Itt vagyok a hosszú levéllel.
Athiz, Tonti, megmutatom, hogy milyen hosszú levelet kell írni,ha mindenkinek szeretnék írni valamit:
Szeretnék nektek írni elöször, mert mindkettőtökkel leveleztem már korábban, Tontitól még anno amikor a görbéimmel fárasztottam a társaságot kaptam sok segítséget, hozzászólást, Athiz-tól már babásan.
Én sem tudok csak néha néha jönni, akkor lehet, hogy többször egy nap, van amikor két-három napig sem. Tényleg el kell fogadni, hogy rengetegen vagyunk. Nekem a tegnap délelőtti hozzászólásomtól több mint egy órába telt mire megnéztem ki mit írt. Most összeszedtem a gondolataimat, hogy kinek mit írok, de még így is lehet, hogy kimarad valaki, nagyon könnyen.
Szerintem ne vegyétek ezt a válasz dolgot ennyire a szívetekre, ez nem személyeknek szól, egyszerűen csak sokan vagyunk (akinek szüksége van egymásra), függetlenül attól, hogy ki hányszor, kinek mit írt. Ráadásul nagyon sokszor nincs mire reagálni, csak olvasni.
Athiz, nagyon szorítok az AFP-re, bár nekem képzeld a mom értéket nem nézték mert a védőnénim nem töltötte ki azt a részt, hogy hány hetes terhes vagyok, csak a másik érték van, arra azt mondták, hogy minden rendben.
Tonti, kár, hogy nem mérsz hőt. A 9cn-en a 37 feletti hő igazán magas, szokott lenni korai pé-d? Nem is szeretnél mérni a hónapban?
Lányok asszem a korábbi hozzászólásaimhoz némi elnézést kell kérnem Katától és Sziromtól
, Katica nevét elírtam Katá-éra és Szirom neked címeztem Stellának szánt válaszomat.....Na erről ennyit
.
Katica, nagyon drukkolok neked, hogy ne jöjjön meg és erős legyen az a második csík.
Stella, neked is szurkolok, hogy feljebb menjen a hőd.
Szirom, Miksa nagyon cuki, de ezt már írtam párszor
.
Kata, attól függetlenül, hogy beraktalak véletlenül a tesztelők közé, neked is mennek a szurkok
Monyó
Robcsi, jó, hogy tettél fel képet, "csak" ez az egy készült?
Áfi, örül a szívem
Én hat hetesen voltam először UH-n, akkor már érdemes elmenni szerintem. Tudom, most a legnehezebb várni.
Móni, jó, hogy benéztél, pihenj sokat. Grat a kislányhoz
Én is örülnék ha az lenne
De a kisfiúnak is
Bármi legyen is, már most boldog vagyok
.
Szilva, durkkolok, hogy ne jöjjön meg és inkább felfelé menjen az a görbusz!!!!!
Snufi, akkor már csak 1 vérvételed van hátra? Én is szeretnék receptet, teljesen felcsigázódtam a rakott gyümitől és képet is tegyél ha tudsz
Szezsó, szerintem sem rossz a görbéd. Én sem várnék ha csak closty-ról van szó bármi ami segít a bebabózódásban.
Kiváncsi leszek a következő napok hőire, majd mérj hűségesen.
Zöldi, ez ugye csak vicc volt, mármint a vasárnapi ebéd kép
Nem hiszem el, hogy a pattogatott kukoricát nem turbóztad fel valamivel, ez egyáltalán nem volt zöldis
.
A görbéddel akkor elégedett vagy ugye? Pé nélküli hónapot szerettél volna, jól emlékszem?
Veramami, várj még egy pár napot a tesztel szerintem, legalább még hármat aludj és reggeli pisi!!!!! Jó ez a görbe
Lili, tényleg sokan hiányoltak
, jobban vagy már?
Tibu, A ferty-nél csak a VIP tagság fizetős az ajándék időszak után. A VIP-ben vannak extra funkciók, görbék egymásra rakása, a görbédhez hasonló görbék kikeresése az adatbázisokból, a pé utáni napok sorszámozása.......
Ha lejár a VIP tagság akkor is vezetheted a hődet, bejelöli a pé-t is, csak elvesznek az előbbi extra dolgok. Rajtad áll, mire szeretnél költeni.
Csikken, szerintem megszavaznánk neked egy VIP 4. vagy 5. pozitív tesztelős helyet (Katicával), csak hogy megvigasztaljunk.
Purc, Te mikor mész legközelebb dokihoz? Nálatok mikor vannak a kontrol vizsgálatok?
Gaby, 37,2
, ez igen. Szoritok.
Panna lány, ejnye, tessék minden nap hőt mérni, nagyon jó lenne látni hogyan alakult napról napra. Irgum burgum, fenékverés
Klarissza, én a 15.napra tenném a pédet.
Vakond, gyere többször!!!!! Tudosíts, hogy mi van veled.
Eliza, végül sikerült kilábalnod a betegségből.
Babancs, szurkolok a 21-i vizsgádra, utána várunk többször, tanulj sokat.
Sonjus, nálatok most mi következik, mentek valamilyen vizsgálatra?
Jajj és még lehet, hogy csomó mindenkit kihagytam......
És most mindenki írjon vissza nekem, mert megharagszom
.
Pussz