Új privát üzeneted érkezett!

Lili! Gaby!
Üdv

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok!!!!

Szerintem kár egyáltalán lereagálni a másiknak( és ez legyen bárki) ezeket a hozzászólásokat, hogy- " Nekem nem írtok választ sosem"- így a veszekedéseket is el lehetne kerülni! Minden ember ingerültebb néha és ez érthető is!

Kép
kata05

kata..már jobb a kedved?
Mi történt?

babaimádó
Kép
babaimado

Jaj, most láttam két lappal előrébb

Csikken
én is látom ám azt a halovány zebrát :)

Minden zebrásnak gratula
Kép

Kép
gaby25

Kép

Kép
gaby25

Bettike merre van?

Kép
gaby25

Gaby, de édi zebrusok! :D

Sajna ez tényleg így van, hogy én is nehezen tudok ilyen sokat olvasni és reagálni, mint pl. most. De igyekszem. Sőt, valószínűleg holnaptól nem fogok tudni jönni minden nap. :?

Azért gondolom nem omlotok össze! :lol:

Robcsi, köszönöm a drukkot!

Szóval a férjem már nem tudta elhozni a leletemet, marad a holnap, addig még idegölhetem magamat!

Jó éjt mindenkinek! Jaj, remélem, most nem hagytam ki senkit válaszban! Ha igen, akkor óriási medvebocs! Kihagy az agyam! :P
Vendég

Lányok!
Tök jól esik hogy hiányoltatok! :lol:

Monyóka!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Csikken!
Én látom azt a két csíkot!! Hidd el ott van. :lol: :lol:

Kata!
szerintem ez a mensi már késni fog min. 8 hónapot! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Jó éjt Athiz.

babaimádó
Kép
babaimado

Valaki segítsen már, hogy nekm miért nincs piros csak a hőtáblámban?

babaimádó
Kép
babaimado

Lili, nem értem mit szerettél volna nekem írni???

Baba, hát sajna az én kedvem nem jobb, de a netezéssel lekötöm magam ( olvasni nincs türelmem). Meg olyan jó nézni a teszteket, komolyan Áfiét ma vagy 3-szor megnéztem!

Kép
kata05

Hát baba azt nem tudom, neked miért nincs csíkod! Múltkor nekem sem tett és én sem értettem( pedig az ő gondolkodása szerint egyértelmű volt). Várj egy pár napot, hátha beteszi, ha nem akkor úgy jártál mint én( tudom ez nem vígasztal)

Kép
kata05

hihihihi
Attól még reménykedni csak szabad a babában.
Megyek is Apázni.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,
én megmondom. Mert a hónap elejei értékek magasabbak mint a mai érték, tehát ha átlaghőt számol, márpedig számol, tulajdonképpen nem lát felugrást. Abszolut értelemben persze van, de relatíve nincs. Ha a hónapod elején alacsonyabbak volnának az értékek nemsokára betenné.
Vendég

Áfi!
Köszönöm szépen. Nagyon aranyos vagy!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó éjt mindenkinek, én elmentem vízszintesbe!

Kép
kata05

Sziasztok megint, eddig tartott, több mint egy órába mire visszaolvastam.

Babaimádó kollégám neked gyors válaszolok, mert látom már nagyon türelmetlen vagy, de asszem Áfi megnyugtatott. A pé-det be fogja tenni amint a következő két napban az átlag hőd marad a hőmérsékleted. Csak türelem :D :D , meglesz az a szagatott vagy folyamatos csík :D . Puszi

Kép
melcsi6

Hátha unatkozik valaki és nem tudja mit is olvasgathatna:
http://www.informed.hu/eletmod/terhesse ... /terhesseg
Vendég

Melcsi!
Örülök, hogy összefutotunk. Hogy vagy?
Köszönöm szépen a segítséget és a humorral töltött bíztató szavakat!
Puszi

babaimádó
Kép
babaimado

jo estet!

ime valaki, aki allandoan csak "beugrik", mindig csak az eppen legaktulisabb 1-2 embernek ir es Ti megis szeretitek: vakond :lol: :lol: :lol:

na, azert jovok, mert pl szezso-nak fontos mondanivalom van.
szerintem nagyon is van ertelme ennyi ido utan is megprobalni egy kis clostys rasegitest, nekem pl a fiamnal is ugy volt, hogy elvileg minden rendben volt, de en mar annyira ketelkedtem, annyit gorcsoltem, hogy nem jott ossze, vegul 5.-ik stimulalt honapban sikerult. most ujra ez fog kovetkezni nalunk is hsg utan, es en mar nagyon varom a dolgot, sztem nekem pszihesen segit ez, ugy erzem, hogy "segitenek, tortenik valami, megkaptam a csodabogyot". szoval, ha mas nem, legalabb ilyen ertelemben segithet! nem tudom erted-e mire gondolok. ha megnyugszol attol, hogy kaptal valamit, lehet mar mindegy is, hogy mi az... egyebkent meg az uh-s figyeles amugy is hasznos lehet, mert kiderulhet olyan is, hogy tenyleg van peteeresed, de a hod kesve/korabban jelzi, es nem kapjatok el, persze, 1.5 ev alatt biztosan jokor is voltatok egyutt, de nem biztos, hogy mindig mikor azt hitted....
na, eleg zavaros lettem???? :wink:

en is koszonom mindenkinek, aki udvozolt, en aztan tenyleg nem erdemlem meg.

csikken,
en is lattam azt a masik csikot is. en ugyan az eros csikokat szeretem, de az ilyeneken is fel tudok buzdulni, remelem folyamatosan erosodni fog!

afp-nek, babas ultrahangnak, hormoneredmenyt varoknak, ciklus kozepen "dolgozoknak" es finiseloknek is drukkolok!!! sot, a hsg-re varoknak is! :wink: ez utobbit toletek is elvarom...

sonjus, johetnel azzal a tablaval megmondani, hogy ma hanyadik napon is vagyok...vagy mar volt ma tabla, csak nem lattam? :oops:

jojszakat:
vakond
vakond

Röff, röff!

Ennyi telik tőlem. Edzésről röffentem haza és edzem az olvasóizvaimat .

Kép
zölddisznó

Itt vagyok a hosszú levéllel.

Athiz, Tonti, megmutatom, hogy milyen hosszú levelet kell írni,ha mindenkinek szeretnék írni valamit: :D :D :D 8)

Szeretnék nektek írni elöször, mert mindkettőtökkel leveleztem már korábban, Tontitól még anno amikor a görbéimmel fárasztottam a társaságot kaptam sok segítséget, hozzászólást, Athiz-tól már babásan.
Én sem tudok csak néha néha jönni, akkor lehet, hogy többször egy nap, van amikor két-három napig sem. Tényleg el kell fogadni, hogy rengetegen vagyunk. Nekem a tegnap délelőtti hozzászólásomtól több mint egy órába telt mire megnéztem ki mit írt. Most összeszedtem a gondolataimat, hogy kinek mit írok, de még így is lehet, hogy kimarad valaki, nagyon könnyen.
Szerintem ne vegyétek ezt a válasz dolgot ennyire a szívetekre, ez nem személyeknek szól, egyszerűen csak sokan vagyunk (akinek szüksége van egymásra), függetlenül attól, hogy ki hányszor, kinek mit írt. Ráadásul nagyon sokszor nincs mire reagálni, csak olvasni.

Athiz, nagyon szorítok az AFP-re, bár nekem képzeld a mom értéket nem nézték mert a védőnénim nem töltötte ki azt a részt, hogy hány hetes terhes vagyok, csak a másik érték van, arra azt mondták, hogy minden rendben.

Tonti, kár, hogy nem mérsz hőt. A 9cn-en a 37 feletti hő igazán magas, szokott lenni korai pé-d? Nem is szeretnél mérni a hónapban?

Lányok asszem a korábbi hozzászólásaimhoz némi elnézést kell kérnem Katától és Sziromtól :D , Katica nevét elírtam Katá-éra és Szirom neked címeztem Stellának szánt válaszomat.....Na erről ennyit :? .

Katica, nagyon drukkolok neked, hogy ne jöjjön meg és erős legyen az a második csík.

Stella, neked is szurkolok, hogy feljebb menjen a hőd.

Szirom, Miksa nagyon cuki, de ezt már írtam párszor :D .

Kata, attól függetlenül, hogy beraktalak véletlenül a tesztelők közé, neked is mennek a szurkok :wink: :wink:

Monyó :cry: :cry: :cry:

Robcsi, jó, hogy tettél fel képet, "csak" ez az egy készült?

Áfi, örül a szívem :D Én hat hetesen voltam először UH-n, akkor már érdemes elmenni szerintem. Tudom, most a legnehezebb várni.

Móni, jó, hogy benéztél, pihenj sokat. Grat a kislányhoz :D Én is örülnék ha az lenne :D De a kisfiúnak is :D Bármi legyen is, már most boldog vagyok :D .

Szilva, durkkolok, hogy ne jöjjön meg és inkább felfelé menjen az a görbusz!!!!!

Snufi, akkor már csak 1 vérvételed van hátra? Én is szeretnék receptet, teljesen felcsigázódtam a rakott gyümitől és képet is tegyél ha tudsz :wink:

Szezsó, szerintem sem rossz a görbéd. Én sem várnék ha csak closty-ról van szó bármi ami segít a bebabózódásban. :) Kiváncsi leszek a következő napok hőire, majd mérj hűségesen.

Zöldi, ez ugye csak vicc volt, mármint a vasárnapi ebéd kép :D :D Nem hiszem el, hogy a pattogatott kukoricát nem turbóztad fel valamivel, ez egyáltalán nem volt zöldis :D :D .
A görbéddel akkor elégedett vagy ugye? Pé nélküli hónapot szerettél volna, jól emlékszem?

Veramami, várj még egy pár napot a tesztel szerintem, legalább még hármat aludj és reggeli pisi!!!!! Jó ez a görbe :wink:

Lili, tényleg sokan hiányoltak :D , jobban vagy már?

Tibu, A ferty-nél csak a VIP tagság fizetős az ajándék időszak után. A VIP-ben vannak extra funkciók, görbék egymásra rakása, a görbédhez hasonló görbék kikeresése az adatbázisokból, a pé utáni napok sorszámozása.......
Ha lejár a VIP tagság akkor is vezetheted a hődet, bejelöli a pé-t is, csak elvesznek az előbbi extra dolgok. Rajtad áll, mire szeretnél költeni.

Csikken, szerintem megszavaznánk neked egy VIP 4. vagy 5. pozitív tesztelős helyet (Katicával), csak hogy megvigasztaljunk. :D :D

Purc, Te mikor mész legközelebb dokihoz? Nálatok mikor vannak a kontrol vizsgálatok?

Gaby, 37,2 :D :D , ez igen. Szoritok.

Panna lány, ejnye, tessék minden nap hőt mérni, nagyon jó lenne látni hogyan alakult napról napra. Irgum burgum, fenékverés :!: :!:

Klarissza, én a 15.napra tenném a pédet.

Vakond, gyere többször!!!!! Tudosíts, hogy mi van veled.

Eliza, végül sikerült kilábalnod a betegségből.

Babancs, szurkolok a 21-i vizsgádra, utána várunk többször, tanulj sokat. :wink:

Sonjus, nálatok most mi következik, mentek valamilyen vizsgálatra?

Jajj és még lehet, hogy csomó mindenkit kihagytam...... :D :D :D

És most mindenki írjon vissza nekem, mert megharagszom :D :D :D .

Pussz

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Lehet, hogy telepátia, de éppen most gondoltam rá, hogy írok ide is... és amint visszaolvastam pár oldalt láttam, hogy hiányoltatok...Sajna ezt a sok hozzászólást nem tudom követni, ezért csak ritkán olvasok... bocsika :oops: de azért néha vagyok...

Melcsi: hogy van a megfázásod? én is meg voltam fázva január elején és még mindig köhögök... nagyon nehezen múlik...
Ti mikor mentek 4D-re?

Babancs: nagyon édi a babád :lol: irigy-irigy :oops:

Athiz: hogy vagytok? minden rendben?

Kismamik: tudjátok már milyen nemű a babátok? Nevét kitaláltátok már?

Velünk minden oké eddig, szépen fejlődünk,rúgdosunk főleg éjszaka, növekszik a pocim is rendesen. 4D-re majd februárban szeretnénk menni közepén-végén, már nagyon szeretném látni a kislegényt.

Egyébként pedig mindenkinek csendben szorítok, hogy minél hamarabb kétcsíkos tesztje legyen.

Pusszzzz Mindenkinek!
szerika

Áfi: most látom, hogy sikerült a baba!!!!Jól látom????? :D :D :D Ezer gratulaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Jaj nagyon örülök!!!
Akkor nem lesz örökbefogadás?Vagy az is lesz???
szerika

Babaimádó, köszi a kérdést, jól vagyok/vagyunk. :D

Ma voltam védőnéninél, jövő héten megyek vércukor terhelésre. Remélem nem lesz semmi gond. Megint híztam két kilót, így már 7 kg-nál tartok :? :? Most megpróbálok visszafogni, ezt illusztrálta a saláta vacsi a fentiekben.
Csütrötökön megyek nőgyógyihoz és jövö héten hétfőn 4D-re. Majd teszek fel képet.

Szorítok, hogy holnap és utána egyre magasabb és magasabb legyen a hőd, tudod a jövő hónapban már 4 pozitív teszt kell :wink: .

Kép
melcsi6

Melcsi, hogy tudsz ennyi mindent megjegyezni :?: :roll:
Baba próbáld meg kivenni a mensis napok mérési eredményeit nekem akkor általában beteszi a pé-t.
Tontica örülök, hogy végre újra láttalak igen régen voltál itt akkor én még messze voltam, azért gyere sűrűbben :wink:
klarissza32

Bi-bi
csináltam msn-t, hogy én milyen ügyi vagyok, azt hiszem már csak tagokat kellene kreálnom magamnak, majd arra is rájövök ám, hogy hogy kell :roll:
klarissza32

SzEri, szia, de jó, hogy benéztél :D , Babancstól érdeklődtem, hogy vagy, de most tanulóban van, ő sem netezik.

Köszi már jobban vagyok, ma volt az első napom, hogy nem papírzsebkendő csomaggal mászkáltam. :) Feb.5 4D UH és attól függetlenül, hogy nem akartuk megkérdezni milyen nemü a pici azért mindketten be vagyunk sózva, hogy most lehet, hogy megtudjuk. :)

Örülök, hogy veletek is minden rendben. Nézz be gyakrabban :)

Kép
melcsi6

na ha minden igaz aláírásom is van :?:

Kép
klarissza32

Majd azért aki ráér gratulálhat :lol:

Kép
klarissza32

Hűűűű... Melcsi, akkor lesz esemény nálatok a héten, jövő héten... Majd raksz fel képet ugye?
Én febr. 6-án megyek normál uh-ra,már nagyon várom.
Tényleg, vásárolgattok már a babának?

Babancs: jó tanulást és egy kalappal a vizsgádhoz!

Ígérem benézek gyakrabban, mostmár itthon vagyok, jobban ráérek :)
szerika

Klarissza: nagyon szép az aláírásod. Gratula :D
szerika

Klarissza,
nagyon ügyes vagy!
Szerika,
köszönöm! Azért ezen még korai töprengeni, szerintem csak akkor szállok ki az örökbefogadós sorból ha megszületett a poronty. Akkor sem azért mert nem kell már az örökbebaba, de harmadikat nem adnak az alapítványok.
Majd ha lesznek 4Ds képek tegyél fel!
Melcsi,
eez igen! Rekord hsz! :D
Vendég

Halihó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Babaimádó, csak kajákat vásároltam!

Szezso, mi az a Douglas?

Hajrá Katica és veramami!!!!!

Recept: jénai tálba tesszük a következőket sorban, rétegeket alkotva: reszelt alma - reszelt körte - darált dió, kesudió, mandula - banán - lekvár (vékony réteg!) - fahéjjal vagy mézeskalácsfűszerrel (ez jobb!) épphogy megszórjuk. Majd újra alma, körte, .... Össz. 3x. A legfelső réteg a darált dió (...) legyen! Sütőben 180 fokon 30-40 perc. Jó étvágyat!
Fotó nincs, sajna befalták a fiúk! (férjem és sógorom) :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szeri, majd csak a márciustól vásárolunk, én még javában dolgozom, márciustól majd lesz időnk nézelődni is akkor már itthon leszek :) .

Snufi, ez nagyon jól hangzik :wink: , kár, hogy elfogyott, küldhettél volna csőpostán :) .

Tonti, bocsi nálad összekevertem a 9cn a 9.dpo-val (nem mindegy:), de igy már ok és értem, ígéretes a hőd. :wink: .Babaragacs.

Áfi köszi. Csak próbáltam tesztelni, hogy mennyit kell írni,ha mindenkinek akarsz írni. :wink:

Snufi, ez nem ér, most éhes lettem :?

Kép
melcsi6

Bocsi Melcsi! :oops: Ja, és igen, még 1 vérvételem van hátra, és okosabb leszek! :)

Klarissza, ügyes vagy!!! :wink:

snufi

Huha!

Melcsi: nem semmi csaj vagy! :lol: Ennyi dolgok megjegyezni! :lol: Nem is proballak utanozni, holnap reggelig itt ulnek ... :lol: Tudom hogy a 15. cn-nen volt pe-m mert kozepidoben mertem, aztan tudatosan nem mertem (mert mar kezdtem belebolondulni) es ma csak ugy kivancsisagbol mertem egy 37,1-et, igy nem sokra mennenk a gorbemmel. :lol: Drukk febr. 5-re! Babasan fogyozol? :roll: Csak lightosan!

Babaimado: :shock: :shock: :shock:
Hat, hat, hat, en ezt egyaltalan nem igy ertettem! :roll: :shock:
Csodalkoztam is nagyon hogy Neked ez igy jott le. Azt akartam irni hogy mivel nem vagy bizonyos informaciok tudataban nem ertheted meg hogy mire is gondolok Athizzal es magammal kapcsolatban. Csak ennyi, semmifele mas uzenete nem volt a hozzaszolasomnak. Azt pedig hogy nem szolok Hozzad nem ertem hisz kb. mar egy honapja nem irtam ide (amikor irogattam azt hiszem Te meg nem voltal itt) es most pedig valaszoltam a kerdesedre.

Kata: en azt nem ertem hogy ezeket a hozzaszolasokat miert veszitek veszekedesnek? Egyszeruen csak leirtam a velemenyemet es mas is az ovet. Miert ne lehetne megbeszelni normalis modon az ilyen dolgokat? En nem vagyok a struccpolitika hive, ugy gondolom hogy a problemakat meg kell beszelni kulonben kesobb visszajonnek.

Afonya: ezek utan ki tudja, osszejohet a harmadik is spontan, a negyedik is es igy tovabb. :D Azert nagyon tisztellek a hitedert es azert pedig foleg hogy nem adtad fol es nem feltel volna orokbefogadni!

Mindenkinek kuldom a palacsintakat fenypostaval! :lol: Jol bevacsiztunk belole!

Csikken: en is nagyon szeretnek benne lenni a babaesoben!!! :lol: Itt is sz@r az ido, esik az eso es hideg van! :( Pfujjjjj!

Purc: ha pentekre nem esik le akkor pentek reggel tesztelek, 13 dpo-n.

Gaby: ez nagyon jol esett, koszi, edes vagy! :D

Na, tolem ma ennyire futotta, megyek Apazni!

Jo ejszakat!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Sonjus!
Elmondhatatlanul halas vagyok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem is tudod hogy mennyit segitettel nekem!!!!Ha nem vagy lehet hogy nem mentunk volna sehova!NAGYON SZEPEN KOSZONOM!!!!!!!!!! :D :D
Kép Kép

Zebrasoknak en meg csak annyit szeretnek mondani hogy ++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
De azt nagyon!!!!! :D :D :D :D :wink:

Monyoka Draga!
:cry: :cry:
Tenyleg nagyon-nagyon sajnalom!!!!

Szirom!
En biztosra vettem a gorbedbol! :( Tudom mit erzel!En is biztam a januarba ua-ert mint te! :(

Kismamik!
Vigyazzatok magatokra nagyon ebben a bolond idojarasban!
Kivancsian varom majd a 4D kepeket!

Athiz!
Koszonom a priviben kuldott kedvessegedet!!!!!Nagyon jol esett hogy gondoltal ram!!!
Szoritok az eredmenyhez!! :D

Tontica!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Jobbulast kivanok Ratenak!

Fogyosoknak kitartas!!!

PE-seknek!
APARA FEL!!!!!!!!!!! :D :D

Ne haragudjatok de en sem tudok mindenkinek nev szerint kulon irni!Tul faradt vagyok most jegyzetelni! :oops:

Ma voltunk a Forgacs Intezetben!Nagyon-nagyon pozitiv elmeny maradt bennem!Nagyon kedves es humoros volt a doki!Hihetetlen hogy van ilyen is! :shock: :D Augusztusra kerulunk sorra! :(
Orvosi utalasra 10-15kg-t kene fogynom! :oops: Haaaat.... :?

Afi!
Neked melyik protokoll lett volna?Megkerdezhetem hogy mennyibe kerult a 'kezdocsomagod"?
Teged is piszkaltak a sulyoddal? :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Tőlem most csak annyira futja, hogy:

Katica! :lol: és további drukkjaim mennek! ++++

Snufi! Köszi a receptet, kipróbálom!

Még érdekességként elmesélem, hogy délután amikor mondtam, hogy nézzétek meg Miksa régi képeit, szinte senki nem volt itt, és kíváncsi voltam, hogy tényleg megnézi-e majd valaki, ezért megnéztem a látogatók számlálóját a szülőotthonos topikban. Azóta több mint 80-an néztek be oda :shock: Namost az egy olyan topik, ahová egyszerre 4-5 embernél több nem jár. Ha ezt tekintjük, meg azt, hogy messze nem mindenki kíváncsi az én fiamra, akkor is azt szűrhetjük le, hogy irtó sokan olvassák ezt a topikot! És most ezt a vitát is :? Aminek végülis nem sok értelme van.
No, mégis leírom, mert olyan sokat törtem a fejem a témán, bár nem biztos, hogy kéne: vagyunk itt nagyon sokan, mindenki igyekszik a maga gondján kívül a másikéval is foglalkozni, de ez nem mindig megy. És most mondok valamit, amit lehet, hogy csak homályosan sikerül megfogalmazni, és nagyon szeretném ha nem értené senki félre. Athiz, Tontica, elhiszem és megértem, hogy magatokénak érzitek ezt a topikot, de ez a társaság is változik, bővül, átalakul. Aki ismer, szívesen is fogad benneteket, akármilyen ritkán jöttök, de aki meg nem, az nem reagálhat, kérdezhet úgy, mint a régi barátok. Úgy gondolom, hogy a régi topikkal, ahol egyszer nagyon otthon volt az ember, valahogy mindig úgy van, hogy örökre magáénak érzi, még ha azóta meg is változott. Féltékenységnek nem nevezném, mert nem az, de egy picit abba az irányba mutat. Én is így vagyok például egy picit az újpestivel, ahol hatan-heten évekig dumcsiztunk, aztán lassan megnőttek a srácok, mindenki elmaradt, és most egy olyan topik lett belőle, ahol sokkal személytelenebbnek érzem a beszélgetéseket, inkább kicsit amolyan információs hellyé vált. És irtóra sajnálom. De ez van, és nekik jó, úgy látom, akik odajárnak, élvezik. Ez a hőmérős topik megint más irányba ment, ez is változott, de én nagyon szeretem. És nektek is örülünk, én személy szerint is, de az az igazság, hogy például abban a pillananatban és az utána jövő akárhány órában, amikor kiderül, hogy ebben a hónapban sem lesz babánk, nekem nem mindig van erőm végigkérdezni, hogy ki hogy van. Ez eddig nem volt gond. Remélem, ezután sem lesz.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na szirom, bakter, én nem is láttam, hogy írtad nézzük meg Miksát, pedig minden hozzászólást elolvasok, de látod ezt nem vettem észre, pedig a képeket nagyon csípem a lurkokról :wink: Meg tudnád megint adni a címet, ha nem gond.

melcsi, édes vagy szerdán megyünk, és valószínűleg nem lesz 12. heti UH, itt nem szoktak, de majd elmesélem mi volt. Az Uram már teljesen be van sózva, és már azt mondogatja, hogy ő bizony szólni fog az UH miatt, mert milyen dolog, hogy nem láthatja a porontyot. Na ezen azért döbbentem le, mert az Uram a gyerek kérdésre csak annyit mondott mindig, hogy MAJD. Úgy tűnik kezd felnőni a pici szivem :lol:

Ancsa, akkor jól vettem ki nálatok lombik, huuuh de izgis szorítok.

Szerika, 4D-ről mindeképpen képet tegyél, fel, meg mindenki akinek van UH képe, én meghalok ezekért. Az uram nem akar menni 4D-re igazából nem tudom miért, de majd rábeszélem :wink:

Tonti, neked is mennek a drukkok a teszthez, különben igazad is van, ne mérj, úgysem attól függ, hogy baba vagy nem baba :D

na most már bedugulok tényleg, csak olyan jó dolgok történnek manapság.

Purc

Kép

Kép
purc

Szirmi és a többiek! Nem volt gond és nem is lesz!!!!

Már kezdem úgy érezni, hogy ez egy lerágott csont!!!!

Holnap remélem nem ez lesz a téma!!!! :oops: Bocs!!!!! :oops:

Szép álmokat!!!!!! :D

snufi

Snufi! Igazad van, én is befejeztem, de ez még kijött belőlem.

Purc! Szülészetek, kórházak - Újpesti kórház, 43. oldal, tigrisbukfenc :wink: Ma találtam és olyan jót nosztalgiáztam :wink: Egyébként akkoriban majd minden oldalon van Miksáról kép, bár ennyi időd gondolom nincs :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Purc!
Igen lombik lesz de majd csak augusztusban! :( Koszonom a szoritast!!! :D

Nezd csak apa milyen sportot uzott:
Kép
TV-n keresztul csak igy tudtam lefenykepezni!

Kép
Kép
ancsa81

Szirmi nézem

Te Ancsa, hogy hívják az Urad??????? És ez hol van, mert lehet én is ott voltam hihi :lol: Így nagyon ismerős, de lehet a Kistarcsai mez miatt, elég sokan tartoznak oda :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Szirom, édes gyerek ez a Miksa, az a bukfenc nem volt semmi :lol: Le sem tagadhatja, hogy gézengúz :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Melcsi!

Én csütörtökön megyek cukorterhelésre. Remélem rendben lesz. A tanulás mellett sajna igencsak jól esik egy kis édesség. :oops:

Szerika!

Jó, hogy benéztél! Érdekes, hogy neked a baba mérete alapján idősebb a terhességed, mint a tényleges. Nekem meg van vagy 2 hét elmaradásom..nem lesz egy nagy gyerek.

..
Köszönöm az UH-gratokat és a drukkot a vizsgához. Utóbbi igencsak rámfér. :roll: :)

Kép
babancs

Hat ez kb.2001-ben lehetett Bukkszentkereszten!
Mi is sokat voltunk Szilvasvaradon,egyszer szegenykem jol ossze is torte ott magat! :(
Nagyon sokan vannak mar a helyi teamben!Sajnos amikor Marci bekoltozott a pocakomba apa sem ment tobb versenyre!Nekem nagyon hianyzik! :cry: !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa81 2010.05.28 11:26-kor.

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Purc, meg annak is, aki még megnézte :wink: 8 hónaposan produkálta ezt, elég veszélyes időszak volt :wink: Egyébként én aggódós vagyok, de ezt valahogy lefotóztam, ahelyett, hogy ugrottam volna menteni, nem is értem :lol:

Ancsa! Örülök, hogy pozitív volt a dokilátogatás! Sínen vagytok :wink:
Fogyiban segítek nagyon szívesen, ha úgy gondolod, meg a lányok is a fogyis topikban, ezt mondhatom a nevükben!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

En is meglestem.... :oops: :oops: Hat o sem volt egy nyugis baba ugy latom! :lol: Egy kicsit tovabb is lestem! :oops: Miert voltatok sokaig bent a korhazban amikor Miksa szuletett?

Kép
Kép
ancsa81

Ja a fogyihoz szerettem volna meg irni!En az Update fele modszerrel probalkozom!Egyszer mar 5kg-t lekuzdottem vele(nalam ez nagy teljesitmeny)!Remelem lesz hozza kitartasom! :? Mar majd ket hete csinalom de ugy latom meg inkabb felfele kuszna mint lefele a merleg mutatoja! :cry:
Nem tudok meg egy topikot kovetni!Majd biztos belesek azert neha! :wink: Van olyan a lanyok kozott aki ezzel probalkozik?

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?