Naszóval!
Én vagyok itt az a nőszemély, aki inkább délelőtt van erre felé, ír valamit, ha úgy adódik (van hogy egy litániát a semmiről
) aztán másnap reggel próbálom az egész napot átnézni, de képtelenség, (min 1 óra a munkahelyemen
) így átfutom csak, és sok dolgot kihagyok. Tegnap pl. elszálltam Áfi bebabásodásától
így nagyon nem is írtam, csak talán magamról
Meg úgy elég nehéz, ha az ember főnöke beáll az ember háta mögé
Az is igaz, hogy a délutáni trécselésből igen rendesen kimaradok, szinte senki sem ír nekem, de hát minek is, ha más "műszakban" vagyunk a gép előtt, nem? Ezzel nekem semmi bajom! BÁR pont mikor erre gondoltam, láttam, hogy Szezso és Vakond és Melcsi is írt nekem délután
És az is igaz, hogy ha valaki leír valamit, kérdez valamit és már más megválaszolta, lereagálta, akkor én úgy gondolom már nem írom le rá ugyanazt! Bár néha nem tudom megállni
Ez a topik valóban pörög 1000-el, de hát ez van
a "babát szeretnék"-ben kezdtem én is, de mindenhol mindig képben lenni nem lehet
Még jó, hogy van tábla és a számomra új emberekről legalább leinformálódom
Szóval gyertek csak erre nyugodtan gyakrabban, írjátok le mi van veletek! Sőt lábújhegyen elmesélem, hogy a másik topikba is bele szoktam olvasni, hogy lássam Athiz! minden rendben nálatok gyerekileg, babailag, a dédit én is sajnálom és Tonti! igaz csendben, de szoktam izgulni, hogy nektek mostmár összejöjjön a dolog és a kicsifiad rendben legyen, meg a lelked is
Nha, mostmár én is leírtam a véleményem
Vakond!
a táblát Bettike vette át, nem én csinálom
rajta keresd
Bettike!
Mizumizu?
Szezsó!
Még jó, hogy ez a kártyaszíves dolog nem nagy gond nálad! Én még nem is hallottam ilyet!
Melcsi!
Nálunk csak vérvételek vannak és a páromnak a szokásos labor és fogdosás