem mész a 12-en, akkor egész hétvégén azon fogsz eszelni szerintem :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt MINDENKINEK!

Áfi, szépen látszik az a csík! Szerintem ugyanolyan tipusúval kellett volna nézned és akkor szembetűnőbb lenne a változás! Sztem így is erősődik ( :lol: mit nem adnék egy ilyen csíkért! :lol: )

Melcsi, én örülök hogy babásnak éreztél, de ezt Lili is megtette! Szval én az ilyenért nem haragszom, csak pl tegnap Lili egy mondatos hozzászólását 4-szer elolvastam mire kiderült számomra, hogy Katicának szól! :lol:

Monyó, hogy vagy lelkileg?

Szerika már a 24. héten vagy?! Hogy repül az idő!

Sonjus, én meg mindig délután tudok jönni( kivéve ma), mert oviban dolgozom és hát van internet......!

Tonti, hogy reagáljak neked én nem veszekedem, (mint ahogy tőlem azon az egy hozzászóláson kivül tegnap ebben a témában nem láttál sokat) de vki felhozza mindig a témát időről időre! Én csak azt szeretném érzékeltetni, hogy amúgy ti ( és egy páran) kijelentettétek hogy nem tudtok sokat jönni- nos ezzel még sokan így vagyunk -és néha felületesen olvasunk és elsiklunk a másik kérdésén vagy bejelentésén! De én megígérem többet az ilyen kijelentésekre nem vagyok hajlandó reagálni!

Ancsa, én már kipróbáltam az Up date-t és sztem csak mozgással együtt érvényesül, de van barátnőm aki 20kg-t fogyott (83-63-ra) egy év alatt mozgás nélkül és nem tudja visszahízni! Én drukkolok hogy sikerüljön a fogyó! És hát persze Áfi példáján kiindulva a baba is!!!!

Szezso szép a görbéd, hajrá-hajrá!!!

Szirom én még nem néztem meg de ami késik nem múlik!! :lol:

Babaimádó sajnálom a hőleesést!

Gaby, jó aza hő++++++!

Nos MINDENKINEK szép napot!

Kép
kata05

szirom,lehet igazad van. :D

tegnap meg ugy voltam vele hogy be sem szedem,hisz ha akarom hogy osszejojjon ugysem jon ossze.
aztan dumaltunk a parommal es meggyozott hogy adjunk ennek a lehetosegnek egy eselyt.
mondjuk a megtervezett sexnapokhoz neki se fullik a foga de azt mondta mindent megtesz az ugy erdekeben.
nem tudom mit gondoljak errol az egeszrol.

Kép
monyoka

kata kosz jol vagyok.tulleptem a tortenteken es csak a jovobe nezek.
probalok bizni hogy most majd sikerul.
s te?lattam tegnap valami nem stimmelt,de akkor magammal voltam elfoglalva.mi tortent?valami baj van?

Kép
monyoka

Sziasztok!

Csajszik: én már múlt héten voltam cukorterhelésen és szerencsére jók az értékeim, remélem nálatok is minden oké lesz!

Elizabeth: bocsi, akartalak tegnap kérdezni,h mi zu veled?

Kata05: jól eltelt az idő valóban, tisztára olyan,mintha most teszteltem volna két csíkosat... viszont már annyira szeretnék pár hónappal előrébb tartani és úúúúúgy várom már a babánkat. :)

Áfi: én látom azt a második csíkot, ez tuti baba. Drukk, hogy erősödjön a csíkocska.

Üdv Mindenkinek!
szerika

Nem tudtam befejezni, tehát a folytatás:

KLARISSZA!
SZÉP AZ ALÁÍRÁS:-)GRAT., ÜGYI VAGY :D :D :D
MSN-témában segítsek?

Áfi! Az örökbefogadásos témához annyit szeretnék hozzászólni: LE A KALAPPAL ELŐTTED!!!!!!! :)
A teszt meg egyre pozitívabb lesz! Majd meglátod!

Gaby! Jó a hőd!! :)

Sonjus!
Tegnap utánaérdeklődtem a papíros témának! MIelőtt kiadnád a pénzt, hívd fel szerintem a SOTE-t és kérdezz rá...hátha régi a sablonnyomtatvány.

Zöldike! MIt mondott a doki??????

babaimádó
Kép
babaimado

Gaby, Sonjus! Köszi! :lol: :wink:

Reggel fél 8-tól olvaslak titeket! Kész vagyok! Ennyit írni! Hihetetlen!
Most meg jön a főnököm, de ha elmegy igyekszem írni! :lol:
Bocsi! :oops:

Kép
bettike
Eger

Kata!
Köszi az eggyüttérzést!Jobb a kedved?

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Bettike!
Itt is mindig mászkál valaki:-(, így nehéz írni.

babaimádó
Kép
babaimado

Melcsi,
hőt nem mérek mert tegnaptól kicsit támogatom a babát 3x1 Utróval. Ez progeszteron, így értelmetlen hőt mérni. Amúgy ha a másikak mellé teszem határozottan erősebb ám, főleg az elsőhöz képest. Csak túl telhetetlen vagyok. De egyelőre befejeztem a tesztelgetést, azt hiszem ma felhívom a pécsi klinikát hogy ilyenkor mi van, mit kell tenni csoda esetén, és megpróbálok egy UHot jövő hétre kisírni.
Monyóka,
nem tudom. De tény hogy a lány ezt 2x bemutatta. 2 lánya van, mindkettő úgy lett hogy próbálkoztak, próbálkoztak, UHos követéssel rendben minden, baba sehol. Aztán kapott Closyt, és első ilyen hónapban terhes lett. Ha nagyon magyarázatot akarsz, a Closty "eltakarja az agy szemét" ami a hormonműködést figyeli. Így kevesebbet lát mint van, és csak termel, csak termel... hát lehet hogy volt PÉ de az elégtelen hormonműködés miatt nem jó minőségű, vagy rövid életű, esetleg életképtelen. Az nem látszik UHon hogy milyen az a pete...
Menj el a 12. napon UHra!
Sonjus,
hű de ideges lettem! Oké hogy nem adnak ki telefonon leletet, de hogy személyesen ne érdeklődj a saját eredményeid felől??? Komolyan? KÖTELESSÉGÜK tájékoztatni!!! Én márpedig érdeklődnék, ha mégiscsak rólam van szó!
Liza,
azért mert babás senki nem lett innen elküldve! Ne csináld már te is! Gyere is, és írogass rendületlenül!
Kata,
majd szólok hol lehet ilyen 2 csíkos tesztet venni! :D Lesz neked is nemsokára! Drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

jo reggelt!

monyoka!
en is olyan vagyok, akinek gorbe szerint van peteerese, de megis fog segiteni a closty!
szerintem menj el a 12.-ik napon, a closty leroviditi a ciklust, azt ugyan nem hiszem, hogy 21.-rol 12.-re ugrik majd a p.e-sed (foleg, hogy 5-9 napokon szeded, van akinek 3-7 napokra irjak, stb), de mar latszani fog talan, hogy melyik oldalon hany pete novoget. de akkor se keseredj el, ha meg nem lesz merheto, en ugy is jartam , mikor a kisfiamra gyurtunk, jol nekikeseredtem, aztan 2 nap mulva mar szep nagy tuszot lattunk...
nem tudom megmondja-e a doki, hogy mikor kell akciozni, sztem azert celoz ra, bar nekem dokija valogatta anno (nem mindig a sajatomhoz mentem uh-ra, ahnem epp az ugyeleteshez mindig), de azt biztosan elmondja majd, hogy hany mm, hanynal szokott megrepedni (ugy tudom 20 folott) es az kb mikorra varhato. es ezek alapjan majd mi beizzitunk, ok???? :wink:

sonjus!
de hulye vagyok, tenyleg, hisz tudom, hogy nem tied mar a tabla! bocsika! akkor csak vervetel-drukkokat kuldok neked.

bettike!
tabla??? mar multkor megkoszontem neked, hogy beirtad a hsg-t is amint irtam, erre nem elfelejtettem, hogy mar tied a tabla :oops:

ancsa!
a sogorom fogyott ezzel a modszerrel vagy 20 kg-ot, egy bo fel ev alatt, es a noverem is, de o nem olyan sokat, igaz, neki nem is volt nagy sulyfeleslege. vettek egy haspadot es egy step-gepet meg hozza, es valamiket mozognak is estenkent, de az alap az update.

szirom!
neked is akartam meg valamit, de hogy mit....a, szita az agyam, buta szoke tyuk vagyok! ha eszembe jut beugrok meg vele...melobol irok amugy, nagy dolog!

zoldi!
????

nekem meg meg mindig nem jott meg, ki is hasznaltuk apaval az extra napokat tegnap :oops: , de mar kezd idegesiteni azert...sztem vagyok mar vagy 35.-ik napon. na, majd bettike megmondja...

legyetek jok!
vakond
vakond

Áfi! Én is vevő lennék olyan t.tesztre, amin 2 csík van:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi! Én is vevő lennék olyan t.tesztre, amin 2 csík van:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Gaby! Hő az jó! Maradjon is jó fent!

Segítenétek egy kicsit összefoglalni? A tábla miatt is!
Akkor a babásokhoz beírhatom Áfi, Csikken, Katica???
Sajnos a tábla aljára kerül Monyó :cry: :cry: és Szirom :cry: :cry: ?
Tontica besárgulhat két lóherével???? :lol:
És még valakinek valami? Bár lehet, hogy holnap lesz csak tábla! :oops:

Kata! Abba maradt vagy rendesen megjött megint? A stressztől szerintem lehet!!!

Zöldi! :shock: Na! Doki?

Látom Sonjus egy héten belül már vértelen leszel! :lol: Kíváncsi vagyok a fejleményekre, hogy mi is lesz nálatok!

Monyoka! Én az 5. naptól 5 napig szedtem 1 db Clostyt! Mivel UH-val követték, ezért én tudtam, hogy mikor kell kekszelni! :lol: Amúgy a dokim azt mondta, hogy a 13. napon kell, de hát ez csak arra vonatkozik, akinek 28 napos a ciklusa! Nekem a Clostyval is 17. nap körül volt pém! De az UH követés miatt tudtam, hogy hol is tartok, na meg a hőmérőzéssel!

Ancsa! Kitartást Norbihoz! Én valamelyik nap mértem, hogy mióta ugri-bugrizok "híztam" 1 kg! De remélem, hogy hamarosan több megy le! :lol:

Szirom! Már a múltkor is akartam írni, hogy hihetetlenül helyes kis pasi! Nekem legalábbis! :oops: :lol: Hogy fogod bírni a sok kis csajt körülötte???

Babaimado! Hát azért van egy kis adrenalin bennem itt a suttyom netezésben! :lol: Most el is rontottam egy bizonyítványt! :lol: :oops:
Ja hő! :cry: Akkor most, hogy is lesz? Bocsi tényleg, de nem bírok ám ennyit megjegyezni!

Eliza! Szerintem nincs ilyen megszorítás nálunk, hogy aki babás, az már nem jöhet ide! Szóval gyere és írj, jó hallani minden KISMAMÁRÓl, hogy hol tart jól van-e?

Áfi! Erősödik az a csík! Ha jól tudom a HCG naponta duplázódik a szervezetben! Vagy nem?

Kép
bettike
Eger

1x küldtem pedig..no látszik, mennyire akarom:-)

Vakond!Teszt?

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike! AZt hiszem, lemondhatok arról, hogy most sikerült. Lement, tehát megint nem..pedig annyira reménykedtünk, hogy hátha...

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike,
ha pontosak akarunk lenni másfél naponta duplázódik a HCG, de lényeg ugyanaz. Csak azért akartam hogy erősödjön mert ez "bizonyíték" arra hogy él.
Megköszönném ha betennél a táblába.
Vendég

jajj, babaimado, feltetted ezt a kerdest, amit szerettem volna elkerulni :? , szeretnem eljatszani, hogy nekem meg sem fordul a fejemben ez a dolog, de nem igaz :oops: ....pedig TUDOM, hogy nem lehetek babas, megmondtak az uh-on, es en megis kezdek ujra remenykedni, es en utalom magam ezert, mert ooooriasi pofara eses lesz belole megint :( .
az eszem szerint meg jo sokaig nem tesztelek...aztan, hogy hazafele kibirom-e....de minden mensis tunetem megvan mar, eshat volt mar nekem ilyen hosszu ciklusom, nem, nem , nem tesztelek, nincs ertelme...

bettike, aruld mar el tabla szerint hanyadik napon vagyok!!! nem kell tabla, csak mondd meg.

hagyjatok dolgozni!!! :wink:
vakond
vakond

Vakond! Ma 36. cn! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Ne csinaljatok mar, reszemrol a tema lezarva, tenyleg egy leragott csont, ne hozzuk fol tobbet! :roll:

Ma: 10 dpo, hom: 37. Mar nagyon izgulok, probalkoztam nem foglalkozni a dologgal de annyira szeretnem ha osszejonne! :roll: :?

Afonya: kicsit homalyos a kep es nem latszik rendesen, szerintem egy jo hetet kellene varnod es akkor tesztelni vagy minnel elobb dokihoz menni!

Szirom: Miksara is egy evet vartatok? :roll: Hat en nem ertem amikor mindket fel egeszseges miert nem jon ossze a babo, mi is fel evet vartunk a fiamra. :( De jo lenne ha most nem kellene annyit!

Mennem kell reggeliztetni!

Tabla?

KépKép
KépKép
tontica

afonya,
egy ismerosom, aki 37 eves es allati regota kuzdenek babaert, es mar volt sikertelen lombikjuk is 1, most lett terhes spontan, mikor masodikra akarta kezdeni a fogamzasgatlot. neki verveteles hcg ellenorzes van, de uh csak 1000 felett lat, azt mondtak. ugy emlekszem nekem is ezt mondtak anno a kaaliban. te is ugy szamitsd ki, hogy ott korul menjel.
lelkileg remelem kiegyensulyozott es boldog vagy, az is sokat szamit!!! nagyon drukkolok!

tonti,
mi is masfel evet vartunk a fiamra is, pedig akkor meg nem volt semmi bajunk... :(

na, tenyleg hagyjatok dolgozni! :wink:
vakond
vakond

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?